סימרוטיץ כתב:
dino כתב:
צור ש. כתב:
שום קשר בין ענת לא.ח.
ענת סיפרה לחברתה מאי פלג ז"ל.
אם כך, שני אנשים שונים שאין קשר ביניהם, סיפרו את אותו דבר לגביה.
אז זה רק פרי דימיונו של א.ח כבוד השופט?
ומי זאת אותה אשה זרה ששתי חברות של ראדה שנכנסו לשירותים ראו או שמעו בסמוך לזמן הרייצח?
די נו
שום קשר שסופר בסדרה בין א.ח לענת, אל תהיו בטוחים שא.ח לא היה בקשר עם ענת זה די ברור שכל פרט שא.ח אמר היה מהראיות הידועות בתיק ומנסה לתפור את זה על א.ק, הדבר היחיד שמבחינתי עוד נותן סיכוי קטנטן לתרחיש הזה, זה העניין שהיא גרה בקצרין באותה התקופה
בכל מקרה נראה לי שעם כל הקונספירציות האמת מונחת לנו מול האף, זדורוב הוא הרוצח
אני דיי בטוח שהיא לא הייתה בקשר עם א.ח כי היא וא.ק היו חברות טובות לפי הפייסבוק של ענת. למה שתרצה לדבר עם מישהו שהרס לחברה שלה את החיים? בטח שהיא טוענת שהוא לא פחות פסיכי ממנה.
הימור שלי בפרשה, זדורוב בטח לא עשה את זה, ובטח לא בשעה 1 ועשרים.
זה או א.ק או א.ח שגם הוא פסיכי לא קטן, ויכול להסביר את הדי אנ איי הזכרי בשירותים, או חברות שלה שאין להן שום אינטרס לשקר בראיות שמסתדרות בול עם העדות של א.ח אלא אם כן הן אלה שרצחו אותה.
כל כך מרתיח שהמשטרה והפרקליטות שומרות על התחת שלהן, ועשו רק בדיקה מינימלית לא.ק של די אנ איי בציפורניים שלה שבאותו אירוע לבשה ככפות גומי, כך שאין סיכוי שיהיה שם די אנ איי שלה. אבל בשיערות בדם ובנעליים נדא.
לעומתה זדורוב עשו לו את כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו שום דבר עליו, הקייס היחידי שלהם עליו זה שהוא אמר אני עשיתי את זה, אפילו בתיאור של הרצח הוא טעה בהכל, גם בסכין וגם בנתיב יציאה מהתא שירותים.
ובטח שהוא לא תיכנן את זה כמו שאחרים פה טענו וצודקים לגבי הרצח, שזה רצח מאוד מתוכנן לפרטי פרטים, לא לרצח של מישהו שחטף ג'ננה ורצח מישהי.