אדום נחמד כתב:
אני חושב שקצת אבדתם את השאלה הנשאלת.
כשמדובר על קשר שוויוני בו שני הצדדים חופשיים לבחור, כל אחד יכול לעשות מה שבא לו, והצד השני יכול להחליט אם זה מתאים לו או לא. זה יכול להיות לגבי כל דבר, ולאו דווקא פאנג'ויה הזה.
אין פה עניין של לאסור או לא לאסור, כי אין לאף אחד זכות לדבר במונחים האלו
אני כן יכול להגיד שיהיה לי קשה להתמודד עם זה ואני מעדיף שלא, ואם הבת זוג רואה דברים אחרת, וזה משהו שהוא עבורה מהותי, אפשר לפרק את החבילה. זה הכל.
עכשיו אפשר לדבר על מה שאני אחשוב על בחורה שיודעת שהיא יכולה לסוע לפאנג'ויה למרות שחבר שלה יסבול מזה, והוא עדיין לא יפרד ממנה (כי מה לעשות, העולם אינו רציונלי).
*ההודעה מנוסחת לגברים, אבל תקפה לשני המינים.
אני חושב שקלעת יפה.
אתייחס לכמה תגובות נוספות:
ציטוט:
אם היא תרצה להיות עם אחר היא תהיה עם אחר
בן אם בפאנג׳ויה ובן אם במקום אחר.
לא הבנת את ההודעה, אני לא מדבר על מצב שבחורה רוצה לבגוד. רוב האנשים לא מתכננים לבגוד לדעתי. אבל פתאום קצת שתית והתחילה שיחה טובה וכו'. אני אומר שדברים נובעים מסיטואציות וככל שבנאדם נמצא בסיטואציות מסוימות כך גדל הסיכוי לתוצאות מסוימות בלי קשר אם הוא רוצה את התוצאות או לא. לכן אני חושב שאם אתה באמת רוצה להימנע מתוצאה מסוימת אולי כדי לחשוב על איזה סיטואציות יכולות להוביל אליה ולהימנע מהם.
למשל: רוב הגברים לא רוצים לבגוד, אבל אם אני אשלח את בר רפאלי לפלרטט איתם אז...
ציטוט:
גם אם מישהו סומך על חברתו ב 1000% עדיף לו שלא תלך
לא בגללה, אלא בגלל אחרים שנמצאים שם
ולירון האדום הגיב: "סמוך עליה לא על האחרים".
יש הרבה גברים במקומות האלה שמתחילים בצורה מאוד אגרסיבית... לגיטימי שבנאדם לא ירצה שמישהו יצמד לחברה שלו, גם אם שנייה אחרי זה היא תנפף אותו.
ציטוט:
לפעמים דברים לא תלויים רק בה, במיוחד בימינו.
לא בטוח שהבנתי...
ציטוט:
אם אתה יוצא עם בחורה שחושבת שפאנג'ויה זה משהו כיפי, אז בלי קשר כדאי להפרד ממנה...
יש בזה משהו