תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
המשפט "מי שיחליט להישאר במועדון..." מעיד על כך שכנראה ביקשו מהם לקצץ. אחרת ההחלטה מי ממשיך הייתה בידי המועדון ולא בידי השחקנים. הלוואי וצנציפר ואני טועים כי זה לא נראה טוב בכלל

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

תראה לי הודעה שלך שכן היה משהו אופטימי בה :)
אם כי אכן אפשר לפרשן את זה כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן לכבירי: אל תתאבד כלכלית על דמארי

כלומר: כדי לשרוד בפלייאוף התחתון מספיק לי את ספורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אז כתבה אחת של צנציפר החלאה גרמה לכולם להתהפך על כבירי, איזה כיף זה להיות בעלים של קבוצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 14:36 
ערכית, סביר בהחלט לקצץ בשכר שלשחקנים שהגיעו בתקווה שיצטיינו בהרכב הראשון והפכו לשחקני הרכב שני.
לא יודע האם אפשרי וכמה חוקי, אבל ממש לא רואה בעיה ערכית.

להפך, חוזי עתק המנותקים מהתמורה הם בעיה ערכית.
החוזים האלה הם בגלל תחרות פראית ולא ערכיים לכשעצמם. לא לגבי שחקנים ולא לגבי מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 15:11 
Red Pride כתב:
אז כתבה אחת של צנציפר החלאה גרמה לכולם להתהפך על כבירי, איזה כיף זה להיות בעלים של קבוצת כדורגל

בתור הדובר שהשתחל לו לפורום, מסור לכבירי את ההערכה הכנה מכל אוהדיה של הפועל, אנו מקווים שבליבך מחילה ותשכיל לא לשלוח אותנו לגלות בשער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 15:49 
chimpfive כתב:
Red Pride כתב:

בתור הדובר שהשתחל לו לפורום, מסור לכבירי את ההערכה הכנה מכל אוהדיה של הפועל, אנו מקווים שבליבך מחילה ותשכיל לא לשלוח אותנו לגלות בשער 11.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:05 
מעניין.
בוואלה ובספורט 5 יש כתבות על הפגישה היום עם כבירי, עם אותו ציטוט בדיוק של ההתנצלות על האיחור במשכורות והתכנית לשנה הבאה, אבל לא מוזכרת שם אף מילה על קיצוץ שכר של 50%. אם זו המצאה של זינזיבר, צריך לתלות אותו על הביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:08 
במגרש פתוח פרימו מדבר על קיצוץ.
מצד שני, פרימו.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מצד שני, פרימו.

צנציפר מדבר על רוחבי 50 אחוז לכל אחד שמועסק במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
גוטמן לכבירי: אל תתאבד כלכלית על דמארי
כלומר: כדי לשרוד בפלייאוף התחתון מספיק לי את ספורי

השאלה מה המטרות ומה התקציב. אם אין לנו תקציב להיאבק על אליפות חבל להביא את דמארי ולהקיף אותו בקבוצה מאוד בינונית.
אם המטרה היא פלייאוף עליון אפשר להגיע לשם גם עם שחקנים פחות יקרים מדמארי. למרות האהבה הרבה לדאמרי, אני חושב שכבירי טוב להפועל
וצריך לשמור עליו בהפועל. ואם באמת כבירי הוציא השנה הרבה מעבר למה שהוא תכנן ויש חובות כבדים על המועדון, אני חושב שיש עדיפות למזער את ההוצאות שלו
(שלא יברח בעוד עונה בגלל שהוא מבין שהוא מוציא סכומים שגדולים עליו) ועדיף שיקטנו החובות, כדי שבעתיד תהיה הזדמנות להימכר לבנאדם עם משאבים גדולים יותר.
אפשר לבוא ולדבר בכנות ולומר, אין לנו את המשאבים להתמודד עם מכבי ובאר שבע והמטרות שלנו הם לקדם את הנוער, לקדם שחקנים מוכשרים ולצמצמם חובות עבר שיש על המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:14 
dino כתב:
Noam כתב:
מצד שני, פרימו.

צנציפר מדבר על רוחבי 50 אחוז לכל אחד שמועסק במועדון.

זה גם מה שפרימו אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
מעניין.
בוואלה ובספורט 5 יש כתבות על הפגישה היום עם כבירי, עם אותו ציטוט בדיוק של ההתנצלות על האיחור במשכורות והתכנית לשנה הבאה, אבל לא מוזכרת שם אף מילה על קיצוץ שכר של 50%. אם זו המצאה של זינזיבר, צריך לתלות אותו על הביצים.

קרוב לודאי שהוא מאוד הגזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:28 
אז צנציפר טעה/הגזים?
בטח יעלה לרדיו אצל קופמן לבאס מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעיה עם מימון חיצוני לדמארי, אבל רק בתנאי שאותו מימון מדבר לא רק על סכום הבאתו או שכר לעונה (כמו שנהוג בדר״כ), אלא עלותו לאורך כל החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 00:11 
האמת? אחרי שהבאנו 750 שחקנים העונה וזה לא התחבר כי זה בלתי אפשרי שכן, לדעתי צריך לעשות שינויים ממש מינוריים:
1. להעיף את כל הזרים חוץ מניקוליץ ושוינפלד
2. להביא חלוץ חלוץ סטייל דמארי
3. להביא קשר התקפי
4. להביא בלם זר

אולי אני טועה כי אנחנו מנצחים בפלייאןף התחתון, אבל לדעתי אזה בגלל החיבור עם גוטמן ועובדה שניצחנו גם את רעננה+תיקו עם מכבי וחיפה(כולם קבוצות פלייאוף עליון), יש לנו סגל טוב ועם השינויים שרשמתי יכול להיות לנו 2 חלוצים ברמה גבוהה לליגה שתרבה לכבוש סוף סוף ולא צריך יותר מזה בליגה(לא ייאמן שהיינו העונה חצי שנה בלי חלוץ!!) וראינו כבר שדמארי+ורמוט הספיקו לבד להגיע למקום 4.. עם גוטמן וסגל שחקנים שירוצו שנה שנייה רצוף אפשר להגיע לפלייאוף העליון במקום סכנין/ביתר/רעננה שהן קבוצות בינוניות.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 00:29 
ורטה חייב להיפרד מהפועל הקיץ, אין לו מקום בסגל.
מגן ימני חובה, ובלם זר לצד אבו עביד.
שיימן והרוש ישלימו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
שיימן והרוש ישלימו.

שטויות במיץ. ורטה חייב להישאר. האידאל זה שיהיה מגן ימני בכיר ממנו כי הוא אחלה גיבוי ביחס ללילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 06:17 
שוינפלד לא זר.
אני בעד להשאיל את בומבה שישחק קצת ואולי ישתפר. מה יש לנו להפסיד?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 07:55 
כפיר אדום כתב:
שוינפלד לא זר.
אני בעד להשאיל את בומבה שישחק קצת ואולי ישתפר. מה יש לנו להפסיד?

העיקר שלא יהיה פה

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
להביא שני שחקנים מהרשימה הנ"ל מסדר אותנו בקישור שנה הבאה :
עגייב, עזרא, מוגרבי, פלקוצ'נקו (אצילי אין מה להתייחס כי הוא לא יגיע... אם כן אז מעולה)
אם סשה כלכך רוצה לחזור, אז שיחזור ולא ישחק משחקי אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
לשאוף להשאר עם רוב הסגל. לא להתחיל להביא עכשיו 10 וגם לא 8 שחקנים חדשים. עם הכסף שיש לרכש, עדיף להשקיע ב3-4 זרים איכותיים עד כמה שניתן ולא להביא לפה ישראלים הימורים סוג ב'. מה שיקבע באיכות לדעתי זה עד כמה נצליח לפגוע בזרים. צריך 4 זרים, או 3(תלוי מה עלות כרטיסו של חמזה).
את בומבה גם אני הייתי משאיל(כנראה לחו"ל, לא מניח שהגדולות יקחוהו ובקטנות הוא לא יקצה לשחק קרוב לודאי). שחקן צעיר מאוד. לפני שראינו אותו משחק, ברומניה ראו ואהבו, ככה שקשה לי להאמין שאנחנו גילינו לכולם את אמריקה לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 15:33 
רואה שחורות כתב:
בוריס כתב:
שיימן והרוש ישלימו.

שטויות במיץ. ורטה חייב להישאר. האידאל זה שיהיה מגן ימני בכיר ממנו כי הוא אחלה גיבוי ביחס ללילה.

אתה מתכוון שיהיה מגן ימני מחליף?
לא עדיף לתת לאבו אליגא להיות מגן מחליף במקום לתת לו לחמם את הספסל?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
הולכת להיות בקיץ תחרות קשה בשוק הישראלי, המחלה יבינו שהם לא יכולים להסתמך רק על ההוא, ב"ש ימשיכו במגמה שלהם ללכת על כל ישראלי בכיר וחיפה יהיו חייבים לשקם את עצמם אחרי הזוועה של השנים האחרונות.
עקב המצב הכלכלי והמיסוי הגבוה על ישראלים, הפועל צריכה להביא קודם כל 4 זרים - מגן ימני, בלם, קשר שמאלי וקשר מאחורי החלוץ.
ורטה, גוטליב, אלטמן ורייכרט (בהתאם) הם מחליפים ברמה של הרכב ראשון, יחד איתם על הספסל יכולים להיות דודי אלון, לקס/רז יצחק ועוד חלוץ (תורג'מן בהשאלה או לאלה אם יסכים להגיע בשכר סביר).
לא צריך יותר מדי מעבר לכך, הפועל צריכה קודם כל לחזור להראות כמו קבוצת צמרת אחרי הזוועה של השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 16:45 
ורטה הוא בסדר גמור ויותר מזה. אין שום סיבה להביא זר על העמדה שלו.

צריך בלם ברמה גבוהה, צריך עוד קשר שיכול לשחק בשלישייה המרכזית עם ידין וניקוליץ'), צריך עוד שחקן התקפה שיכול לשחק באגף או לשחק את החלוץ הנוסף עם שוינפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הולכת להיות בקיץ תחרות קשה בשוק הישראלי, המחלה יבינו שהם לא יכולים להסתמך רק על ההוא, ב"ש ימשיכו במגמה שלהם ללכת על כל ישראלי בכיר וחיפה יהיו חייבים לשקם את עצמם אחרי הזוועה של השנים האחרונות.
עקב המצב הכלכלי והמיסוי הגבוה על ישראלים, הפועל צריכה להביא קודם כל 4 זרים - מגן ימני, בלם, קשר שמאלי וקשר מאחורי החלוץ.
ורטה, גוטליב, אלטמן ורייכרט (בהתאם) הם מחליפים ברמה של הרכב ראשון, יחד איתם על הספסל יכולים להיות דודי אלון, לקס/רז יצחק ועוד חלוץ (תורג'מן בהשאלה או לאלה אם יסכים להגיע בשכר סביר).
לא צריך יותר מדי מעבר לכך, הפועל צריכה קודם כל לחזור להראות כמו קבוצת צמרת אחרי הזוועה של השנתיים האחרונות.

דודי אלון לדעתי לא ברמה של שוער שני בליגת על ולדעתי גם הרוש כבר לא מתאים לקבוצת צמרת, הייתי מאוד שמח לראות את ינקו כשוער ראשון ואולי אפילו שוער זר ברמה.
גוטליב יכול להישאר גג כמחליף, כמובן שצריך בלם זר וגם טגניה יכול להיות אופציה מהספסל. כמובן אבו עביד בלם פותח.
מגן שמאלי הייתי מוותר על שיש וממשיך עם שיימן כששולמייסטר הוא המחליף.
מגן ימני לדעתי צריך להישאר ורטה עם תחרות של מגן ימני ישראלי אחר(בנש, אבו אל היג'ה)
בקישור האחורי יש לנו חוסר גדול, לדעתי הבאנקר היחיד זה ניקוליץ', ידין חייב שיהיה לו מחליף טוב מהספסל כי הוא פציע, לדעתי חסן אבו זייד יכול להתאים אם המחיר סביר, רייכרט ולקס זה אחלה מחליפים ויש את רז נחמיאס שחוזר מהשאלה ולדעתי יכול להישאר בסגל, כמובן שצריך עוד זר לקישור וכנראה שחמזה לא יישאר אבל נצטרך משהו בסגנון.
בצד שמאל חייבים זר בינגו או לחלופין חן עזרא, זה כל-כך קריטי, הנפילה עם בומבה זה אחד הכישלונות הכי גדולים של העונה.
בצד ימין שגיב חייב להיות באנקר, הוכיח השנה שאפשר לבנות עליו.
בהתקפה שויינפלד ודמארי( ;) ) יעשו את העבודה, וברצינות גם כאן לדעתי נצטרך זר כי האופציות הישראליות או חלשות מידי או יקרות.
כמובן צריך חלוץ טוב כדי שתיהיה את האופציה לשחק עם שני חלוצים.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 08 מאי 2016, 16:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 16:53 
אני לא מבין איך אנשים כאן מתפשרים על הרוש, גוטליב וורטה. שלישייה שנותנת 2 שערים כל משחק אם זה תלוי בחלוצים.
העמדה הכי קריטית - שוער + בלם. הייתי מנסה להביא את ינקו, והרוש מקסימום שוער שני. כמובן שחייבים לפחות עוד שני חלוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 16:56 
מעדיף בהרבה את אבו אל היג'א כמחליף מאשר את ורטה. בשביל מה צריך מגן ימני חלש על הספסל כשיש לי שחקן בית?
חוץ מזה צריך בלם זר וקשר התקפי זר בתפקיד של חמזה.
קשר שמאלי הלוואי מוגרבי ואם לא אז זר.

בגדול אנחנו די נקום וניפול על הרכש הזה. במקרה הרע נראה הפועל די דומה למה שראינו החל מינואר (שולי פלייאוף עליון כזה), במקרה הטוב נקבל קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 17:23 
מקווה מאוד שהפיקו לקחים מהשנה האחרונה ולא ישקיעו אגורה על שחקנים משלימים. במקום כל מיני חסן אבו זיידים הייתי מעדיף בהרבה לתת צ'אנסים מהספסל לרז נחמיאס ורועי דיין.
להביא 4 זרים להרכב ואם אפשר ישראלי בכיר. את החורים עדיף שיסתמו עם הנוער מאשר לזרוק כסף על כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 17:54 
הוקיץ' כתב:
מעדיף בהרבה את אבו אל היג'א כמחליף מאשר את ורטה. בשביל מה צריך מגן ימני חלש על הספסל כשיש לי שחקן בית?

בגדול אנחנו די נקום וניפול על הרכש הזה. במקרה הרע נראה הפועל די דומה למה שראינו החל מינואר (שולי פלייאוף עליון כזה), במקרה הטוב נקבל קצת יותר.

לא יודע מאיפה הבאתם את עניין אבו אלהיג'ה בכזאת התלהבות.
עלה כאן בתחילת האשכול:
viewtopic.php?p=2176221#p2176221
יצוין ששמעתי לא מעט דיעות כאלה לגביו העונה, וזה די עולה בקנה אחד גם עם ההתרשמות שלי ממנו אצלנו. לא מתאים לליגת העל גם בתור מחליף. בטח שאין מה להשוות אותו לורטה שהוא בכמה רמות מעליו.

מה שאומרים פה על הזרים אגב זה אמנם נכון, אבל צריך לזכור שזה מה שעשינו העונה - השקענו בעיקר בזרים עם רקורד שהיו אמורים להוביל את הקבוצה (ועל הנייר הגיעו שחקנים מאוד מרשימים). קל להגיד "להביא עוד 4 ניקוליצ'ים" אבל זה מאוד קשה לעשות ואני לא זוכר אף קבוצה שעשתה את זה בקיץ אחד, אפילו לא מכבי עם הכסף שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:00 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

לא יודע מאיפה הבאתם את עניין אבו אלהיג'ה בכזאת התלהבות.
עלה כאן בתחילת האשכול:
viewtopic.php?p=2176221#p2176221
יצוין ששמעתי לא מעט דיעות כאלה לגביו העונה, וזה די עולה בקנה אחד גם עם ההתרשמות שלי ממנו אצלנו. לא מתאים לליגת העל גם בתור מחליף. בטח שאין מה להשוות אותו לורטה שהוא בכמה רמות מעליו.

מה שאומרים פה על הזרים אגב זה אמנם נכון, אבל צריך לזכור שזה מה שעשינו העונה - השקענו בעיקר בזרים עם רקורד שהיו אמורים להוביל את הקבוצה (ועל הנייר הגיעו שחקנים מאוד מרשימים). קל להגיד "להביא עוד 4 ניקוליצ'ים" אבל זה מאוד קשה לעשות ואני לא זוכר אף קבוצה שעשתה את זה בקיץ אחד, אפילו לא מכבי עם הכסף שלה.

אתה צודק לגבי הזרים. בשורה התחתונה צריך לפחות 4 שחקנים ברמת הרכב לשנה הבאה. אם אפשר שמתוכם יהיה ישראלי, שניים או שלושה, אז עדיף. היות וכנראה שהפועל לא תוכל להביא בשנה הבאה אף ישראלי בכיר, לא תהיה ברירה אלא להמר על 4 זרים בתקווה שנפגע בכמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: