תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
כישלון עצום עצום עצום.
כל כל רך. שפת גוף של ילד שלקחו לו את המוצץ.
לא יכול לזוז בהגנה עם הרגליים, נראה כמו ליצן בקרקס עם קביים.
מספיק לראות את המהלך האחרון של אילת, כשאליאספור לוקח לו ריבאונד התקפה ונותן דאנק והוא אפילו לו מנסה, לא עושה כאילו.
שחקן כזה אני לא רוצה לראות במשחק נגד אשדוד, אני מעדיף לשחק עם מתן ב5 ולא עם האפס הזה.
לגבי עונה הבאה אין בכלל מה לדבר.
הוא יכול לעשות דאבל דאבל כל משחק עם הנתונים שלו, אבל זה לא נותן לי כלום אם הוא מתנהג כמו צמר גפן על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אין לו אופי. אגב המהלך של אליאצפור זה לא ריבאונד, רוטברט פשוט מסר לו. ועוד איזה 5-6 כדורים המשחק שהוא מסר ליריב.
על כל משחק טוב יש לו 4 משחקים שהוא נזק.
אני יותר מתפלא על סימונס, מאז שרובינסון הגיע הוא באמת משחק מזעזע והורס לנו את המשחק

רוברט הבעיה העיקרית זה שהוא לא מביא את הגובה שלו לידי ביטוי בשום צורה, מחטיא מתחת לסל על ימין ועל שמאל, לא חוסם, בקושי לוקח ריבאונדים (כי הוא שם את הגוף כמו ילדה) וחוץ מהגובה הוא שחקן לא ממש מוכשר

נערך לאחרונה על ידי פרימו לוי בתאריך 11 אפריל 2016, 20:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:41 
כישלון עצום כישלון עצום.
אוקיי - בוא נסתכל על זה ככה: ממה שיש - איך מוציאים את המקסימום?
אם המאמן הזה לא מבין בסיום העונה שהפיק אנד פאמפ זו התנועה הכי טובה לרוברט ובמקום זה נותנים לו כדורים לחפירות מתחת לסל זה מראה באיזה שפל מקצועי הפועל נמצאת.
בחייך, הקבוצה הזו לא מאומנת. זה מביש. אז גם רוברט מוציא מעצמו מאית ממה שיש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
מרחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כישלון עצום כישלון עצום.
אוקיי - בוא נסתכל על זה ככה: ממה שיש - איך מוציאים את המקסימום?
אם המאמן הזה לא מבין בסיום העונה שהפיק אנד פאמפ זו התנועה הכי טובה לרוברט ובמקום זה נותנים לו כדורים לחפירות מתחת לסל זה מראה באיזה שפל מקצועי הפועל נמצאת.
בחייך, הקבוצה הזו לא מאומנת. זה מביש. אז גם רוברט מוציא מעצמו מאית ממה שיש בו.

תשמע, ברור לי שמאמן שיש לו מושג מה הוא עושה היה מפיק מרוברט יותר.
אבל משחקן שלוקח ארגז של דולרים ובא כישראלי מוביל ושחקן נבחרת אני מצפה להרבה יותר, לאו דווקא בהתקפה אלא בגישה.
לא יכול להיות שהוא מתנהל כמו סמרטוט רצפה על הפרקט, לא מקבל את זה.
תראה את רביב, גם אם לא הולך לו הוא שד, ער, חי את המשחק.

זה שחקן שמתאים לספורט נשים מבלי לזלזל חס וחלילה באף אישה. אין לו את העוצמות כדי לשחקן בליגה של הגברים.
כמו שטניסאית טובה ככל שתהיה לא יכולה לנצח אף גבר מהטופ 1000, ככה טוב ככל שהוא יהיה הוא לא יכול לעמוד אפילו עם רם אליאספור.
במשחק נגד נס ציונה שמר עליו כל החצי הראשון טל דן או קרפלס אני לא בדיוק זוכר, הוא לא יכל לעמוד עם העוצמות שלו. הבן אדם 2.17 עם נפש של ציפור שיר.
לא רוצה כזה שחקן שילבש את החולצה של הפועל. תודה רבה, להגיד יפה שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו הולך לשחרר אותו,
צריך לשבור לו את היד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אם מישהו הולך לשחרר אותו,
צריך לשבור לו את היד.

אף אחד לא ישחרר אותו אל תדאג. הוא יחיה על העונה בנהריה עד סוף הקריירה. גם אני אכלתי את הבלוף הזה ושמחתי שהוא חתם.
ישראלי מוביל שקולע 10 נק׳ עונתי בפחות מ50% יש כמו זבל. לפחות עדיף לי לקחת שחקן שיכול לזוז בהגנה.
קח את העונה שלו בנתניה לצורך העניין. 12 דקות, 5 נקודות עונתי. בהפועל 22 דקות, 10 נקודות. אותו זבל.
שירוויח מה שהוא לקח בנתניה לא יהיה לי בעיה להשאיר אותו לתת דקות פה ושם בחוק רוסי. כדי להצדיק את המשכורת שלו יש לו דרך ארוכה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 21:15 
האחראיות היא רק על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 21:17 
מהפכה כתב:
האחראיות היא רק על המאמן.

הנהלה, הנהלה, הנהלה.
האחריות היא עליה ורק עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2016, 14:34 
הבעיה הכי קשה של רותבארט, מלבד ההגנה כמובן, זה שהוא מוסר פשוט מזעזע. לא מובן איך שחקן כל כך גבוה שרואה בקלות מעל השומר שלו יכול להיות מוסר כזה רע שלא מסוגל להוציא כדור החוצה. אתמול 5 איבודים וזה כמעט הכל או בניסיונות מסירה מחרידים או בחוסר הבנה מתי הוא צריך להוציא כדור החוצה, באמת שאין לי הסבר לתופעה הזאת. כל כדור שמגיע אליו פנימה במיקום לא טוב (וזה קורה יותר מדי פעמים במשחק) זה כדור מת, או איבוד או החטאה.

ואתמול, די כרגיל העונה, כל שלושת הסלים שלו היו מקליעה עם הפנים לסל (שלשה ושני מידריינג'ים) ולא ממשחק עם הגב לסל. הוא צריך לשחק בסגנון של דיאור פישר, כלומר בעיקר עם הפנים לסל (פיק אנד פופ או פיק אנד רול שהוא מסיים עם הפנים קרוב לטבעת) והרבה פחות עם הגב לסל אלא אם יש איזה מיסמאצ' בולט. הבידודים האלה חסרי תכלית, הם לא עובדים ולרותבארט אין מספיק אינטליגנציית משחק כדי לקבל את ההחלטות הנכונות במצבים האלה שהוא מקבל כדור במקום לא טוב. הוא גם לא שחקן שמסוגל לנעול את השחקן שלו קרוב לצבע על פיזיות ואגרסיביות (כמו ג'ף נניח) כך שאפילו אם רוצים לשחק עליו עם הגב לסל, צריך לעבוד בשבילו כדי שהכדור יגיע אליו במקומות הנכונים. אז נכון שבעונה שעברה הוא היה הרבה יותר יעיל עם הגב לסל (גם כי עבדו בשבילו יותר נכון וגם כי היה לו הרבה יותר ביטחון בהוק שוט שלו), אבל השנה זה לא הולך וההתעקשות של כל הצדדים על זה לא מובילה לשום מקום. לרוברט יש עדיין יתרונות בריבאונד (טופ 5 בליגה בריבאונד לדקה) ובקליעה שלו מחצי מרחק ואנחנו חייבים לנצל אותם, כל עוד וויליאמסון פצוע גם אין אלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2016, 14:42 
לאברהמי אין מושג מה לעשות איתו.עדיף שהוא לא יהיה על המגרש כי זה רק נזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
ממשיך להראות כמו סופלה.
עד שלא יעשה שינוי בגישה, איידן שווה דקות לפניו.
הוא לא שיחק כל הרבע השני, במקום לעלות בטירוף לשלישי הוא חירבן כל מה שהוא נגע בו בגלל הרכות והגישה התבוסתנית שלו למשחק.
טוב שאברהמי קלט את זה בזמן ויבש אותו למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 09:44 
ברבע השלישי היה קטע ששולדבראנד לקח לו מהידיים שני ריבאונד התקפה מהחטאות עונשין תוך דקה. נטו עניין של אגרסיביות, רצון וקצת פוקוס.
התקפית גם הזריקות מחצי מרחק ובתנועה מהפיק אנד רול לא נכנסו לו (למרות שהיו זריקות יחסית טובות).

כלומר גם את היתרונות היחסיים שלו הוא לא מצליח להביא, ולצערי כבר קשה להגיד שזה משהו שקשור לשימוש שנעשה בו. הוא פשוט נראה רע בצורה יוצאת דופן.
יש אמנם את העניין שהוא איבד מקום בחמישייה ויכול להיות שזה פוגע בו, הוא לא שחקן שעולה טוב מהספסל. אבל 5 מחזורים לסוף אני מבין את אברהמי שהוא חושב על מי יתן תפוקה כאן ועכשיו, ולא על להרוויח את רוברט לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:18 
לטעמי אברהמי חיכה יותר מדי ברבע השלישי לפני שהחליף את רוטברט באיידן. היתה שם סידרה של טעויות שלו ש(כמעט) החזירו את אשדוד למשחק. ייתכן שלא רצה להוריד לו עוד יותר את הבטחון, אבל כפי שנאמר כאן, ועם כל הסימפטיה אליו, זה לא הזמן לחישובים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:33 
מדאיג גם לגבי מה עושים איתו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:01 
red pepper כתב:

אני מאמין שתהיה קבוצה שתרצה לקלוט אותו, מניח שבכל מקרה נצטרך להשתתף בחלק מהשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:08 
השאלה אם יש ישראלי בכיר אחר שאפשר יהיה להביא במחיר הזה או שכדאי בכל זאת לתת לו עוד צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:19 
צור ש. כתב:
red pepper כתב:

אני מאמין שתהיה קבוצה שתרצה לקלוט אותו, מניח שבכל מקרה נצטרך להשתתף בחלק מהשכר.

אם נצטרך להשתתף בחלק מהשכר זה אומר לדעתי שכבר עדיף להשאיר אותו.
נכון שהוא קצת אוברייטד, אבל הוא כבר כאן, ואנחנו יודעים שאפשר להוציא ממנו תפוקה, אז לא הייתי ממהר לשחרר אותו.
מה שכן, למאמן הבעל"ט תהיה חייבת להיות תכנית משחק הגנה\התקפה עבור חמישיה שכוללת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:26 
קשקשתא כתב:
למאמן הבעל"ט תהיה חייבת להיות תכנית משחק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:47 
אני בכלל לא בטוח שהחוזה שלו לעונה הבאה מובטח. מניח שזו אופציה, וכמו שהוא נראה לאחרונה ספק גדול אם נממש אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
השאלה אם יש ישראלי בכיר אחר שאפשר יהיה להביא במחיר הזה או שכדאי בכל זאת לתת לו עוד צ'אנס.

יבזורי?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 13:10 
Fez כתב:
אני בכלל לא בטוח שהחוזה שלו לעונה הבאה מובטח. מניח שזו אופציה, וכמו שהוא נראה לאחרונה ספק גדול אם נממש אותה.

למיטב זכרוני חתם לשנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 13:49 
ממש לא אמור להמשיך.
אחלה בחור, אבל חלש מנטלית וגם רכרוכי מאוד. אין צורך שנבין את זה באיחור של שנה או שנתיים.
value for money גרוע מאוד
אלא אם יבוא מאמן שיוציא ממנו 200% והכל יהיה שונה, אבל קשה לי לראות את זה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
הייתי "בעדו" אבל תקופה ארוכה שהוא פשוט אאוט לגמרי, הוא כבר לא מצליח לעשות פעולות פשוטות כמו לסגור לריבאונד או לתפוס כדורים.

שחקן כמוהו, סנטר איטי שמהווה חור כל כך גדול בהגנה ולא מסוגל להגן בפיק-אנד-רול, זה סוג של שחקן שכמעט לא רלוונטי בכדורסל המודרני. לשחקנים כאלה יש השפעה שלילית גדולה מדי גם בהגנה, גם בקצב המשחק. תראו איך חיפה משחקת בהגנה עם שני סנטרים נטולי כל כישרון התקפי, אבל שחקנים אתלטיים שיוצאים בלי בעיה בפיק-אנד-רול כמעט עד החצי, ומסוגלים ליישם את הסכמות ההגנתיות של רמי הדר. כולם רואים איך אנחנו נראים עם ג'ף בתור סנטר, גם בהגנה, וגם בהתקפה, שעל הנייר הוא אמור להוות מגבלה כי הוא לא גו-טו-גאי, אבל גם זה משהו שפחות רלוונטי בכדורסל המודרני, ואת התפקיד שלו בהתקפה הוא עושה מצוין.

גם בתור ישראלי, שווה להחזיק את רוברט רק אם הוא מכפר על כך בתפוקה התקפית שהיא סוג של נשק שובר-שיוויון. היום מן הסתם הוא לא נותן שום דבר שקרוב לזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 16:04 
אני מחזיק מאוד מהכישרון של רותבארט, חושב שהוא אחד הגבוהים המוכשרים ששיחקו בהפועל. אבל גם שולדבראנד היה כזה. רותבארט היה אמור להביא מימד של יעילות ויציבות ששולדבראנד לא נתן, ובשורה התחתונה הוא לא ממש עשה את זה.

אין לי ספק שרוברט יכול לתת יותר בסיטואציות מסוימות, אבל אני כבר לא בטוח שבשביל מועדון כמו הפועל זה שווה את כל ההתאמות. נהריה יכלה לשחק בשבילו אזורית כמעט 40 דקות ולעשות הרבה הקרבות בשבילו שהוא לא יקבל במועדונים גדולים יותר, כי משחק ההתקפה סבב סביבו במידה כזו שהיה להם שווה לספוג את החסרונות ההגנתיים שלו. בקבוצה שבה משחק ההתקפה לא סובב סביבו זה פחות "משתלם". הגדולה של ישראלי בכיר בליגה היא היכולת להיות דומיננטי התקפית ובמקביל גם עם יכולות של רול פלייר להתאים את עצמו לקבוצה שהיא בסופו של דבר קבוצה של זרים, לרוברט זה קשה. ויש גם את עניין הדקות - בדומה לשולדבראנד, זה בעייתי לשלם סכומים כאלה לשחקן שמשחק 22 דקות במשחק ובשאר הזמן הוא עם בעיית פאולים/הגנה. אתה רוצה שהישראלי הבכיר שלך יהיה שחקן שיכול לתת 30-35 דקות במשחק כמו רביב.

אגב, לא רוצה לגבש יותר מדי תיאוריות סביב זה אבל בשלושת המשחקים הכי טובים שלו העונה הפסדנו (שני ההפסדים לנהריה והתבוסה מול הרצליה). עוד איזושהי אינדיקציה קטנה שהערך המוסף שלו לא מספיק גדול, ושבשורה התחתונה הוא לא מנצח לנו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 11:28 
קל לשחרר, השאלה איזה ישראלי מביאים במקומו.
פיספוס שלא הבאנו בזמנו את עוז בלייזר אבל זה חלב שנשפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 12:08 
הלוואי שצ'וברביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 13:06 
לדעתי עדיף לא גבוה ישראלי.
יבזורי זה מצוין אבל לא ריאלי כנראה.
עדיף 2 גבוהים זרים בחמישיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 13:33 
ואז תישאר עם 2 גבוהים בסגל?
איך שלא נסובב את זה צריך ישראלי גבוה לעמדה 4.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: