תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2015/2016
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
אורן יוסיפוביץ' בוואלה: "אבוקסיס לא היה בסדר, וראיקוביץ' גם"
אני מנסה לדמיין את רייכרט דוחף את פיטר בוס. יש מצב שהיו יורים בו.
ראירוביץ' לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:24 
אני מקווה שב״ש לא תשתוק במידה וראיקוביץ לא מורחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס :HEART2:
בני סכנין :ROSE:

שש"ל :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:39 
רק להזכיר מה קורה שזה הפועל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4201065,00.html
3 נק' הופחתו להפועל, ידין הורחק מ-12 משחקים
עונש כבד לאדומים מבית הדין המשמעתי בעקבות אירועי הדרבי: הקבוצה תשחק 3 משחקי בית ללא קהל, נסגרו יציעים 4-5 עד לסוף העונה. טועמה הורחק ל-6 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אני מקווה שב״ש לא תשתוק במידה וראיקוביץ לא מורחק

ידידי,
מה זה נקרא לא תשתוק ?

ברקת תתראיין ותאמר שאיגוד השופטים/בתי הדין/ההתאחדות לא בסדר ?

מה אתה רוצה שב"ש לא תופיע למשחק הבא אם ראיקוביץ משחק ?

לדעתי לב"ש יש מטרה והיא לזכות באליפות וככל שהם יתעסקו פחות בתקשורת ובאירועי המשחק בסכנין ויתמקדו במשחק הבא יש להם סיכויים טובים יותר לנצח בו ולקחת אליפות. בינתיים יש להם צרות טובות. ברדה ובוזגלו היו אתמול על הספסל והם ניצחו בלעדיהם. שיתמקדו בכדורגל ולא יקנסו לקלחת של ה"פוליטיקה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:44 
אוגוסטוס היל כתב:
כל האירוע הזה הוא שיקוף מדוייק ומדכא של המדינה המקולקלת שלנו.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

בעיקר העיוות של המציאות לאחר האירוע, מדינת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:44 
אורן יוסיפוביץ' כותב טור שלם בהדליינס בוואלה, ובכותרת שלו הצהרה לפיה "לא צריך לשחק בדוחא משחקים כאלו". דה פאק? מה נסגר? עשית השתלמות בערוץ הספורט בענייני דוברות? שאבת השראה מכתבתו של עדי "ספק אם הדר יוסף הקטן והצפוף היה ראוי לארח את הדרבי הזה" הרשליקוביץ'?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:50 
האדום הצורר כתב:
אורן יוסיפוביץ' כותב טור שלם בהדליינס בוואלה, ובכותרת שלו הצהרה לפיה "לא צריך לשחק בדוחא משחקים כאלו". דה פאק? מה נסגר? עשית השתלמות בערוץ הספורט בענייני דוברות? שאבת השראה מכתבתו של עדי "ספק אם הדר יוסף הקטן והצפוף היה ראוי לארח את הדרבי הזה" הרשליקוביץ'?

אורן יוסיפוביץ לא אוהד מכבי ובוא נגיד ככה, האווירה בסכנין זה לא של אופרה וההתנהגות שלהם גם לא ומה שהיה אתמול הוא חמור מאוד גם מבחינת מה שהם עשו.
זה כמובן לא קשור לבכיינות המגעילה של מכבי שכבר מזמן איבדו את הברקסים בכל מה שקשור להתנהלות האובייקטיבית שלהם. מה שהם עושים תמיד בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:54 
רק אם אפשר לשלוח אותי למקור או סימוכין כלשהו לבכי של מכבי על זה שסכנין כל השבוע הלהיטו את הרוחות .
לטענתם שחקנים אבוקסיס והנהלה התראינו כל השבוע והלהיטו את הרוחות, איפה אפשר למצוא את זה ?
אה וכמובן שאין צורך לשלוח אותי לצד של מכבי שלא הרגיע את האווירה, אני כבר קראתי וראיתי את הראינות של טב"ח,זהבי,מדוניאנין בוס ועוד השבוע, דווקא את זה היה קל למצוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:57 
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:

אורן יוסיפוביץ לא אוהד מכבי ובוא נגיד ככה, האווירה בסכנין זה לא של אופרה וההתנהגות שלהם גם לא ומה שהיה אתמול הוא חמור מאוד גם מבחינת מה שהם עשו.
זה כמובן לא קשור לבכיינות המגעילה של מכבי שכבר מזמן איבדו את הברקסים בכל מה שקשור להתנהלות האובייקטיבית שלהם. מה שהם עושים תמיד בסדר.

אפשר לדעת מה סכנין עשו אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:58 
סימרוטיץ כתב:
רק אם אפשר לשלוח אותי למקור או סימוכין כלשהו לבכי של מכבי על זה שסכנין כל השבוע הלהיטו את הרוחות .
לטענתם שחקנים אבוקסיס והנהלה התראינו כל השבוע והלהיטו את הרוחות, איפה אפשר למצוא את זה ?
אה וכמובן שאין צורך לשלוח אותי לצד של מכבי שלא הרגיע את האווירה, אני כבר קראתי וראיתי את הראינות של טב"ח,זהבי,מדוניאנין בוס ועוד השבוע, דווקא את זה היה קל למצוא

די נו, עכשיו אתה מיתמם. להגיד שיבואו לשבור לטב"ח את הרגליים זה לא להלהיט? ולכתוב שהם מגעילים ושאבוקסיס אומר 10 דקות אחרי המשחק במסיבת עיתונאים כל מיני דברים. אף אחד לא צדיק פה יותר מדי. גם אבוקביב אתמול, לא צדיק גדול. לא חייב לבוא לספסל של מכבי 10 שניות אחרי המשחק ולעשות להם תנועות. שום דבר פה לא מצדיק כלום. לא ההתנהגות של סכנין ולא של מכבי. בדיוק כמו שהדחיפה של רייקוביץ לא מצדיקה שאנשים מהצוות של סכנין יבעטו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 08:58 
האדום הצורר כתב:
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:

אפשר לדעת מה סכנין עשו אתמול?

כלום, התנהגו למופת. לא היתה מהומת אלוהים על הדשא אחר כך שכללה סדרנים ואנשים מהצוות המקצועי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:00 
וואו. איזו תשובה משכנעת לשאלה שלי. אין ספק שלא צריך לקיים משחקים בדוחא! הרי לא הייתה אף פעם מהומה בסוף משחק בכדורגל הישראלי!
לדעתי צריך לאסור גם קיום משחקים בבלומפילד, נתניה, וטדי. אה, שם אורן יוסיפוביץ' לא הציע את זה? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:01 
האדום הצורר כתב:
וואו. איזו תשובה משכנעת לשאלה שלי. אין ספק שלא צריך לקיים משחקים בדוחא! הרי לא הייתה אף פעם מהומה בסוף משחק בכדורגל הישראלי!
לדעתי צריך לאסור גם קיום משחקים בבלומפילד, נתניה, וטדי. אה, שם אורן יוסיפוביץ' לא הציע את זה? למה?

זה מה שכתבתי, שלא צריך לקיים משחקים בדוחא? נראה לי שאתה קורא אולי דברים שכתובים בראש שלך. בטח לא קראת את התשובה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:02 
הצדקת את יוסיפוביץ' וזה מה שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:03 
האדום הצורר כתב:

לא, אמרתי שיוסיפוביץ הוא לא כתב חצר של מכבי ובלי קשר האווירה בסכנין היא הרבה פעמים אווירה לא נעימה והם לא צדיקים גדולים. בדיוק כמו האווירה בטדי ואני חושב שצריך להמשיך לשחק שם. במקביל אני חושב שאם אנשים מגיעים לכדורגל בפחד ובמגרש יש אווירה לא נעימה שחורגת מהחוויה של אירוע ספורט ובידור, צריך לטפל בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:04 
אבי כתב:
מכבי כתב:
יוסי התחיל את כל הפרובוקציה", אמרו בקבוצה. "כולם מנתחים את הדחיפה של ראיקוביץ' אבל מי ניגש לכיוון הספסל שלנו וצעק: 'יש'? למה יוסי היה צריך את ההתגרות הזו. לקחת נקודה, לך ותשמח עם הקהל שלך כמו שעשית בהמשך. למה לגשת לכיוון הספסל שלנו ולשמוח בהפגנתיות?

פיו פיו

ווא וואו וואו.

גביזון אני מבקש ממך לעשות מימ של זהבי חוגג מול אוהדי הפועל עם הציטוט הזה מודבק למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:06 
גם בדרבי יש אווירה לא נעימה. ככה זה כדורגל. לפעמים יש אווירה לא נעימה, זה חלק מהספורט וחלק ממה שמלהיב בו. אני מסכים שלא צריך להגיע בפחד למגרש, אבל עוינות בין שתי קבוצות יריבות זה דבר לגיטימי שקורה בכל מקום כל הזמן. לא צריך להפוך את זה ליותר ממה שזה.

לפני הכל, ארגון מכבי תל אביב צריך לדעת שלא תמיד הוא מנצח ולפעמים זה אפילו לא כי כל העולם מקולקל, אלא פשוט כי מכבי לא מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:07 
האדום הצורר כתב:

ודרך אגב, חוץ מהמשפט "לא צריך לקיים משחקים כאלה בדוחא. אני טוען כך זמן רב" אני מסכים עם כל מילה שהוא כתב. הוא הוסיף אחרי זה שלא צריך לקיים משחקים באצטדיונים עם דרך מילוט ועם זה אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:10 
אוי נו באמת. כאילו לא הייתה הפרדה מוחלטת בהדר יוסף בין האוטובוס של מכבי לאוהדי הפועל. או שבטדי אין את אותה הפרדה בין אוהדי הפועל לבית"ר, ולא משאירים אותנו עד אין קץ ביציע כדי שלא יהיה חיכוך מינימלי. ממש מגיעים בשלווה והנאה לאיצטדיון. למה שם אורן יוסיפוביץ' לא מציע שלא ישחקו?

דרך מילוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:11 
האדום הצורר כתב:
גם בדרבי יש אווירה לא נעימה. ככה זה כדורגל. לפעמים יש אווירה לא נעימה, זה חלק מהספורט וחלק ממה שמלהיב בו. אני מסכים שלא צריך להגיע בפחד למגרש, אבל עוינות בין שתי קבוצות יריבות זה דבר לגיטימי שקורה בכל מקום כל הזמן. לא צריך להפוך את זה ליותר ממה שזה.

לפני הכל, ארגון מכבי תל אביב צריך לדעת שלא תמיד הוא מנצח ולפעמים זה אפילו לא כי כל העולם מקולקל, אלא פשוט כי מכבי לא מספיק טובה.

יש הבדל בין אווירה לא נעימה בדרבי לבין התחושה שלך שאתה מגיע לטדי לדוגמא. זה בדיוק הקו הדק במפריד בין יריבות ספורטיבית לכדורגל. ובדרבי יש בדרך כלל אווירה נפלאה. לפעמים זה גולש למקומות לא טובים ובזה צריך לטפל. כמו בדרבי המוטות ובדרבי פואד.
ולא, "ככה זה כדורגל" זה משפט גרוע מאוד. כי כדורגל הוא מוצר בידורי בסופו של יום אפילו אם יש בו אמוציות יותר מאשר בתאטרון נגיד. אתה רוצה לבנות תרבות ספורט, תתחיל בזה. אל תיתן לי דוגמאות של אולימפיאקוס פנאתינייקוס שיש שם אווירה של טרור (וכמובן שזה הביא לכ שבסופו של דבר הבינו את זה שם ואין קהל אורח במשחקים האלה שזה נורא ואיום). לא הופכים את זה ליותר מזה. זה מה שאנשים רואים בסוף בטלויזיה או חווים במגרש, זה המוצר שהם מקבלים וזה מה שגם מרחיק אותם מכדורגל בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:14 
האדום הצורר כתב:
אוי נו באמת. כאילו לא הייתה הפרדה מוחלטת בהדר יוסף בין האוטובוס של מכבי לאוהדי הפועל. או שבטדי אין את אותה הפרדה בין אוהדי הפועל לבית"ר, ולא משאירים אותנו עד אין קץ ביציע כדי שלא יהיה חיכוך מינימלי. ממש מגיעים בשלווה והנאה לאיצטדיון. למה שם אורן יוסיפוביץ' לא מציע שלא ישחקו?

דרך מילוט...

אבל גם זו בעיה. האווירה בטדי שאני מגיע לשם, היא אווירה של פחד. אוהדים לובשים חולצות אדומות רק בתוך המגרש (פעם זה היה יותר), נשארים 45 דקות!!! ב11 בלילה אחרי המשחק. זה נראה לך נורמלי?
ושוב, אני לא אמרתי שלא ישחקו בסכנין, ממש לא. אבל את האווירה הזו צריך לפתור. בסכנין, בטדי ובכל מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:17 
רוצה לפתור את הבעיה הזאת? תעבוד על לשנות את החברה הישראלית, להפוך אותה לפחות מקוטבת ופחות אלימה. אין שום קשר לאיצטדיון שבו המשחק משוחק, ויש משהו מאוד מקומם בעיניי בלהציע לסגור דווקא את דוחא במקרים מהסוג הזה, הבית של הקבוצה היחידה של המגזר הערבי בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:19 
האדום הצורר כתב:
רוצה לפתור את הבעיה הזאת? תעבוד על לשנות את החברה הישראלית, להפוך אותה לפחות מקוטבת ופחות אלימה. אין שום קשר לאיצטדיון שבו המשחק משוחק, ויש משהו מאוד מקומם בעיניי בלהציע לסגור דווקא את דוחא במקרים מהסוג הזה, הבית של הקבוצה היחידה של המגזר הערבי בליגת העל.

לגבי המשפט האחרון שלך אני מסכים לגמרי. בעצם לכל התגובה הזו. אין ספק שאם סוגרים את סכנין, טדי היה צריך להסגר הרבה לפני. בגלל זה אני גם לא בעד זה כפי שהדגשתי לפחות 3 פעמים. אבל שוב, אל תתנפל על יוסיפוביץ', הוא רחוק מלהיות הבעיה שלך ורחוק מלהיות מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:27 
אבל הוא צבוע וכל הכותרות האלה, ביחד עם כל הצקצוקים האלה של תהיות אם המשחק צריך להתקיים שם, או שדוחא זה רמאללה ולא ישראל, הן נטו גזעניות. לא ראיתי אף תגובה כזאת אחרי מהומות אלימות במשחקים בין יהודים. זה קו חדש, ומרגש לראות שגם "מתונים" נגררים לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:30 
NARKOTIKA כתב:
אבל הוא צבוע וכל הכותרות האלה, ביחד עם כל הצקצוקים האלה של תהיות אם המשחק צריך להתקיים שם, או שדוחא זה רמאללה ולא ישראל, הן נטו גזעניות. לא ראיתי אף תגובה כזאת אחרי מהומות אלימות במשחקים בין יהודים. זה קו חדש, ומרגש לראות שגם "מתונים" נגררים לשם.

מי צבוע, יוסיפוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:31 
הצוות המקצועי והשחקנים של מכבי וסכנין נכנסו לקטטה המונית אז אסור לשחק בדוחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:33 
zink כתב:
הצוות המקצועי והשחקנים של מכבי וסכנין נכנסו לקטטה המונית אז אסור לשחק בדוחא.

וגם הייתה אווירה לא נעימה, אל תשכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אני מתפלא שסכנין לא נמצאת תחת עוצר צבאי אחרי אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 09:40 
צריך לסגור את סכנין, ערן זהבי אמר שהוא הרגיש כמו ברמאללה. סתם עלתה לו אסוציאציה כזאת של רמאללה. זה לא קשור לזה שהם ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: