גיא האדום כתב:
רק בשביל להניח את דעתו של הבודד מלוד, הילארי שחטה אתמול את סנדרס ב300,000 קולות. בברוקלין היו 150,000 איש שנגרעו מרשימות הבוחרים. אני לא יודע כמה מהם ניסו להצביע, ואני לא יודע כמה מהם הצביעו לבסוף במעטפות כפולות וכמה לא, אבל רק במתמטיקה של בוחרי סנדרס טיפשים ה150,000 האלו היו יכולים לשנות בחירות שהוכרעו בהפרש כפול. מה גם שהילארי ניצחה בברוקלין עם 60% ולכן סביר שרוב הקולות האבודים האלו היו שלה.
אבל כן, כאשר הלוזר מובס ומושפל בכל מדינה גדולה, אז מאשימים של המיעוטים, את הדרומיים, את המפלגה, את השיטה, את נ"י, את הקב"ה ואת מי לא. סבבה. זה לא שהבוחרים פשוט מעדיפים אותה עליו. זה התסריט היחיד שפשוט אינו אפשרי.
אחלה תמונה אמיר.
אלוהים אתה כזה אידיוט,
להגיד שוב?
לא מעניין אותי בכמה היא ניצחה ולא מעניין אותי אם היא הייתה אמורה לנצח או לא, לא מעניין אותי כל החרא הזה.
מעניין אותי שהמפלגה הדמוקרטית מחקה את הדמוקרטיה, מחקה את הקולות של מאות אלפי אנשים, ואותך זה אפילו לא מזיז.
כי המועמדת שלך ניצחה, אז למי אכפת.
המפלגה האנטי דמוקרטית
פשוט להקיא, אין לי ויזואל אחר, מצטער.
שניכם זוג עלובים, מצטער להגיד לכם את זה, אבל אני אשכרה מרחם עליכם. אשכרה כל הבחירות האלה זה כמו מירוץ בשבילכם, מי שניצח או מי שלא ניצח, זה כל מה שמשנה. לא זה שמאות אלפי אנשים (למרות שבתכלס זה מיליוני אנשים רק בניו יורק) לא זכו להגיד למי הם רוצים להצביע. דמוקרטיה? למי אכפת.
פשוט לרחם עליכם.
אתה יודע מה הייתה שיטה נפלאה לבחירות? לתת לכולם להצביע. אבל המפלגה שלך בחרה לתת לכמות מאוד קטנה של אנשים להצביע. ואתה מצדיק את זה כי המועמדת היקרה (literally יקרה, למישהו יש 250 אלף דולר לנאום של שעה?) שלך ניצחה.
פאק, אתה כזה בן אדם עלוב

אתה מסרב להבין שזה לא המפלגה הדמוקרטית, אלא פאשלה (רצינית במיוחד) של וועדת הבחירות המרכזית?
לא רק שהמפלגה עצמה לא קשורה לזה, מדובר בדברים שאין למפלגה שום גישה אליהם, כך שאפילו לא יכלו לבדוק מראש כל זה...