תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מסעדה בשרית
הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
לא השתמשתי בשמות של משתמשים. אני אמרתי חולה הרוח.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 05 אפריל 2016, 15:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:36 
its-sick כתב:
כשמגיע אז מגיע. הרי מדובר בחולה רוח שאוהב לאחל מוות לאנשים רבים מספור. אתה באמת חושב שהוא צריך לקבל יחס כמו של אדם נורמטיבי?
ובכלל, כשמדברים על אוכל באיכות ירודה אני לא מצליח לחשוב על מישהו אחר.

אני חושב שיש להפריד בין החיים בפורום לבין החיים האמיתים.
אני חושב שאין קשר בין דעותיו של האיש לבין מקצועו.
אני חושב שההתנהגות שלך כאן היא ההגדרה לשיח אלים ברשת.

אם היה אדמין נורמלי היית עף על ההודעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שאני מדבר על משתמש בפורום בכלל?
לא אמרתי מי חולה הרוח, ואיכשהו כולם יודעים מי לדעתם חולה.
כנראה שאין יותר ממועמד אחד בעולמנו.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 05 אפריל 2016, 15:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:40 
its-sick כתב:
מי אמר שאני מדבר על משתמש בפורום בכלל?
מעולם לא אמרתי בפורום מי חולה הרוח, ואיכשהו כולם יודעים מי לדעתם חולה.
כנראה שאין יותר ממועמד אחד בעולמנו.

אחלה היתממות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
אני תמיד משתדל שלא לעבור על חוקי הפורום, וגם הפעם לא עברתי. אתה זה שדיבר על ענישה.
תתייעץ עם עורך דין לגבי מה שצריך להתקיים לצורך ענישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
זמן רב אני עומד על כך שאיציק הוא המשתמש הכי מושחת ערכית בפורום, אין מישהו בפורום הזה בעל מידות יותר רעות ממנו. סוג של אמיר חצרוני לעשירים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 15:48 
its-sick כתב:
אני תמיד משתדל שלא לעבור על חוקי הפורום, וגם הפעם לא עברתי. אתה זה שדיבר על ענישה.
תתייעץ עם עורך דין לגבי מה שצריך להתקיים לצורך ענישה.

:LOL2:
אתה פשוט עושה צחוק מעצמך, עדיף שתפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כשמגיע אז מגיע. הרי מדובר בחולה רוח שאוהב לאחל מוות לאנשים רבים מספור. אתה באמת חושב שהוא צריך לקבל יחס כמו של אדם נורמטיבי?

מיותר :PUKE:

יכול להעיד שנקי אצלו יותר מבית מרקחת וכמובן טעים ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
its-sick כתב:

מיותר :PUKE:

יכול להעיד שנקי אצלו יותר מבית מרקחת וכמובן טעים ואיכותי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
חברייה,
חבל שנגררתם.
ברגע שאתם מגיבים לאסופת שקרים אתם ירדים לרמה של הנ"ל בלי משים לב ונותנים לו במה לשחרר תיסכולים.
מציע שתחזרו לנושא האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הייתי מהמר שגם חולה הרוח המוכר לנו חסך כך על בשר. צריך ערכי מוסר בשביל שלא לעשות זאת, והוא האדם הכי פחות מוסרי שיש לנו.

איכס,איזה הודעה דוחה :PUKE:
זה שאתה איש רע שצריך לחיות עם עצמך זה ניחא,אבל אני מרחם על הילדים שלך
שאתה אמור לשמש להם דוגמא.
מקווה לפחות שאשתך על הצד השפוי,למרות שאם התחתנה איתך,זה כבר מעיד על בעיה
אבל מצד שני,היום אפשר גם לקנות כלה מברית המועצות לשעבר,ככה שהכל פתוח.

לפגוע לבנאדם בפרנסה,ולא משנה כמה אתה מתעב אותו,זה הדבר הכי מגעיל ורע לב שיש.
אני לא אגיד לך שאלוהים יעניש אותך כי הוא לא רלוונטי לגבייך,אבל העולם הוא גלגל
ואני מאחל לך שאלוהים ייברך אותך בחתן כמו בצלאל סמוטריץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2016, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
חברייה,
חבל שנגררתם.
ברגע שאתם מגיבים לאסופת שקרים אתם ירדים לרמה של הנ"ל בלי משים לב ונותנים לו במה לשחרר תיסכולים.
מציע שתחזרו לנושא האשכול.

בנוסף,
לדעתי ראוי להשאיר ילדי כותבים ובנות זוגן מחוץ לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאולי יש חשד לחוסר עקביות קל, כשמצד אחד אנשים לא רואים איזה קשר יש בין פיגועים רבים בבלגיה ושבדיה("בעזרת השם") לבין פגיעה בלתי מובחנת באזרחים חפים מפשע, מצד שני אותם אנשים ממש יודעים בדיוק על מי מדבר מישהו שמשתמש בביטוי "חולה הרוח".
אבל מכיוון שאין שום סיבה בעולם לחשוד שאותם אנשים עלולים להיות בלתי עקביים, המסקנה היחידה היא שהקשר שבין "חולה הרוח" למכב"י חמא"ס הוא יותר הדוק מאשר הקשר שבין פיגועים לבין פגיעה בלתי מובחנת באזרחים חפים מפשע, שהוא קשר די הדוק, בהתחשב בזה שזאת פחות או יותר ההגדרה של פיגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:22 
החתול של שרדינגר כתב:
נראה לי שאולי יש חשד לחוסר עקביות קל, כשמצד אחד אנשים לא רואים איזה קשר יש בין פיגועים רבים בבלגיה ושבדיה("בעזרת השם") לבין פגיעה בלתי מובחנת באזרחים חפים מפשע, מצד שני אותם אנשים ממש יודעים בדיוק על מי מדבר מישהו שמשתמש בביטוי "חולה הרוח".
אבל מכיוון שאין שום סיבה בעולם לחשוד שאותם אנשים עלולים להיות בלתי עקביים, המסקנה היחידה היא שהקשר שבין "חולה הרוח" למכב"י חמא"ס הוא יותר הדוק מאשר הקשר שבין פיגועים לבין פגיעה בלתי מובחנת באזרחים חפים מפשע, שהוא קשר די הדוק, בהתחשב בזה שזאת פחות או יותר ההגדרה של פיגוע.

התחלת לכתוב כמו גבעתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:25 
הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:30 
די להיתממות, אתה קורא לאופטימי בשם גנאי, איציק גם קורה לו ככה.
איציק ידע בדיוק מה הוא כותב וידע בדיוק שכולם גם יבינו את כוונתו.
איציק עשה בדיוק מה שנקרא "אלימות ברשת" ניסיון לפגוע בפרנסה של אדם.
רוצה להאמין שהאדמין הרחיק אותו מכאן.
הגיע הזמן שאנשים יבינו שמדובר פה בפורום אינטרנט שהמשותף הוא שכולנו אוהדי הפועל (או אמורים להיות ככה, לפחות),
תבדילו בין החיים בחוץ לבין דעות של אנשים בפורום.
כל ניסיון כזה לפגוע בפרנסה של אדם היא גועלית וחוצה גבולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:34 
החתול של שרדינגר כתב:

עלה בפייסבוק ומתאים גם לנושא של הרופא מיילד ערבי (לא שאני מסכים עם מה שאותו ח"כ אידיוט אמר אבל מאוד מסכים עם הפוסט)

זה לא פוסט תמיכה בסמוטריץ' למרות שיש אנשים שנורא יישמחו להפוך אותו לכזה. אבל...
סמוטריץ' מזעזע - אבל כשחברי כנסת ערבים קוראים לכם רוצחי ילדים אתם ממשיכים בשיגרה בכיף כי לחברי כנסת ערבים מותר פה הכל. הם "החלש".
סמוטריץ' שמוטריץ' - אבל כשזוהיר בהלול הרהוט והמעודן לא מוכן לקרוא למי שרוצח אמא מול הילדים שלה "מחבל" - הוא ימשיך להיות הסמן התרבותי בשבילכם
סמוטריץ' מזעזע - אבל כשירון לונדון אמר שצריך להיכנס לחברון ולירות בכל המתיישבים שם זה היה סבבה. אם בכלל שמעתם על זה בתקשורת שלנו...
הזדעזעתם מסמוטריץ' - אבל כששמעון שיפר קרא לחברת כנסת "בהמה" שבוע לפני ה"יאכנע" המזעזע של אהוד ודנה - לא התייחסתם לזה בכלל.
הזדעזעתם מסמוטריץ' - אבל כשנחום ברנע אמר על שלושת אמהות החטופים שהן "בחרו במיקרופונים" המשכתם לדפדף הלאה
מסמוטריץ' אתם מזדעזעים -אבל כשאנשי הרוח שלכם משווים את איילת שקד לנאצית יפה זה לא מעניין אתכם
סמוטריץ' מזעזע אתכם - אבל כשמירי רגב מתמנה לשרת התרבות ואמנים מקללים אותה "בהמה" ולא מוכנים לעלות לאותה במה זה הכי בקטנה אצלכם
סמוטריץ' תומך בהפרדה - אבל כשעיתון "הארץ" מספק יום יום לארגוני ה BDS את טורי האפרטהייד ורצח הילדים הפלסטינים, בגיבוי כל התקשורת פה - אתם לא יודעים שיש אתר כזה בכלל
סמוטריץ' הביא אותה ביציאה גזענית, כי הוא לא פוחד לתת קונטרה לגזענות של חברי הכנסת הערבים. והוא לא פוחד לזעזע.
אבל אלה שמתעלמים מזעזוע כשנוח להם - בטח לא אלו שצריכים לחלק פה ציונים למזעזעים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

עלה בפייסבוק ומתאים גם לנושא של הרופא מיילד ערבי (לא שאני מסכים עם מה שאותו ח"כ אידיוט אמר אבל מאוד מסכים עם הפוסט)

זה לא פוסט תמיכה בסמוטריץ' למרות שיש אנשים שנורא יישמחו להפוך אותו לכזה. אבל...
סמוטריץ' מזעזע - אבל כשחברי כנסת ערבים קוראים לכם רוצחי ילדים אתם ממשיכים בשיגרה בכיף כי לחברי כנסת ערבים מותר פה הכל. הם "החלש".
סמוטריץ' שמוטריץ' - אבל כשזוהיר בהלול הרהוט והמעודן לא מוכן לקרוא למי שרוצח אמא מול הילדים שלה "מחבל" - הוא ימשיך להיות הסמן התרבותי בשבילכם
סמוטריץ' מזעזע - אבל כשירון לונדון אמר שצריך להיכנס לחברון ולירות בכל המתיישבים שם זה היה סבבה. אם בכלל שמעתם על זה בתקשורת שלנו...
הזדעזעתם מסמוטריץ' - אבל כששמעון שיפר קרא לחברת כנסת "בהמה" שבוע לפני ה"יאכנע" המזעזע של אהוד ודנה - לא התייחסתם לזה בכלל.
הזדעזעתם מסמוטריץ' - אבל כשנחום ברנע אמר על שלושת אמהות החטופים שהן "בחרו במיקרופונים" המשכתם לדפדף הלאה
מסמוטריץ' אתם מזדעזעים -אבל כשאנשי הרוח שלכם משווים את איילת שקד לנאצית יפה זה לא מעניין אתכם
סמוטריץ' מזעזע אתכם - אבל כשמירי רגב מתמנה לשרת התרבות ואמנים מקללים אותה "בהמה" ולא מוכנים לעלות לאותה במה זה הכי בקטנה אצלכם
סמוטריץ' תומך בהפרדה - אבל כשעיתון "הארץ" מספק יום יום לארגוני ה BDS את טורי האפרטהייד ורצח הילדים הפלסטינים, בגיבוי כל התקשורת פה - אתם לא יודעים שיש אתר כזה בכלל
סמוטריץ' הביא אותה ביציאה גזענית, כי הוא לא פוחד לתת קונטרה לגזענות של חברי הכנסת הערבים. והוא לא פוחד לזעזע.
אבל אלה שמתעלמים מזעזוע כשנוח להם - בטח לא אלו שצריכים לחלק פה ציונים למזעזעים אחרים.

אמ;לק: סמוטריץ' נ^%י אבל יש בישראל גם סמולנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

התחלת לכתוב כמו גבעתיים?

ממש לא.
גבעתיים לא משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
"חולה הרוח" יכול להתאים גם לסמוטריץ עצמו. אני לא רואה שום הבדל בין השניים, בטח שלא מוסרית וערכית.
בעצם, לא זכור לי שה smut-rich הרים כוסית לפיגועים באירופה (אם כי סביר שכן), אז אולי זה לא הוגן שאשווה בינו לבין החלאה שלנו.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 07 אפריל 2016, 13:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:04 
its-sick כתב:
"חולה הרוח" יכול להתאים גם לסמוטריץ עצמו. אני לא רואה שום הבדל בין השניים, בטח שלא מוסרית וערכית.

חה חה.
:PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הגיע הזמן שאנשים יבינו שמדובר פה בפורום אינטרנט שהמשותף הוא שכולנו אוהדי הפועל (או אמורים להיות ככה, לפחות),

בכלל לא התייחסתי להאם מה שאיציק כתב בסדר או לא, אלא בדיוק לזה בשביל לקשר בין זה שאיציק כותב "חולה הרוח" לבין זה שהוא מתכוון למכב"י חמא"ס דרושה יכולת הסקת מסקנות. כמו שהיא דרושה בשביל להסיק שכשמישהו מאחל כדי בעזרת השם יהיו פיגועים רבים בשבדיה ובלגיה, הוא מתכוון לכך שהוא מקווה שיפגעו שם בהרבה אזרחים חפים מפשע, שזאת בדיוק ההגדרה של פיגוע.

אבל בגלל שאין סיכוי שאתם סלקטיביים ביכולת הסקת המסקנות שלכם היא סלקטיבית, כי אתם עקביים בזמן שחבורת הרשע של טקנובוי היא זאת שמסלפת ומשקרת ונוקטת במוסר כפול.
לכן המסקנה היחידה היא שזה יותר מובן מאליו ש"חולה הרוח"=מכב"י חמא"ס מאשר ש "פיגועים רבים בעזרת השם"=פגיעה באזרחים חפים מפשע.

ואגב, ההתפלפלויות של איציק להראות שהוא לא התכוון למה שברור לכם שהוא התכוון, הרבה יותר משכנעות מאשר ההתפלפלויות של אופטימי שכשהוא כתב פיגועים הוא מתכוון לחיסולים ממוקדים של מוניומנטים, אותם אתם מצטטים כדי להראות איזה סלפנים אלה שחושבים שבפיגועים נפגעים חפים מפשע.(לא זוכר אם אתה ספציפית עשית את זה, אבל ד"ר אבי בודאות ופאביו כמעט בודאות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, איזו כשרות יש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:12 
החתול של שרדינגר כתב:
לירון האדום כתב:

בכלל לא התייחסתי להאם מה שאיציק כתב בסדר או לא, אלא בדיוק לזה בשביל לקשר בין זה שאיציק כותב "חולה הרוח" לבין זה שהוא מתכוון למכב"י חמא"ס דרושה יכולת הסקת מסקנות. כמו שהיא דרושה בשביל להסיק שכשמישהו מאחל כדי בעזרת השם יהיו פיגועים רבים בשבדיה ובלגיה, הוא מתכוון לכך שהוא מקווה שיפגעו שם בהרבה אזרחים חפים מפשע, שזאת בדיוק ההגדרה של פיגוע.

אבל בגלל שאין סיכוי שאתם סלקטיביים ביכולת הסקת המסקנות שלכם היא סלקטיבית, כי אתם עקביים בזמן שחבורת הרשע של טקנובוי היא זאת שמסלפת ומשקרת ונוקטת במוסר כפול.
לכן המסקנה היחידה היא שזה יותר מובן מאליו ש"חולה הרוח"=מכב"י חמא"ס מאשר ש "פיגועים רבים בעזרת השם"=פגיעה באזרחים חפים מפשע.

ואגב, ההתפלפלויות של איציק להראות שהוא לא התכוון למה שברור לכם שהוא התכוון, הרבה יותר משכנעות מאשר ההתפלפלויות של אופטימי שכשהוא כתב פיגועים הוא מתכוון לחיסולים ממוקדים של מוניומנטים, אותם אתם מצטטים כדי להראות איזה סלפנים אלה שחושבים שבפיגועים נפגעים חפים מפשע.(לא זוכר אם אתה ספציפית עשית את זה, אבל ד"ר אבי בודאות ופאביו כמעט בודאות)

:facepalm:
יש אמ;לק לכל הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
אם אתם מבינים ש"חולה הרוח"=מכב"י חמא"ס, אבל לא ש"פיגועים רבים בעזרת השם"=פגיעה בחפים מפשע, זה אומר שהשוויון הראשון יותר מובן מאליו מהשני.
(אני שולל מראש את האפשרות שאתם צבועים כי צביעות זה לחבורת הרשע של טקנובוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אם אתם מבינים ש"חולה הרוח"=מכב"י חמא"ס, אבל לא ש"פיגועים רבים בעזרת השם"=פגיעה בחפים מפשע, זה אומר שהשוויון הראשון יותר מובן מאליו מהשני.
בבסיס של כל הדיון יש מסקנה שלי, שהם כנראה חולקים עליה.
להבנתי גזען ששונא זרים עד כדי פיגועים ורצח המוני רמתו המוסרית כה נמוכה שלא יהסס לקנות בשר פיגולים מתוך בצע כסף. הבסיס לחשיבה שלי הוא שטובתו העצמית יותר חשובה לו מטובת זרים (זה הדמיון שאני מוצא בין רמאות לגזענות).
הם כנראה חולקים על המסקנה הזו, אבל במקום להסביר לי איפה אני טועה הם רק עושים פרצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:43 
its-sick כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
בבסיס של כל הדיון יש מסקנה שלי, שהם כנראה חולקים עליה.
להבנתי גזען ששונא זרים עד כדי פיגועים ורצח המוני רמתו המוסרית כה נמוכה שלא יהסס לקנות בשר פיגולים מתוך בצע כסף. הבסיס לחשיבה שלי הוא שטובתו העצמית יותר חשובה לו מטובת זרים (זה הדמיון שאני מוצא בין רמאות לגזענות).
הם כנראה חולקים על המסקנה הזו, אבל במקום להסביר לי איפה אני טועה הם רק עושים פרצופים.

אסביר לך בפשטות - נגיד ואותו מכב"י חמאס כפי שהחתול קורא לו או "חולה הרוח" כפי שאתה קורא לו
(שמות גנאי המשמשים גם הם לבריונות ברשת, מעניין מה היה קורה אם היו קורים ברשתות החברתיות לבן שלך למשל בשמות גנאי אלו ואחרים)
הוא אכן גזען, זבל, מטונף, שונא ערבים, שונא חיות או כל שקר אחר שאתה בוחר לקרוא לו.
איך זה בדיוק קשור למקצועו? איך זה בדיוק קשור לפורום השדים?
מדוע לערב את הפרנסה ואת המקצוע של האדם לדעותיו הפוליטיות?
מה ההבדל בינך לבין אנשים שמחרימים מסעדות של ערבים רק בגלל היותם ערבים?

ההודעה שלך היתה הודעה בזויה מגעילה מרשעת ואלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
הסברתי את הקשר. תקרא שוב. ושוב. ושוב. מתישהו אולי תקלוט.
הבעיה שלי איתך שאתה תמיד "מגיב", כולל "ציטוט", כנראה בלי לקרוא בכלל את מה שאתה "עונה" לו.
קרא את מה שכתבתי וציטטת. הקשר בין גזענות לתפקוד החברתי כולל המקצועי מוסבר שם.
אם אכן לא הייתי ברור מספיק אוכל לכתוב זאת שוב בניסוחים אחרים.

ואם זה באמת חדש לך, אז חרם צרכנים על עסקים עם ערכים קלוקלים הם פרקטיקה מקובלת בעולם כולו.
אני לא אחרים מישהו שמאמין בהקלות מס לעשירים או בכך שמחכים לו חיי נצח אם ישמור שבת, אבל אולי אני כן אחרים מי שרצח אנשים בשל מוצאם מוצא חן בעיניו.
אבל הרי לא דיברתי כלל על חרם שזה משהו אחר לגמרי. דיברתי על כך שאי אפשר לסמוך על גזענים כי לדעתי רמת המוסר שלהם מתאימה לזו של רמאים.
הייתי קונה כנראה מהגזען המדובר דגל ישראל לשים על האוטו, אבל לא הייתי קונה ממנו אוכל. הייתי חושש לבריאותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 14:11 
its-sick כתב:
הסברתי את הקשר. תקרא שוב. ושוב. ושוב. מתישהו אולי תקלוט.
הבעיה שלי איתך שאתה תמיד "מגיב", כולל "ציטוט", כנראה בלי לקרוא בכלל את מה שאתה "עונה" לו.
קרא את מה שכתבתי וציטטת. הקשר בין גזענות לתפקוד החברתי כולל המקצועי מוסבר שם.
אם אכן לא הייתי ברור מספיק אוכל לכתוב זאת שוב בניסוחים אחרים.

ואם זה באמת חדש לך, אז חרם צרכנים על עסקים עם ערכים קלוקלים הם פרקטיקה מקובלת בעולם כולו.
אני לא אחרים מישהו שמאמין בהקלות מס לעשירים או בכך שמחכים לו חיי נצח אם ישמור שבת, אבל אולי אני כן אחרים מי שרצח אנשים בשל מוצאם מוצא חן בעיניו.
אבל הרי לא דיברתי כלל על חרם שזה משהו אחר לגמרי. דיברתי על כך שאי אפשר לסמוך על גזענים כי לדעתי רמת המוסר שלהם מתאימה לזו של רמאים .
הייתי קונה כנראה מהגזען המדובר דגל ישראל לשים על האוטו, אבל לא הייתי קונה ממנו אוכל. הייתי חושש לבריאותי.

עצוב שאתה לא רואה את הדבשת של עצמך,
אלא אם להוריד סדרות/סרטים ואפליקציות שלא בדרך חוקית ובתשלום מהאינטרנט זה לא לגנוב או לרמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2016, 14:22 
איציק נו די אתה עושה צחוק מעצמך.
עדיף שתפסיק פה.
כולם כבר הבינו מי ״הטיפוס״ שאתה.
טיפוס אלים ברשת שמערבב בין דעות פוליטיות בפורום
לבין פרנסה של אדם.
מעניין לדעת כיצד היית מתייחס אם היו קוראים לבן שלך בשמות גנאי
ברשתות החברתיות וקוראים לחרם נגדו בגלל דעותיו של אביו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: