תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 22 מרץ 2016, 14:22 
אדום כתב:
מה לעזאזל עובר על הקבוצה הזאת שעוד הייתה בצמרת עד לפני כמה חודשים?

החליפו מאמן ומאז בירידה

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 13:32 
חג פורים שמח במחלקה האדומה, בעיקר לקבוצת ילדים א' דרום (בתמונה), שאירחה הבוקר את מכ' צפון לדרבי הגביע, והדיחה אותה משמינית הגמר בנצחון 0:1 גדול משער של עיליי קריספי (שלישי מצד שמאל למעלה) במחצית הראשונה, נצחון שהעלה אותה לרבע גמר הגביע לילדים א' ע"ש דויד שווייצר ז"ל.
גם קבוצת ילדים ג' דרום ברבע גמר הגביע, לאחר נצחון חוץ על בית"ר י-ם בבית וגן.
נצחון חוץ נוסף רשמה גם קבוצת טרום א' על מ.כ נווה יוסף חיפה, ועלתה לשמינית גמר הגביע.
גם קבוצת ילדים ב' דרום רשמה נצחון, 2:3 בחוץ על קרית שמונה לאחר הארכה (2:2 בתום הזמן החוקי), והם עולים לרבע הגמר.
הגרלת השלב הבא בגביע של כל קבוצות המחלקה שעלו אליו, כולל קבוצת הנוער, תערך מחר.

קבוצת ילדים א' צפון ניצחה הבוקר 1:4 ביתי בחודורוב את בית"ר ר"ג במשחק מוקדם מהמחזור ה-21 בליגה, ונצמדה לשניה בטבלה (שתשחק בשבת, וכעת מקדימה אותה בהפרש חמישה שערים) עם 45 נק', כשהיא עם מאזן שערים 27:55 במקום השלישי.
צמד שערים של יואב ליברוס ושערים בודדים של גיא לוינשטיין ובן תייר חתמו את הנצחון.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 14:13 
*הגרלות רבעי גמר גביע המדינה לנוער, נערים וילדים*

בהגרלת רבע גמר גביע המדינה לנוער ע"ש אבי רן ז"ל, שנערכה הבוקר במשרדי ההתאחדות לכדורגל, הוגרלה מחזיקת הגביע שלנו (החוגגת בתמונה המצורפת את העפלתה מהשמינית בנתניה) למשחק חוץ אצל הפ' באר שבע, שיתקיים בתאריך ה-13 באפריל (יום רביעי).

קבוצת נערים ב', אחרי שעברה את בית"ר בשמינית הגמר, הוגרלה גם היא למשחק חוץ במסגרת רבע הגמר, ושוב בירושלים, הפעם אצל הפ' המקומית מצמרת ליגת המשנה.
המשחק יתקיים גם הוא בתאריך ה-13 באפריל.

קבוצת ילדים א' דרום, שהדיחה אתמול את מכ' בדרבי שמינית הגמר, הוגרלה גם היא למשחק חוץ ברבע הגמר, שיתקיים בתאריך ה-2 באפריל (יום שבת) נגד המנצחת במשחק השמינית בין הפ' רעננה למכ' נתניה.
קבוצת ילדים ב' דרום הוגרלה למשחק חוץ אצל מכ' פ"ת, שיתקיים גם הוא ב-2 באפריל.
קבוצת ילדים ג' דרום קיבלה משחק ביתי נגד מכ' הרצליה לאותו תאריך (2 באפריל),
וקבוצת טרום א' דרום, שעברה את נווה יוסף אתמול, הוגרלה למשחק חוץ אצל מ.ס אשדוד, שגם הוא יערך ב-2 באפריל.

הגרלת חצי הגמר של קבוצת נערים ג' תערך במועד שיפורסם.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 01:24 
*השבת במחלקה האדומה: פגרה בנוער, שגרה בנערים*

קבוצת הנוער תנוח השבת, בשל פגרת הנבחרת, בה יצגו אותנו אמש באיטליה דודי אלון כשוער ראשון, איציק שולמייסטר כמגן (ששיחק גם הוא 90 דקות), ורז יצחק כקשר (שפתח - והוחלף בדקה ה-53) בהפסד למארחת שלב העילית של אליפות אירופה עד גיל 19. בנוסף, גם אנאס מחמיד ואיברהים ספורי שלנו נמצאים בסגל הנבחרת, שתתמודד מחר (ראשון) מול טורקיה.

יתר קבוצות המחלקה תשחקנה היום.

לאחר התיקו הביתי בשבת שעברה, קבוצת נערים א' תארח בחודורוב את מ.ס. אשדוד במסגרת המחזור ה-23 בליגה, במטרה לנצל לשם שינוי את מעידתה של המוליכה שמעבר לכביש במשחקה המוקדם השבוע.
המשחק יתקיים היום (שבת), ויחל בשעה 10:45.
הפועל עם משחק חסר ממוקמת שניה עם 46 נק' לאחר 21 מחזורים (15:39 במאזן השערים) במרחק 4 נקודות מהפסגה.
אשדוד נמצאת במקום ה-12 עם 23 נק' (29:15).

קבוצת נערים ב', שכיכבה השבוע, תארח בחודורוב את גדנ"ע יהודה ת"א במסגרת המחזור ה-23 בליגה.
המשחק יתקיים היום (שבת), ויפתח את הבוקר בשעה 08:30.
הפועל נמצאת במקום הרביעי עם 45 נק' (14:52 בשערים).
גדנ"ע ממוקמת עשירית עם 25 נק' (46:27).

קבוצת נערים ג' דרום תצא לראשל"צ, שם תתמודד נגד הפ' המקומית במסגרת המחזור ה-20 בליגה, ותנסה להמשיך בקו הנצחונות.
המשחק יתקיים בשבת במגרש הצפוני בסופרלנד, ויחל בשעה 08:30.
הפועל ממוקמת שניה עם 46 נק' (11:73 בשערים).
ראשל"צ נמצאת במקום השביעי עם 28 נק' (45:32).

קבוצת נערים ג' צפון תארח בחודורוב את הפ' הרצליה במסגרת המחזור ה-22, ותנסה לחזור למסלול הנצחונות.
המשחק יתקיים היום (שבת), ויחל בשעה 13:00.
הפועל במקום השני עם 52 נק' (16:72 בשערים), שתיים מתחת למוליכה החדשה-ישנה מטייבה, אחרי שהוחזרו כל שש הנקודות שהורדו לה.
הרצליה נמצאת במקום השמיני עם 31 נק' (34:54).
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 08:19 
מחצית במשחק נערים ב' כעת בחודורוב.
הפועל בפיגור 1:0 ביתי מול גדנ"ע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 10:02 
השבת נפתחת ברגל שמאל, עם הפסדים לקבוצות נערים ב' ונערים ג' דרום.

קבוצת נערים ב' הפסידה 1:0 ביתי לגדנ"ע יהודה ת"א בחודורוב, משער שספגה במחצית הראשונה.
ההפסד הותיר את הקבוצה במקום הרביעי עם 45 נקודות, כשמאזן שעריה 15:52 בתום 23 מחזורי ליגה.

קבוצת נערים ג' דרום מאבדת גובה, וחוזרת להפסיד, הפעם 3:0 בחוץ להפ' ראשל"צ.
למרות ההפסד נותרת הקבוצה במקום השני, כשהיא עם 46 נקודות ומאזן שערים 14:73 בתום 20 מחזורי ליגה. אולם היא מתרחקת מהיריבה העירונית בצהוב.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 26 מרץ 2016, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 10:52 
המחצית הראשונה במשחק נערים א' נגד מ.ס אשדוד בחודורוב הסתיימה בתיקו 0:0.
התחילה המחצית השניה.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 11:48 
נערים א' שוב מפספסים הזדמנות להצמד לפסגה, כשמסיימים בתיקו ביתי שני ברציפות, הפעם 0:0 עם מ.ס אשדוד, ונותרים במקום השני עם משחק חסר, שיתקיים ביום שלישי אצל הפ' ב"ש.
ההפרש מהמוליכה שמעבר לכביש, שתשחק מאוחר יותר, מצטמק זמנית ל-3 נקודות, כשהפועל עם 47 נק', ונותרת מאזן שערים 15:39 בתום 22 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 12:20 
יואב ליברוס מעלה את נערים ג' צפון ליתרון 0:1 ביתי על הפ' הרצליה בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 12:34 
דניאל שטינלינג מעלה את נערים ג' צפון ליתרון 0:2 ביתי בחודורוב על הפ' הרצליה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 12:48 
0:2 לקבוצת נערים ג' צפון על הפ' הרצליה בתום המחצית הראשונה בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 12:57 
רון עמית מעלה את היתרון של נערים ג' צפון ל-0:3 על הפ' הרצליה בפתיחת המחצית השניה בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 13:20 
יואב ליברוס השלים צמד, והעלה את היתרון של נערים ג' צפון ל-1:4 ביתי בחודורוב על הפ' הרצליה, אחרי שזו צימקה ל-3:1, ולפני שצימקה ל-4:2, התוצאה כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 13:35 
עמרי גבאי מעלה את נערים ג' צפון ל-2:5 ביתי על הפ' הרצליה בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 14:32 
קבוצת נערים ג' צפון היא המנצחת הגדולה של השבת, אחרי שהביסה 2:5 ביתי את הפ' הרצליה, והתקרבה למוליכה מטייבה, לה הוחזרו הנקודות המופחתות.
יואב ליברוס (בתמונה) כיכב עם צמד שערים, כשאת תמונת הכובשים השלימו דניאל שטיינינג, רון עמית ועמרי גבאי.
בעקבות הנצחון עולה הקבוצה ל-53 נקודות במקום השני, כשמאזן שעריה 19:75, והיא מצמקת לשתי נקודות בלבד את המרחק מהמוליכה.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 23:14 
לא דובר בעבר על כל שבגיל ילדים ונערים עדיף לא לקיים משחקים תחרותיים ולא לספור שערים וכובשים ,כי העיקר הוא המשחק והספורטביות?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 09:24 
כפיר אדום כתב:
לא דובר בעבר על כל שבגיל ילדים ונערים עדיף לא לקיים משחקים תחרותיים ולא לספור שערים וכובשים ,כי העיקר הוא המשחק והספורטביות?

ילדים מסכים איתך, מה גם שחלק מהשנתונים בכלל משחקים שמיניות ועל חצי מגרש.
נערים (גילאי 15 ומעלה) זה כבר תחרותי לגמרי, יש נבחרת ששואפים להגיע אליה, קבוצות משתתפות בטורנירים אירופיים תחרותיים רציניים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 10:11 
נבחרת הנוער של ישראל מקיימת בימים אלו באיטליה את משחקי שלב העילית של אליפות אירופה עד גיל 19, כשבסגלה חמשת נציגינו (דודי אלון השוער, איציק שולמייסטר המגן, הקשרים רז יצחק ואיברהים ספורי, והחלוץ אנאס מאחמיד).
במשחק הפותח, כזכור, הפסידה הנבחרת 4:0 למארחת, כשבהרכב פתחו שלושה מנציגינו - דודי אלון (בתלבושת השחורה, מס' 1, במרכז התמונה המצורפת), איציק שולמייסטר (מס' 3, הכורע בצד ימין למטה) ורז יצחק (מס' 7, שני מימין למטה, צמוד לאיציק), שהוחלף בדקה ה-53.
במשחק השני, שהתקיים אתמול, נכנעה הנבחרת גם לטורקים בהפסד 1:0, כשבהרכב פתחו ושיחקו 90 דקות שוב שלושה מנציגינו, והפעם אנאס מאחמיד היה מי ששיחק לצד איציק שולמייסטר ודודי אלון.
רז יצחק (68) ואיברהים ספורי (86) נכנסו כמחליפים.
ביום רביעי תסיים הנבחרת עם חמשת נציגינו את דרכה בטורניר במשחק על המקום השלישי מול שווייץ.
שיהיה בהצלחה!
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב מחלקת הנוער 2015/16
הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 10:32 
לאיזו קבוצה ישנם הכי הרבה שחקנים בנבחרת עד גיל 19?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 19:50 
קבוצת נערים א' התארחה אמש בבאר שבע למשחק השלמה אצל הפ' המקומית, וסיימה אותו בתיקו שלישי ברציפות, הפעם 1:1, שהותיר אותה במקום השני, כשהיא עם 48 נקודות ומאזן שערים 16:40, ומפספסת שוב הזדמנות להצמד ליריבה העירונית בצהוב, שמוליכה את הטבלה עם שתי נקודות מעליה.
לאחר מחצית ראשונה מאופסת, עלי אלעוברה העלה את הפועל ליתרון, שלא הספיק מול המארחים, שהשוו לפני הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 01:16 
*משחקי השבת במחלקה האדומה*

לאחר שדודי אלון (בשער), איציק שולמייסטר (בהגנה), אנאס מחמיד (בחוד) ורז יצחק (שהחליף את האחרון בדקה ה-79) ייצגו אותנו גם בנצחון הנבחרת על שוויץ במשחק על המקום השלישי בשלב העילית של אליפות אירופה עד גיל 19 באיטליה, קבוצת הנוער האדומה שלנו חוזרת מהפגרה למשחק ביתי בחודורוב נגד מכ' נתניה במסגרת המחזור ה-22 בליגה, ותנסה לנצח לאחר חמישה משחקים שלא עשתה זאת.
המשחק יתקיים בשבת, ויחל בשעה 11:00.
הפועל נמצאת במקום השביעי עם 30 נק' (23:29 במאזן השערים).
נתניה ממוקמת 13 עם 24 נק' (27:23).

קבוצת נערים א', שסיימה בתיקו 1:1 השבוע את משחק ההשלמה שלה אצל ב"ש, תארח בחודורוב את הפ' ראשל"צ במסגרת המחזור ה-24 בליגה, במטרה לחזור למסלול הנצחונות.
המשחק יתקיים בשבת, ויחל בשעה 08:30.
הפועל נמצאת במקום השני עם 48 נק' (16:40 בשערים), שתיים מתחת ליריבה העירונית הגדולה, שמוליכה את הטבלה.
ראשל"צ ממוקמת 13 עם 24 נק' (51:27).

קבוצת נערים ב' תנסה לחזור לנצח גם היא, כשתארח בחודורוב את הפ' אשקלון במסגרת המחזור ה-24 בליגה.
המשחק יתקיים בשבת, ויחל בשעה 13:15.
הפועל ממוקמת רביעית עם 45 נק' (15:52 בשערים).
אשקלון נמצאת במקום ה-14 עם 18 נק' (57:22).

קבוצת נערים ג' דרום תנסה גם כן לחזור לנצח, כשתארח בחודורוב את בית"ר י-ם במסגרת המחזור ה-21 בליגה.
המשחק יתקיים בשבת, ויחל בשעה 15:15.
הפועל נמצאת במקום השני עם 46 נק' (14:73 בשערים).
בית"ר ממוקמת רביעית עם 38 נק' (16:36).

קבוצת נערים ג' צפון תארח אצל בית"ר ר"ג במסגרת המחזור ה-23 בליגה במטרה להמשיך בקו הנצחונות.
המשחק יתקיים בשבת במגרש האימונים של בית"ר ר"ג (ליד אצטדיון ר"ג) ויחל בשעה 08:30.
הפועל נמצאת במקום השני עם 53 נק' (19:75 בשערים), שתיים פחות מהמוליכה, טייבה.
בית"ר ר"ג ממוקמת 12 עם 20 נק' (72:28).

משחקי הילדים, כולל של א' צפון כבר היום (שישי) והקשה של א' דרום בגביע, כמו גם משחקי הטרום, כולל הדרבים הגדולים לקטנים - בתחתית התמונה שלפניכם,
וכרגיל, אתם מוזמנים לעקוב אחר הדיווחים החיים מכל המגרשים - כאן בעמוד זה!

בהצלחה לכל קבוצות המחלקה!
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 17:59 
סוף השבוע נפתח בתיקו 2:2 ביתי של קבוצת ילדים א' צפון בחודורוב עם מכ' יפו במסגרת המחזור ה-22 בליגה.
לאחר שפיגרה 2:0 בתום המחצית הראשונה, השוותה הקבוצה מרגלי משה סבן ויואב ליברוס (בפנדל).
התיקו מותיר את הפועל במקום השלישי, כשהיא עם 46 נקודות (שתיים פחות ממכ' פ"ת, שתשלים את משחקה מחר) ומאזן שערים 29:57 בתום 22 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 08:15 
תיקו 0:0 בסיום המחצית הראשונה של משחק נערים א' בחודורוב נגד הפ' ראשל"צ במסגרת המחזור ה-24 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 08:56 
אבי בוטבול נוגח את נערים א' ליתרון 0:1 בתוך המחצית השניה מול ראשל"צ בחודורוב, לאחר שקיבל הרמת רוחב מדויקת מעמרי גרינפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 09:08 
ממש לפני סיום הכשלה על נתנאל מוריס ברחבה מזכה את נערים א' בפנדל מול ראשל"צ, שסופגת בגינו אדום, ורז שלמה מדייק אל תוך חיבור ימין כדי להכפיל את היתרון ל-0:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 09:27 
קבוצת נערים א' רושמת את הנצחון הראשון השבת, כשחוזרת לנצח עם 0:2 ביתי על הפ' ראשל"צ בחודורוב, משערים שכבשו אבי בוטבול (שלישי משמאל בתמונה, באפוד כחול) מבישול של עמרי גרינפס (שניים מימינו, במרכז התמונה), ורז שלמה (שני משמאל, צמוד לימינו של בוטבול, שמאל בתמונה) בפנדל לאחר הכשלה על נתנאל מוריס (הימני בתמונה, לובש חולצת "I am Hapoel").
הנצחון מעלה את הפועל זמנית לפסגת הטבלה, כשהיא עם 51 נקודות (16:42 במאזן השערים) בתום 24 משחקים, לפחות עד שיסתיים משחקה של יריבתה העירונית, מכ', שנקודה מתחתיה ועם משחק חסר נוסף.
תמונה

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 02 אפריל 2016, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 10:03 
נצחון גם לקבוצת נערים ג' צפון, 0:7 גדול בחוץ על בית"ר ר"ג במסגרת המחזור ה-23, משלושער שכבש כוכב ילדים א' צפון, יואב ליברוס, שלושער נוסף של יונתן אריה, ושער שהוסיף רועי עמר.
בעקבות הנצחון עולה הקבוצה זמנית למקום הראשון, כשהיא עם 56 נקודות, ומאזן שערים 19:82 בתום 23 משחקים, לפחות עד שיסתיים משחקה של טייבה, שמשחקת כעת.

במשחק נוסף ילדים א' דרום הודחו מרבע גמר הגביע לאחר הפסד חוץ של 1:0 למכ' נתניה בהארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 10:19 
בוקר טוב ממשחק הנוער נגד מכ' נתניה במסגרת המחזור ה-22.
הפועל באדום מלא, עם דניאל אוזלבו (55, תלבושת כחולה) בשער, איציק שולמייסטר (12, קפטן), מור נעמן (15), דסליי טגניה (5) ועבדי פארחת (8) בהגנה, יאיר שפונגין (7), אנואר מוראד (6), רז יצחק (9) ורוי מליקה (77) בקישור, ועדן הרשקוביץ' (14) ואנאס מאחמיד (21) בחוד, תוקפת הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון שולמייסטר בהגרלה.
האורחים בצהוב מלא, מוציאים את המשחק לדרך, ומאפשרים להפועל את השליטה על שערם מול השוער העירני, לעיני כ-70 צופים בחודורוב.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 10:53 
המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 0:0 למרות שליטה אדומה מוחלטת, מרובת מצבים קורצים, שהוחמצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2016, 11:07 
הפועל פותחת את המחצית השניה ללא חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: