שמוליקיפוד כתב:
הוא מאמן הכי חלש ב2 הליגות הראשונות אבל הוא לא אשם שג׳ף משחק תוך כדי התקף חרדה.
הוא מאמן שוקיסט אבל הוא לא אשם שרוטברט זה הזין הכי גדול שלבש את החולצה האדומה בכל ענף ספורט ולבשו את החולצה עידן סרור וטל בן חיים.
הוא מאמן הגנה מהמביכים שיש אבל הוא לא אשם שנייט לא באמת פה.
הוא מאמן שמתנהג כמו פסיכי על הקווים במקום לשדר קצת פסון אבל הוא לא אשם שסימונס לוקח זריקות שאני לא הייתי מעז לקחת בסוני ב2k16 מרוב שהן הזוית.
בקיצור הוא לא מאמן והוא גם לא אשם שנראינו ככה היום. רק על השחקנים, כולל מתן, כולל רביב שהם פרות קדושות.
טוב שלא נסחפנו..
הסגל של הפועל הנוכחי הוא אחד הטובים בליגה. להערכתי השלישי-רביעי בטיבו, ולבטח לא בפער איכותי של 30 הפרש מהסגל של מכבי מינוס סמית' ורנדל שהם שני השחקנים הכי טובים שלהם.
כל מאמן היה מוציא מהסגל הזה, לבטח אחרי החיזוק שהגיע במהלך העונה, הרבה יותר ממקום 8.
ולא מדובר רק על התוצאות - למעט המשחק הראשון של נייט והדרבי שניצחנו - כל המשחקים היו מגעילים, גם אלו שניצחנו בהם.
אפס תרגילים בהתקפה, הכל מבוסס על יכולת אישית, הגנה טובה במשחק אחד ובשלושה לא, הסתמכות על מזל שהיריבה תחטיא שלשות פנויות.
גועל נפש של קבוצה מסגל שחקנים טוב.
עצם זה שהקהל רואה בהישארותו של אברהמי כעובדה מוגמרת מוציאה אותי מהכלים בערך כמו החטאה של רוברט מתחת לסל.
זו לא בושה, רגע לפני שעפים בפלייאוף מול ירושלים, להחתים מאמן חדש, שיוביל את הקבוצה גם בעונה הבאה, ואולי גם לקבל כמה דקות של כדורסל ומלחמה לפני שהעונה הזו מסתיימת (ואולי גם להרוויח שחקנים שאברהמי הרג עם ה(אין) שיטה שלו).