תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 09:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

לדעתי אתה טועה, והאמור שם הוא לגבי העברה בכפיה של אוכלוסיה לשטח הנכבש, ככל הידוע לי, אצלינו המעבר לגור שם לא נעשה בכפיה ולכן זה כביכול לא עובר על האמנה

אמנת ג'נבה אומרת ש -
The Occupying Power shall not deport or transfer parts of its own civilian population into the territory it occupies.

ישראל טוענות ש transfer פה מדבר רק על העברה בכח, מה שלדעתי קצת בעייתי בגלל ש -
א. מה ההבדל בין זה ל deport ולמה צריך את זה פעמיים?
ב. במקומות אחרים באמנה מדברים על forcible transfer כשמתכוונים להעברה בכח.

לא רוצה יותר מדי להכנס לויכוח הסמנטי הזה, במיוחד כשישראל טוענת שאמרת ג'נבה הרביעית בכלל לא תופסת לשטחים, ואני בגדול חושב שזו עוד דוגמא שמראה עד כמה השיטה המפשטית הזו שאנחנו משתמשים בה בשביל לכתוב חוזים וחוקים היא מחורבנת.
ואני אוסיף, השאלה האם ישראל עוברת או לא עוברת על האמנה הזו (או אחרות) לא כל כך מעניינת אותי פילוסיפית, מדינה יכולה לבצע פשעים נוראיים שלא עוברים על שום חוק בינלאומי. יש לזה חשיבות מסויימת ברמה הפרקטית כי זה יכול להשפיע על היחס של העולם לישראל, אבל ההיסטוריה מראה שזו שאלה שהיא פוליטית באופן כמעט מוחלט.

נ.ב.
אפשר להתווכח עד כמה זה חשוב, אבל מה שישראל עושה בשטחים נמצא בניגוד מוחלט לכוונות של אמנת ג'נבה הרביעית, אלו לא ספוקלציות, אנחנו יודעים מי האנשים שכתבו אותה והתהליכים והדיונים שהיו עליה מתועדים היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 10:01 
אמיר כתב:
pokara כתב:

לדעתי אתה טועה, והאמור שם הוא לגבי העברה בכפיה של אוכלוסיה לשטח הנכבש, ככל הידוע לי, אצלינו המעבר לגור שם לא נעשה בכפיה ולכן זה כביכול לא עובר על האמנה

אמנת ג'נבה אומרת ש -
The Occupying Power shall not deport or transfer parts of its own civilian population into the territory it occupies.

ישראל טוענות ש transfer פה מדבר רק על העברה בכח, מה שלדעתי קצת בעייתי בגלל ש -
א. מה ההבדל בין זה ל deport ולמה צריך את זה פעמיים?
ב. במקומות אחרים באמנה מדברים על forcible transfer כשמתכוונים להעברה בכח.

לא רוצה יותר מדי להכנס לויכוח הסמנטי הזה, במיוחד כשישראל טוענת שאמרת ג'נבה הרביעית בכלל לא תופסת לשטחים, ואני בגדול חושב שזו עוד דוגמא שמראה עד כמה השיטה המפשטית הזו שאנחנו משתמשים בה בשביל לכתוב חוזים וחוקים היא מחורבנת.
ואני אוסיף, השאלה האם ישראל עוברת או לא עוברת על האמנה הזו (או אחרות) לא כל כך מעניינת אותי פילוסיפית, מדינה יכולה לבצע פשעים נוראיים שלא עוברים על שום חוק בינלאומי. יש לזה חשיבות מסויימת ברמה הפרקטית כי זה יכול להשפיע על היחס של העולם לישראל, אבל ההיסטוריה מראה שזו שאלה שהיא פוליטית באופן כמעט מוחלט.

נ.ב.
אפשר להתווכח עד כמה זה חשוב, אבל מה שישראל עושה בשטחים נמצא בניגוד מוחלט לכוונות של אמנת ג'נבה הרביעית, אלו לא ספוקלציות, אנחנו יודעים מי האנשים שכתבו אותה והתהליכים והדיונים שהיו עליה מתועדים היטב.

מסכים איתך לחלוטין שהכל עניין סמנטי, אבל מי שהעלה כאן את הטענה הראשונית (שישראל עוברת על האמנה שעליה היא חתומה) לא מוכן לקבל את הטענה כי האמנה לא תופסת במקרה דנן (גם אם התכוונה לכך), והאחרון שהגיב לכך גם טען שאין לזה שום חשיבות פרקטית כלל....

נ.ב. הדרך לגיהנום רצופה בהמון כוונות טובות.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
השטחים האלה שייכים לעם הפלסטיני לפי החלטת החלוקה שעל פיה גם קמה מדינת ישראל.
בין 1948 ל- 1967 הם היו שטחים כבושים ע"י ירדן. מ- 67' הם כבושים ע"י ישראל.
גם נתניהו כבר הכיר בעיקרון שתי המדינות (נשים רגע בצד את השאלה אם הוא התכוון ליישם או לא)
כך שהיישות שדורשת את השטחים ידועה ומוכרת ע"י כל העולם כולל ראש ממשלת ישראל.
הפתרון עליו מדובר הוא למעשה חזרה להחלטת החלוקה מ- 47' (שבעקבותיה כל העם יצא לרקוד ברחובות)
בגבולות שונים בשל הנסיבות שנוצרו כאן במשך עשרות שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 10:30 
הסלע האדום כתב:
גם נתניהו כבר הכיר בעיקרון שתי המדינות (נשים רגע בצד את השאלה אם הוא התכוון ליישם או לא)
הפתרון עליו מדובר הוא למעשה חזרה להחלטת החלוקה מ- 47' (שבעקבותיה כל העם יצא לרקוד ברחובות)

לא שאני לא מסכים עם עקרון השתי מדינות לשני עמים וחזרה לגבולות 67
אבל מה שרשמת כאן חוטא לאמת בלשון המעטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
ולמי ישראל אמורה להחזיר אותם? ירדן ששלטה שם צבאית לפנינו? בריטים? צרפת? לאום?
האם האמנה דנה במצב כזה ששונה מהותית בעייני מהמצב של כיבוש שטח ששיך למדינה אחרת כמו סיני לדוגמא

האמנה בכלל לא מתייחסת לכל הסוגייה של מה שיקרה אחרי שהמצב הזמני יסתיים.
היא מתייחסת למעשה אך ורק למה שצריך לעשות באותו פרק זמן (בהגדרה, אנחנו מדברים על החזקה זמנית לצורך צבאי) שבו הכוח הכובש מחזיק בשטח.

שאלתי את זה בתגובה למה שטענת..

"הרי הטענה הישראלית היא שמדובר במצב זמני (יש מחלוקת בין ישראל לשאר העולם עד כמה זמני, או במילים אחרות האם מדובר באחזקה לוחמתית או בכיבוש מתמשך) שנגררנו אליו מסיבות בטחוניות. עכשיו אתה אומר שההחזקה בשטחים על פי הכללים והחובות תפגע בבטחונך, ועולה השאלה - אם החזקתם פוגעת בבטחון המדינה, אז למה מדינת ישראל מתעקשת להחזיק בהם?"

וזאת אחת הבעיות העיקריות כאן,
שהרי אם היתה לנו "ריבון" כלשהיא שלו אנחנו אמורים להחזיר את השטחים הללו, באופן טבעי הוא גם היתה הריבון שאחראי שמאותו שטח לא יבוצעו עוד ניסיונות פגיעה בבטחון ישראל, ברגע שלמעשה אין כזה גורם "אחראי" והחזרת השטח כביכול (לפי טענות ישראלים רבים) תגרום לפגיעה בבטחון ישראל, רוצה לאמר, החזקת השטחים פוגעת בבטחון ישראל אבל במידה הרבה יותר פחותה מאשר אם היא היתה מחזירה (ושוב למי??) או יוצאת מהם באופן חד צדדי.

זאת אולי בעיה (ואולי לא) אבל זה לא קשור לאמנת ז'נבה ולא לעובדה שישראל מפרה אותה באופן גס ושיטתי.
כשיש בעיה אמורים למצוא לה פיתרון (מישהו אמר הגניוס היהודי? הרי העם שהמציא את הדיסק-און-קי בטח יצליח למצוא פתרון גם לבעיה כזאת, לא?) ולא להשתמש בה כתירוץ קלוש להפרה שיטתית של זכויותיהם של מיליונים בשביל החלום של התפשטות טריטוריאלית.
אפשר אפילו להתקטנן ולשאול מה הקשר בין שני הדברים, ולמה אתה מתעקש להכניס את הנושא הלא קשור של ההסדר המדיני שבא אחרי הכיבוש לדיון בעוולות שקורות מדי יום במציאות של הכיבוש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:

הגבולות של 48' הם לא הגבולות של תכנית החלוקה (שהערבים לא קיבלו ויצאו למלחמה שבה הם הפסידו את השטחים האלה).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 11:51 
כמדומני, מי שהעלה את הטענה כי ישראל גם מצפצפת על החוק הבינלאומי (שלאחר מכן הוסבר כאמנת ג'נבה) דווקא היית אתה,
אני פשוט רוצה לדעת האם האמנה תופסת במצב הקיים אצלינו.
אני דווקא לא ממש חושב שיש פתרון שיהיה מקובל על שני העמים למצב, אבל כמו שאתה חושב שזה תירוץ קלוש של ישראל על מנת לכבוש טרטריות, יש לא מעט שחושבים שזה תירוץ מאוד לא קלוש ומנותק מהמציאות על מנת לשמור על בטחון אזרחיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
1. כמדומני, מי שהעלה את הטענה כי ישראל גם מצפצפת על החוק הבינלאומי (שלאחר מכן הוסבר כאמנת ג'נבה) דווקא היית אתה,
2. אני דווקא לא ממש חושב שיש פתרון שיהיה מקובל על שני העמים למצב, אבל כמו שאתה חושב שזה תירוץ קלוש של ישראל על מנת לכבוש טרטריות, יש לא מעט שחושבים שזה תירוץ מאוד לא קלוש ומנותק מהמציאות על מנת לשמור על בטחון אזרחיה.

1. ודאי שהאמנה תופסת.
זו דעתם של רובם המוחלט (אני נזהר לא לכתוב "כל") של המומחים למשפט בין לאומי. לכן גם "העליתי את הטענה" הזאת, כי זאת טענה שמקובלת על רוב העולם, ומשתקפת גם בהחלטות השונות שהמוסדות בין לאומיים קיבלו ומקבלים.
2. שוב - לא יכול להיות שאתה מחזיק בשטחים כמעט חמישים שנה בשם צרכי ביטחון, ואז טוען שאחזקתם מחייבת צעדים כאלה ואחרים כי למעשה אחזקתם יוצרת בעיות בטחוניות.
אתה מבין מה אני אומר? לא יכול להיות שזה הפתרון אם זה הגורם לבעיה.
מכאן יוצא שאו שמדינת ישראל היא מדינה פסיכוטית שאיבדה קשר עם המציאות, או שהיא משקרת ולמעשה היא מחזיקה בשטחים מסיבותיה שלה (נניח כי ארץ ישראל השלמה או כי צריך מרחב מחייה או כי ווטאבר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 12:42 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
1. כמדומני, מי שהעלה את הטענה כי ישראל גם מצפצפת על החוק הבינלאומי (שלאחר מכן הוסבר כאמנת ג'נבה) דווקא היית אתה,
2. אני דווקא לא ממש חושב שיש פתרון שיהיה מקובל על שני העמים למצב, אבל כמו שאתה חושב שזה תירוץ קלוש של ישראל על מנת לכבוש טרטריות, יש לא מעט שחושבים שזה תירוץ מאוד לא קלוש ומנותק מהמציאות על מנת לשמור על בטחון אזרחיה.

1. ודאי שהאמנה תופסת.
זו דעתם של רובם המוחלט (אני נזהר לא לכתוב "כל") של המומחים למשפט בין לאומי. לכן גם "העליתי את הטענה" הזאת, כי זאת טענה שמקובלת על רוב העולם, ומשתקפת גם בהחלטות השונות שהמוסדות בין לאומיים קיבלו ומקבלים.
2. שוב - לא יכול להיות שאתה מחזיק בשטחים כמעט חמישים שנה בשם צרכי ביטחון, ואז טוען שאחזקתם מחייבת צעדים כאלה ואחרים כי למעשה אחזקתם יוצרת בעיות בטחוניות.
מכאן יוצא שאו שמדינת ישראל היא מדינה פסיכוטית שאיבדה קשר עם המציאות, או שהיא משקרת ולמעשה היא מחזיקה בשטחים מסיבותיה שלה (נניח כי ארץ ישראל השלמה או כי צריך מרחב מחייה או כי ווטאבר).

2. הפתרון של אירופה הנאורה לבעיית היהודים הייתה לתת להם מדינה בארץ ישראל, והנה פלא, הפתרון הנאור שלהם יצר בעיה לערבים שחיו כאן (אם בפתרונות של נאורים שגורמים לבעיות עסקינן),
פתרון לבעיית הבטחון (הגברת הבטחון לעומת מצב בו לא היה נעשה דבר) היא תפיסת השטחים, הבעיה הנוצרת בעקבות זאת היא בטחון הנמצאים בשטחים אלו ולכן ישנן הגבלות על האוכלוסיה המקורית. (לא שאני תומך בזה, אבל הנה, אולי עכשיו הבנת למה הטענה של המדינה לא ממש פסיכותית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הסלע האדום כתב:

הגבולות של 48' הם לא הגבולות של תכנית החלוקה (שהערבים לא קיבלו ויצאו למלחמה שבה הם הפסידו את השטחים האלה).

אז?
תכנית החלוקה קבעה עיקרון של חלוקת הארץ, בין נהר הירדן לים התיכון, לשתי מדינות.
היא גם הוסיפה מפה.
במלחמת 48' כבשו ירדן וישראל את החלקים שיועדו למדינה הפלסטינית במפה הזאת.
במלחמת ששת הימים (67') כבשה ישראל גם את השטח שכבשה ירדן ב- 48'.
ב־1988 הכריזה ירדן על הסתלקותה מתביעת בעלות על השטחים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

1. ודאי שהאמנה תופסת.

2. הפתרון של אירופה הנאורה לבעיית היהודים הייתה לתת להם מדינה בארץ ישראל, והנה פלא, הפתרון הנאור שלהם יצר בעיה לערבים שחיו כאן (אם בפתרונות של נאורים שגורמים לבעיות עסקינן),
פתרון לבעיית הבטחון (הגברת הבטחון לעומת מצב בו לא היה נעשה דבר) היא תפיסת השטחים, הבעיה הנוצרת בעקבות זאת היא בטחון הנמצאים בשטחים אלו ולכן ישנן הגבלות על האוכלוסיה המקורית. (לא שאני תומך בזה, אבל הנה, אולי עכשיו הבנת למה הטענה של המדינה לא ממש פסיכותית).

1. שמח שהבהרנו את זה.
2. דומני שמי שבחר בפתרון של ארץ ישראל היה דווקא הקונגרס הציוני (שבחר הפתרון הזה על פני פתרונות אחרים שהוצעו כמו אוגנדה או הסיפור הזה בארגנטינה, ועוד לא התחלנו לנסות למצוא פתרונות יצירתיים).
כמו כן, אני לא בטוח שהטענה שישראל לא יכולה להתקיים בלי להיות במצב מלחמה תמידי נגד שכנותיה ובלי לדכא מיליוני בני אדם ולשלול מהם את זכויות היסוד שלהם תעזור ליחסי החוץ של המדינה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הסלע האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
הסלע האדום כתב:
אגב, שמתם לב שמאז הפיגוע הזה, שהסתיים כפי שהסתיים, לא היו עוד פיגועים?

(עוד 5 דקות דקירה וזה...)

מה ?
יום למחרת היה ניסיון פיגוע באותו מקום בדיוק

לא חושב, אבל נניח שכן.
יש פה רצף של ימים שקטים שכמוהו לא היה בחודשים האחרונים.
מניח שמדובר בצירוף מקרים אבל אי אפשר להתעלם מכך.
מה עוד שההנחה הרווחת הייתה הפוכה: שהאירוע הזה ילהיט את הרוחות ויגרום להתדרדרות במצב...

1. מה לא חושב ? אני אומר לך שהיה, אפילו כל אלו שבעד החייל הציגו את הסרטון שעכשיו אף אחד לא יורה בה בגלל שהם מפחדים מהעונש.
2. היו כאלו רצפים בעבר בתוך התקופה הזו וזה לא אומר כלום, מניח שעד מחר יהיו לפחות עוד 2-3 ניסיונות חדשים, בדרך כלל ראשון בוקר אם אני זוכר נכון.

יפה לך! ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/item/2949184
דקירה בראש העין

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:40 
עד היום (חצי שנה אחרונה ) היו כמעט 300 אירועי פח"ע
כמה מתוכם הסתיימו בוידוא הריגה ?
מעניין אותי איך מסבירים את המספרים אל מול אמירות של "רוח המפקד" וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:58 
אנחנו עוד מעט ב200 מחבלים הרוגים (רובם תוך כדי הפיגוע), זה מאזן די יפה, כמה וידואי הריגה צריך כשבשני שליש מהמקרים במילא המחבל נהרג מה"ירי על מנת להרוג?"
(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:01 
NARKOTIKA כתב:
אנחנו עוד מעט ב200 מחבלים הרוגים (רובם תוך כדי הפיגוע), זה מאזן די יפה, כמה וידואי הריגה צריך כשבשני שליש מהמקרים במילא המחבל נהרג מה"ירי על מנת להרוג?"
(

לא הבנתי האם לדעתך הוראות הפתיחה באש לא הגיוניות ?
כי זה כבר פותח דיון אחר לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:05 
איזה הוראות? של לירות במחבל תוך כדי פיגוע? למה שזה יהיה לא הגיוני? ראית פה פעם מישהו מתלונן שמחבל נהרג מהירי תוך כדי הדקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:10 
NARKOTIKA כתב:
איזה הוראות? של לירות במחבל תוך כדי פיגוע? למה שזה יהיה לא הגיוני? ראית פה פעם מישהו מתלונן שמחבל נהרג מהירי תוך כדי הדקירה?

אז לא הבנתי מה הטענה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:12 
מה אתם הולכים סחור-סחור.
הוראות הפתיחה באש ברורות וטובות.
בעקבות האווירה הציבורית בהובלת חברי כנסת ושרים, חילים ואזרחים נושאי נשק מפרים אותן באופן תדיר, וכולם מעלימים עין.
כשזה לא מצולם לאף אחד זה לא אכפת.
כשזה מצולם אבל הסיטואציה כביכול לא חד משמעית (לא לגמרי ברור שהתוקף לא מסכן איש) - לאף אחד לא אכפת.
כשזה מצולם והסיטואציה ברורה (המפגע לא מהווה כל סיכון לסביבתו) - במצב הזה יש כבר דיון (שגם בו לצערי רוב גדול בצד הלא נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 00:39 
היום היו שני מקרים, בשטחים ובישראל, בהם נמנעו יהודים (כולל חיילים במחסום) משימוש בנשק חם בתגובה לתקיפה של ערבי וערביה. אני חושב שקשה להגיד שלא הייתה השפעה למה שקרה בשבוע האחרון על מה שהתרחש היום בשטח, עם כל ה-"95% בטוחים שהחייל גיבור".

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
היום היו שני מקרים, בשטחים ובישראל, בהם נמנעו יהודים (כולל חיילים במחסום) משימוש בנשק חם בתגובה לתקיפה של ערבי וערביה. אני חושב שקשה להגיד שלא הייתה השפעה למה שקרה בשבוע האחרון על מה שהתרחש היום בשטח, עם כל ה-"95% בטוחים שהחייל גיבור".

אפשר רק לקוות שאתה צודק.
קראתי גם באיזה מקום שבשבוע שעבר לא נהרג אף פלסטינאי בשטחים (הכוונה לא למחבלים שמנוטרלים\"מנוטרלים", אלא לסתם פלסטינאים שנהרגים מאש צה"ל), דבר נדיר בעשורים האחרונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
סמוטריץ' קורא לזה מחדל. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 08:57 
אדום נחמד כתב:

סמורטיץ' דיי אידיוט ואני בספק אם יש לו פה תומכים בפורום (אולי קומוניסים), רק אומר.

מקווה מאד שלא נשמע בקרוב על פצוע קשה או חס וחלילה הרוג כתוצאה מנסיון השתלטות על מחבל...
הבעיה בירי לכיוון מחבל ע"י אזרחים, היא בדר"כ הפגיעה גם בחפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

סמורטיץ' דיי אידיוט ואני בספק אם יש לו פה תומכים בפורום (אולי קומוניסים), רק אומר.

מקווה מאד שלא נשמע בקרוב על פצוע קשה או חס וחלילה הרוג כתוצאה מנסיון השתלטות על מחבל...
הבעיה בירי לכיוון מחבל ע"י אזרחים, היא בדר"כ הפגיעה גם בחפים מפשע.

סמוטריץ' הוא ח"כ בקואליציה בממשלת ישראל. עדיין. רק אומר. וחוץ מזה, מה זה משנה מה חושבים עליו בפורום? יש בישראל מאות אלפים שחותמים על האמירה הזו.

ובאופן כללי התקווה היא שיפגעו כמה שפחות. מה זה רלוונטי לנושא?

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 04 אפריל 2016, 11:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 11:11 
איזה חייל מפגר.ראיתי כמה פעמים את הסרטון וזה אחד ההזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 11:12 
סמוטריץ׳ עדיין לא שר. בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 11:18 
כמו שאמר ג'ורג' קרלין, זכויות הן בגדר פריבלגיה זמנית אלא אם כן הן עומדות במצבי קיצון.
איפה הלהט הקדוש הזה לחיסולים כשזה מגיע לכל נושא אחר? מה עם חיסול כף ידו או איבר מינו של מי שגנב או אנס?
פוגרומצ'יקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
כמו שאמר ג'ורג' קרלין, זכויות הן בגדר פריבלגיה זמנית אלא אם כן הן עומדות במצבי קיצון.
איפה הלהט הקדוש הזה לחיסולים כשזה מגיע לכל נושא אחר? מה עם חיסול כף ידו או איבר מינו של מי שגנב או אנס?
פוגרומצ'יקים.

איפה הלהט המוסרי הזה כשחיילי צה"ל נרצחים ע"י מחבלים?
הרי מריעים להם שהם פעלו נגד לוחם ולא נגד אזרח. חייל צה"ל שנכנס לעזה עם נשק, האם תגן עליו כשהוא יירצח ע"י מחבל חמאס?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
האדום הצורר כתב:

אפשר רק לקוות שאתה צודק.
קראתי גם באיזה מקום שבשבוע שעבר לא נהרג אף פלסטינאי בשטחים (הכוונה לא למחבלים שמנוטרלים\"מנוטרלים", אלא לסתם פלסטינאים שנהרגים מאש צה"ל), דבר נדיר בעשורים האחרונים.

גם לא היה פיגוע במשך 8 ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
היו תקופות ארוכות מאד בלי פיגועים ועדיין בגדה גם אז נהרגו ללא הפסקה פלסטינים מאש חמושינו האמיצים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: