תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 03:55 
הם מחכים למיץ'...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:03 
פורסם עכשיו בספורט 5 שמכבי תשחק באצטדיון נתניה ב3 שנים הקרובות.. מכיוון שגם רעננה וגם כפ"ס(הבנתי שהולכים לא לאשר את לויטה) ישחקו שם בעונה הבאה, זה די סוגר שאנחנו הולכים לשחק במושבה..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:20 
shaharot כתב:
פורסם עכשיו בספורט 5 שמכבי תשחק באצטדיון נתניה ב3 שנים הקרובות.. מכיוון שגם רעננה וגם כפ"ס(הבנתי שהולכים לא לאשר את לויטה) ישחקו שם בעונה הבאה, זה די סוגר שאנחנו הולכים לשחק במושבה..

עכשיו נותר לסגור מהר מהר את פ"ת לפני שבני יהודה יסגרו שם ולקוות שהפועל פ"ת לא תעלה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
זה מבורך, אם לא בלומפילד. אבל קשה לי מאוד עם אצטדיון שאינו שלם. מקווה שנחשוב כמו מכבי על הוספת שני יציעים ארעים מאחורי השערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:22 
רואה שחורות כתב:
זה מבורך, אם לא בלומפילד. אבל קשה לי מאוד עם אצטדיון שאינו שלם. מקווה שנחשוב כמו מכבי על הוספת שני יציעים ארעים מאחורי השערים.

אפילו מכבי התקמצנו על זה אחרי שהבינו שזה בלתי משתלם בעליל, אז אנחנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:28 
לירון האדום כתב:
shaharot כתב:

עכשיו נותר לסגור מהר מהר את פ"ת לפני שבני יהודה יסגרו שם ולקוות שהפועל פ"ת לא תעלה ליגה.

בני יהודה עוד לא סגרו לכן אם נסגור לפניהם לא משנה מה הפועל פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
בני יהודה לא תשחק במושבה לדעתי. הם יותר בכיוון של הברפלד בראשל"צ.
אגב, הם לא יכולים להכשיר את התקווה לכמה שנים? יכול להיות נוסטלגי.

אגב מס' 2 - יש לי חבר אוהד שרוף של נתניה. הוא חושב שזה פשוט חורבן שמכבי מגיע לשם ל-3 שנים, כי גם ככה הקבוצה בשפל כלכלי ומקצועי אז עכשיו תבוא לשחק בעיר במשך 3 שנים הקבוצה הכי טובה בארץ (והכי עשירה, נוצצת וכו' לדבריו) וזה עלול למשוך הרבה ילדים לאהוד ו/או לשחק בילדים דווקא את מכבי ת"א שגם ככה מאפילה על נתניה ו"גונבת" לה ילדים.
(אני מניח שאם הפועל תחזור לעצמה בשנה הבאה ובעונות שאחרי אז את אותו הדבר הייתי שומע גם מאוהד של הפועל פ"ת, אלא שאין לי חבר שאוהד את פ"ת :SMOKE: )

בכל מקרה - מכל האפשרויות: ר"ג, נתניה או פ"ת - אין ספק שהמושבה זה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 16:47 
הבעיה היחידה שיש במושבה זה ההפרדות שהמשטרה תבקש מול בית"ר ומכבי. האצטדיון עצמו מכיל 11,500 שמתוך זה צריך לתת 1150 ליריבה מה שמשאיר כ10 אלף מקומות שזה כמעט כמו בלומפילד מינוס שער 11, הבעיה מה יהיה כשיהיה צריך הפרדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
רואה שחורות כתב:

הם לא התקמצנו. הם הלכו לאיצטדיון גדול יותר משלנו ואפילו שם שוקלים זאת בחיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:01 
רואה שחורות כתב:
אבשה כתב:
רואה שחורות כתב:

הם לא התקמצנו. הם הלכו לאיצטדיון גדול יותר משלנו ואפילו שם שוקלים זאת בחיוב.

הם חשבו שעריית פ"ת תשתתף איתם במימון ואח"כ הבינו שזה לא.
אח"כ הם רצו כסף על השימוש של קבוצות אחרות ביציעים האלה ומכבי פ"ת והפועל פ"ת התעצבנו בצדק.
בנתניה לעומת זאת היו מוכנים לתת להם הרבה ואפילו מוכנים לבנות איתם אצטדיון משותף, אולי בגלל העובדה שעכשיו נתניה לא תשחק שם ולא רוצים את האצטדיון ריק למרות שגם רעננה וכפ"ס ישחקו שם, אבל עדיין רוצים עוד קבוצה כדי למקסם הכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
מעניין, תודה.
מאז תחילת הדיבורים על שיפוץ בלומפילד והמעבר לאיצטדיון זמני, זו הפעם הראשונה שאני מבין שמדובר בעניין ממשי. כפי שכתבתי בהודעתי הפותחת, באמת לא האמנתי שעיריית תל אביב תשפץ את בלומפילד בידיעה שגם הפועל וגם מכבי מעוניינות באצטדיון פרטי ובהשארתו של בלומפילד יתום. היו גם פרסומים שהעירייה דרשה מהקבוצות להתחייב כי ישחקו בו לאחר השיפוץ, לצורך אישור העבודות. למישהו יש הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 18:43 
גם לי לא ברור העניין הזה.
הרי בסיטואציה מסוימת אנחנו עוד יומיים זוכים במכרז הזה בבת ים, ומכבי מצטרפת אלינו/משפצת את רמת גן.
אז למה לשפץ, כדי שבהופעה הבאה של בון ג'ובי אנשים ישבו על הדשא עם 30 אלף כיסאות מאחוריהם ולא 15 אלף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
תענוג. 3 שנים של משחקים קל"ב.
לגבי המחלה והשיפוץ, אני ממש לא אופתע אם הם יהיו היחידים שישחקו בבלומפילד המשופץ במידה ואנחנו נזכה במכרז בבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אצטדיון בול למידות שלנו.
מקווה באמת שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:51 
איזה בול למידות שלנו, קטן מאוד ומוגבל. נקווה שבלומפילד ישופץ תוך שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה בול למידות שלנו?
אצטדיון של 11,500, מה שאומר שיש לך אפשרות ל-8000 מנויים (זה בערך היכולת שלך אחרי העונה הזו) + מכירה של עוד 2000 בכל משחק.
אפשר לחשוב שכרגע בלומפילד מתמלא בכל משחק, זה בטח עדיף מאשר לסוע לנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 20:29 
האדס כתב:
איזה בול למידות שלנו?
אצטדיון של 11,500, מה שאומר שיש לך אפשרות ל-8000 מנויים (זה בערך היכולת שלך אחרי העונה הזו) + מכירה של עוד 2000 בכל משחק.
אפשר לחשוב שכרגע בלומפילד מתמלא בכל משחק, זה בטח עדיף מאשר לסוע לנתניה.

העונה אנחנו בממוצע של 9 אלף צופים
עם 8 וחצי אלף מנויים.
לא רואה סיבה שזה לא יהיה גם בעונה הבאה. אולי תהיה ירידה קלה בגלל המעבר לפ"ת לעומת בלומפילד.
אצטדיון למידות שלנו זה בלומפילד אבל בכל מקרה כמובן שזה עדיף על נתניה. גם כמתקן וגם בדרכי ההגעה כמובן.
הבעיה היחידה שיש שם זה במשחקים גדולים עם ההפרדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 20:51 
למשחקים נגד קבוצות קטנות, אוקיי. למשחקים נגד הגדולות עם ההפרדה הגדולה, זוועה. למשחקים גם וגם היה ויקרה הנס ונרוץ למעלה, זו כבר מכת מוות.
אני הייתי בודק את האפשרות ללכת בקטן יותר ממה שהמחלה תכננה ולבנות יציע קטן מאחורי אחד השערים רק בשביל אורחים, מה שאומר 11500 רק בשבילנו וזה כבר יותר סביר. יציע זמני זה דבר זול ומהיר יחסית וכשהוא קטן גם לעיריית פתח תקווה יהיה קשה לבוא בדרישות כמו שרצו ממיטשלה.
השאלה היא אם בכלל נוכל לשחק שם, אם אכן בני יהודה סיכמה והפועל פ"ת תעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
מכל החלופות, פתח תקווה הכי פחות גרועה. שאלוהים יעזור לנו באירוח דרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 21:34 
מעניין מה יקרה עם שערים 2 ו 13 וכיצד
תינתן להם האפשרות לבחור מקומות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 21:45 
לירון האדום כתב:
מעניין מה יקרה עם שערים 2 ו 13 וכיצד
תינתן להם האפשרות לבחור מקומות...

יישבו במערבי
במזרחי ישבו 5,7,8 ביחד......
וכמו שאמרו שאלוהים ישמור בדרבים ונגד ביתר איך יסתדרו עם ההפרדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 21:46 
בהנחה שנביא את ה 9 אלף מנויים לא רואה איך ימכרו כרטיסים למשחקים הגדולים לאוהדי הפועל אם ניקח בחשבון את כל ההפרדות שהמשטרה לוקחת
בכל מקרה בהתחשב בחלופות זאת האופציה הכי טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 23:29 
joshsoos כתב:

אני הייתי בודק את האפשרות ללכת בקטן יותר ממה שהמחלה תכננה ולבנות יציע קטן מאחורי אחד השערים רק בשביל אורחים, מה שאומר 11500 רק בשבילנו וזה כבר יותר סביר. יציע זמני זה דבר זול ומהיר יחסית וכשהוא קטן גם לעיריית פתח תקווה יהיה קשה לבוא בדרישות כמו שרצו ממיטשלה.

נשמע כמו רעיון טוב, אבל בטח לא יקרה מיד. יתנסו קצת ויראו איך הולך.
לדעתי כמה משחקים גדולים מחזירים השקעה כזו במהרה, כך שדווקא משתלם לבנות יציע כזה כמה שיותר מהר.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 01:18 
לבוא לבלומפילד פעם בשנה בתור אורח לדרבי יהיה הדבר העצוב ביותר שיש.
איך אפשרי לוותר על בלומפילד בכזאת קלות? שכחו כבר איזה מבצר הוא יכול להיות?
שישפצו את בלומפילד ושלום על ישראל מי צריך אצטדיון חדש,ואומר את זה אחד שגר 2 מטר מהאצטדיון המיועד להיות בבת ים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 07:30 
כפיר אדום כתב:
joshsoos כתב:

לדעתי כמה משחקים גדולים מחזירים השקעה כזו במהרה, כך שדווקא משתלם לבנות יציע כזה כמה שיותר מהר.

למה שלא יקרה מיד? מדובר על יציע של עד 1500 מקומות שזה משהו קטן ולא יקר נורא, לא מדובר על בטון אלא על יציעים ממתכת כמו ששמים בהופעות, משהו שבא והולך בצ'יק. אם גייסו משקיעים לאצטדיון בבת ים במאות מיליונים, זה קטן עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 07:57 
joshsoos כתב:
כפיר אדום כתב:
joshsoos כתב:

למה שלא יקרה מיד? מדובר על יציע של עד 1500 מקומות שזה משהו קטן ולא יקר נורא, לא מדובר על בטון אלא על יציעים ממתכת כמו ששמים בהופעות, משהו שבא והולך בצ'יק. אם גייסו משקיעים לאצטדיון בבת ים במאות מיליונים, זה קטן עליהם.

לפי התקנות לכל יציע צריכות להיות כמות מסוימת של כניסות נפרדות, תאי שירותים, גישה למזנונים וכו'. גם מכ' בדקו אפשרות של יציע בינוני בצד אחד רק עבור האורחים ונבהלו מהעלויות והם עוד היו מוכרים את כל המקומות שהתפנו במחיר גבוה מאיתנו. למיטב הבנתי הפועל קיבלו גישה לכל הנתונים הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
למשחקים נגד קבוצות קטנות, אוקיי. למשחקים נגד הגדולות עם ההפרדה הגדולה, זוועה. למשחקים גם וגם היה ויקרה הנס ונרוץ למעלה, זו כבר מכת מוות.
השאלה היא אם בכלל נוכל לשחק שם, אם אכן בני יהודה סיכמה והפועל פ"ת תעלה.

חשבתי על זה גם (יציע מאחורי אחד השערים לפחות). רק שבניגוד אליך, ובניגוד כנראה לדעת המשטרה אם וכאשר, אני חושב שיציע כזה לא יכול להיות של האורחת, אלא של האולטראס. לא ייתכן שאת היציע היחיד שממוקם מאחורי השער ניתן לאורחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 09:14 
פישונט כתב:
joshsoos כתב:
כפיר אדום כתב:
joshsoos כתב:

לפי התקנות לכל יציע צריכות להיות כמות מסוימת של כניסות נפרדות, תאי שירותים, גישה למזנונים וכו'. גם מכ' בדקו אפשרות של יציע בינוני בצד אחד רק עבור האורחים ונבהלו מהעלויות והם עוד היו מוכרים את כל המקומות שהתפנו במחיר גבוה מאיתנו. למיטב הבנתי הפועל קיבלו גישה לכל הנתונים הללו

רק שגם בנתניה הם רוצים להקים כזה ושם זה נראה חיובי, אז כנראה שהבעיה העיקרית היא עם עיריית פתח תקווה, מה גם שמכבי בדקו יציע הרבה יותר גדול. תקנות כאלה ליציעים יש בכל העולם ואני מכיר אין ספור יציעים קטנטנים שנבנו בשביל קבוצות מליגות נמוכות, אז לא נראה לי שליציע של 1500 איש כניסה+ שירותים יהיה משהו מוגזם בעלות ( שלא לדבר שבשער 7 גם אחרי השיפוץ ב6 עדיין יש ממש מעט בשביל 2700 ולפני השיפוץ היו יותר אנשים על פחות שירותים... ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אין שום עולם שבו הפועל ת"א זקוקה לאצטדיון עם יותר מ24 אלף מקומות ישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אם אני קורא נכון בין השורות, אז עיריית תל אביב - למרות אישור ההחלטה וההתקדמות בכיוון של העניין - לא ממש לחוצה על שיפוץ בלומפילד. אם הפועל מקימה איצטדיון בבת ים ומכבי היתה לוקחת עליה את הקמת איצטדיון ר"ג מחדש, העירייה היתה מוותרת בכיף על שיפוץ בלומפילד ומחכה ששני המגרשים החדשים היו מוכנים עבור שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: