תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2015/2016
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם על ההתבטאות הזאת של זהבי, במדינה מתוקנת הוא היה מועמד לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:45 
רדרוני כמה דברים:
א. דרך מילוט - גם אותנו הוציאו משם פעם אחת וזה היה כדי לא להיכנס לפקקים בתוך העיר.
במקום דרך מילוט, תקרא לזה דרך יציאה לקהל החוץ.
ב. אני שנים מגיע לטדי עם חולצות אדומות וצעיפים מחוץ לאוטו - מעולם לא קרה לי כלום (נאחס: שנה הבאה
הולך לי האוטו), מי שמחפש את המכות מוצא אותם.
עריכה: כוונתי היא שלרוב מקרי האלימות קורות בין כנופיות שמחפשות האחת את השניה.

ג. מעניין שאחרי שמכבי וביתר לא מנצחות בדוחא אז פתאום זה הופך למגרש שאסור לשחק בו.
ד. הקהל של מכבי זה בית״ר 2, הם גזעניים שונאי ערבים

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 26 אפריל 2016, 09:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:51 
לירון האדום כתב:

ב. אני שנים מגיע לטדי עם חולצות אדומות וצעיפים מחוץ לאוטו - מעולם לא קרה לי כלום (נאחס: שנה הבאה
ם

ההודעה שלך אחלה סה"כ
לא הבנתי למה היית צריך לדחוף פה את הקלישאה החצופה הזאת.
לא, יש המון אוהדים שלא חיפשו כלום ונתקלו באמבוש בירושלים. זה שזה לא קרה לך לא אומר שהסיסמא המטומטמת הזאת נכונה. אם אתה רוצה עדויות לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:52 
לירון האדום כתב:
רדרוני כמה דברים:
א. דרך מילוט - גם אותנו הוציאו משם פעם אחת וזה היה כדי לא להיכנס לפקקים בתוך העיר.
במקום דרך מילוט, תקרא לזה דרך יציאה לקהל החוץ.
ג. מעניין שאחרי שמכבי וביתר לא מנצחות בדוחא אז פתאום זה הופך למגרש שאסור לשחק בו.
ד. הקהל של מכבי זה בית״ר 2, הם גזעניים שונאי ערבים

במה אתה בדיוק מנסה לשכנע אותי?
אתה רוצה שאספר לך כמה סיפורים על אוהדים שקיבלו מכות בלי שחיפשו אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:55 
NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:

ם

ההודעה שלך אחלה סה"כ
לא, יש המון אוהדים שלא חיפשו כלום ונתקלו באמבוש בירושלים. זה שזה לא קרה לך לא אומר שהסיסמא המטומטמת הזאת נכונה. אם אתה רוצה עדויות לא חסר.

עריכה: אתה צודק, ניסוח לא נכון שלי.

רד רוני - הכוונה היתה שאין שום ״פחד״ לאוהדי מכבי להגיע לדוחא.
שמעת את הפועל מבקשים לסגור את טדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:58 
לפחות דו"ח השיפוט של גרינפלד די מחובר למציאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אליהו דסה שקל לרדת מהמגרש בגלל קריאות גזעניות נגדו. בסןף המשחק גם הוא התעטף בדגל ישראל, לא במקרה, כי הרי הוא לא עושה זאת כל שני וחמישי בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:59 
מעניין שרק אתמול הם נזכרו שזה מקום שאי אפשר לשחק בו.
עד עכשיו לא היתה להם שום בעיה (כולל במשחק הקודם בינהן אז אוהדי *כבי התפרעו וזרקו אבנים מחוץ לאיצטדיון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:00 
איכשהו הצליחו, אפילו פה, להסיט את הדיון לאוהדי סכנין.
אוהדי סכנין התנהגו אתמול למופת (חוץ מהיותם ערבים כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:01 
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:

ם

ההודעה שלך אחלה סה"כ

עריכה: אתה צודק, ניסוח לא נכון שלי.

רד רוני - הכוונה היתה שאין שום ״פחד״ לאוהדי מכבי להגיע לדוחא.
שמעת את הפועל מבקשים לסגור את טדי?

בסדר, עזוב. אני לא חושב שצריך לסגור שום מגרש. סכנין לא צדיקים גדולים ומעולם לא היו. כן ערבים לא ערבים. יכול להיות שיש פחד לאוהדי מכבי, יכול להיות שאין. השאלה היא האם יש שם, במשחקים מסויימים אווירה של אלימות. בדיוק כמו שיש בטדי. אם יש (ואני חושב שיש), צריך לפתור את זה. זה הכל.
וגם אתמול, יש להם חלק במה שקרה. בדיוק כמו יש למכבי. אבוקסיס התגרה, השוער דחף ומפה לשם כולם הולכים מכות על הדשא.
ושוב, יוסיפוביץ (ואני אומר את זה בלי לדעת ויכול להיות שאני טועה לגמרי) לדעתי רחוק מלהיות אוהד מכבי (אני חושב שהוא אוהד הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי סכנין הם בד"כ אוהדים למופת, רק כשמגיעים הגזענים בצהוב כחול או צהוב שחור ושרים שירי נאצה לאומניים הם מגיבים.
רק שבוע שעבר הייתה קטטה המונית בין אוהדי מכבי חיפה לאוהדי המחלה, לא שמעתי שמישהו אמר לסגור את סמי עופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
רדרוני.
א. המשחק אתמול מבחינת קהל התמהל למופת, ככה שאין בעיה עם דוחא.

ב. מי שלא התנהג למופת זה ריקוביץ שדחף את אבוקוף. אז אם יש משהו שלא אמור להיות בעתיד זה הוא ולא דוחא.

ג. גם אחרי זה למרות הבלאגן הכל יכל להסתיים בשקט אם היה במכבי אדם מבוגר ואחראי אבל בגן הילדים המפונקים של מיץ אין כזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
בושה ששחקני מכבי התעטפו כך בדגלי ישראל. לאומנים מסריחים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:08 
el dudernio כתב:
רדרוני.

ב. מי שלא התנהג למופת זה ריקוביץ שדחף את אבוקוף. אז אם יש משהו שלא אמור להיות בעתיד זה הוא ולא דוחא.

ג. גם אחרי זה למרות הבלאגן הכל יכל להסתיים בשקט אם היה במכבי אדם מבוגר ואחראי אבל בגן הילדים המפונקים של מיץ אין כזה.

א. לא אמרתי מילה על הקהל של סכנין לגבי אתמול.
ב. רייקוביץ היה לא בסדר וגם אבוקסיס לא חף מהשטויות שלו.
ג. אחרי זה התחילה מהומת אלוהים ומכות

אין בדברים שלי שום הצדקה למה שמכבי עושים ולהתנהגות הבכיינית שלהם. בטח לא לזה שהם הלכו כמו מטומטמים והתעטפו בדגלי ישראל ובטח לא לעובדה שהם מנסים לסובב בצורה פאתטית ושקרית כל דבר לכיוונים.

כל מי שהיה מעורב במה שהיה אתמול על הדשא לא בסדר. האנשים של מכבי שקיללו, רייקוביץ שדחף, הסדרנים ואנשי צוות מקצועי שהיכו שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:17 
אחרי שסירבו ללחוץ ליוסי אבוקסיס את היד, מה שקורה כמעט בכל משחק ספורט בסוף משחק זה מאוד הזכיר לי את הסירוב של מכבי לעמוד בטקס הגביע סל של ירושלים לפני כמעט עשור, ובעצם ממחיש איזה מועדון מטונף שלא מסוגל בחיים לכבד את היריבה("הפועל הרסו את הדרבי", "חיפה לא השקו את הדשא", "איך שב"ש נראים בבית אנחנו לא מודאגים").. וכל זה שהם שכחו את העבודה שהם עם תקציבים לא הגיוניים לכדורגל שלנו ובערך פי 3 מכל קבוצה. :PUKE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
אחרי שסירבו ללחוץ ליוסי אבוקסיס את היד, מה שקורה כמעט בכל משחק ספורט בסוף משחק זה מאוד הזכיר לי את הסירוב של מכבי לעמוד בטקס הגביע סל של ירושלים לפני כמעט עשור, ובעצם ממחיש איזה מועדון מטונף שלא מסוגל בחיים לכבד את היריבה("הפועל הרסו את הדרבי", "חיפה לא השקו את הדשא", "איך שב"ש נראים בבית אנחנו לא מודאגים").. וכל זה שהם שכחו את העבודה שהם עם תקציבים לא הגיוניים לכדורגל שלנו ובערך פי 3 מכל קבוצה. :PUKE:

ברגע שהם לא מנצחים אז אין למשחק שום ערך ספורטיבי.
ככה הם היו מאז שהם קיימים.
שילכו לייצר סבונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
צריך לסגור את סכנין, ערן זהבי אמר שהוא הרגיש כמו ברמאללה. סתם עלתה לו אסוציאציה כזאת של רמאללה. זה לא קשור לזה שהם ערבים.

אין ספק שזו הערה סופר גזענית-לאומנית. למה דווקא רמאללה? בגלל הבלגאן והמכות והאווירה העויינת? אז תגיד הבונבוניירה בבואנוס איירס (שם נהרגים אוהדים), תגיד אנפילד של שנות ה-80, תגיד בלגרד, תגיד פיראוס. אבל רמאללה?! לא ידעתי שהזבל הזה עוקב אחרי הליגה הפלסטינית....

עוד משפט מעניין הוא אמר: "מזל שהבאנו איתנו את המאבטחים שלנו.... הבאנו מאבטחים ישראלים....".

ישראלים? רגע, והמאבטחים בסכנין נושאים דרכון זר שונה משל זהבי? מאיפה הביא אותם אבו יונס - מקפריסין? מבלגיה? מצ׳ילה? מאוגנדה?
כולם מבינים למה הוא התכוון כשאמר " ישראלים" ולמה הזכיר את רמאללה. למי שלא הבין, שיתקשר למהראן ראדי, יקבל תשובות ברורות.
כששומעים את הקפטן וקוראים בפורומים שלהם מבינים שההבדל היחידי בינם לבין ביתר הוא שמכבי משחקת אותה מועדון בינ"ל מקצועי ואילו בביתר גאים בגזענות שלהם. ההבדל הוא בצבע המכנסיים, אצל ביתר זה שחור ובמכבי כחול.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 26 אפריל 2016, 10:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:
רדרוני.

אין בדברים שלי שום הצדקה למה שמכבי עושים ולהתנהגות הבכיינית שלהם. בטח לא לזה שהם הלכו כמו מטומטמים והתעטפו בדגלי ישראל ובטח לא לעובדה שהם מנסים לסובב בצורה פאתטית ושקרית כל דבר לכיוונים.

כל מי שהיה מעורב במה שהיה אתמול על הדשא לא בסדר. האנשים של מכבי שקיללו, רייקוביץ שדחף, הסדרנים ואנשי צוות מקצועי שהיכו שחקנים.

אני לא מנקה את סכנין, אבל מה שקורה פה בתקשורת ובעזרת מקקי, הוא שינוי תודעה וניקוי עצמם מכל מה שקרה. יוסיפוביץ מגמד את חלקה של מקקי במה שהוא כותב. יוסיפוביץ מתייחס לסיפורי האלף לילה ולילה של שחקני מקקי(שבוא נאמר את האמת, רובם ככולם לא אנשים שברחוב הייתי סומך ומאמין להם) כאל סיפורי אמת. הוא טוען שמה שהרס את כל המשחק וכל המהומה שהיתה היא כתוצאה מהסדרנים של סכנין וקבוצת סכנין. כן, גם ראיקוביץ שעבר ולתומו דחף. את העוזר מאמן האירופאי שלהם שקילל את אבוקסיס באיזשהי שפה, לזה הוא לא התייחס. רק ל"פאק אוף" של אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:43 
dino כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:
רדרוני.

אני לא מנקה את סכנין, אבל מה שקורה פה בתקשורת ובעזרת מקקי, הוא שינוי תודעה וניקוי עצמם מכל מה שקרה. יוסיפוביץ מגמד את חלקה של מקקי במה שהוא כותב. יוסיפוביץ מתייחס לסיפורי האלף לילה ולילה של שחקני מקקי(שבוא נאמר את האמת, רובם ככולם לא אנשים שברחוב הייתי סומך ומאמין להם) כאל סיפורי אמת. הוא טוען שמה שהרס את כל המשחק וכל המהומה שהיתה היא כתוצאה מהסדרנים של סכנין וקבוצת סכנין. כן, גם ראיקוביץ שעבר ולתומו דחף. את העוזר מאמן האירופאי שלהם שקילל את אבוקסיס באיזשהי שפה, לזה הוא לא התייחס. רק ל"פאק אוף" של אבוקסיס.

אני לא מתווכח על זה לשנייה. התקשורת פה היא בהתגייסות כוללת למכבי בנוסף על זה שמדובר על מדינה שהיא ימנית-גזענית ביסודה וזה בכלל מקצין את האירועים. אבל דווקא הכתב הספציפי הזה כמו שכתבתי, לפחות ממה שאני יודע, הוא לא חלק מהרוח המכביסטית בתקשורת.
בא לי להקיא ממכבי ומהצורה שהם מתנהגים וזה בלי קשר לשני האירועים האחרונים. הם מבחינתם היחידים שקיימים ועל פיהם יישק דברץ בטח שמדובר לגבי זהבי (שנראה שנדפק לו המח לגמרי מגלי ההערצה והמציצות שהוא מקבל מכל כיוון) וטב"ח.
מה שכן, לכל צד יש את הכשרון לראות איפה השני לא בסדר ואיפה הוא כן בסדר. אנחנו לא שונים בקטע הזה, גם לא סכנין וגם הם לא טלית שכולה תכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
במחלקה המשפטית אמרו: "הדברים מאוד ברורים, וזה לא משנה איך נפל יוסי אבוקסיס, הדחיפה של פרדראג ראיקוביץ' נראית בבירור, גם בלי דו"ח השופט. השאלה אם אבוקסיס נפל מהמגע שלו או מזה של יובל אבידור לא רלוונטית לגבי ההעמדה לדין. שחקן לא יכול לדחוף מאמן, ומעטים המקרים בליגת הראשונה לאורך ההיסטוריה, אם בכלל, בהם שחקן דחף מאמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יש פאקינג סרטון ברור שרואים בו את ראיקוביץ' דוחף את אבוקסיס, ולמרות זאת מכבי מצליחה לעורר פה דיון בתקשורת שאבידור דחף אותו. זה רק דוגמה לכמה התקשורת פה צהובה. אשכרה יש סרטון שכל בנאדם עם זוג עיניים רואה ומקבל תשובה ברורה והם מתווכחים עם זה, איזה מועדון של סמרטוטים.

דבר שני זה לגבי סגירת אצטדיון סכנין, על מה ולמה? לא הייתה שום התנהגות מיוחדת מצד אוהדי סכנין. האם הייתה השלכת מיוחדת של חפצים לתחומי המגרש? האם אוהדים ירדו לדשא והתעמתו עם שחקנים? איך לעזעזל הם הצליחו לעורר דיון על הסוגיה הזאת ואשכרה יש פה סמרטוטים (פרימו למשל) שתומכים בזה.
כל מה שהיה זה עימות בין אנשי צוות על כר הדשא שגם הוא התחיל כתוצאה מכך שמאמן הכושר שלהם במקום ללחוץ יד לאבוקסיס התעמת איתו, לאחר מכן השוער שלהם בא ואשכרה דחף את אבוקסיס. ולאחר מכן השחקנים שלהם במקום להרגיע את הרוחות ולרדת לחדרי ההלבשה (כמו שביקשו מהם אנשי האבטחה) בחרו ללכת לקהל שלהם ולחגוג עם דגלי ישראל מול האוהדים של סכנין.

מעבר לזה שראיקוביץ' צריך לסיים את המשחק על המצב הזה, שאם לא יטפלו בו זה יפתח תקדים רציני שיחול על כל הקבוצות (למעט הפועל) ויאפשר לשחקנים להכות מאמנים. אני חושב שגם זהבי חייב להיות מטופל על ההתבטאויות הגזעניות שלו בסיום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 10:57 
האדום הצורר כתב:
צריך לסגור את סכנין, ערן זהבי אמר שהוא הרגיש כמו ברמאללה. סתם עלתה לו אסוציאציה כזאת של רמאללה. זה לא קשור לזה שהם ערבים.

ועל הדרך בלי לשים לב הוא יצא גם סמולני

Sent from my MI 4W using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:15 
ראיקוביץ', אבוקסיס וטוריחו עומדים לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:
רדרוני.

אני לא מתווכח על זה לשנייה. התקשורת פה היא בהתגייסות כוללת למכבי בנוסף על זה שמדובר על מדינה שהיא ימנית-גזענית ביסודה וזה בכלל מקצין את האירועים. אבל דווקא הכתב הספציפי הזה כמו שכתבתי, לפחות ממה שאני יודע, הוא לא חלק מהרוח המכביסטית בתקשורת.
בא לי להקיא ממכבי ומהצורה שהם מתנהגים וזה בלי קשר לשני האירועים האחרונים. הם מבחינתם היחידים שקיימים ועל פיהם יישק דברץ בטח שמדובר לגבי זהבי (שנראה שנדפק לו המח לגמרי מגלי ההערצה והמציצות שהוא מקבל מכל כיוון) וטב"ח.
מה שכן, לכל צד יש את הכשרון לראות איפה השני לא בסדר ואיפה הוא כן בסדר. אנחנו לא שונים בקטע הזה, גם לא סכנין וגם הם לא טלית שכולה תכלת.

מסכים איתך
לגבי יוסיפוביץ, בדרך כלל אני אוהב לקרוא אותו, אבל הפעם הוא כותב יותר מידי כעורך דין של מקקי. מאוד בולט לעין. מקווה בשבילו שאין לו איזה רגשות כלפיהם. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
ראיקוביץ', אבוקסיס וטוריחו עומדים לדין.

טוב מאוד. מכה בכנף האירופאית שלהם. מתי פעם אחרונה מישהו אירופאי מתוקן ומתורבת עמד שם לדין?
נכתב גם איפשהו שהשופט ציין גם את הקריאות הגזעניות "מוות לערבים" מיציעי מקקי. מקווה שאכן כך יהיה. הוא גם ציין את הקריאות נגד דסה, שנגדו אסור להיות גזענים אבל נגד אחרים זה בהחלט אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
בואו נזכיר פה שוב שמדובר במועדון מטונף שנתן משחק לחיפה בהוראה מגבוה בכדי לנסות לדפוק לנו אליפות, ובמועדון ששני עובדים שלו, מאמן שוערים ושחקן, שנמצאים שם עד היום, הסיתו את הקהל שלהם לפוצץ משחק כדורגל בקריאות ובתנועות מפורשות לפרוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:30 
זה עוד יותר טוב משחשבתי, סעיף האישום של ראיקוביץ' הוא "התנהגות בלתי הולמת בנסיבות מחמירות", בניגוד לאחרים שיואשמו רק ב"התנהגות בלתי הולמת".
כמו כן שתי הקבוצות יעמדו לדין, כולל מכבי על קריאות ה"מוות לערבים" שציין דינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:34 
צריך להוריד נקודות לשתי הקבוצות.
אם מכבי לא היו במאבק אליפות זה גם היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:34 
א. לא הבנתי על מה אבוקסיס ומאמן הכושר מועמדים לדין, על שיחה?
ב. גרינפלד הפתיע לטובה עם דוח שמתאר את המציאות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 11:39 
Feigenbaum כתב:
יש פאקינג סרטון ברור שרואים בו את ראיקוביץ' דוחף את אבוקסיס, ולמרות זאת מכבי מצליחה לעורר פה דיון בתקשורת שאבידור דחף אותו. זה רק דוגמה לכמה התקשורת פה צהובה. אשכרה יש סרטון שכל בנאדם עם זוג עיניים רואה ומקבל תשובה ברורה והם מתווכחים עם זה, איזה מועדון של סמרטוטים.

דבר שני זה לגבי סגירת אצטדיון סכנין, על מה ולמה? לא הייתה שום התנהגות מיוחדת מצד אוהדי סכנין. האם הייתה השלכת מיוחדת של חפצים לתחומי המגרש? האם אוהדים ירדו לדשא והתעמתו עם שחקנים? איך לעזעזל הם הצליחו לעורר דיון על הסוגיה הזאת ואשכרה יש פה סמרטוטים (פרימו למשל) שתומכים בזה.
כל מה שהיה זה עימות בין אנשי צוות על כר הדשא שגם הוא התחיל כתוצאה מכך שמאמן הכושר שלהם במקום ללחוץ יד לאבוקסיס התעמת איתו, לאחר מכן השוער שלהם בא ואשכרה דחף את אבוקסיס. ולאחר מכן השחקנים שלהם במקום להרגיע את הרוחות ולרדת לחדרי ההלבשה (כמו שביקשו מהם אנשי האבטחה) בחרו ללכת לקהל שלהם ולחגוג עם דגלי ישראל מול האוהדים של סכנין.

מעבר לזה שראיקוביץ' צריך לסיים את המשחק על המצב הזה, שאם לא יטפלו בו זה יפתח תקדים רציני שיחול על כל הקבוצות (למעט הפועל) ויאפשר לשחקנים להכות מאמנים. אני חושב שגם זהבי חייב להיות מטופל על ההתבטאויות הגזעניות שלו בסיום המשחק.

כל מילה :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: