תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "נסעתי לפאנג'ויה ויש לי חבר"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
שוב, מתי זה היה השיח?

הקטע עם גבולות ההסכמה בקטע הזה היה האם לגיטימי להסכים שהחבר יוכל לאסור על החברה לצאת לפאנג׳ויה, לא על הסכמה להיות עם בני זוג אחרים.
יותר מזה, הדיבור כאן היה עם המילה בגידה. אם זה בגידה, זה בהגדרה לא בהסכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שקצת אבדתם את השאלה הנשאלת.
כשמדובר על קשר שוויוני בו שני הצדדים חופשיים לבחור, כל אחד יכול לעשות מה שבא לו, והצד השני יכול להחליט אם זה מתאים לו או לא. זה יכול להיות לגבי כל דבר, ולאו דווקא פאנג'ויה הזה.
אין פה עניין של לאסור או לא לאסור, כי אין לאף אחד זכות לדבר במונחים האלו
אני כן יכול להגיד שיהיה לי קשה להתמודד עם זה ואני מעדיף שלא, ואם הבת זוג רואה דברים אחרת, וזה משהו שהוא עבורה מהותי, אפשר לפרק את החבילה. זה הכל.

עכשיו אפשר לדבר על מה שאני אחשוב על בחורה שיודעת שהיא יכולה לסוע לפאנג'ויה למרות שחבר שלה יסבול מזה, והוא עדיין לא יפרד ממנה (כי מה לעשות, העולם אינו רציונלי).

*ההודעה מנוסחת לגברים, אבל תקפה לשני המינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני חושב שקצת אבדתם את השאלה הנשאלת.
כשמדובר על קשר שוויוני בו שני הצדדים חופשיים לבחור, כל אחד יכול לעשות מה שבא לו, והצד השני יכול להחליט אם זה מתאים לו או לא. זה יכול להיות לגבי כל דבר, ולאו דווקא פאנג'ויה הזה.
אין פה עניין של לאסור או לא לאסור, כי אין לאף אחד זכות לדבר במונחים האלו
אני כן יכול להגיד שיהיה לי קשה להתמודד עם זה ואני מעדיף שלא, ואם הבת זוג רואה דברים אחרת, וזה משהו שהוא עבורה מהותי, אפשר לפרק את החבילה. זה הכל.

עכשיו אפשר לדבר על מה שאני אחשוב על בחורה שיודעת שהיא יכולה לסוע לפאנג'ויה למרות שחבר שלה יסבול מזה, והוא עדיין לא יפרד ממנה (כי מה לעשות, העולם אינו רציונלי).

*ההודעה מנוסחת לגברים, אבל תקפה לשני המינים.

אני חושב שקלעת יפה.

אתייחס לכמה תגובות נוספות:
ציטוט:
אם היא תרצה להיות עם אחר היא תהיה עם אחר
בן אם בפאנג׳ויה ובן אם במקום אחר.

לא הבנת את ההודעה, אני לא מדבר על מצב שבחורה רוצה לבגוד. רוב האנשים לא מתכננים לבגוד לדעתי. אבל פתאום קצת שתית והתחילה שיחה טובה וכו'. אני אומר שדברים נובעים מסיטואציות וככל שבנאדם נמצא בסיטואציות מסוימות כך גדל הסיכוי לתוצאות מסוימות בלי קשר אם הוא רוצה את התוצאות או לא. לכן אני חושב שאם אתה באמת רוצה להימנע מתוצאה מסוימת אולי כדי לחשוב על איזה סיטואציות יכולות להוביל אליה ולהימנע מהם.
למשל: רוב הגברים לא רוצים לבגוד, אבל אם אני אשלח את בר רפאלי לפלרטט איתם אז...

ציטוט:
גם אם מישהו סומך על חברתו ב 1000% עדיף לו שלא תלך
לא בגללה, אלא בגלל אחרים שנמצאים שם

ולירון האדום הגיב: "סמוך עליה לא על האחרים".
יש הרבה גברים במקומות האלה שמתחילים בצורה מאוד אגרסיבית... לגיטימי שבנאדם לא ירצה שמישהו יצמד לחברה שלו, גם אם שנייה אחרי זה היא תנפף אותו.

ציטוט:
לפעמים דברים לא תלויים רק בה, במיוחד בימינו.

לא בטוח שהבנתי...

ציטוט:
אם אתה יוצא עם בחורה שחושבת שפאנג'ויה זה משהו כיפי, אז בלי קשר כדאי להפרד ממנה...

יש בזה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:

ציטוט:

יש הרבה גברים במקומות האלה שמתחילים בצורה מאוד אגרסיבית... לגיטימי שבנאדם לא ירצה שמישהו יצמד לחברה שלו, גם אם שנייה אחרי זה היא תנפף אותו.

אלא שהגבר הוא לא העיקר כאן.
אם מתחילים שם בצורה אגריסיבית ולא נעימה, ההרגשה הלא נעימה היחידה שרלוונטית זה של האישה, לא של הגבר. וזה שאתה אפילו לא מתייחס לזה, זה מטריד.

וזה הבעיה שלי עם כל הדיון כאן - הוא מבטל את האישה.
שים לב לשאלות שאתה שואל, למה שאתה מעלה. העלת מצב שבחורה רוצה לסוע לפאנג׳ויה. היא רוצה, היא בוחרת. אבל אתה שואל האם זה לגיטימי שהיא תסע לשם, לפי האם זה אמור להיות הגיוני שהגבר יתנגד או לא.
גברים יכולים לאהוב את הרעיון, יכולים לא. זה תלוי בהמון דברים שלא קשורים ללשקר או לנסות למצוא חן, כמו שטענת. אבל הרצון הזה לא רלוונטי.
אתה שואל אם לגיטימי - כן. לגיטימי שהיא תסע. מה שלא לגיטימי הוא למחוק את האישה כמו שאתה עושה בדיון כאן.
אתה שואל על פעולה של אישה, אבל שם את הדגש היחיד על מה הדעה של גבר אמורה להיות על זה. זוהי מחיקה לא נעימה ולא סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 05:47 
כשהייתי בקולומביה,היה שם בחור אחד שאשתו חודש תשיעי בהריון.הראה לנו תמונות מהאולטרסאונד והכל.כמובן שהוא לא בא להתרשם מהארכיטקטורה.
עד היום נותרה בעיני תעלומה איך היא נתנה לו לטוס :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 05:48 
red in blood כתב:
Feigenbaum כתב:

ציטוט:

אלא שהגבר הוא לא העיקר כאן.
אם מתחילים שם בצורה אגריסיבית ולא נעימה, ההרגשה הלא נעימה היחידה שרלוונטית זה של האישה, לא של הגבר. וזה שאתה אפילו לא מתייחס לזה, זה מטריד.

וזה הבעיה שלי עם כל הדיון כאן - הוא מבטל את האישה.
שים לב לשאלות שאתה שואל, למה שאתה מעלה. העלת מצב שבחורה רוצה לסוע לפאנג׳ויה. היא רוצה, היא בוחרת. אבל אתה שואל האם זה לגיטימי שהיא תסע לשם, לפי האם זה אמור להיות הגיוני שהגבר יתנגד או לא.
גברים יכולים לאהוב את הרעיון, יכולים לא. זה תלוי בהמון דברים שלא קשורים ללשקר או לנסות למצוא חן, כמו שטענת. אבל הרצון הזה לא רלוונטי.
אתה שואל אם לגיטימי - כן. לגיטימי שהיא תסע. מה שלא לגיטימי הוא למחוק את האישה כמו שאתה עושה בדיון כאן.
אתה שואל על פעולה של אישה, אבל שם את הדגש היחיד על מה הדעה של גבר אמורה להיות על זה. זוהי מחיקה לא נעימה ולא סבבה.

מה מבטל??מישהו אמר לקשור אותה באזיקים?רוצה שתיסע.גבר קנאי שלא מתאים לו,פשוט לא יחכה לה בחזור ושיהיה לכולם בהצלחה בהמשך החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 08:10 
רק אני פה עדיין לא מאמין שהצלחתם למלא פה שני עמודי דיון על פאקינג טור שעלה ב-maVeze?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 08:14 
אה ואגב, אמה של כותבת הטור הוא שותפתו של רוני רימון, היחצ"ן שמייצג את משפחת גנדי בימים אלו (ההוא מהשרשור המקביל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
רק אני פה עדיין לא מאמין שהצלחתם למלא פה שני עמודי דיון על פאקינג טור שעלה ב-maVeze?...

גם אני. דיון מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2016, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
אה ואגב, אמה של כותבת הטור הוא שותפתו של רוני רימון, היחצ"ן שמייצג את משפחת גנדי בימים אלו (ההוא מהשרשור המקביל).

ענייני בערך כמו להזכיר את העובדה שאתה והמנוול שמייצג את יגעל עמיר אוהדים את אותה קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: