תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'ון וויליאמסון
הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להועיל בטובו ולעדכן אותנו מה קורה עם הבחור?
מדברים פה על שקיפות. כמה נמשיך לצפות ולהתעדכן כל משחק מחדש שקונגר נרשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ג'ון וויליאמסון
הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אמרו כבר שגמר את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 17:04 
הודעה רשמית, גמר את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הודעה רשמית, גמר את העונה.

ציטוט:
לאחר בדיקות רפואיות מקיפות שנערכו לשחקן הקבוצה ג'ון וויליאמסון, התברר כי הוא לא יחזור לשחק העונה. וויליאמסון סובל מחבלה בברכו, בעקבותיה ייאלץ לעבור ניתוח. אנו מאחלים לג'ון החלמה מהירה ומודים לו על תרומתו למועדון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 12:33 
נשארנו עם שחקן אחד בסגל שיכול לשמור על גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
בא למישהו להודיע לנו באיזה שלב אם זה נגרם/הוחמר בגלל האולסטאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 16:59 
גם אם זה נגרם בגלל האולסטאר, מה אתם רוצים להגיד בזה?
חלאס, כל הקבוצות שלחו שחקנים לאולסטאר, זה דברים שקורים וכמו שזה קרה (או לא, זה לא כזה קריטי) באולסטאר זה יכל להיגרם באימון.
מספיק לקרוא בתגובות בפייסבוק (יש שם מאגר בלתי נגמר של יצורים) את כל הליצנים שהחליטו שזה ביזיון אם זה קרה באולסטאר, לא צריך את זה גם פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 05:38 
הפציעה הזאת קיימת לא מהיום, זוהי פציעה ממושכת שהוא אף פעם לא באמת יצא ממנה וזוהי פציעה נורא רצינית שמסכנת לו גם את הקריירה.
לא מאמין שזה קרה בגלל כמה דאנקים באולסטאר להגיד שזה בגלל זה, זה יהיה סתם לחפש לקטר בכח, הפציעה הזו הייתה חוזרת במוקדם או במאוחר.

אם אתם רוצים לקטר, אז תתלוננו על שרון שבפברואר הביא מחליף לג'ון את קונגר שהוא 3 בלי קליעה ולא הביא סנטר דומיננטי ככה שאתה באמת צריך ובאמת היה תורם ומשפר אותך, אבל כבר התרגלנו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 14:11 
זאת בהחלט מכה קשה לשאיפות שלנו לעשות בכל זאת משהו העונה.
קונגר על הפנים, אבל אולי הידיעה שמעכשיו הוא הולך להירשם לכל משחק
ושהוא פה עד הסוף לא משנה מה, תחזיר לו את הביטחון שנמצא בקרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
הפציעה הזאת קיימת לא מהיום, זוהי פציעה ממושכת שהוא אף פעם לא באמת יצא ממנה וזוהי פציעה נורא רצינית שמסכנת לו גם את הקריירה.
לא מאמין שזה קרה בגלל כמה דאנקים באולסטאר להגיד שזה בגלל זה, זה יהיה סתם לחפש לקטר בכח, הפציעה הזו הייתה חוזרת במוקדם או במאוחר.

אם אתם רוצים לקטר, אז תתלוננו על שרון שבפברואר הביא מחליף לג'ון את קונגר שהוא 3 בלי קליעה ולא הביא סנטר דומיננטי ככה שאתה באמת צריך ובאמת היה תורם ומשפר אותך, אבל כבר התרגלנו.

אני לא ממביני הכדורסל בפורום הזה,
אבל ממה שהבנתי קונגר העונה (או בקבוצה הקודמת שלו) נתן יכולת הרבה הרבה יותר טובה, והשוו אותו פה לאנתוני מארשל שהיה עם רקוד טוב בליגה חזקה. ניכר שהוא לא התאקלם בלי קשר ליכולת שלו, נראה כבוי מנטלית לגמרי ולא הולך לו כלום.
הביזיון האמיתי הוא של קטש ששחרר את אוואנס שהיה מהזרים הטובים בליגה, שהביא זרים שהיה ברור לכולם שישוחררו אחרי חודש כמו וולי גאדג', שהביא את באטל כשהיה ברור לכולם שצריכים סקורר עם חדירה וקליעה, ובראש ובראשונה משחק פיק אנד רול מעולה, בפועל הבאנו את סרג'יו בוסקטס של הכדורסל. והשיא זה אוואנס שהיה אחד מהזרים הטובים בליגה בזמנו, היה בו ווינריות ורצון אדיר להצליח והאסל, ובקבוצה הנרפית וחסרת כל התעוזה שלנו, אוואנס נחשב לאגואיסט, פרובלמט, וזורק זין. לחשוב שהיינו צריכים להיות עכשיו עם רביעיית זרים של נייט, אוואנס, ג'ף, וסימונס.
אל תתבלבלו, שרון הוא בחור טוב עם רצון להצליח ועם יכולת אימון חלשה ביותר שלא מתאימה לרמות האלו, זה ברור לכל צופה מהצד. הטעות היא של ההנהלה שתנה לו את המפתחות. אבל עם כל הכבוד מי שחירב את העונה הזאת זה בראש ובראשונה קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 14:46 
קטש לא שחרר את אוונס. קטש פוטר במחזור הרביעי, אוונס שוחרר אחרי הניצחון הביתי על חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: