תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 11:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 13:35 
לא כל כך מצחיק.
בכלל הבחור הזה לא כל כך מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 22:06 
כל הסדרה הזאת תסבכה אותי רצח. יכול להיות שזדורוב הרוצח יכול להיות שלא, מה שבטוח שהמשטרה לא עשתה את עבודתה טוב וממשיכה לא לעשות את עבודתה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:20 
אין יכול להיות, זדורוב לא הרוצח. המשטרה והפרקליטות ובית המשפט בבעיה כי המקרה הזה הוא הקש ששבר את גב הגמל, ובעידן האינטרנט כבר אי אפשר להשתיק דברים, הממזרים שינו את החוקים ושכחו לספר להם. 200 ומשו אלף חברים בקבוצת גייזבוק על שמו, למעלה מ700,000 האזנות (!!!) לראיון רדיו עם אילנה ראדה לפני כמה שבועות, הם לא יוכלו להוריד את הסיפור הזה מהכותרות וזה לא גל בק 2, אם הוא לא יזוכה ויעשו מה שלא עשו באמת מעולם- לחקור את המקרה -השד יודע מה יכול לקרות. עידן ההון שלטון והמעגל הסגור והמושחת של מערכת המשפט עומד בפני סיום, טפו טפו טפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
די להיות דביל, לא מתאים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:57 
אולי חייזרים עשו את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אין יכול להיות, זדורוב לא הרוצח. המשטרה והפרקליטות ובית המשפט בבעיה כי המקרה הזה הוא הקש ששבר את גב הגמל, ובעידן האינטרנט כבר אי אפשר להשתיק דברים, הממזרים שינו את החוקים ושכחו לספר להם. 200 ומשו אלף חברים בקבוצת גייזבוק על שמו, למעלה מ700,000 האזנות (!!!) לראיון רדיו עם אילנה ראדה לפני כמה שבועות, הם לא יוכלו להוריד את הסיפור הזה מהכותרות וזה לא גל בק 2, אם הוא לא יזוכה ויעשו מה שלא עשו באמת מעולם- לחקור את המקרה -השד יודע מה יכול לקרות. עידן ההון שלטון והמעגל הסגור והמושחת של מערכת המשפט עומד בפני סיום, טפו טפו טפו.

אם לא הייתי יודע שאתה נושק לגיל 50,הייתי אומר שההודעה שלך היא של מישהו שאתמול השתחרר מהצבא,
וחושב שהוא הלך לטרוף את העולם,בזמן שבתכלס הוא עומד לחטוף את כאפת חייו.
היום לכל קבוצה סוג ז' בפייסבוק יש עשרות אלפים,אז ה200 אלף הם בטח לא מדד לכלום.
וגם לפרפר נחמד היו בחיים מיליוני צפיות,וזה עדיין לא עזר להוכיח שבץ ביצע מעשה מגונה בנולי.
אז ברכותיי על כך שהחלטת שהוא לא הרוצח,אבל אני חושב שכדאי לך להתרכז בענייני האי,שם אתה יותר שולט בחומר הנלמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 09:59 
שער 7 הוא אדום כתב:
joshsoos כתב:

אם לא הייתי יודע שאתה נושק לגיל 50,הייתי אומר שההודעה שלך היא של מישהו שאתמול השתחרר מהצבא,
וחושב שהוא הלך לטרוף את העולם,בזמן שבתכלס הוא עומד לחטוף את כאפת חייו.
היום לכל קבוצה סוג ז' בפייסבוק יש עשרות אלפים,אז ה200 אלף הם בטח לא מדד לכלום.
וגם לפרפר נחמד היו בחיים מיליוני צפיות,וזה עדיין לא עזר להוכיח שבץ ביצע מעשה מגונה בנולי.
אז ברכותיי על כך שהחלטת שהוא לא הרוצח,אבל אני חושב שכדאי לך להתרכז בענייני האי,שם אתה יותר שולט בחומר הנלמד.

ביום שאני אקשיב לליצנים כמוך וכמו אלפקה, מצבי יהיה באמת גרוע. תתמקד בהמבורגרים ופיצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:43 
הם משתיקים את כולנו כי הם פוחדים. הם פוחדים לתת את הדין למה בן אדם חף מפשע יושב 10 שנים (!!!) בכלא .
הם לא רוצים לשלם כסף לרומן אם יצא זכאי.
תפרו תיק לבן אדם תמים ומסכן שנפל קורבן למלוכדת של החוקרים.
גועל נפש מה שעשו לו!!! היו כ"כ הרבה ראיות בזירה אבל החליטו להתלבש על רומן מבלי להתייחס לממצאים כמו
השיערות,DNA וכו שנמצאו.. שבכלל לא היו שייכים לרומן וגם לא על הסכין יפנית שהייתה ברשותו.
החוקרים עצמם ידעו טוב מאוד שזה לא רומן ושהוא לא היה בשירותים בשעה הזאת ובכלל חיכה למעסיק שלו מחוץ לביה"ס אבל ראו שקל ליפול עליו והלכו על זה חזק.
המשטרה והפרקליטות דאגו יפה מאוד להעלים ראיות שהיו לטובת רומן.

עצוב. בחיים לא היה חוסר שקט כמו שאני מרגיש מהסיפור המסריח הזה.
אמן שיגמר..

תצטרפו כולם לקבוצה בפייסבוק למען הצדק בסיפור הזה , שמה הוא :
כל האמת על פרשת רצח תאיר ראדה ז"ל....
הקבוצה כבר מונה 239,376 חברים . תצטרפו וצרפו חברים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4785662,00.html

ציטוט:
פרסום ראשון: 11 פרקליטים עתרו כדי למנוע פרסום דו"ח חמור של נציבת הביקורת על מערך התביעה, השופטת בדימוס הילה גרסטל, על הקשר בין הפרקליטות למכון הפתולוגי ולעדה מרכזית בפרשת זדורוב: "עלול לפגוע בשמנו הטוב". פרסום הדו"ח: עד פסח

ציטוט:
במהלף הכנת הדו"ח התברר לכאורה שהמכון הפתולוגי הוא הגוף היחיד המספק הוכחות חיוניות לתיקי התביעה, ושנוצרה פרקטיקה של חוות דעת שאין עליהן עוררין. הדו"ח עוסק באופן נרחב בד"ר מאיה פורמן, פתולוגית במכון, שהציגה עמדות מנוגדות לפרקליטות - ובעקבות כך נעשה ניסיון להזיזה מתפקידה.

ד"ר פורמן הציגה הסבר חלופי לחלק מהראיות שהביאו להרשעת זדורוב: היא סברה שראדה נחתכה בסנטרה על ידי סכין בעלת להב משונן, וזאת בניגד להודאת זדורוב שלפיה השתמש בלהב ישר.

למי שלא ראה לפני כשנה, מומלץ מאד לראות את "עובדה" עם הפתולוגית הזאת.
http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/20 ... a41006.htm

מומלץ לקרוא גם את הכתבה הבאה על א"ח וא"ק.
http://www.mako.co.il/culture-weekend/A ... mw_article

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
החולי של א"ק ממש מפחיד.
לא מובן אין בת אדם שרוצה לפגוע בעצמה ואחרים משוחררת חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 22:42 
אנטיגונה כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4785662,00.html

ציטוט:
פרסום ראשון: 11 פרקליטים עתרו כדי למנוע פרסום דו"ח חמור של נציבת הביקורת על מערך התביעה, השופטת בדימוס הילה גרסטל, על הקשר בין הפרקליטות למכון הפתולוגי ולעדה מרכזית בפרשת זדורוב: "עלול לפגוע בשמנו הטוב". פרסום הדו"ח: עד פסח

ציטוט:
במהלף הכנת הדו"ח התברר לכאורה שהמכון הפתולוגי הוא הגוף היחיד המספק הוכחות חיוניות לתיקי התביעה, ושנוצרה פרקטיקה של חוות דעת שאין עליהן עוררין. הדו"ח עוסק באופן נרחב בד"ר מאיה פורמן, פתולוגית במכון, שהציגה עמדות מנוגדות לפרקליטות - ובעקבות כך נעשה ניסיון להזיזה מתפקידה.

ד"ר פורמן הציגה הסבר חלופי לחלק מהראיות שהביאו להרשעת זדורוב: היא סברה שראדה נחתכה בסנטרה על ידי סכין בעלת להב משונן, וזאת בניגד להודאת זדורוב שלפיה השתמש בלהב ישר.

למי שלא ראה לפני כשנה, מומלץ מאד לראות את "עובדה" עם הפתולוגית הזאת.
http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/20 ... a41006.htm

מומלץ לקרוא גם את הכתבה הבאה על א"ח וא"ק.
http://www.mako.co.il/culture-weekend/A ... mw_article

מכר בפרקליטות ניסה להסביר שהרצון להזיז את פורמן מתפקידה לא קשור ישירות בתיק זדורוב. הם טוענים שאם היא מגישה חוות דעת שתדחה ע"י הפרקליטות ו\או תיפסל ע"י שופט הם לא יוכלו להשתמש בה כעדה מומחית מטעם המדינה בתיקים אחרים ואמינותה תקועקע לנצח, כל סנגור יוכל לטעון שהפרקליטות משתמשת בעדה מומחית שהיא בעצמה קבעה שאיננה אמינה במקרה זדורוב.
זו מן הסתם טענה שמוכיחה את העיוות שבשילוש הלא קדוש שבין המכון לרפואה משפטית, הפרקליטות ובתי המשפט, אבל מעל לכל מבהירה עד כמה משהו כאן חולה כשהפרקליטות מוכנה לחסל קריירות ו"להתאבד" על התיק הזה בניגוד לדעתה של כל צמרת הרפואה המשפטית בישראל (וכאלו מהעולם שנחשפו לפרטים) כולל ד"ר קוגל ראש המכון.
בסופו של דבר עדיין עשוי לצמוח מהמקרה הזה איזשהו שינוי, שאפילו אם ישאיר את זדורוב בכלא, אולי ישפיע על עתיד הרפואה המשפטית בישראל ויהפוך אותה למעט יותר צודקת עבור האזרח הקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 08:22 
joshsoos כתב:

מניח שגם אני ״ליצן״, אבל וואלה, אחת ההודעות ההזויות.
זדורוב בסבירות גבוהה מאוד הרוצח, אפשר לטעון שיש כאן מקום לספק סביר אבל לטעון שהוא בודאות לא הרוצח זה עיוורון ילדותי. זה שהיו כשלים בחקירה וזה שיש כמה דברים שלא מסתדרים במאה אחוז (אבל ממש לא סותרים) לא אומר שהנאשם זכאי, ובטח לא ברמת הוודאות שאתה מנסה להציג. במיוחד כשגם לאחר 10 שנים לא הוצגה שום תיאוריה חלופית סבירה.

בהקשר לטענות שלך לגבי התמיכה הציבורית - בדיוק סיימתי את Making a Murderer האמריקאית. סיפור מאוד דומה, על נאשם די נחשל שקל לצייר כקורבן של המערכת, וגם שם כשלים (ושחיתות) בחקירה יחד עם כמה ממצאים לא ברורים מספיקים כדי לגייס תמיכה ציבורית עצומה (תבדוק כמה חתמו על עצומות לאובמה להענקת חנינה) ברוצח מורשע שביצע את הרצח בסבירות של 99% בערך.
כמות משמעותית של ראיות משכנעות מאוד (חלקן לא מופיעות בדוקומנטרי שמציג נרטיב מוטה) לא ממש משכנעות את הציבור בעיקר ממקום של חוסר אמון במערכת ולא ממקום של בחינת המקרה באופן רציני ואובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 09:12 
אם אינני טועה
נועם שחם העלה פה בעבר שעל מחשבו האישי של זדורוב נמצאו חיפושים על איך משספים גרון
אני חושב שהדבר הזה מוסיף מאוד לראיות כנגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
עוד חבר של א.ק. אומר שלדעתו היא הרוצחת. הוא אומר שהוא כל הזמן שאל אותה אם היא הרוצחת והיא תמיד התחמקה מלהכחיש.
כן, אולי היא סתם מופרעת, אבל מה הבעיה לקחת ממנה בדיקת דם ולהשוות לדגימות מזירת הרצח?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם אינני טועה
נועם שחם העלה פה בעבר שעל מחשבו האישי של זדורוב נמצאו חיפושים על איך משספים גרון
אני חושב שהדבר הזה מוסיף מאוד לראיות כנגדו
יש אלפי אנשים בארץ אם לא עשרות אלפים שמתעניינים בכאלו דברים. בסביבת כל זירת רצח אפשר למצוא כמה כאלה.
יש הבדל בין להתעניין בפשעים לבין לבצע אותם.
אותי למשל אלימות לא מעניינת אבל אני אוהב לקרוא על פשעי הונאה ופשעי האקרים. בוא תעצור אותי כשיקרה כזה פשע בסביבתי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
זאת הבעיה, שכל מה שיש נגד זדורוב זה ראיות נסיבתיות.
אין מניע, אין ראיות פורנזיות. וגם מה שיש, הופרך. החל מטביעת הנעל ודרך סימני הסכין...
לדעתי יש פה הרבה מעבר לספק סביר.
ואני דווקא מאלו שהיו מאוד סקפטיים לגבי תיאוריות הקונספירציה למינהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 10:03 
אני גם לא אומר שזדורוב הוא הרוצח ב 100 אחוז
אבל אין ספק שמחינתי הוא החשוד העיקרי הרבה לפני החברות או א.ק
לדעתי יש פעולות שהוא עשה שאדם מהישוב לא היה עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
איזה פעולות ? זרק את המכנסיים ביום האחרון של העבודה שלו ? נולד לו ילד באותו שבוע, הוא היה לפני עבודה חדשה ויותר מכניסה, מה מהפעולות שהוא עשה מרמזות על מניע לרצח ? הוא הורשע ע"ס הודאה שכל מי שראה את הסדרה מבין באילו תנאים היא נלקחה, טביעת הנעל לכאורה על המכנס של הילדה נשללה ע"י המומחה מספר 1 בעולם לטביעות נעליים כי היא בכלל לא טביעת נעל.
פז, הסדרה מציגה תאוריה חלופית מאוד ממשית וזה כיוון שמעולם לא נבדק ברצינות. אם היו משקיעים בחקירת הכיוון של א"ק חצי מכמות המשאבים שהשקיעו בחקירה של זדורוב אז היה ניתן לטעון שאין תאוריה חלופית. אם מישהו רואה את הסדרה ולא עולה בו ולו ספק קל לגבי אשמתו של זדורוב אז אני בהחלט ממליץ לו לראות אותה עוד פעם, הפעם בעין יותר אובייקטיבית.
משהו כאן פשוט לא מסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 11:18 
מתחיל להבין את שיטת המשפט בארה״ב, יש כאן מעבר לספק סביר, וברור לכל שהפרקליטות + המשטרה שני גופים מושחתים מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ומנגד,
עורך החדשות ב'הארץ' כתב:
כל השבוע אני שומע שאלה אחת: אז מה, זדורוב הוא הרוצח או לא?
חברים, אתם רציניים? אני מגיש פה כשירות לציבור את ההודאה המפורטת שלחש רומן בפני המדובב מחשש שהם מוקלטים. שלוש דקות קריאה. סוף שבוע נעים.
"ר.ז (הנאשם, בשקט): אני עשיתי טעות. לא היו עדים. בזה אני בטוח. אני עשיתי טעות שלא ניקיתי דם בשירותי בנים. טיפות דם לא ניקיתי וזאת הטעות שלי. מה יהיה הלאה אני לא יודע.
מ (ארתור): איפה זה היה? למעלה?
ר.ז: לא, למטה
מ: אולי ראה אותך איזה מורה? אולי מישהו אחר?
ר.ז: לא חושב. אני חושב בגלל הדם בכל זאת. זה טפטף מהידיים שלי
מ: מה, היית ללא כפפות? תראה. מתי שעבדת? מתי שעבדת?
ר.ז: הם היו נקיות, הידיים.
מ: ומה עם הסכין?
ר.ז: אני חושב שטפטף מהלהב
מ: איך אתה יודע שאין דם ומעבדה לא עלתה על זה?
ר.ז: זה להב. לא להב הזה. ניתן להחליף אותם. את הלהב שטפתי וזרקתי.
מ: ופלסטיק?
ר.ז דם היה רק על הלהב. אני הוצאתי
מ: וזרקתי
ר.ז: וזרקתי
מ: ופלסטיק
ר.ז: לא היה
מ.א: הוצאת רק טפט?
ר.ז: ולא היה עליו כלום אלא רק על הלהב
מ: ואתה? (מסמן שיסוף גרון על עצמו)
ר.ז: כן
מ: זאת אומרת, הייתי צודק? בתאוריה שלי?
ר.ז: רגע
מ: אתה זוכר? אני הראתי לך כאן(לוקח קנקן ומראה שיסוף על קנקן)
ר.ז: אני יודע. יש כאן וריד (מצביע על החלק הימני של צווארו). כאן מספיק. דם פה נכנס ויוצא (מצביע על צוואר המדובב).
מ: אם אתה נוגע כאן ולא כאן, אז הייתה גמורה? (מצביע על עצמו על הגרון. על חלק שמאל כשאומר שזה לא כאן ועל חלק ימין כשאומר שזה כאן).
ר.ז: דם יוצא ושתיים, שלוש דקות והיא גמורה".
כאן הנאשם מצביע על צווארוומסביר למדובב על העורקים המצויים בצוואר והעורק המוביל ללב:
"מ: חכה, ולא פחדת שתפגוש מישהו?
ר.ז פחדתי
מ: אתה עבדת? נכון?
ר.ז: נו.. מהכל נמאס לי, נזכרתיבהכל..
מ: איך יצא שדווקא הלכת אחריה. לפני זה היא גם הציקה לך?
ר.ז: לא.. היא עברה סתם (עושה תנועה על עצמו של שיסוף גרון).

מ: זאת אומרת היא עלתה למעלה? הסתובבה והלכה למעלה?
ר.ז: הסתובבה והתחילה רוסי, לך תזדיין, משהו כזה. וזה עיצבן אותי. אני התעצבנתי, שמתי אוזניות (מצביע על עצמו מתחת לחולצה) שלא יהיה כלום עליהן עליתי למעלה. היא נכנסה לשירותים, אני נכנסתי לשירותים, שני צעדים..
מ: לא הבנתי? חכה. נכנסת לשירותים? היא ראתה אותך? היא ראתה אותך?
ר.ז: אני לא נכנסתי לשירותים. היא בדיוק התקרבה לשירותים.
מ: יש שם תאים?
ר.ז: אני עשיתי שני צעדים אחריה
מ: היא לא קלטה אותך?
ר.ז: והיא רק עשתה (מדגים על עצמו את סיבוב ראש ימינה). אחרי זה שטפתי את הלהב, ניגבתי..
מ: איפה? באותו מקום? בשירותי בנות?
ר.ז: לא. ירדתי ולכן טיפות דם טפטפו שם מהסכין.
מ: גם שם נפלו? בשירותי נשים?
ר.ז: גברים או
מ: גברים
ר.ז: שירותי נשים, לא יודע. אני ברחתי
מ: א.. אתה אחרי זה ירדת מהר למטה?
ר.ז: כן. לא ראו אותי.
מ: ועל המכנס?
ר.ז: אולי כמה טיפות. אני לא ידעתי. אני אמרתי שזרקתי. למה לקחת סיכון. חולצה נקייה ומכנס.. לכן אני רוצה עד הסוף או ככה.. או ככה.
..
מ: תראה. הכול יהיה בסדר. כמו שאתה שומר על הקו שלך הכול יהיה בסדר. תגיד לי. היא קיללה אותך, הסתכלה לכיוון שלך וקיללה?
ר.ז: רוסים מכוערים
מ: בעברית?
ר.ז: כן, כל האימהות רוסיות זונות
מ: אבל למה היא פתאום התחילה לקלל אותך ללא סיבה?
ר.ז: הם כולם מקללים. אם לא תיתן להם סיגריה אתה יכול לשמוע הרבה דברים על עצמך.
מ: מה היא ביקשה ממך סיגריה?
ר.ז: אני עישנתי
מ: נו?
ר.ז: אני עובד ומעשן. היא אומרת. תן סיגריה. אני לא רציתי לתת. לא בגלל שהיא קטנה דווקא, אלא לא רציתי לתת. אני עובד קשה, עשר שלוש עשרה שעות ביום כדי להרוויח כסף. בבית ספר הזה אני עבדתי משעה שמונה עד שעה שש. בשעה חמש, חמש וחצי הייתי מסיים. אני עובד כה קשה, תן סיגריה. אין לי סיגריה. אני אומר לא אתן לך. והיא, לך, לך, לך. אני השגתי (מדגים על עצמו שיסוף גרון).
מ: תראה
ר.ז: לאחר שעשיתי את זה, התחלתי להבין, התחלתי להביןמה שעשיתי
מ: אבל באותו רגע היית מבין שאתה עושה נכון? (לוחש)
ר.ז: וברחתי
מ: ברחת מיד?
ר.ז: כמעט
מ: ברחת מייד איך שזה קרה?
ר.ז: אני מסתכל, היא (מדגים על עצמו את התנועה של הראש ימינה). זהו, גמורה
מ: אתה עבדת עד הסוף?
ר.ז: אני עבדתי עד הסוף. אני סיימתי את העבודה עד הסוף
מ: אז אתה טוען כי הכל עשית נקי. תראה, אם ימצאו מכנסיים ראיות כלשהן אז אתה גמור
ר.ז: אני יודע, אני יודע. זה שבשירותים דרכתי על הדם. כנראה אני דרכתי על הדם בשירותים
..
ר.ז: אתה יודע. כשמקללים כל הזמן את אחותך, את אמא, את האשה, אני לא יכולתי. האם היית מחזיק מעמד?
מ: מה? את האשה ואת אמא? קיללה את כולם?
ר.ז: כן, כולן זונות. נו ואצלי (מדגים על עצמו אצבע ליד רקה). לאהחזקתי מעמד. לא החזקתי מעמד. אני נשבע שיותר לא אלך לעבוד לא לבית הספר ולא לגני ילדים. אני לא רוצה. הילדים האלה לא מחונכים.
מ: תגיד לי. את הטיפשונת הזאת. את הטיפשונת הזאת כשרצחת אותה, שלוש דקות היה מספיק שהיא תמות?
ר.ז: פחות. תבין. בן אדם בנוי בצורה שיש כאן וריד (ארטריה)(מדגים על צד שמאל בצווארו) וכאן וריד (אאורטה) (מדגים על צד ימין בצווארו).
מ: איך, איך?
ר.ז: ארטריה ואארוטה. לכאן דם מגיע (מדגים ומצביע על החלק הימני בצווארו) למוח. אחרי זה דם מהמוח יוצא ומגיע למטה ומתפזר על גוף כולו וחוזר ללב. הדרך הקצרה ביותר להרוג זה כאן (מצביע על חלק ימני בצווארו). לב עוד יותר מהר ודם בורח ובן אדם גוסס ומת מהר.
מ: היא מתה תוך שלוש דקות? אני הבנתי שלא אנסת אותה?
ר.ז: הייתי צריך לברוח מהר ולאלאנוס (לוחש למדובב באוזן). מהרשלא יראו אותי ולהמשיך לעבוד.
מ: אתה ראית אותה גוססת ומפרפרת
(הנאשם מסמן כן עם הראש).
..
ר.ז: אני רק עשיתי טעות אחת, שלא ניגבתי טיפות דם בשירותי בנים, טעות שלי (לוחש לאוזנו).
מ: שם, כן?
ר.ז: אם הם יקחו..
מ: אצלך היה דם כאן (מצביע על כפות ידיים של עצמו), אמרת על אצבעות
ר.ז: מספר טיפות קטנות
מ: באותו מקום? או שירדת?
הנאשם מצביע עם אצבע למטה
מ: ירדת ישר עם הדם ועם סכין? וישר שטפת?
ר.ז: והטיפה הזאת נפלה מהסכין על הרצפה
מ: טפטפה, בשירותי בנים?
ר.ז: זה ראיתי אחר כך. אחר כך הבחנתי בדם
מ: הבחנת בדם? הדם הזה היה בשירותי בנים? הרבה דם?
ר.ז: רק שלוש, ארבע טיפות סך הכל
מ: טיפש, טיפש גמור
ר.ז: אחרי זה שהבחנתי
מ: אתה מפגר
ר.ז: אני מפחד בגלל זה
מ: תתפלל לאלוהים שלא ימצאומכנסיים, תתפלל לאלוהים
ר.ז: (לוחש בשקט- לא ברור) הם לא ימצאו כלום
מ: אתה חמור שזרקת לפח זבל
ר.ז: מכנס. לא ימצאו אותו, מפני שזרקתי לשקית ואחר כך שוב לשקית
מ: תראה, תחזיק מעמד. מה אגיד לך
ר.ז: (בקול רם) אני יודע שאני לא אשם ואנסה להוכיח את זה

מ: לא סיפרת על זה לאף אחד? לא לאשתך ולא לאף אחד?
הנאשם מסמן עם אצבעו סימן לשתוק
..
מ. איפה אתה למדת להרוג ככה?
ר.ז. אני באינטרנט קראתי ספר. מבוא ללחימה עם סכין בק.ג.ב. הם עשו ככה (מדגים את שיסוף הגרון על עצמו)
מ. ק.ג.ב?
ר.ז. ק.ג.ב
מ. ככה עשו? (מדגים על עצמו שיסוף גרון) אם אני הולך לשירותים
ר.ז. (מדגים על עצמו שיסוף גרון),בוא, אני אראה לך".
כאן המדובב והנאשם ניגשים לתא השירותים,הנאשם מדגים על המדובב את שיסוף הגרון, מציב את ארתור כשפניו אל הקיר הימני של השירותים, מדגים חיתוך על צווארו בשתי(!) הנפות סכין העוברות מצידו הימני של הצוואר לצידו השמאלי.
..
"ר.ז. (לוחש בשקט לאוזן) הייתי בטוח שלא ימצאו אותה באותו יום במאה אחוז. אני חשבתי שלא ימצאו אותה כל כך מהר. חשבתי שימצאו אותה רק למחרת. האמת,אם הייתי יודע מי היא, אז לא הייתי עושה את זה (לוחש באוזן).היא בת של חבר של בחור אצלו אני עושה עבודות שיפוץ, ראובן.
מ. ראובן?
ר.ז. זאת בת של חבר שלו
מ. לא ידעת? ואתה הסתכלת בת של מי זאת תהיה!
ר.ז. לא. אני בכלל לא הסתכלתי (מדגים על עצמו תנועת שיסוף גרון)
מ. אז אתה לא ראית מי היא?
ר.ז. (לוחש באוזן) לכן, זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה.
מ. מה?
ר.ז. זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה. אני שם, את כל הראיות ניקיתי (בלחש)
ר.ז. להוכיח. אי אפשר להוכיח כלום, אני מנסה.

זה דוקו מעולה ומרתק, כבר כתבתי פה עוד לפני שעלה לשידור, אבל ויתרו שם על הרבה ניואנסים לא "סקסיים" כמו זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
זה מרתק,
וזה אולי טלוויזיה מעולה,
אבל זה ממש לא דוקו מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 14:46 
איך יכול להיות שלא עולה ספק אם הוא הרוצח כשהוא חוזר שוב ושוב על "שירותי בנים" מול המדובב והרצח היה בכלל בשירותי הבנות? איך לא מעלים את הנושא הזה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 15:10 
האדום הצורר כתב:
איך יכול להיות שלא עולה ספק אם הוא הרוצח כשהוא חוזר שוב ושוב על "שירותי בנים" מול המדובב והרצח היה בכלל בשירותי הבנות? איך לא מעלים את הנושא הזה?

בערך בהתחלה אפשר להבין שהוא ירד לשירותי בנים אחרי הרצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
מה שלי הכי חידש מהפרק הראשון, לרעתו של זדורוב דווקא, זה העניין שאחרי שדיבר בפלאפון עם המעסיק שלו ועודכן על הרצח, הוא אמר לאשתו(על פי עדות מצולמת שלה) על ילדה שנמצאה מעולפת בשירותים על האסלה, כשלאחר מכן הבוס שלו אומר שהוא לא הזכיר בשיחה איתו את המילה "שירותים" או "אסלה" וגם זדורוב מודה שהוא מעולם לא שמע את זה מהבוס ושהוא הסיק שאם ילדה נפצעה בבית ספר זה יהיה בשירותים. נשמע קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 16:20 
ערן כתב:
ומנגד,
עורך החדשות ב'הארץ' כתב:
כל השבוע אני שומע שאלה אחת: אז מה, זדורוב הוא הרוצח או לא?
חברים, אתם רציניים? אני מגיש פה כשירות לציבור את ההודאה המפורטת שלחש רומן בפני המדובב מחשש שהם מוקלטים. שלוש דקות קריאה. סוף שבוע נעים.
"ר.ז (הנאשם, בשקט): אני עשיתי טעות. לא היו עדים. בזה אני בטוח. אני עשיתי טעות שלא ניקיתי דם בשירותי בנים. טיפות דם לא ניקיתי וזאת הטעות שלי. מה יהיה הלאה אני לא יודע.
מ (ארתור): איפה זה היה? למעלה?
ר.ז: לא, למטה
מ: אולי ראה אותך איזה מורה? אולי מישהו אחר?
ר.ז: לא חושב. אני חושב בגלל הדם בכל זאת. זה טפטף מהידיים שלי
מ: מה, היית ללא כפפות? תראה. מתי שעבדת? מתי שעבדת?
ר.ז: הם היו נקיות, הידיים.
מ: ומה עם הסכין?
ר.ז: אני חושב שטפטף מהלהב
מ: איך אתה יודע שאין דם ומעבדה לא עלתה על זה?
ר.ז: זה להב. לא להב הזה. ניתן להחליף אותם. את הלהב שטפתי וזרקתי.
מ: ופלסטיק?
ר.ז דם היה רק על הלהב. אני הוצאתי
מ: וזרקתי
ר.ז: וזרקתי
מ: ופלסטיק
ר.ז: לא היה
מ.א: הוצאת רק טפט?
ר.ז: ולא היה עליו כלום אלא רק על הלהב
מ: ואתה? (מסמן שיסוף גרון על עצמו)
ר.ז: כן
מ: זאת אומרת, הייתי צודק? בתאוריה שלי?
ר.ז: רגע
מ: אתה זוכר? אני הראתי לך כאן(לוקח קנקן ומראה שיסוף על קנקן)
ר.ז: אני יודע. יש כאן וריד (מצביע על החלק הימני של צווארו). כאן מספיק. דם פה נכנס ויוצא (מצביע על צוואר המדובב).
מ: אם אתה נוגע כאן ולא כאן, אז הייתה גמורה? (מצביע על עצמו על הגרון. על חלק שמאל כשאומר שזה לא כאן ועל חלק ימין כשאומר שזה כאן).
ר.ז: דם יוצא ושתיים, שלוש דקות והיא גמורה".
כאן הנאשם מצביע על צווארוומסביר למדובב על העורקים המצויים בצוואר והעורק המוביל ללב:
"מ: חכה, ולא פחדת שתפגוש מישהו?
ר.ז פחדתי
מ: אתה עבדת? נכון?
ר.ז: נו.. מהכל נמאס לי, נזכרתיבהכל..
מ: איך יצא שדווקא הלכת אחריה. לפני זה היא גם הציקה לך?
ר.ז: לא.. היא עברה סתם (עושה תנועה על עצמו של שיסוף גרון).

מ: זאת אומרת היא עלתה למעלה? הסתובבה והלכה למעלה?
ר.ז: הסתובבה והתחילה רוסי, לך תזדיין, משהו כזה. וזה עיצבן אותי. אני התעצבנתי, שמתי אוזניות (מצביע על עצמו מתחת לחולצה) שלא יהיה כלום עליהן עליתי למעלה. היא נכנסה לשירותים, אני נכנסתי לשירותים, שני צעדים..
מ: לא הבנתי? חכה. נכנסת לשירותים? היא ראתה אותך? היא ראתה אותך?
ר.ז: אני לא נכנסתי לשירותים. היא בדיוק התקרבה לשירותים.
מ: יש שם תאים?
ר.ז: אני עשיתי שני צעדים אחריה
מ: היא לא קלטה אותך?
ר.ז: והיא רק עשתה (מדגים על עצמו את סיבוב ראש ימינה). אחרי זה שטפתי את הלהב, ניגבתי..
מ: איפה? באותו מקום? בשירותי בנות?
ר.ז: לא. ירדתי ולכן טיפות דם טפטפו שם מהסכין.
מ: גם שם נפלו? בשירותי נשים?
ר.ז: גברים או
מ: גברים
ר.ז: שירותי נשים, לא יודע. אני ברחתי
מ: א.. אתה אחרי זה ירדת מהר למטה?
ר.ז: כן. לא ראו אותי.
מ: ועל המכנס?
ר.ז: אולי כמה טיפות. אני לא ידעתי. אני אמרתי שזרקתי. למה לקחת סיכון. חולצה נקייה ומכנס.. לכן אני רוצה עד הסוף או ככה.. או ככה.
..
מ: תראה. הכול יהיה בסדר. כמו שאתה שומר על הקו שלך הכול יהיה בסדר. תגיד לי. היא קיללה אותך, הסתכלה לכיוון שלך וקיללה?
ר.ז: רוסים מכוערים
מ: בעברית?
ר.ז: כן, כל האימהות רוסיות זונות
מ: אבל למה היא פתאום התחילה לקלל אותך ללא סיבה?
ר.ז: הם כולם מקללים. אם לא תיתן להם סיגריה אתה יכול לשמוע הרבה דברים על עצמך.
מ: מה היא ביקשה ממך סיגריה?
ר.ז: אני עישנתי
מ: נו?
ר.ז: אני עובד ומעשן. היא אומרת. תן סיגריה. אני לא רציתי לתת. לא בגלל שהיא קטנה דווקא, אלא לא רציתי לתת. אני עובד קשה, עשר שלוש עשרה שעות ביום כדי להרוויח כסף. בבית ספר הזה אני עבדתי משעה שמונה עד שעה שש. בשעה חמש, חמש וחצי הייתי מסיים. אני עובד כה קשה, תן סיגריה. אין לי סיגריה. אני אומר לא אתן לך. והיא, לך, לך, לך. אני השגתי (מדגים על עצמו שיסוף גרון).
מ: תראה
ר.ז: לאחר שעשיתי את זה, התחלתי להבין, התחלתי להביןמה שעשיתי
מ: אבל באותו רגע היית מבין שאתה עושה נכון? (לוחש)
ר.ז: וברחתי
מ: ברחת מיד?
ר.ז: כמעט
מ: ברחת מייד איך שזה קרה?
ר.ז: אני מסתכל, היא (מדגים על עצמו את התנועה של הראש ימינה). זהו, גמורה
מ: אתה עבדת עד הסוף?
ר.ז: אני עבדתי עד הסוף. אני סיימתי את העבודה עד הסוף
מ: אז אתה טוען כי הכל עשית נקי. תראה, אם ימצאו מכנסיים ראיות כלשהן אז אתה גמור
ר.ז: אני יודע, אני יודע. זה שבשירותים דרכתי על הדם. כנראה אני דרכתי על הדם בשירותים
..
ר.ז: אתה יודע. כשמקללים כל הזמן את אחותך, את אמא, את האשה, אני לא יכולתי. האם היית מחזיק מעמד?
מ: מה? את האשה ואת אמא? קיללה את כולם?
ר.ז: כן, כולן זונות. נו ואצלי (מדגים על עצמו אצבע ליד רקה). לאהחזקתי מעמד. לא החזקתי מעמד. אני נשבע שיותר לא אלך לעבוד לא לבית הספר ולא לגני ילדים. אני לא רוצה. הילדים האלה לא מחונכים.
מ: תגיד לי. את הטיפשונת הזאת. את הטיפשונת הזאת כשרצחת אותה, שלוש דקות היה מספיק שהיא תמות?
ר.ז: פחות. תבין. בן אדם בנוי בצורה שיש כאן וריד (ארטריה)(מדגים על צד שמאל בצווארו) וכאן וריד (אאורטה) (מדגים על צד ימין בצווארו).
מ: איך, איך?
ר.ז: ארטריה ואארוטה. לכאן דם מגיע (מדגים ומצביע על החלק הימני בצווארו) למוח. אחרי זה דם מהמוח יוצא ומגיע למטה ומתפזר על גוף כולו וחוזר ללב. הדרך הקצרה ביותר להרוג זה כאן (מצביע על חלק ימני בצווארו). לב עוד יותר מהר ודם בורח ובן אדם גוסס ומת מהר.
מ: היא מתה תוך שלוש דקות? אני הבנתי שלא אנסת אותה?
ר.ז: הייתי צריך לברוח מהר ולאלאנוס (לוחש למדובב באוזן). מהרשלא יראו אותי ולהמשיך לעבוד.
מ: אתה ראית אותה גוססת ומפרפרת
(הנאשם מסמן כן עם הראש).
..
ר.ז: אני רק עשיתי טעות אחת, שלא ניגבתי טיפות דם בשירותי בנים, טעות שלי (לוחש לאוזנו).
מ: שם, כן?
ר.ז: אם הם יקחו..
מ: אצלך היה דם כאן (מצביע על כפות ידיים של עצמו), אמרת על אצבעות
ר.ז: מספר טיפות קטנות
מ: באותו מקום? או שירדת?
הנאשם מצביע עם אצבע למטה
מ: ירדת ישר עם הדם ועם סכין? וישר שטפת?
ר.ז: והטיפה הזאת נפלה מהסכין על הרצפה
מ: טפטפה, בשירותי בנים?
ר.ז: זה ראיתי אחר כך. אחר כך הבחנתי בדם
מ: הבחנת בדם? הדם הזה היה בשירותי בנים? הרבה דם?
ר.ז: רק שלוש, ארבע טיפות סך הכל
מ: טיפש, טיפש גמור
ר.ז: אחרי זה שהבחנתי
מ: אתה מפגר
ר.ז: אני מפחד בגלל זה
מ: תתפלל לאלוהים שלא ימצאומכנסיים, תתפלל לאלוהים
ר.ז: (לוחש בשקט- לא ברור) הם לא ימצאו כלום
מ: אתה חמור שזרקת לפח זבל
ר.ז: מכנס. לא ימצאו אותו, מפני שזרקתי לשקית ואחר כך שוב לשקית
מ: תראה, תחזיק מעמד. מה אגיד לך
ר.ז: (בקול רם) אני יודע שאני לא אשם ואנסה להוכיח את זה

מ: לא סיפרת על זה לאף אחד? לא לאשתך ולא לאף אחד?
הנאשם מסמן עם אצבעו סימן לשתוק
..
מ. איפה אתה למדת להרוג ככה?
ר.ז. אני באינטרנט קראתי ספר. מבוא ללחימה עם סכין בק.ג.ב. הם עשו ככה (מדגים את שיסוף הגרון על עצמו)
מ. ק.ג.ב?
ר.ז. ק.ג.ב
מ. ככה עשו? (מדגים על עצמו שיסוף גרון) אם אני הולך לשירותים
ר.ז. (מדגים על עצמו שיסוף גרון),בוא, אני אראה לך".
כאן המדובב והנאשם ניגשים לתא השירותים,הנאשם מדגים על המדובב את שיסוף הגרון, מציב את ארתור כשפניו אל הקיר הימני של השירותים, מדגים חיתוך על צווארו בשתי(!) הנפות סכין העוברות מצידו הימני של הצוואר לצידו השמאלי.
..
"ר.ז. (לוחש בשקט לאוזן) הייתי בטוח שלא ימצאו אותה באותו יום במאה אחוז. אני חשבתי שלא ימצאו אותה כל כך מהר. חשבתי שימצאו אותה רק למחרת. האמת,אם הייתי יודע מי היא, אז לא הייתי עושה את זה (לוחש באוזן).היא בת של חבר של בחור אצלו אני עושה עבודות שיפוץ, ראובן.
מ. ראובן?
ר.ז. זאת בת של חבר שלו
מ. לא ידעת? ואתה הסתכלת בת של מי זאת תהיה!
ר.ז. לא. אני בכלל לא הסתכלתי (מדגים על עצמו תנועת שיסוף גרון)
מ. אז אתה לא ראית מי היא?
ר.ז. (לוחש באוזן) לכן, זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה.
מ. מה?
ר.ז. זה ששיחקתי אותה לא שפוי, הם לא יקנו את זה. אני שם, את כל הראיות ניקיתי (בלחש)
ר.ז. להוכיח. אי אפשר להוכיח כלום, אני מנסה.

זה דוקו מעולה ומרתק, כבר כתבתי פה עוד לפני שעלה לשידור, אבל ויתרו שם על הרבה ניואנסים לא "סקסיים" כמו זה.

מטורף. זה נמצא איפשהו באתר שלהם?
או מקור כלשהו שאפשר לצטט ממנו והוא לא מדף בפורום שדים?

אגב, אם אני מצטרף בכח לדיון הזה, אני חושב שכל מי שכותב "הוא לא רצח" בביטחון מוחלט כל כך, זה פשוט מגוחך ואי אפשר לקחת אותו ברצינות. בחיאת, מספיק שופטים הרשיעו אותו. אולי יש ספק, אולי לא חקרו מספיק, אבל אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בוודאות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שזה קצת רחוק לקחת את זה לכיוון של הוא בטוח לא הרוצח.
מה שכן בטוח, לפחות לאור מה שהראו בסדרה וכל המידע שצף בעקבותיה, זה שעשו מעל ומעבר כדי לסתום כל אפשרות אחרת מבלי להשקיע את אותם משאבים עצומים שהשקיעו בחקירה ובהרשעה של זדורוב.
גם עניין המדובב, שקיבל 300 שקל ליום ו 12 אלף שקל אם הוא מצליח להוציא הודאה, קיבל התייחסות נרחבת בסדרה שמעלה הרבה ספקות לגבי הלגיטימיות של ההודאה הזו.
שוב, צריך לזכור שחוץ מההודאה (שנעשתה בצורה מאוד בעייתית) וטביעת הנעל (שנשללה לחלוטין ע"י המומחה מספר 1 בעולם לטביעות נעליים), אין שום ראיה אחרת שקושרת את זדורוב לרצח, בטח ובטח שעד היום אף אחד לא באמת יודע מה המניע שלו, ואפילו זדורוב לא ממש הצליח להסביר בהודאה מה גרם לו לעשות את זה. תיאורית האדם השקוף די מגוכחת לאור שאר הדברים שקרו לו בחיים באותה תקופה. הרבה מאוד סימני שאלה, אף אחד מהם לא נבדק עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 17:24 
kobster כתב:
איזה פעולות ? זרק את המכנסיים ביום האחרון של העבודה שלו ? נולד לו ילד באותו שבוע, הוא היה לפני עבודה חדשה ויותר מכניסה, מה מהפעולות שהוא עשה מרמזות על מניע לרצח ? הוא הורשע ע"ס הודאה שכל מי שראה את הסדרה מבין באילו תנאים היא נלקחה, טביעת הנעל לכאורה על המכנס של הילדה נשללה ע"י המומחה מספר 1 בעולם לטביעות נעליים כי היא בכלל לא טביעת נעל.
פז, הסדרה מציגה תאוריה חלופית מאוד ממשית וזה כיוון שמעולם לא נבדק ברצינות. אם היו משקיעים בחקירת הכיוון של א"ק חצי מכמות המשאבים שהשקיעו בחקירה של זדורוב אז היה ניתן לטעון שאין תאוריה חלופית. אם מישהו רואה את הסדרה ולא עולה בו ולו ספק קל לגבי אשמתו של זדורוב אז אני בהחלט ממליץ לו לראות אותה עוד פעם, הפעם בעין יותר אובייקטיבית.
משהו כאן פשוט לא מסתדר.

ראיתי את הסדרה בעין מאוד אובייקטיבית, פשוט גם ביקורתית. העניין הוא שהסדרה עצמה לא ממש אובייקטיבית, ואם אתה רוצה לבחון דברים באופן אובייקטיבי אז צריך לבחון את הקייס של התביעה ואת כל חומרי החקירה ולא להסתמך רק על הסדרה. גם לי עלו שאלות וספקות אבל צריך להבין שיש פה דוקו-פשע עם נרטיב, שמציג את הדברים עם אג׳נדה מסוימת. התיאוריה לגבי א.ק. היא קלושה ברמות, מדובר על בחורה פסיכוטית לחלוטין ואם אנשים פה טוענים שאין מספיק ראיות לגבי זדורוב אז לגבי א.ק. אין אפילו shred קטן של ראיות, משהו הכי קטן שקושר אותה לזירה. גם בני סלע הודה שהוא רצח את תאיר ראדה, אני אמור לקחת אותו ברצינות כתיאוריה חלופית? גם אני ראיתי את הפרק בדרמה גדולה אבל כשחושבים על זה לעומק אז להגיד שזו תיאוריה ״מאוד ממשית״ נשמע לי קלוש מאוד.
שוב, אפשר להתווכח האם יש פה ספק סביר אבל בעיני זדורוב החשוד העיקרי ביי פאר. לא רואה איך אפשר להשתכנע ברמה גבוהה של ודאות שהוא לא עשה את זה כשבוחנים מקרוב את הקייס ואת חומרי החקירה. וכמו במקרה של making a murderer בארה״ב, זה די בעייתי לראות כזאת תמיכה ציבורית אדירה לאדם שהוא בסבירות גבוהה רוצח אכזרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
זדורוב הודה. ידע פרטים מוכמנים, זרק את הבגדים שלו. התענין בסכינים ושיסוף גרונות ועוד דברים... לא סתם 3 פעמים ולא מעט שופטים מצאו אותו אשם.

להגיד שאין לי ספקות זה לא נכון אבל אני גם לא משפטן שבוחן וחשוף לכל הראיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
kobster כתב:
משהו כאן פשוט לא מסתדר.

ראיתי את הסדרה בעין מאוד אובייקטיבית, פשוט גם ביקורתית. העניין הוא שהסדרה עצמה לא ממש אובייקטיבית, ואם אתה רוצה לבחון דברים באופן אובייקטיבי אז צריך לבחון את הקייס של התביעה ואת כל חומרי החקירה ולא להסתמך רק על הסדרה. גם לי עלו שאלות וספקות אבל צריך להבין שיש פה דוקו-פשע עם נרטיב, שמציג את הדברים עם אג׳נדה מסוימת. התיאוריה לגבי א.ק. היא קלושה ברמות, מדובר על בחורה פסיכוטית לחלוטין ואם אנשים פה טוענים שאין מספיק ראיות לגבי זדורוב אז לגבי א.ק. אין אפילו shred קטן של ראיות, משהו הכי קטן שקושר אותה לזירה. גם בני סלע הודה שהוא רצח את תאיר ראדה, אני אמור לקחת אותו ברצינות כתיאוריה חלופית? גם אני ראיתי את הפרק בדרמה גדולה אבל כשחושבים על זה לעומק אז להגיד שזו תיאוריה ״מאוד ממשית״ נשמע לי קלוש מאוד.
שוב, אפשר להתווכח האם יש פה ספק סביר אבל בעיני זדורוב החשוד העיקרי ביי פאר. לא רואה איך אפשר להשתכנע ברמה גבוהה של ודאות שהוא לא עשה את זה כשבוחנים מקרוב את הקייס ואת חומרי החקירה. וכמו במקרה של making a murderer בארה״ב, זה די בעייתי לראות כזאת תמיכה ציבורית אדירה לאדם שהוא בסבירות גבוהה רוצח אכזרי.

התאוריה על א"ק קלושה ברמות וההרשעה של רומן זדורוב היא ודאית ומוחלטת ?
1. יש 2 אנשים שונים שלא הכירו אחד את השני (א"ח ומאי פלג) שטוענים כי א"ק סיפרה להם ישירות או דרך גורם שלישי שהיא רצחה את תאיר ראדה.
2. החברות של תאיר ראדה סיפרו שכשהיו בשירותים ודפקו על הדלת של התא הן שמעו קול של אישה שאומר "תפוס".
3. סימני הדם מעל הניאגרה ועל תקרת התא מתאימים לדרך שבה סיפרה א"ק לא"ח שהיא יצאה מהתא וסותרים לחלוטין לדרך שבה זדורוב הדגים את היציאה שלו מהתא (קפיצה קדימה ולא הצידה).
4. בחקירה שלה לאחר תקיפת בן הזוג והשוטר היא חזרה על אותם משפטים שא"ח תיאר בחקירה שלו, איך לא המשיכו ועימתו אותה מול הממצאים שהיו ידועים למשטרה ?
5. בתא השירותים נמצאו 9 שערות, שלוש מהן של של בחורה והן משום מה לא נבדקו ולא נערכה השוואת דנ"א לעומת הדנ"א שהיה קיים בזירת הרצח, גם לא בדקו את הדנ"א של א"ק ביסודיות כמו שבדקו את של זדורוב.
6. איך הסיפור של זדורוב לגבי זריקת המכנסיים אמין אבל הסתרת התיק של א"ק בעלית הגג של אמא שלה לא אמין ? מישהו הלך לשם ?ניסה למצוא ראיות או דנ"א שתואם לדנ"א בזירת הרצח ?
7. מדוע אף אחד לא מתייחס לסיפור המוזר עם מאי פלג ? היא דיברה עם יוצרי הסרט, סיפרה להם מה שמעה מענת שהיתה השותפה של א"ק במוסד, תיאמה איתם ראיון לשבוע שלאחר מכן ויומיים אחרי שיחת הטלפון התאבדה בעצמה. עזוב תאורית קונספירציה על מישהו שהשתיק אותה, זה נראה סביר שיומיים אחרי שיחת טלפון בו היא התכוונה לתאר את מה שהיא שמעה על הרצח היא מתאבדת ?
8. הסכין שא"ח טוען שא"ק השתשמשה בה היא סכין עם להב משונן, שמתאים לסימנים שנמצאו על הצוואר של תאיר, בניגוד לטענה לפי זדורוב רצח את תאיר עם סכין יפנית עם להב רגיל.

כל ההרשעה של זדורוב מבוססת למעשה על 2 דברים עיקריים -ההודאה וטביעות הנעליים.
1. לא מבין איך מישהו רואה את סרטי החקירה ואת הסרטונים מתוך התא של זדורוב וארתור המדובב, ולא שואל את עצמו אם אין פה משהו מסריח. אפילו לפני היציאה לשחזור זדורוב מנסה לתאם עם יוסי החוקר מה הוא צריך להגיד ומתבלבל כל פעם מחדש. שלא לדבר על השחזור עצמו בו זדורוב בכלל המשיך לעלות לקומה השניה ולא לקומת הביניים בהם היו השירותים, הצורה בה הוא תיאר איך עלה אחרי תאיר במדרגות למרות שהיו לפחות 2 עדים אחרים שראו את תאיר נכנסת לבד לשירותים ואף אחד לא נכנס אחריה,בטח לא זדורוב שהוא דמות שקשה לפספס. הבחור לא דובר עברית, אפילו המתרגם שלו דיבר איתו בעברית, היה בלחץ בלתי רגיל לאורך כל החקירה והפעילו עליו את כל המניפולציות האפשריות. רואים מספר פעמים בסדרה איך הוא מוכן להודות רק כדי שיעזבו אותו במנוחה ושיגמר הסיוט הזה.
2. טביעת הנעל על המכנס של תאיר הוכחשה לחלוטין ע"י המומחה מספר 1 בעולם לטביעות נעליים בתואנה שכל הדיוט רואה שזו טביעת נעל. זה נשמע למישהו כמו הסבר נורמאלי ? אפילו לא נתנו למומחה הזה אפשרות להעיד ולהסביר מדוע זו לא טביעת נעל אלא ביטלו לחלוטין את חוות הדעת שלו. זה נראה כמו התנהגות סבירה ?

קראתי את פסק הדין מדצמבר האחרון כמה וכמה פעמים, מעבר ל 2 הנקודות האלו אין לתביעה שום קייס ושאר הראיות הן נסיבתיות במקרה הטוב.
אז ספק יש , לדעתי הוא מספיק גדול בשביל לפתוח את החקירה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
מה שלי הכי חידש מהפרק הראשון, לרעתו של זדורוב דווקא, זה העניין שאחרי שדיבר בפלאפון עם המעסיק שלו ועודכן על הרצח, הוא אמר לאשתו(על פי עדות מצולמת שלה) על ילדה שנמצאה מעולפת בשירותים על האסלה, כשלאחר מכן הבוס שלו אומר שהוא לא הזכיר בשיחה איתו את המילה "שירותים" או "אסלה" וגם זדורוב מודה שהוא מעולם לא שמע את זה מהבוס ושהוא הסיק שאם ילדה נפצעה בבית ספר זה יהיה בשירותים. נשמע קלוש.

זדורוב אמר בראיון לערוץ הראשון שהמעסיק כן אמר לו על ילדה בשרותים, אבל בחקירה המעסיק הכחיש שאמר ופחד לדבר.
מ-3:58

https://www.youtube.com/watch?v=YrNRar9xRME

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: