תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהסרט של סדובסקי היה המפורט ביותר לגבי הבעייתיות בהודאה, בשחזור ובטענת טביעת הנעליים על המכנסיים של הנרצחת.

https://www.youtube.com/watch?v=1UPI59klD6c

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 18:41 
kobster כתב:
Fez כתב:
kobster כתב:
איזה פעולות ? זרק את המכנסיים ביום האחרון של העבודה שלו ? נולד לו ילד באותו שבוע, הוא היה לפני עבודה חדשה ויותר מכניסה, מה מהפעולות שהוא עשה מרמזות על מניע לרצח ? הוא הורשע ע"ס הודאה שכל מי שראה את הסדרה מבין באילו תנאים היא נלקחה, טביעת הנעל לכאורה על המכנס של הילדה נשללה ע"י המומחה מספר 1 בעולם לטביעות נעליים כי היא בכלל לא טביעת נעל.
פז, הסדרה מציגה תאוריה חלופית מאוד ממשית וזה כיוון שמעולם לא נבדק ברצינות. אם היו משקיעים בחקירת הכיוון של א"ק חצי מכמות המשאבים שהשקיעו בחקירה של זדורוב אז היה ניתן לטעון שאין תאוריה חלופית. אם מישהו רואה את הסדרה ולא עולה בו ולו ספק קל לגבי אשמתו של זדורוב אז אני בהחלט ממליץ לו לראות אותה עוד פעם, הפעם בעין יותר אובייקטיבית.
משהו כאן פשוט לא מסתדר.

ראיתי את הסדרה בעין מאוד אובייקטיבית, פשוט גם ביקורתית. העניין הוא שהסדרה עצמה לא ממש אובייקטיבית, ואם אתה רוצה לבחון דברים באופן אובייקטיבי אז צריך לבחון את הקייס של התביעה ואת כל חומרי החקירה ולא להסתמך רק על הסדרה. גם לי עלו שאלות וספקות אבל צריך להבין שיש פה דוקו-פשע עם נרטיב, שמציג את הדברים עם אג׳נדה מסוימת. התיאוריה לגבי א.ק. היא קלושה ברמות, מדובר על בחורה פסיכוטית לחלוטין ואם אנשים פה טוענים שאין מספיק ראיות לגבי זדורוב אז לגבי א.ק. אין אפילו shred קטן של ראיות, משהו הכי קטן שקושר אותה לזירה. גם בני סלע הודה שהוא רצח את תאיר ראדה, אני אמור לקחת אותו ברצינות כתיאוריה חלופית? גם אני ראיתי את הפרק בדרמה גדולה אבל כשחושבים על זה לעומק אז להגיד שזו תיאוריה ״מאוד ממשית״ נשמע לי קלוש מאוד.
שוב, אפשר להתווכח האם יש פה ספק סביר אבל בעיני זדורוב החשוד העיקרי ביי פאר. לא רואה איך אפשר להשתכנע ברמה גבוהה של ודאות שהוא לא עשה את זה כשבוחנים מקרוב את הקייס ואת חומרי החקירה. וכמו במקרה של making a murderer בארה״ב, זה די בעייתי לראות כזאת תמיכה ציבורית אדירה לאדם שהוא בסבירות גבוהה רוצח אכזרי.

התאוריה על א"ק קלושה ברמות וההרשעה של רומן זדורוב היא ודאית ומוחלטת ?
1. יש 2 אנשים שונים שלא הכירו אחד את השני (א"ח ומאי פלג) שטוענים כי א"ק סיפרה להם ישירות או דרך גורם שלישי שהיא רצחה את תאיר ראדה.
2. החברות של תאיר ראדה סיפרו שכשהיו בשירותים ודפקו על הדלת של התא הן שמעו קול של אישה שאומר "תפוס".
3. סימני הדם מעל הניאגרה ועל תקרת התא מתאימים לדרך שבה סיפרה א"ק לא"ח שהיא יצאה מהתא וסותרים לחלוטין לדרך שבה זדורוב הדגים את היציאה שלו מהתא (קפיצה קדימה ולא הצידה).
4. בחקירה שלה לאחר תקיפת בן הזוג והשוטר היא חזרה על אותם משפטים שא"ח תיאר בחקירה שלו, איך לא המשיכו ועימתו אותה מול הממצאים שהיו ידועים למשטרה ?
5. בתא השירותים נמצאו 9 שערות, שלוש מהן של של בחורה והן משום מה לא נבדקו ולא נערכה השוואת דנ"א לעומת הדנ"א שהיה קיים בזירת הרצח, גם לא בדקו את הדנ"א של א"ק ביסודיות כמו שבדקו את של זדורוב.
6. איך הסיפור של זדורוב לגבי זריקת המכנסיים אמין אבל הסתרת התיק של א"ק בעלית הגג של אמא שלה לא אמין ? מישהו הלך לשם ?ניסה למצוא ראיות או דנ"א שתואם לדנ"א בזירת הרצח ?
7. מדוע אף אחד לא מתייחס לסיפור המוזר עם מאי פלג ? היא דיברה עם יוצרי הסרט, סיפרה להם מה שמעה מענת שהיתה השותפה של א"ק במוסד, תיאמה איתם ראיון לשבוע שלאחר מכן ויומיים אחרי שיחת הטלפון התאבדה בעצמה. עזוב תאורית קונספירציה על מישהו שהשתיק אותה, זה נראה סביר שיומיים אחרי שיחת טלפון בו היא התכוונה לתאר את מה שהיא שמעה על הרצח היא מתאבדת ?
8. הסכין שא"ח טוען שא"ק השתשמשה בה היא סכין עם להב משונן, שמתאים לסימנים שנמצאו על הצוואר של תאיר, בניגוד לטענה לפי זדורוב רצח את תאיר עם סכין יפנית עם להב רגיל.

אתה צריך להבין משהו לגבי הסיפור של א"ח - הוא הציג אותו כעבור שנים מהמקרה כשכל הפרטים האלה לגבי המקרה כבר היו ידועים. הוא התאים את הגרסה לעדויות של נופר וספיר ושאר החברות של תאיר, וגם מצאו על המחשב שלו מסמכים שמעידים על זה. כל מה שאתה מספר כרגע, על הקול שאמר "תפוס" ועל הסכין המשוננת ועל עקבות הדם וכו' אלו סימני שאלה לגבי המקרה שהיו ידועים בתקופה שא"ח הציג את גרסתו לאירועים. ההתאמה הכביכול מושלמת הזאת לעדויות של הנערות גם בפרטים קטנים שאדם סביר לא בהכרח היה זוכר כעבור שנים היא די מחשידה. אתה מדבר על "ראיות נסיבתיות" במקרה של זדורוב אבל במקרה של א"ק אתה שוכח שאתה נשען אך ורק על העדות של א"ח (ונניח גם של מאי פלג) בכל הסעיפים שהצגת כאן, אנשים לא יציבים בנפשם ובמקרה של א"ח גם עם אינטרס זדוני ברור. לדעתי התיאוריה הזאת, כשמתעמקים בה, קלושה ברמות. מה גם שהתקיפה של א"ק שמתוארת בסדרה (וכל ההתנהלות סביבה) היתה מתאימה להתקף פסיכוטי בעוד שרצח תאיר ממש לא מתאים להתקף פסיכוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
מבין מצוין. מישהו עשה משהו עם הסיפור שלו כמו שהפכו עולמות למצוא ראיות במקרה של זדורוב ? הרי זה נגמר בחקירה של א"ק שאפילו לא נעצרה, לעומת א"ח שנעצר למשך 11 יום ולא הפסיקו בכל הזמן הזה לשכנע אותו לרדת מהסיפור והוא גם נבדק 3 פעמים בפוליגרף ונמצא דובר אמת בכל פעם.
עכשיו, אין בעיה. גם אם הוא פסיכופת קר רוח שיכול בקלות לעבוד על הפוליגרף, גם א"ק פסיכופתית ואותה אף אחד לא זרק לכלא למרות שתקפה שוטר ( מעניין מה היו עושים לך אם היית מנסה לנשוך שוטר בצוואר) ואף אחד לא עשה את המינימום הנדרש כמו לקחת ממנה דגימות דנ"א ולהשוות אותן לדנ"א בזירה, לטביעות הנעליים על הניאגרה, לשערות שנמצאו בזירה ולא נבדקו, לא בדקו את הכיוון של התיק שהחביאה בעלית הגג של אמא שלה.פשוט כלום. גם הם וגם אתה פוטרים את זה ב "הוא היה פסיכופת ורצה לנקום בה".
אחלה, גם אם זה נכון זה לא בהכרח אומר שהוא טועה. מעניין שכשזדורוב נחקר ושתלו לו מילים בפה האמינו להכל למרות שזה עומד בניגוד לראיות אבל כשא"ח חותם על הצהרה שמתאימה לראיות אז מתעלמים ממנו.
אני לא אומר שזדורוב זכאי ואני לא אומר שהוא בוודאות הרוצח,אין פה שחור ולבן, יש פה מספיק אפור כדי לעורר ספקות שיפתחו את התיק מחדש. זה לא קורה וזה מה שמרתיח בכל הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 19:43 
1. פוליגרף זה חרטה.
2. א״ק לא פסיכופתית, היא פסיכוטית. יש הבדל. זו הסיבה שלא זרקו אותה לכלא אלא לאשפוז במוסד פסיכיאטרי. לכל אדם עם קצת רקע בנושא ברור מתמליל החקירה המלא שלה אחרי התקיפה שהיא היתה פסיכוטית לחלוטין.
3. 90% מהדברים שרצית ש-״יהפכו עולמות למצוא ראיות כמו עם רומן״ לא ממש ניתנים לבדיקה 6 שנים לאחר המקרה כשא״ח יצא עם זה לראשונה. עצם הניסיון לייצר סימטריה בין הדברים הוא לא רציני בעיני.

עזוב, לא רוצה להכנס לזה יותר מדי לעומק אבל שורה תחתונה הסיפור עם א״ק הזוי ברמות ואני לא רואה אותו בתור תיאוריה חלופית סבירה. חייבים להבין שההבדל בין התקיפה הפסיכוטית שלה ב-2012 לבין הרצח המתוכנן להחריד שא״ח מתאר במקרה של תאיר (עם השטת החזה, חבישת פיאה, המתנה של שעתיים בשירותים וכו׳) הוא הבדל תהומי ואין פשוט שום קשר בין המקרים. התיאוריה שנערים מבית הספר עשו את זה הרבה יותר סבירה מאשר התיאוריה לגבי א״ק (וגם היא לא סבירה במיוחד במקרה הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
1. זה אולי חרטה, אבל אם בן אדם עובר את הבדיקה 3 פעמים בהצלחה אז או שהוא קר רוח בצורה יוצאת דופן או שיש שמץ של אמת בסיפור שלו. כל אחד והזווית שבה הוא מסתכל על העובדה הזו.
2. היא נמצאה לא כשירה לעמידה לדין ולכן אושפזה במוסד פסיכיאטרי, היתה שם 3 שנים ובשנה האחרונה היא מסתובבת חופשיה לחלוטין. עכשיו כשהיא משוקמת ואחרי טיפול ארוך אפשר לזמן אותה לחקירה או שמה שהיה קביל ב 2012 קביל גם כיום ?
3. כמו ללכת לבית של אמא שלה ולבדוק את עלית הגג , היכן שהיא לכאורה החביאה בו את התיק ? כמו לזמן את אמא שלה לחקירה ? כמו להשמיע הקלטה שלה לחברות של תאיר ולבדוק האם הקול שהם שמעו תואם לקול שהם שמעו מתא השירותים ? כמו לקחת ממנה דגימות דנ"א ולהשוות אותן לדגימות שנלקחו מהקירות בשירותים ? כמו לבדוק האם 3 השערות שנמצאו בתא השירותים ולא שייכות לתאיר או לזדורוב שייכות לה ?
מה שבעיני לא רציני, בלשון המעטה, הוא להתבצר בעמדת ביטחון גמורה של 100% רק כדי לא להודות שאולי יש כאן משהו ששווה בדיקה נוספת וחקירה יותר רצינית ממה שעשו ב 2012. מה שעוד יותר לא רציני זה לא להבין שאתמול זה זדורוב ומחר זה יכול להיות כל אחד פה או כל אחד מהחברים שלנו. המהירות בה מבטלים כל אופציה אחרת מלבד האופציה שזדורוב הוא הרוצח מדאיגה מאוד. בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 20:45 
ערן כתב:
ומנגד,
עורך החדשות ב'הארץ' כתב:
כל השבוע אני שומע שאלה אחת: אז מה, זדורוב הוא הרוצח או לא?
חברים, אתם רציניים? אני מגיש פה כשירות לציבור את ההודאה המפורטת שלחש רומן בפני המדובב מחשש שהם מוקלטים. שלוש דקות קריאה. סוף שבוע נעים.
"ר.ז (הנאשם, בשקט): אני עשיתי טעות. לא היו עדים. בזה אני בטוח. אני עשיתי טעות שלא ניקיתי דם בשירותי בנים. טיפות דם לא ניקיתי וזאת הטעות שלי. מה יהיה הלאה אני לא יודע.
מ (ארתור): איפה זה היה? למעלה?
ר.ז: לא, למטה
מ: אולי ראה אותך איזה מורה? אולי מישהו אחר?
ר.ז: לא חושב. אני חושב בגלל הדם בכל זאת. זה טפטף מהידיים שלי
מ: מה, היית ללא כפפות? תראה. מתי שעבדת? מתי שעבדת?
ר.ז: הם היו נקיות, הידיים.
מ: ומה עם הסכין?
ר.ז: אני חושב שטפטף מהלהב
מ: איך אתה יודע שאין דם ומעבדה לא עלתה על זה?
ר.ז: זה להב. לא להב הזה. ניתן להחליף אותם. את הלהב שטפתי וזרקתי.
מ: ופלסטיק?
ר.ז דם היה רק על הלהב. אני הוצאתי
מ: וזרקתי
ר.ז: וזרקתי
מ: ופלסטיק
ר.ז: לא היה
מ.א: הוצאת רק טפט?
ר.ז: ולא היה עליו כלום אלא רק על הלהב
מ: ואתה? (מסמן שיסוף גרון על עצמו)
ר.ז: כן
מ: זאת אומרת, הייתי צודק? בתאוריה שלי?
ר.ז: רגע
מ: אתה זוכר? אני הראתי לך כאן(לוקח קנקן ומראה שיסוף על קנקן)
ר.ז: אני יודע. יש כאן וריד (מצביע על החלק הימני של צווארו). כאן מספיק. דם פה נכנס ויוצא (מצביע על צוואר המדובב).
מ: אם אתה נוגע כאן ולא כאן, אז הייתה גמורה? (מצביע על עצמו על הגרון. על חלק שמאל כשאומר שזה לא כאן ועל חלק ימין כשאומר שזה כאן).
ר.ז: דם יוצא ושתיים, שלוש דקות והיא גמורה".
כאן הנאשם מצביע על צווארוומסביר למדובב על העורקים המצויים בצוואר והעורק המוביל ללב:
"מ: חכה, ולא פחדת שתפגוש מישהו?
ר.ז פחדתי
מ: אתה עבדת? נכון?
ר.ז: נו.. מהכל נמאס לי, נזכרתיבהכל..
מ: איך יצא שדווקא הלכת אחריה. לפני זה היא גם הציקה לך?
ר.ז: לא.. היא עברה סתם (עושה תנועה על עצמו של שיסוף גרון).

מ: זאת אומרת היא עלתה למעלה? הסתובבה והלכה למעלה?
ר.ז: הסתובבה והתחילה רוסי, לך תזדיין, משהו כזה. וזה עיצבן אותי. אני התעצבנתי, שמתי אוזניות (מצביע על עצמו מתחת לחולצה) שלא יהיה כלום עליהן עליתי למעלה. היא נכנסה לשירותים, אני נכנסתי לשירותים, שני צעדים..
מ: לא הבנתי? חכה. נכנסת לשירותים? היא ראתה אותך? היא ראתה אותך?
ר.ז: אני לא נכנסתי לשירותים. היא בדיוק התקרבה לשירותים.
מ: יש שם תאים?
ר.ז: אני עשיתי שני צעדים אחריה
מ: היא לא קלטה אותך?
ר.ז: והיא רק עשתה (מדגים על עצמו את סיבוב ראש ימינה). אחרי זה שטפתי את הלהב, ניגבתי..
מ: איפה? באותו מקום? בשירותי בנות?
ר.ז: לא. ירדתי ולכן טיפות דם טפטפו שם מהסכין.
מ: גם שם נפלו? בשירותי נשים?
ר.ז: גברים או
מ: גברים
ר.ז: שירותי נשים, לא יודע. אני ברחתי
מ: א.. אתה אחרי זה ירדת מהר למטה?
ר.ז: כן. לא ראו אותי.
מ: ועל המכנס?
ר.ז: אולי כמה טיפות. אני לא ידעתי. אני אמרתי שזרקתי. למה לקחת סיכון. חולצה נקייה ומכנס.. לכן אני רוצה עד הסוף או ככה.. או ככה.
..
מ: תראה. הכול יהיה בסדר. כמו שאתה שומר על הקו שלך הכול יהיה בסדר. תגיד לי. היא קיללה אותך, הסתכלה לכיוון שלך וקיללה?
ר.ז: רוסים מכוערים
מ: בעברית?
ר.ז: כן, כל האימהות רוסיות זונות
מ: אבל למה היא פתאום התחילה לקלל אותך ללא סיבה?
ר.ז: הם כולם מקללים. אם לא תיתן להם סיגריה אתה יכול לשמוע הרבה דברים על עצמך.
מ: מה היא ביקשה ממך סיגריה?
ר.ז: אני עישנתי
מ: נו?
ר.ז: אני עובד ומעשן. היא אומרת. תן סיגריה. אני לא רציתי לתת. לא בגלל שהיא קטנה דווקא, אלא לא רציתי לתת. אני עובד קשה, עשר שלוש עשרה שעות ביום כדי להרוויח כסף. בבית ספר הזה אני עבדתי משעה שמונה עד שעה שש. בשעה חמש, חמש וחצי הייתי מסיים. אני עובד כה קשה, תן סיגריה. אין לי סיגריה. אני אומר לא אתן לך. והיא, לך, לך, לך. אני השגתי (מדגים על עצמו שיסוף גרון).
מ: תראה
ר.ז: לאחר שעשיתי את זה, התחלתי להבין, התחלתי להביןמה שעשיתי
מ: אבל באותו רגע היית מבין שאתה עושה נכון? (לוחש)
ר.ז: וברחתי
מ: ברחת מיד?
ר.ז: כמעט
מ: ברחת מייד איך שזה קרה?
ר.ז: אני מסתכל, היא (מדגים על עצמו את התנועה של הראש ימינה). זהו, גמורה
מ: אתה עבדת עד הסוף?
ר.ז: אני עבדתי עד הסוף. אני סיימתי את העבודה עד הסוף
מ: אז אתה טוען כי הכל עשית נקי. תראה, אם ימצאו מכנסיים ראיות כלשהן אז אתה גמור
ר.ז: אני יודע, אני יודע. זה שבשירותים דרכתי על הדם. כנראה אני דרכתי על הדם בשירותים
..
ר.ז: אתה יודע. כשמקללים כל הזמן את אחותך, את אמא, את האשה, אני לא יכולתי. האם היית מחזיק מעמד?
מ: מה? את האשה ואת אמא? קיללה את כולם?
ר.ז: כן, כולן זונות. נו ואצלי (מדגים על עצמו אצבע ליד רקה). לאהחזקתי מעמד. לא החזקתי מעמד. אני נשבע שיותר לא אלך לעבוד לא לבית הספר ולא לגני ילדים. אני לא רוצה. הילדים האלה לא מחונכים.
מ: תגיד לי. את הטיפשונת הזאת. את הטיפשונת הזאת כשרצחת אותה, שלוש דקות היה מספיק שהיא תמות?
ר.ז: פחות. תבין. בן אדם בנוי בצורה שיש כאן וריד (ארטריה)(מדגים על צד שמאל בצווארו) וכאן וריד (אאורטה) (מדגים על צד ימין בצווארו).
מ: איך, איך?
ר.ז: ארטריה ואארוטה. לכאן דם מגיע (מדגים ומצביע על החלק הימני בצווארו) למוח. אחרי זה דם מהמוח יוצא ומגיע למטה ומתפזר על גוף כולו וחוזר ללב. הדרך הקצרה ביותר להרוג זה כאן (מצביע על חלק ימני בצווארו). לב עוד יותר מהר ודם בורח ובן אדם גוסס ומת מהר.
מ: היא מתה תוך שלוש דקות? אני הבנתי שלא אנסת אותה?
ר.ז: הייתי צריך לברוח מהר ולאלאנוס (לוחש למדובב באוזן). מהרשלא יראו אותי ולהמשיך לעבוד.
מ: אתה ראית אותה גוססת ומפרפרת
(הנאשם מסמן כן עם הראש).
..
ר.ז: אני רק עשיתי טעות אחת, שלא ניגבתי טיפות דם בשירותי בנים, טעות שלי (לוחש לאוזנו).
מ: שם, כן?
ר.ז: אם הם יקחו..
מ: אצלך היה דם כאן (מצביע על כפות ידיים של עצמו), אמרת על אצבעות
ר.ז: מספר טיפות קטנות
מ: באותו מקום? או שירדת?
הנאשם מצביע עם אצבע למטה
מ: ירדת ישר עם הדם ועם סכין? וישר שטפת?
ר.ז: והטיפה הזאת נפלה מהסכין על הרצפה
מ: טפטפה, בשירותי בנים?
ר.ז: זה ראיתי אחר כך. אחר כך הבחנתי בדם
מ: הבחנת בדם? הדם הזה היה בשירותי בנים? הרבה דם?
ר.ז: רק שלוש, ארבע טיפות סך הכל
מ: טיפש, טיפש גמור
ר.ז: אחרי זה שהבחנתי
מ: אתה מפגר
ר.ז: אני מפחד בגלל זה
מ: תתפלל לאלוהים שלא ימצאומכנסיים, תתפלל לאלוהים
ר.ז: (לוחש בשקט- לא ברור) הם לא ימצאו כלום
מ: אתה חמור שזרקת לפח זבל
ר.ז: מכנס. לא ימצאו אותו, מפני שזרקתי לשקית ואחר כך שוב לשקית
מ: תראה, תחזיק מעמד. מה אגיד לך
ר.ז: (בקול רם) אני יודע שאני לא אשם ואנסה להוכיח את זה

מ: לא סיפרת על זה לאף אחד? לא לאשתך ולא לאף אחד?
הנאשם מסמן עם אצבעו סימן לשתוק
..
מ. איפה אתה למדת להרוג ככה?
ר.ז. אני באינטרנט קראתי ספר. מבוא ללחימה עם סכין בק.ג.ב. הם עשו ככה (מדגים את שיסוף הגרון על עצמו)
מ. ק.ג.ב?
ר.ז. ק.ג.ב
מ. ככה עשו? (מדגים על עצמו שיסוף גרון) אם אני הולך לשירותים
ר.ז. (מדגים על עצמו שיסוף גרון),בוא, אני אראה לך".
כאן המדובב והנאשם ניגשים לתא השירותים,הנאשם מדגים על המדובב את שיסוף הגרון, מציב את ארתור כשפניו אל הקיר הימני של השירותים, מדגים חיתוך על צווארו בשתי(!) הנפות סכין העוברות מצידו הימני של הצוואר לצידו השמאלי.
..
"ר.ז. (לוחש בשקט לאוזן) הייתי בטוח שלא ימצאו אותה באותו יום במאה אחוז. אני חשבתי שלא ימצאו אותה כל כך מהר. חשבתי שימצאו אותה רק למחרת. האמת,אם הייתי יודע מי היא, אז לא הייתי עושה את זה (לוחש באוזן).היא בת של חבר של בחור אצלו אני עושה עבודות שיפוץ, ראובן.
מ. ראובן?
ר.ז. זאת בת של חבר שלו
מ. לא ידעת? ואתה הסתכלת בת של מי זאת תהיה!
ר.ז. לא. אני בכלל לא הסתכלתי (מדגים על עצמו תנועת שיסוף גרון)
מ. אז אתה לא ראית מי היא?
ר.ז. (לוחש באוזן) לכן, זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה.
מ. מה?
ר.ז. זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה. אני שם, את כל הראיות ניקיתי (בלחש)
ר.ז. להוכיח. אי אפשר להוכיח כלום, אני מנסה.

זה דוקו מעולה ומרתק, כבר כתבתי פה עוד לפני שעלה לשידור, אבל ויתרו שם על הרבה ניואנסים לא "סקסיים" כמו זה.

איפה זה פורסם? זה מתוך תיק החקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 21:22 
קובסטר, לא זכור לי שביטלתי משהו במאה אחוז, אלא בעיקר טענתי שמי שעושה את זה לגבי זדורוב (מבטל במאה אחוז) הוא די הזוי או שלא מעורה בחומרי החקירה.
לבדוק את עליית הגג כעבור 6 שנים (???) או לשאול את החברות שלה לגבי הקול כעבור 6 שנים (כשספיר עד היום לא יודעת להגיד בכלל אם היא שמעה קול של אישה או גבר!) זה בין חסר משמעות לבין רעיון גרוע. אתה נותן קרדיט עצום לזיכרון האנושי שמראה שאתה לא מכיר מספיק מקרים כאלה. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לבדוק ברמת הדנ״א, ואני כמובן בעד שיעשו את זה. בכל מקרה לנסות לעשות סימטריה בין רמת החקירה שאפשר לעשות רגע אחרי הרצח לעומת לאחר 6 שנים בעקבות עדות הזויה לחלוטין זה לא רציני.
לא הבנת כלל את הנקודה שלי לגבי העניין הפסיכוטי. התקיפה שלה ב-2012 היא תקיפה עם מאפיינים פסיכוטיים ותוקפניים ברורים (כמו גם החקירה שלאחריה לגבי התקיפה - לא לגבי תאיר ראדה) בעוד הרצח של תאיר שמתאר א"ח הוא רצח מתוכנן לפרטי פרטים שלא עולה בקנה אחד עם אפיזודה פסיכוטית. אין שום קשר בין דפוסי הפעולה בשני המקרים. אתה גם שאלת איך זה שלא הכניסו אותה לכלא אחרי תקיפת השוטר והסברתי לך שמדובר על מצב פסיכוטי.

אין פה שום דבר ברמת ודאות של 100% אבל הסבירות שיש משהו בסיפור הזה עם א״ק היא נמוכה מאוד ובטח לא מתקרבת לזדורוב. אני נכנסתי לדיון הזה כדי להגיד דבר פשוט - הדוקומנטרי הזה מכיל נרטיב מוטה ומבחינה של כל הראיות וחומרי החקירה זה סביר מאוד שרומן זדורוב ביצע את הרצח. לא צריך לבלבל בין טענות למשטרה או לפרקליטות על התנהלות לא נכונה (שחלקן בהחלט לגיטימיות במקרה הזה) וכל מיני פרטים שאולי לא מסתדרים במאה אחוז (כמעט בכל מקרה רצח יש ממצאים/עדויות שקשה להסביר במידה מסוימת) לבין חפות של אדם והשאלה מי ביצע את הרצח בסבירות הגבוהה ביותר. זה רלוונטי אולי לשאלת הספק הסביר (שאולי קיים פה) אבל לקחת את זה 10 צעדים קדימה למקום של "תפרו לזדורוב המסכן תיק" (מה שהדוקומנטרי מנסה לצייר והרבה אנשים בציבור קונים) לא נראה לי נכון. אני באתי בראש מאוד פתוח לטענה הזאת, אבל מבחינה של כל החומר במקרה הזה זה ממש לא נראה ככה. אם הוא לא ביצע את הרצח אז הוא צריך להיות באמת האדם הכי חסר מזל בעולם כי יש כל כך הרבה דברים שמצביעים על זה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 01 אפריל 2016, 22:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
1. זה אולי חרטה, אבל אם בן אדם עובר את הבדיקה 3 פעמים בהצלחה אז או שהוא קר רוח בצורה יוצאת דופן או שיש שמץ של אמת בסיפור שלו. כל אחד והזווית שבה הוא מסתכל על העובדה הזו.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אנשים זה כזה דבר עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מתקרב לודאות במקרה של זדורוב כי לא בדקו את הכיוון הזה כמו שבדקו את זדורוב, וזו בדיוק הנקודה שלי.
מציע לך לקרוא שוב את פסק הדין מדצמבר האחרון, יש 4 טיעונים עיקריים להרשעה של זדורוב :
1. ההודאה והשחזור שלו שכוללים ידיעת פרטים מוכמנים - הודאה שהגיעה אחרי ימים ארוכים של לחץ בלתי פוסק של החוקרים ושל המדובב ששמו לו מילים בפה, תראה את הסרט של חיים סדובדסקי. השחזור זה בכלל בדיחה, הוא בכלל לא ידע לאיזה תא שירותים ללכת, הוא טען שעקב אחריה במדרגות למרות שיש יותר מעדות אחת שסותרת את הטענה הזו והיציאה שלו מהתא לא מסבירה איך יש טביעות נעליים מגואלות בדם על הניאגרה ובדופן התא.
2. טביעת הנעל על המכנס של תאיר - אלן בדז'יאק, האורים ותומים של הנושא הזה בעולם, טען שלא ניתן לשייך את הטביעה הזו לזדורוב ורוב הסיכויים שזו בכלל לא טביעת נעל אלא סימן של הסלולרי שהיה לתאיר בכיס.
3. הסרטים והמידע שהיה לו במחשב הפרטי. בולשיט אחד גדול, אז הבן אדם אוסף סכינים וקרא על זה באינטרנט, אם זה משהו שמעיד על רוצח פוטנציאלי אז בוא נעצור כל מי שמחזיק אוסף של משהו חריג בבית, כולל פוסטרים של שי אבוטבול מהתקופה שהיה לו שיער בראש. הסרטים כבר נבדקו ואין בהם אף קטינה בניגוד לשמועות.
4. המכנסיים שהוא זרק והנעליים הנקיות שלו.מה כל כך מופרך בבן אדם שזורק מכנסיים שקטנות עליו בסיום יום עבודה, בפרט שזה היה היום האחרון שלו בעבודה הזו ? אותו כנ"ל לגבי הנעליים, יכול להיות שרצה להגיע עם נעליים נקיות לעבודה החדשה ולכן ניקה אותן ביסודיות, צריך לזכור שיום לאחר הרצח הוא לא הגיע לעבודה והיה בבית, יכול להיות שהוא ניצל את ההזדמנות וניקה את הנעליים.

מהצד של ההגנה, כל מומחה שהביאו בוטל על ידי השופטים, אף אחד עד היום לא מצליח להסביר את טביעות הנעליים עם הדם על הניאגרה ועל דופן התא, אף אחד לא מצליח להסביר מה היה המניע של זדורוב (אפילו לא הוא עצמו), אף אחד לא מצליח להסביר איך הרצח בוצע עם סכין בעלת להב משונן וכלי הרצח של זדורוב היתה סכין יפנית בעלת להב רגיל, אף אחד לא מצליח להסביר את מה או את מי שמעו החברות שלה בשירותים, מי היתה הילדה שנופר ראתה באותו יום ולא זיהתה אותה מבית הספר לפני או אחרי אותו יום. ובעיקר אף אחד לא לוקח בן אדם שכבר הודה שיש לו פנטזיות על רציחות, שנעצר בעבר על החזקת סכין דומה לסכין שהיתה ברצח, שנעצר עקב תקיפת בן הזוג באמצעות שבר בקבוק, שתקף שוטר וניסה לנשוך אותו בצוואר, שהיה במוסד פסיכיאטרי במשך 3 שנים שם הודתה (שוב) שרצחה את תאיר ראדה. וכלום. ממשיכים הלאה.
לא יודע מה איתך, מטרידה אותי מאוד הידיעה שאפשר לקחת כמעט כל אדם מהרחוב ולהלביש עליו תיק רצח.
אני מאחל לפרקליטות ולמשטרה שיצליחו להוכיח שזה זדורוב מעל לכל ספק כי אחרת המדינה הזו, שגם ככה היא מאוד בעייתית, תהפוך למשהו שצריך לברוח ממנו במהירות האפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אתה מודע לזה שזדורוב רחוק מלהיות היחידי?
אתה מודע לזה שהיו מקרים יותר חמורים?
אתה מודע לזה שזה קרה בערך בכל מדינה מתקדמת?

אין מה לעשות,
מערכת חוק ומשפט יכולה להיות איכותית כמו האנשים שבה,
שבמקרה הטוב ביותר, זה איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 22:56 
אחרי שראיתי לפחות כמה וכמה פעמים את כל הפרקים, זה רק חיזק עוד יותר את התחושה אצלי שזדורוב הוא הרוצח.
חולי נפש, כדוגמת א.ח וא.ק, יכולים להמציא סיפורים ולהאמין להם בצורה מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתה מודע לזה שזדורוב רחוק מלהיות היחידי?
אתה מודע לזה שהיו מקרים יותר חמורים?
אתה מודע לזה שזה קרה בערך בכל מדינה מתקדמת?

אין מה לעשות,
מערכת חוק ומשפט יכולה להיות איכותית כמו האנשים שבה,
שבמקרה הטוב ביותר, זה איום ונורא.

עמוס ברנס היה בסוללה של אבא שלי בתותחנים כשנעצר אז כן, מודע ומכיר.
אם נתעלם ממני וממך, הסיפור של זדורוב מקבל תשומת לב מיוחדת גם בגלל העיסוק התקשורתי בו אבל בעיקר בשל החורים הרבים שנשארו פתוחים עד היום. זו שנת 2016, לא 1974 ואפילו ניר סומך שישב שלוש שנים בכלא שוחרר בחודש שעבר רק כי הצליחו להוכיח שהשכן שלו איים עליו ראשון לפני שסומך ירה בו.
במקרה הזה לא היה ספק לגבי המעשה אלא לגבי המניע, אצל זדורוב המניע בכלל לא קיים וגם המעשה עצמו בספק לא קטן. אז למה אצל סומך כן ואצל זדורוב לא ?
אין בעיה עם התרשלות או טעות, קורה לכולם. יש בעיה חמורה עם טיוח וכיסתוח של ציר המשטרה-פרקליטות-בתי משפט, שגורמים לכך שאולי יש בן אדם שכבר 10 שנים יושב בכלא על מעשה שלא עשה ובכל הזמן הזה הרוצח, או הרוצחת, מנהלים חיים רגילים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מדבר רק על ברנס,
זה קורה כל שנה.

הטיוח וכיסתוח זה הדבר הכי טבעי בעולם.
הייתי בהלם אם זה היה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 00:44 
נכון לכרגע, רומן זדורוב לא צריך לשבת שניה בכלא בלי קשר לאם הוא הרוצח או לא, פשוט אין מספיק ראיות כדי להוכיח שזה הוא וכדי להכניס אותו לכלא.

לא הייתי פוסל את הסיפור על א"ק בכזה ביטחון.
הסיפור אמנם נשמע הזוי, אבל בהינתן זה שהבחורה הזו באמת קיימת (והיא קיימת כמו שא"ח תיאר אותה, עם דם סכינים מוות וזה), השאלה הנשאלת היא האם כזה מופרך שהיא באמת תרצח מישהו.
הסיפור של הבחור מוואינט היום, על זה שא"ח וא"ק תכננו (לפי מה שא"ק אמרה לו) לחטוף ילדה, לרצוח אותה וכל הפסטיבל, מסתדר לי טוב דווקא. זה מסביר איך הם היו יחד עשור. גם מר א"ח הוא פסיכי (לא שזה מפתיע) כנראה, הוא גם אפילו די התלהב כנראה כשא"ק סיפרה לו שהיא הרוצחת (אם זה באמת קרה) ובעצם החיבה המשותפת של שניהם לדברים שקשורים בדם יכולה להסביר למה הם בכלל היו ביחד.
הדבר הכי חשוד בעיני בסיפור שלו זה שהוא גם מספר את סיפור ה"תפוס" הזה. כאילו, אתה באמת זוכר ממש במקרה את הפרט הזה מהסיפור שא"ק סיפרה לך? על התפוס הזה? פה כבר באמת עולה חשד שהוא הלביש את הסיפור שלו על א"ק כדי שזה יישמע שהיא באמת הרוצחת.

אגב, איפשהו ראיתי שהציעו לא"ק להשתתף בסדרה המדוברת ולעבור פוליגרף, אך היא סירבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
אותי הכי מטריד בסיפור הזה שלא נבדק כמו שצריך זה הטרמפ עם שלושת הנערים.
בסדרה נאמר שהמשטרה בדקה את זה, אבל הנהג טוען שלא מדובר בנערים האלה ושהוא לא זיהה אותם במסדר זיהוי.
אחרי העדות הזאת מוצאים חולצה עם דם איפה שהוא הוריד בן אדם שאמר "מה עשיתי, מה עשיתי?" ברכב חצי שעה אחרי הרצח, ושעצרו את הטרמפ מתחנה בצומת קצרין, ולא בודקים את הדם במעבדה כמו שחייבים לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 06:40 
לא יודע אם זדורוב אשם או לא, אבל נדמה לי שאם אין פה הד תקשורתי זה תיק די קל של הרשעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 07:26 
אנטיגונה כתב:
אותי הכי מטריד בסיפור הזה שלא נבדק כמו שצריך זה הטרמפ עם שלושת הנערים.
בסדרה נאמר שהמשטרה בדקה את זה, אבל הנהג טוען שלא מדובר בנערים האלה ושהוא לא זיהה אותם במסדר זיהוי.
אחרי העדות הזאת מוצאים חולצה עם דם איפה שהוא הוריד בן אדם שאמר "מה עשיתי, מה עשיתי?" ברכב חצי שעה אחרי הרצח, ושעצרו את הטרמפ מתחנה בצומת קצרין, ולא בודקים את הדם במעבדה כמו שחייבים לבדוק.

מסכים. הרבה יותר סביר מהתיאוריות ההזויות גם על א״ק וגם על החברות המסכנות של תאיר, ואפילו לא התייחסו לזה בדוקומנטרי. אם זה לא זדורוב אז שלושה ערסים משכבת י״א שם זה נשמע הסנריו הכי סביר, היו גם שמועות כאלה בקצרין אחרי הרצח כולל בפורום של בית הספר וכאלה. ועדיין, בסבירות גבוהה זדורוב עשה את זה.
זה פשוט רצח כל כך חסר מניע (הרי היא לא נאנסה ולא היו לה אויבים או שונאים אמיתיים) שקשה מאוד להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
דווקא התייחסו בסדרה לתיאוריית שלושת הנערים, מאיזו מכינה באזור, ולכולם יש אליבי. הנה למשל איזו רבע-תיאוריה שהועלתה ומאז נדבקה די בקלות ומועלית בכל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים מה שחוזר על עצמו זה הודעות המשטרה והפרקליטות ש"גם הכיוון הזה נבדק ביסודיות ונשלל", כשבכל כיוון כזה מגלים שלא בדקו אותו לעומק כמו שצריך ולא השוו ד.נ.א.
ופה אומר הנהג שהוא לא זיהה את הנערים שעלו לרכב שלו, אז לא יפתיע אם המשטרה העלתה סתם בחכתה שלושה נערים אחרים שהיו באזור וגם עלו על טרמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 09:07 
אם נלך לפי מדרג הסבירות אזי
זדורוב הוא הרוצח בסבירות הגבוהה ביותר
מישהו אחר מבית הספר הוא הרוצח/רוצחים בסבירות נמוכה
וא.ק היא הרוצחת בסבירות כמעט אפסית ובאותה סבירות ניתן לשים גם את א.ח

לגבי זדורוב - יש יותר מידי דברים מבחינתי כדי שהוא יצא זכאי, זריקת המכנסיים (קובסטר איפה רשום שזה היה היום האחרון לעבודה ?),ההודאה בפני המדובב כפי שערן הביא,הנעליים הנקיות להפליא,ההודעה לאשתו לפני שמצאו את תאיר, המחשב האישי שלו ועוד כמה דברים .
לגבי מישהו אחר- הדבר היחיד שנשאר ללא פתרון זה עניין טביעות הנעליים, אם אינני טועה נושא השערות נפתר ונאמר שכל השערות היו של תאיר ולכן יש פה אולי מקום לספק.
לגבי א.ק - אני לא רואה יותר מידי אפשרות שזו היא, למעשה הדבר היחיד שמשאיר מקום לדמיון זה שהיא גרה בקצרין באותה התקופה, חוץ מזה זה די ברור שא.ח מנסה לתפור לה תיק, כל מה שהוא סיפר, איך נאמר בעדינות, קל מידי
הוא לא הביא שום ראיה (אפילו לא אחת) שלא היתה ידועה קודם, היית מצפה שבן אדם שמתוודה על רצח יספר גם דברים שלא פורסמו ולא ידועים לאף אחד, מה שכמובן לא קרה.

עכשיו כמה דברים שנראה לי שובשו באשכול,
רומן זדורוב אם אינני טועה, חיפש כמה ימים לפני הרצח באינטרנט, איך "משספים גרון", לא חיפש סכינים או משהו כזה.
אני חושב שמה שקרה זה רצח מתוכנן של זדורוב כנקמה מול הילדים שהתעללו בו, לפי מה שרואים בכל העדויות הילדים האלו כן קנטרו את זדורוב והוא כנראה רצה לסגור איתם חשבון.

לגבי "צל של אמת" מי שמסתכל בעין ביקורתית על הסדרה, יכול להבחין שהסדרה הזו בנויה על הפרק הרביעי, למעשה כל מה שהם הראו עד הפרק הזה, לא מחזיק בפני עצמו ולא היה עושה את ההיפ הרצוי מבחינתם, אני איבדתי אמון ביושר של הסדרה כששמעתי את אחד הבמאים בראיון לרדיו שבו הוא ירד מההצגה של "כאילו מביאים את הדברים כמו שהם ושהציבור ישפוט", הוא כל הראיון הדגיש שהוא מאמין שא.ק היא הרוצחת והראה את כל הפעולות שההפקה עשתה כדי להוכיח את זה, אז למרות שהם מנסים להציג את הסדרה כדוקו אובייקטיבי המצב ממש לא כך.

התייחסות אחרונה לגבי הפוליגרף - זה שא.ח עבר פוליגרף 3 פעמים, פשוט לא אומר כלום, אנשים במצב הנפשי שלו בכלל לא אמורים לעבור פוליגרף כי הפוליגרף לא יכול לתת את המדדים בהשוואה לאדם הסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 09:35 
לפי מה שהתרשמתי- אם המשטרה לא הייתה כל כך מטומטמת ושכונתית, והזירה הייתה מקבלת טיפול פורנזי ראוי, זה תיק מהקלים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 10:51 
מי שרושם פה שזדורוב הוא הרוצח הוא חתיכת אהבל, אני מצטער.
אנחנו הפועל והכל, ותמיד מעדיפים לקחת את הצד הנגדי לדעת העדר, אבל יש מקרים שהרוב צודק ואין איך להילחם בזה.
חבל להביך את עצמכם ולנסות להסביר למה לדעתכם רומן הוא הרוצח ואיך דווקא אחרי הצפייה בסדרה מתחזקת אצלכם התחושה שזה הוא.

עכשיו תמשיכו, רק תדעו שזה ממש מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 10:55 
the worker כתב:
אנחנו הפועל והכל, ותמיד מעדיפים לקחת את הצד הנגדי לדעת העדר, אבל יש מקרים שהרוב צודק ואין איך להילחם בזה.
חבל להביך את עצמכם ולנסות להסביר למה לדעתכם רומן הוא הרוצח ואיך דווקא אחרי הצפייה בסדרה מתחזקת אצלכם התחושה שזה הוא.

אהבל תקרא לחברים שלך
מי שמביך פה זה אתה
סמרטוט
ותסביר למה אתה חושב שהוא לא הרוצח
כדי שגם אנחנו נוכל לקרוא לך אהבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הצידוק בהרשעה של זדורוב לעומת הביטול במעורבות של א"ק :
1. חיפוש באינטרנט - זדורוב חיפש מאמרים על שיסוף גרונות, א"ק כתבה שירים ופוסטים על איך להיכנס לגוף של אנשים ולשחות בדם שלהם. שוב צריך להדגיש כי אצל זדורוב לא נמצאו סרטונים עם קטינות, בניגוד לשמועות.
2. בגדים ונעליים - זדורוב זרק את המכנסיים שהיו קטנות עליו וניקה את הנעליים שלו, לפי ההצהרה של א"ח במשטרה א"ק החביאה תיק עם הבגדים שלבשה ברצח בעלית הגג של אמא שלה ואז זרקה אותם ברחבי קצרין. אף אחד בכלל לא בדק את הכיוון הזה, אמא שלה לא נלקחה אפילו לחקירה ולא היו בבית שלה. לגבי הנעליים, נמצאו טביעות נעליים במידה של א"ק על הניאגרה ובדופן התא (לכאורה מסלול היציאה שלה מהתא) אבל אף אחד לא השווה את הטביעות שנמצאו לנעליים שלה. לעומת זאת, טביעת הנעל לכאורה של זדורוב על הג'ינס של תאיר נשללה על ידי יותר ממומחה אחד, השופטים בחרו להתעלם מחוות הדעת הזו בצורה מאוד חריגה.
3. שיחת הטלפון מהמעסיק והשיחה עם האישה בעקבותיה - זדורוב אמר לאשתו שבית הספר סגור כי ילדה נפלה בשירותים, א"ק התקשרה לא"ח (בוצע איכון לטלפונים שלהם שמאשש את זה) ואמרה לו שהולך להיות בלאגן גדול מאוד. היא לא עומתה בחקירתה עם השיחה הזו,על זדורוב ישבו כמה ימים טובים רק בשביל להבין למה אמר לאישתו את מה שאמר.
4. ההודאה והשחזור - לטעמי הנושא החשוב ביותר. כן, זדורוב הודה. כן, הוא היה נתון ללחצים בלתי רגילים שגרמו לו להודות. כן, היו עוד מקרים בולטים שבן אדם הודה בפשע שהוא לא עשה רק כדי לסיים את הסיוט של החקירה והמעצר, כשבתא המעצר הוא יושב שעות ארוכות עם מדובב שחופר לו בראש, מערער את שיקול הדעת שלו ושותל לו מילים בפה שזדורוב חזר עליהם בהודאה שלו. ההגנה ניסתה לערער על הדרך בה נלקחה ההודאה אבל הסיכוי שלה שואף לאפס כי המערכת מגינה על עצמה. מה שאי אפשר לפספס זה את השחזור שבו זדורוב נראה בבירור כמו מובל ולא מוביל. הוא לא ידע בכלל היכן נמצא תא השירותים שבו נרצחה תאיר,הוא אמר שעלה אחריה במדרגות למרות שיש מספר עדים שראו את תאיר נכנסת לשירותים לבדה ולא ראו את זדורוב מגיע אחריה, הקפיצה שלו החוצה מהתא היתה קדימה ולא הצידה, היכן שנמצאו טביעות הדם. את א"ק לעומת זאת שמו במוסד פסיכיאטרי במשך 3 שנים אחרי שתקפה את בן הזוג שלה וניסתה לנשוך שוטר בצוואר. לא לחצו אותה, לא עימתו אותה עם ממצאים מהזירה, לא חפרו בנקודה שהיא אוהבת דם של אנשים ורואה אותם כסנדביצ'ים מהלכים, לא התעכבו על כך שהיא למדה באותו בית הספר בעבר ולכן הכירה מצוין לאן ללכת ואיך לברוח, לא התעכבו על מה ששמעו החברות של תאיר בשירותים שתואם למה שא"ח סיפר. פשוט כלום.
אני לא יודע אם זדורוב זכאי או אם א"ק אשמה. אני כן יודע שבסיפור הזה יש המון חורים ונקודות לא סגורות שמצדיקים פתיחה מחדש של החקירה, הפעם בצורה יותר רצינית ולא מוטה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:

ממה ששמתי לב בפייסבוק, העדר דווקא עף על הטענה שזדורוב זכאי ושהמערכת עשתה לו עוול.

עריכה: ואוו, איך כשלתי בקריאת ההודעה שציטטתי.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 02 אפריל 2016, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:35 
זה מה שהוא טוען. שלמרות שהאינסטינקטים שלנו אנחנו צריכים להצטרף לעדר שטוען שזדורוב חף מפשע.
האמת? שיטוט של 10 דקות בקבוצה הזאת והתרשמות מוואקום האינטליגנציה שיש שם הספיקו לי כדי להבין את רמת הטיעונים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:41 
טקנובוי, זה מה שהוא אומר.

פז, תרשה לי (בתור מישהו עם "רקע בתחום") - אין לך דרך לדעת אם התקיפה של הבחור בזמן מעצר הבית של א"ק נעשתה תוך כדי התקף פסיכוטי. מה שאנחנו יודעים זה שהיא הלכה אליו עם נשק ביד. זהו. תיאור המחשבות שלה שנעשה בתמלול המשטרתי לאו דווקא שונה מהלך החשיבה הרגיל שלה שתואר במקרים אחרים. מעבר לכך, גם במהלך התקף פסיכוטי, שזו הגדרה רחבה למגוון תופעות, אדם יכול לעשות הרבה פעולות שייראו מחושבות למדי מבחוץ. לא חושב שהמקרה האחד סותר את תיאור המקרה השני.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:51 
Noam כתב:
זה מה שהוא טוען. שלמרות שהאינסטינקטים שלנו אנחנו צריכים להצטרף לעדר שטוען שזדורוב חף מפשע.
האמת? שיטוט של 10 דקות בקבוצה הזאת והתרשמות מוואקום האינטליגנציה שיש שם הספיקו לי כדי להבין את רמת הטיעונים שלהם.

בדיוק כמו ההודעה שאתם מתייחסים אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:57 
שורה תחתונה - יש על הנייר סיבות הגיוניות שזה יהיה זדורוב, שזו תהיה א"ק ושאלה יהיו אחד/כמה מהחברים/בני נוער.
ממצאים פיזיים בשטח שקושרים את הרצח לאחד מהמועמדים אין, אבל יש מי שיושב בכלא שלא בצדק.

להגיד שזה בוודאות כן/לא x, זה מגוחך לדעתי.

מה שכן, הסדרה באמת הולכת לכיוון של "עזבו את מה שחשבתם עד עכשיו וקבלו סיפור מטורף שישנה לכם הכל" ופחות שמה דגש על הבנות שם.
למה לא שאלו את נופר בן דוד מה היא בכלל עשתה בשירותים של שכבה שנמצאת בטיול שנתי למשל? למה לא שאלו אותן מה הקטע הזה עם "אבי מטבריה" (יכול גם להיות שתאיר היא זו שחרטטה את הבנות לגביו), למה לא שאלו אותן לגבי כל העניין שאיזה 10 בנות יצאו לשירותים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הקישור שהובא פה לוידאו ביוטיוב מכסה בצורה טובה מאוד את עניין הודאתו של רומן וכיבכול טביעות האצבעות שלו ועוד דברים כמו על מה הסתמכו השופטים.
לאחר שצפיתי בוידאו אני חושב שהסיכוי הוא לא גבוה שרומן הוא הרוצח.
מפורט שם שנמצא בזירה דנ"א שלא שייך לא לתאיר ולא לרומן ואם אני זוכר נכון,דובר על שניים אם לא שלושה אנשים שונים בנוסף לתאיר ורומן.כך שאני לא פוסל שהחברות עשו את זה,למרות שאני ממש לא פוסל שא"ק עשתה זאת.
א"ק שאוהבת דם,חתכה ורידים לעצמה ולחבר שלה, תקפה פעם נוספת עם בקבוק שבור וגם נשכה שוטר,אובחנה במצב פסיכוזי ב2012. קשה לי להאמין שהיא סבלה ממצב פסיכוזי במשך זמן כל כך רב משנת הרצח ייתכנו מניעים פסיכולוגים שייגרמו לה לבצע רצח. מצד שני, א"ח הלך למשטרה רק ב2012, יכול להיות,שהוא המציא את הסיפור וגם יכול להיות שהיא סיפרה לו את זה וסבלה מפסיכוזה באותו זמן והאמינה בעצמה שעשתה את זה למרות שלא.

הנה שוב הוידאו שהובא פה בתחילת העמוד (90 דקות- קצת ארוך, אבל שווה צפייה)
https://www.youtube.com/watch?v=1UPI59klD6c

*ושמישהו יילמד אותי איך להדביק סרטונים מיטויוב שאפשר לראות אותם ישירות מהעמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: