החתול של שרדינגר כתב:
כשכתבתי "אתם" פניתי לאותם האנשים שפה מגנים בחירוף נפש על מכב"י חמא"ס(כולל אותו).
רצה הגורל, ואותם אנשים לגמרי במקרה התעלמו במקרה הטוב או תמכו ממש במקרה הפחות טוב בהודעות לא פחות חמורות כשזה היה מכב"י חמא"ס שכתב אותן. לחלק מאותה קבוצה גם יש נטייה להציג את כל מי שלא מסכים איתם פוליטית(ובפרט את מי שהם מגדירים כ"חבורת החרא של טקנובוי" או "חבורת הbds"(שם קצת מבלבל כי היחיד בפורום שהצהיר שהוא מחרים התנחלויות, כמדומני, זה פאביו)) כשקרן סדרתי, מסית, צבוע וכיוצא באלה. והרי לא ייתכן שמי שמאשים אנשים אחרים שיש להם מוסר כפול הוא בעצמו כזה.
אגב, הדוגמא עם הפיגועים בבלגיה ושבדיה היא ממש לא איזה מקרה קיצון, אלא זאת פרקטיקה קבועה של מכב"י חמא"ס לכתוב זבל בסגנון וברגע שנכנסים בו להתמם כמו ילד קטן.
דוגמא ממש אקטואלית היא האשכול בקנסו "להחשיך את הפורום" בגלל שסגרו את התקצוב לארגון כלשהו לאחר שגילו שהפעילות שלו אנטישמית ואנטי ישראלית. כלומר, הוא מתכוון שהפורום מלא במשתמשים אנטישמים ואנטי ישראלים, האשמות מאוד חמורות שמשום מה לירון האדום לא טרח לגנות לפני שדרש מגינוי כלפי איציק מצד כל מי שהדיעות הפוליטיות שלו נמצאות באותו כיוון כללי מהדיעות של לירון האדום.
אתה חושב שאם תחזור על שקר כמה עשרות פעמים זה יתקבע כאמת? זהו, שלא יעזור לך.
בפעם המיליון, א"א מעולם לא דיבר על רצונו במוות של חפים מפשע. הוא אפילו מגנה מעשי רצח.
הוא דיבר על פגיעה במונומנטים.
בעולם דמיוני שבו בקשות שלנו מתגשמות אז גם פגיעה כזו תהיה בלי חפים מפשע (מה שעוד שזה אפשרי בסנריו מסוים)
ובוא נדבר שניה על צביעות, כשאתה רוצה שמטוס של מכבי יתרסק אתה באמת מוכן שחפים מפשע ייהרגו?
(אולי אתה כן, אבל בניגוד אליך אהיה הוגן ואתן לך את הקרדיט שלא)
אז כנראה שבעולם הדימיוני של איציק המסעדה פושטת רגל אבל אף אחד לא מפסיד מזה כסף.
אם אני כבר פה, אני אציין שבפעמים הספורות שביקרתי במסעדה של אופטימי (מעולם לא אכלתי שם, וכמובן שלא ביקרתי במטבח או משהו כזה) דווקא קיבלתי את הרושם שמדובר במקום נקי לגמרי.
גם מההתנהלות של אופטימי בפורום לא עולה שום חשד שהוא מרעיל את הלקוחות שלו או משהו כזה. אם כבר, הייתי אומר שעושה רושם שההיפך הוא הנכון.