תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 25 - הפועל ת"א - עירוני נהריה יום שלישי 29.3.16 -19:50
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 08:40 
Fez כתב:
זה לחלוטין נכון שהיתה שכונה אחת גדולה כל המשחק הזה. מה שנייט, טרה וג׳ף עשו, אחד אחד, זה שכונה וחוסר משמעת פושע.

אבל צריך להבין שבהחתמה של נייט פרקטית הסכמנו לשכונה הזאת. זה המחיר. אין אף מאמן בארץ שיכול לחנך את נייט, או שיכול בכלל להשפיע עליו ברמת האגו. זה לא בא ממקום רע, הוא מחויב להצליח פה והגישה שלו סה״כ טובה אבל זה גם ברור שהוא יעשה מה בראש שלו ולא יקשיב לאף אחד. והשכונה שלו מחלחלת גם לזרים האחרים ובעיקר לטרה לצערי, מה שפחות ציפיתי (טרה היה אמור להיות גורם מאזן לנייט ולא נייט גורם מדרדר לטרה). אבל צריך להבין מה ההשלכות של ההחתמה של נייט (שאני מאוד בעדה) לטוב ולרע. לדעתי אנחנו נראה עוד הרבה מאוד שכונה עד סוף השנה, נקווה רק ששכונה שתביא כמה שיותר ניצחונות.

ברגע שסימונס הביא את נייט, הוא כנראה קיבל הרגשה שהקבוצה הזו שלו, ושמעכשיו זו הולכת להיות חגיגה של שני חברים על המגרש.
התחושה הזו הובילה אותו לבחירת זריקות נוראית (הזריקות בכלל לא היו בכיוון של להיכנס) ובעיקר למשחק שכונתי לגמרי.

אבל אני לא מאוכזב מטרה, זה נראה לי דווקא אובר מוטיבציה. אני מאוכזב מאוד מאברהמי שהיה חייב לראות את זה, להוריד אותו לספסל ולקרקע, ולהסביר לו שהוא חייב לשחק פשוט ולקחת מה שיש ולא לכפות, אבל במקום זה נתן לו להמשיך להשתולל על המגרש, ולהגיע למאני טיים כשאין לו חמצן בכלל, מה שהוביל לשתי החטאות עונשין רצופות מהשחקן עם האחוזים אולי הכי טובים בליגה.

למרות שקשה להכריע מבין כל כך הרבה אפשרויות, זה כנראה ההפסד הכי נורא שלנו בשנתיים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:01 
כמו שאמרו פה, השכונה ניצחה את ראשון והשכונה הפסידה אתמול.
ככה זה יהיה עד סוף העונה.
יש לנו 3 משחקים מנס ציונה אז כנראה שלא נרד.
נקווה שיהיו יותר רגעים מאושרים כמו לפני שבוע ופחות זוועות כמו אתמול. זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:05 
אם לצד השכונה נפסיק לקלוע שלשות באחוזים של גבינה בולגרית, לדעתי זה גם יכול לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:13 
אני לא מצפה משרון אברהמי שיצליח לכפות על נייט רובינסון כדורסל מסודר, או תרגילים ארוכים, או ישנה את האופי שלו. זה לא רציני ולא הגיוני וגם לא צריך להיות.
דבר אחד אני מצפה ממאמן בליגת העל - שיציב על המגרש הרכבים שיכולים לשחק ולהתמודד. ואם אתמול וויליאמסון חסר, ויש שניים שיכולים לשחק בעמדה 5 (רוטברט ואלן) ובנוסף את מתן וקונגר שיכולים לשחק בעמדה 4 - אז לתזמן את הדקות ככה שדניאל איידן לא ישחק אפילו שניה במשחק כזה. אבל אפילו את זה אברהמי לא עשה, והפועל שיחקה דקות עם איידן ואפילו דקות עם מתן וקונגר בתור שני גבוהים ביחד.
בא לי לומר שאני מצפה גם מקבוצה בליגת העל שיהיה לה מאמן שלכל הפחות יעלה הרכבים סבירים לליגה - אבל לאור הניהול המקצועי של הפועל תל אביב אני כבר לא מצפה לכלום.
אז שרון אברהמי והרוטציות ימשיכו איתנו גם בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:28 
כולם רצו להעיף את ארז וכמה שיותר מהר, וקיבלנו את קטש.
כולם רצו להעיף את קטש וכמה שיותר מהר, וקיבלנו את אברהמי.
המאמן הבא לדעתי יהיה אולגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:35 
אולגה אגב חש אתמול ברע וצוות רפואי חש לעזרתו, נקווה לראות אותו על הקווים כרגיל בשבוע הבא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 19:42 
Fez כתב:
חיסל סופית את החלום לסיים 1-6 (לא שבניתי עליו יותר מדי), הרחיק אותנו מאוד מהפלייאוף, מנע מאיתנו את האפשרות לייצר באמת מומנטום והתלהבות לאורך זמן סביב הקבוצה ויכול להשפיע גם על המשחק שבוע הבא (בטוח ישפיע על כמות הקהל ועל האוירה באולם).

נפגין קצת אופטימיות :)

1) עוד לפני המשחק לא היה לנו סיכוי מעבר למקום 6 . היום המאבק נשאר על מקומות 7-8 . בין מקומות 6-7 ממילא ,לטעמי, אין הבדל - גם כי לא ברור כיום מה עדיף לנו מכבי /חיפה , וגם כי לא ברור מה יהיה המיקום הסופי . בפועל, אנחנו לא מפסידים הרבה בזה שלא נעבור כבר את נהריה

2) יש עוד למה לצפות והקבוצה יכולה להתחבר - לסימונס יש זמן לחזור לפוקוס , וויליאמסון יחזור במקום קונגר (משמעותי לרוטציה)

3) אילת הפסידה

4) משחק בית יחסית נוח שיכול לתת זריקת עידוד להמשך

5) סטאטיסטית - הגיע הזמן שהמזל יגיע גם אלינו העונה ונחבר רצף של 3 נצחונות .. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית לא חושב שאנחנו יכולים לעבור את י"ם בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 21:34 
הכי אדום שיש כתב:

4) משחק בית יחסית נוח שיכול לתת זריקת עידוד להמשך

קרית-גת בתקופה טובה. חוץ מהמשחק נגד ירושלים ניצחו או הפסידו במשחקים צמודים עד 4 הפרש. יש להם 3 זרים מצויינים ולא פחות חשוב יציבים שקולעים כ-18 נק' למשחק כל אחד.

הם ניצחו אותנו כבר פעמיים העונה, אחת מהם בדרייב-אין.

למעט נס ציונה (שגם לה הפסדנו בבית באופן מביך), אין משחקים נוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:54 
תסתכלו על זריקת העונשין השניה של סימונס. אם מישהו שיודע יוכל להעלות תמונה לפורום אני אודה לו מאוד. ארבעה שחקני הפועל עומדים על קשת השלוש. אף אחד לא קופץ לריבאונד. אף אחד לא בחצי המגרש אליו תוקפת נהריה. או על קו החצי. אף אחד לא עומד על האותיות כדי שבמקרה של החטאה יהיה אפשר להיאבק על הריבאונד או לעכב את נהריה במקרה שהיא תיקח ריבאונד. זה מצב שגם אם סימונס קולע ההפרש יהיה שלוש ולנהריה יהיה צ׳אנס להשוות. כולם על קשת השלוש בעמדה שבה קשה לעצור את המתפרצת של נהריה.
אם מסודרים כמו שצריך הסיכוי ששחקן כמו אסנטי יגיע לליי אפ בצד השני הוא אפסי. קצת מעכבים אותו אחרי הריבאונד ובזה זה נגמר. הכי פשוט בעולם.
אבל כולם על קשת השלוש. אף אחד לא קופץ לריבאונד. אף אחד לא מקשה על היריבה.הפועל תל אביב 2016.
הבנתי שאמורה להיות ישיבה של ההנהלה החדשה. ובכן, על סדר היום צריכה להיות החלטה אחת בלבד, שעוסקת בסוגיית המאמן. אם הפועל רוצה להיות קבוצה מקצוענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
תסתכלו על זריקת העונשין השניה של סימונס. אם מישהו שיודע יוכל להעלות תמונה לפורום אני אודה לו מאוד. ארבעה שחקני הפועל עומדים על קשת השלוש. אף אחד לא קופץ לריבאונד. אף אחד לא בחצי המגרש אליו תוקפת נהריה. או על קו החצי. אף אחד לא עומד על האותיות כדי שבמקרה של החטאה יהיה אפשר להיאבק על הריבאונד או לעכב את נהריה במקרה שהיא תיקח ריבאונד. זה מצב שגם אם סימונס קולע ההפרש יהיה שלוש ולנהריה יהיה צ׳אנס להשוות. כולם על קשת השלוש בעמדה שבה קשה לעצור את המתפרצת של נהריה.
אם מסודרים כמו שצריך הסיכוי ששחקן כמו אסנטי יגיע לליי אפ בצד השני הוא אפסי. קצת מעכבים אותו אחרי הריבאונד ובזה זה נגמר. הכי פשוט בעולם.
אבל כולם על קשת השלוש. אף אחד לא קופץ לריבאונד. אף אחד לא מקשה על היריבה.הפועל תל אביב 2016.
הבנתי שאמורה להיות ישיבה של ההנהלה החדשה. ובכן, על סדר היום צריכה להיות החלטה אחת בלבד, שעוסקת בסוגיית המאמן. אם הפועל רוצה להיות קבוצה מקצוענית .

או סתם לענות להגדרה של קבוצה. כרגע אנחנו נראים כמו אסופת שחקנים מקרית.
ובנוגע לפריסה בזמן זריקת העונשין, בהתחשב באיך שהוא זרק את זריקת הבונוס, גם עבירה עליו בזמן הכדרור היתה יכולה להועיל במקום לתת לו לשוטט חופשי כמו בטיילת. מה שאתה מתאר פה זו שערוריה, לא נתפס שככה מתארגנים ל-5 שניות אחרונות של משחק עם קליעות עונשין שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 13:22 
המשחק נמצא ביוטיוב. תעביר ל2:23 (שעתיים ו23 דקות) ותראה.
אשמח אם תעלה את התמונה. ותסבירו לי אם ככה נראית קבוצה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 13:47 
לא אמרת אבל שאם אברהמי ישאיר אותנו בליגה אז הוא הצליח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

2:23 זה סוף המשחק, לא הזריקות של סימונס, 2:05 זה הזריקות. והקואסט טו קואסט של אסנטי זה מהלך שהוא פשוט בושה לקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:11 
מיק ג'ונס כתב:
purvis short כתב:

2:23 זה סוף המשחק, לא הזריקות של סימונס, 2:05 זה הזריקות. והקואסט טו קואסט של אסנטי זה מהלך שהוא פשוט בושה לקבוצה שלנו.

צודק. 2:05. אשמח אם תעלו תמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:39 
איזה ביזיון
כואב בעיניים וכואב בלב
עדיף לא לראות שום דבר שקשור למשחק המקולל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מיק ג'ונס כתב:
purvis short כתב:

איפה זה נמצא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 11:10 
ביוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
זה אמנם לא אתר עיתונאי אמין, אבל אני שם את זה פה בכל זאת
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/319402
יעמדו לדין בשל ריסוס כתובות גרפיטי
אחרי שהפסידו לעירוני נהריה במחזור הקודם בתום שתי הארכות, האדומים מת"א סופגים מכה נוספת. הקבוצה תעמוד לדין ועשויה לספוג עונש קשה

השחתת כיסאות וריסוס כתובות גרפיטי, אלו שני הסעיפים בגינם תעמוד הפועל ת"א לדין משמעתי. כך קבעה היועצת המשפטית של איגוד הכדורסל, עורכת הדין רונית אמיר-יניב היום (ראשון).
עו"ד אמיר-יניב החליטה להעמיד לדין משמעתי את הפועל תל אביב בעקבות האירועים בסיום המשחק בנהריה, משחק בו הפסידו האדומים למקומיים מהצפון בתום שתי הארכות ובתוצאה צמודה, 88:89.
האוהדים האדומים שקיוו לניצחון קבוצתם מול הצפוניים ולהיחלצות מתחתית טבלת ליגת ווינר סל התאכזבו מתצוגת השיפוט והמשחק של שחקניהם ובסיום ההפסד הדרמטי השחיתו מספר כסאות באולם עין שרה שבנהריה בנוסף לריסוס כתובות גרפיטי על חלונות ההפרדה ביציעים.
בהחלטתה נימקה עו"ד אמיר-יניב את הסיבות להעמדה לדין כשכתבה כי "סעיף 15 לתקנון המשמעת קובע כי קבוצה נושאת באחריות שילוחית להתנהגות אוהדיה".
לדברי עורכת הדין של איגוד הכדורסל, "נעברה אחת מהעבירות, שעל פי תקנון זה לא על ידי שחקן או ממלא תפקיד בקבוצה חזקה כי נעשתה על ידי אוהד אותה קבוצה, אלא אם הוכיחה הקבוצה כי מבצע המעשה לא היה אוהד של הקבוצה".
עוד כתבה היועצת המשפטית של האיגוד בהחלטתה כי "סעיף 22 מתייחס להתנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים בשדה המשחק או בסביבתו, או במתקניו לפני תחילת המשחק, במהלך המשחק, או לאחר סיומו. בין אם היו אלה אוהדי אחת מהקבוצות או אוהדי קבוצה צד ג'. בנוסף, סעיף 22 מתייחס להתפרעות אוהדים או ממלאי תפקיד בקבוצה בכל מקום, או בכל עת בקשר למשחק כלשהו. במקרה שלפניי ומהתנהגות אוהדי הפועל תל אביב עולה לכדי עבירות על סעיפים אלו לתקנון המשמעת".
אם אכן זו תעמוד לדין ותיענש, עשויה הפועל ת"א להיענש בחומרה שכן זו לא הפעם הראשונה העונה בה היא מגיעה אל בית הדין המשמעתי של איגוד הכדורסל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2016, 15:37 
purvis short כתב:
מיק ג'ונס כתב:
purvis short כתב:

אחרי שהכדור יצא מהיד:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: