תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 13:43 
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
1. העובדות לא מראות שהוצאות להורג כמו המקרה של החייל, הם הנורמה וקורות מידי יום.
רק אתמול בערוץ 10 כמדומני, פורסמו המספרים של כמה מחבלים טופלו ע"י צה"ל במסגרת האינתיפאדה האחרונה, לא זוכר מספרים אבל דובר באלפים.
לפי בצלם ושוברים שתיקה, במהלך האינתיפאדה הזאת כמה מקרים קרו של הוצאות להורג? כמה זה ביחס לאלו שטופלו ע"י צה"ל.
2. הסברתי למה זה לא הנורמה, המספרים לאורך השנים מראים אחרת.. הכל כמובן באופן יחסי, גם אם נגיד היו 500 מקרים כמו של החייל, אז לעומת 30,000 מקרים דומים שהסתיימו אחרת, זה כלום .
מקרי קיצון תמיד בולטים ואותם מראים, את הנורמה לא מראים כי זאת נורמה.
אני ממש לא מתעצבן, לא מבין מדוע אתה חושב שאני עצבני.

אם היו אומרים לך שמכל 300 עצורים שנעצרו על עבירות חמורות חמישה נרצחים בידי שוטרים, היית אומר שזה סביר ומקובל עליך???
היית אומר שלא צריך לדאוג, זה רק מקרי קצה והנורמה אחרת? שזה בסדר, כי רק אחוז וחצי מהפושעים שנתפסים (מה שנקרא בעגה המשפטית "חשודים") נרצחים?

:ROSE:

אני קורא פה לא מעט זמן, ואני חייב לומר לך שאני מעריץ את הסבלנות שלך, אתה עושה הכל כדי להסביר לעיוורים האלה את מה שכל העולם רואה מלבדם, הם בתורם מזגזגים בין ספינים, התקרבנויות ושאר תכסיסים משפטיים זולים, ואתה לא מתייאש מלנפץ להם את את המיתוסים השקריים עליהם חונכו.

אתה ושאר שוחרי השלום והצדק בפורום מייצגים את קולם של רבים שהתייאשו מלייצר מכנה משותף כלשהו לדיאלוג עם שטופי המוח בציון, נותר רק לקוות שהנשיא הבא של ארה"ב ישתחרר מכבלי הלובי היהודי המסרס, וסוף כל סוף הצדק ינצח, אחרי 70 שנה של כיבוש ודיכוי.

:LOL2:
רשום בפורום מעל ל 3 שנים וזאת ההודעה הראשונה שלו בפורום.
ברוך הבא !!
טקנו החלטת לעלות מהאוב את היוזר הקודם שלך? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
טוב הקטע עם היוזר הזה באמת עצום :LOL2:

ממש WELCOME

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 13:49 
פאביו כתב:
20 כתב:
אני מבין שהאשכול הזה הולך להידרדר בדרך כל אשכול.

זה הזמן לתרום את חלקי:
אהלן פאביו, האיש שהסביר בדרך לוגית ומתמטית למה ישראל צריכה לסגת חד צדדית מהגדה המערבית באופן מיידי על מנת להגביר את הבטחון לאזרחי ישראל כמדינה יהודית

אם פעם תואיל כמו משתמשים אחרים לקרוא את ההודעות שלי אולי תבין פעם מה הלוגיקה שלי.
אבל תכלס זה לא כל כך מעניין אותך הלוגיקה שלי כי מה שמעניין אותך זה להוציא אנשים קטנים ממך וטיפשים ממך כי אתה מאמין בלוגיקה שהשמש זורחת לך כל בוקר וכל יום מהתחת שלך.
עד שזה יפסיק לזרוח משם, סע ברכה וסע לשלום.

1. אין לי שמש.
2. אין לי עניין להוציא אנשים קטנים ממני וטפשים ממני. מאיפה בא לך הרעיון הזה?
3. היופי בלוגיקה זה שהיא לא רלטביסטית. אין "לוגיקה שלך" או "לוגיקה שלי".

צריך להסכים על המטרה (אגב, אני ואתה הסכמנו על המטרה הרבה יותר ממה שאני מסכים עם אמיר או עם איציק)
לתאר את התרחישים
להעריך הסתברות
לסכם את התוצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ממש WELCOME

:D

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ממש WELCOME

אם זה כל כך מעניין אתכם, רק לפני כמה ימים קיבלתי הרשאות כתיבה בפורום, קשה מאד לקבל כאלה בימינו.
עם זאת, אני רוצה להאמין כי גם אם ב-3 שנים האחרונות היה מתאפשר לי לכתוב, לא הייתי שולח את ידיי לתוך הסיר המבעבע שהקדחתם כאן, גם מטעמי חוסר זמן, וגם מכך שכנראה הייתי מקבל הרחקה מהפורום על שימוש במילים האסורות בתגובה על דברים שנכתבים כאן - הייתי נשבר על הרבה פחות ממה שאדום נחמד נשבר.

ואם כבר נדרשתי לדיון, אתם לא שמים לב שהטיעונים שלכם מזכירים את טיעוניהם של גדולי אויביה של הפועל? אלו שאתם כל כך מתעבים?
ההתקרבנות, טיעוני הקומץ הידועים לשמצה, ההתעסקות בזוטי דברים והסטת הדיון מהעיקר הם רק חלק מהטריקים הרטוריים/כשלים לוגיים שננקטו כאן.
כנראה שאחרי יותר מ-40 שנות רודנות של הדון, אנשים אימצו אליהם את רוח המפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:08 
Red Pride כתב:
פאביו כתב:

ממש WELCOME

אם זה כל כך מעניין אתכם, רק לפני כמה ימים קיבלתי הרשאות כתיבה בפורום, קשה מאד לקבל כאלה בימינו.
עם זאת, אני רוצה להאמין כי גם אם ב-3 שנים האחרונות היה מתאפשר לי לכתוב, לא הייתי שולח את ידיי לתוך הסיר המבעבע שהקדחתם כאן, גם מטעמי חוסר זמן, וגם מכך שכנראה הייתי מקבל הרחקה מהפורום על שימוש במילים האסורות בתגובה על דברים שנכתבים כאן - הייתי נשבר על הרבה פחות ממה שאדום נחמד נשבר.

ואם כבר נדרשתי לדיון, אתם לא שמים לב שהטיעונים שלכם מזכירים את טיעוניהם של גדולי אויביה של הפועל? אלו שאתם כל כך מתעבים?
ההתקרבנות, טיעוני הקומץ הידועים לשמצה, ההתעסקות בזוטי דברים והסטת הדיון מהעיקר הם רק חלק מהטריקים הרטוריים/כשלים לוגיים שננקטו כאן.

כנראה שאתה לא שמת לב שכל מי שרושם כאן משתמש באותם ה"טריקים" כפי שאתה מכנה, יש כאן שיח חירשים לא ברור לי למה בחרת לשים זרקור על צד אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
1. העובדות לא מראות שהוצאות להורג כמו המקרה של החייל, הם הנורמה וקורות מידי יום.
רק אתמול בערוץ 10 כמדומני, פורסמו המספרים של כמה מחבלים טופלו ע"י צה"ל במסגרת האינתיפאדה האחרונה, לא זוכר מספרים אבל דובר באלפים.
לפי בצלם ושוברים שתיקה, במהלך האינתיפאדה הזאת כמה מקרים קרו של הוצאות להורג? כמה זה ביחס לאלו שטופלו ע"י צה"ל.
2. הסברתי למה זה לא הנורמה, המספרים לאורך השנים מראים אחרת.. הכל כמובן באופן יחסי, גם אם נגיד היו 500 מקרים כמו של החייל, אז לעומת 30,000 מקרים דומים שהסתיימו אחרת, זה כלום .

אם היו אומרים לך שמכל 300 עצורים שנעצרו על עבירות חמורות חמישה נרצחים בידי שוטרים, היית אומר שזה סביר ומקובל עליך???
היית אומר שלא צריך לדאוג, זה רק מקרי קצה והנורמה אחרת? שזה בסדר, כי רק אחוז וחצי מהפושעים שנתפסים (מה שנקרא בעגה המשפטית "חשודים") נרצחים?

1. לא ואשמח שתראה לי איפה כתבתי שזה סביר ומקובל המקרה של החייל אתמול
2. ראה סעיף 1.

1. מראש הדגשתי את החלק שבו כתבת שזה סביר ומקובל ולא נורא שיקרו 500 מקרים כאלה מתוך כל 30,000.
2. ראה סעיף 1.

על השאר אני אענה בנפרד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דעתו של טקנו:
1. רוב המחבלים ההרוגים בשנים האחרונות הם כתוצאה מהוצאה להורג או רצח (היינו הך).
2. הנורמה בצה"ל הוא להוציא להורג\לרצוח מחבלים.
3. הטרור על פניו אמור להרחיק את סיכויי השלום אבל בפועל מקרב (?!)

דעתי:
4. רוב המחבלים ההרוגים נהרגו בזמן הניסיון לרצוח
5. הנורמה היא לא להרוג מי שמנוטרל ולא מהווה איום
6. הטרור על פניו אמור להרחיק את הסיכויי השלום וגם בפועל הוא מרחיק
7. המחבלים הם טרוריסטים
8.נגד המאבק האלים של הפלסטינים.

1. לא יודע אם רוב, צריך לבדוק. מבין המחבלים הדוקרים לדעתי מדובר בחלק לא קטן (כמה עשרות מתוך 190).
2. לא יודע אם זאת הנורמה, אבל מהסרטונים אנחנו רואים שזה גם דבר די מקובל וגם שההתייחסות לזה היא כאל דבר מקובל ולא מרעיש עולמות.
3. לא מדויק. נראה שהוא מרחיק את הפתרון, אבל בפועל הוא דווקא מקרב אותו. לצערי הפתרון הזה כנראה לא יגיע בדרכי שלום (זאת בדיוק הסיבה שאלימות מקרבת אותו). כבר הסברתי באריכות יחסית למה.

4. אפשר לקוות שאתה צודק. אתה מסתפק במצב שבו רק עשרה אחוז נרצחים לאחר מעשה?
5. צריך לבדוק. כאמור, על פניו (כלומר ממבט שטחי) נראה שאתה טועה. אני חושב שזאת סוגייה שראויה לבחינה מעמיקה יותר.
6. אני כאמור חולק על הניתוח שלך.
7. ואללה? טרוריסט הוא טרוריסט? תיכף גם תגיד לי שחייל נושא נשק.
8. נראה לי שכולנו היינו מעדיפים שהפלסטינאים לא ינקטו אלימות משום סוג. השאלה מי מאיתנו שואף לקדם מדיניות שיש סיכוי שתביא לזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:29 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
אני כתבתי כי במקרה הרע היו כאלו 10-15 הוצאות להורג, ושזה יותר מידי, אתה כתבת כי לדעתך הוצאו יותר מ100 מחבלים ולכן במשפט בו ציינתי את ה50% התייחסתי לדבריך ולאחוזים המתפרשים מהם (ואתה לא מטומטם שלא ממש הבין את זה).

בכל מקרה, בכל פעם אנחנו חוזרים לאותה נקודה (שבה אתה נאלץ לסלף את דברי על מנת להתאים ותם לאגנדה שלך),
ולכן נותר לי לאחל לך כל טוב בשבתך בפורטוגל, ואין לי כל כוונה להתייחס בעתיד לתגובות שלך כלפי או לאחרים.

אוקיי, אני זורם איתך. בוא נפסיק עם הרטוריקה וננסה לשמור על דיון ענייני.
אתה לא חייב, אבל אשמח לשמוע התייחסות לשתי הנקודות הבאות:
1. לגרסתך, לפחות עשרה מקרים מתוך 190 הסתיימו ברצח מצד אנשי כוחות הבטחון. זה יותר חמישה אחוז (פי שלושה מההערכה של לירון).
זה נראה לך סביר? אם הייתי אומר לך שאחד מכל 19 חשודים ברצח נרצח על ידי שוטרים, זה היה נראה לך הגיוני?
2. לנושא העובדתי - המספרים. על כמה תקריות אתה יודע להגיד בסבירות גבוהה (בהינתן המידע הידוע כמו סרטונים וכו') שהם חיסולים מוצדקים ועל כמה שהם מקרי רצח?

ביקשת יפה אז תקבל תשובה ;)

10 מתוך 190 מחבלים הרוגים הוצאו להורג, לא מסך כל ניסיונות הפיגוע (כאלו שנסתיימו עם מעצר המחבלים) אלא מסך הניסיונות שבהן נהרג המחבל, כך שאם תשווה את זה לאחוז הנרצחים מתוך כל ניסיונות הפיגוע שהתרחשו אחוז זה עוד יותר קטן מ5% ומגיע לכ2.5% (ויקיפדיה: מאז הירצחו של אלכסנדר לבלוביץ' בראש השנה תשע"ו (ספטמבר 2015) ועד ה-5 במרץ 2016 התבצעו בגל הטרור 389 פיגועים)
וכן, מה לעשות, סטיית תקן שלישית מהנורמה והנה הגעת כמעט בדיוק לאותו ממוצע....
(וכן, בעולם מושלם המספר הזה היה צריך להיות 0, אבל במציאות העולמית והמקומית 2.5% טעויות זה עצוב אבל קורה
(ולשאלתך, לא הייתי מזועזע אם 1 מתוך 19 (יותר נכון 39) חשודים ברצח היה נורה ע"י המשטרה במידה והיו מגיעים אליו לזירת הפשע מיד לאחר הרצח כשהוא עדיין עם כלי הנשק בידו).

ממש לא ספרתי או עקבתי אחרי כל הסירטונים (מפתיע, אבל אני לא ממש חובב סנאף),
מאלו שראיתי (ורובם ככולם היו הבעייתים) ראיתי כ5 מקרים שלדעתי הסתיימו בירי לא מוצדק על המחבל (והם גם הופיעו בבלוג).
והיות ואני מאמין מאוד שהיום הכל מצולם (או לפחות 95% מהמקרים) אני לא חושב שיש עוד מקרים רבים כאלו, אלא שאפשר לספור את אלו שלא נתפסו על יד אחת ולכן כתבתי שלדעתי היו כ10 מעשים כאלו. (ואם בסך הכל נהרגו 190 מחבלים, אז חשבון פשוט יראה ש180 מקרים היו מוצדקים)
(ושוב- אני לא מדבר על ירי בהפגנות שיכול להיות שאינו מוצדק או בחיכוך יומיומי, אלא רק מתוך ניסיונות הפיגוע בפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:32 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

1. לא ואשמח שתראה לי איפה כתבתי שזה סביר ומקובל המקרה של החייל אתמול
2. ראה סעיף 1.

1. מראש הדגשתי את החלק שבו כתבת שזה סביר ומקובל ולא נורא שיקרו 500 מקרים כאלה מתוך כל 30,000.
2. ראה סעיף 1.

על השאר אני אענה בנפרד.

1. איפה כתבתי שזה סביר ומקובל? הדגשת משפט בו כתבתי שבדוגמא שציינתי היחס הוא כלום = יחס קטן מאד.
2. ראה סעיף 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:37 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
דעתו של טקנו:
1. רוב המחבלים ההרוגים בשנים האחרונות הם כתוצאה מהוצאה להורג או רצח (היינו הך).
2. הנורמה בצה"ל הוא להוציא להורג\לרצוח מחבלים.
3. הטרור על פניו אמור להרחיק את סיכויי השלום אבל בפועל מקרב (?!)

דעתי:
4. רוב המחבלים ההרוגים נהרגו בזמן הניסיון לרצוח
5. הנורמה היא לא להרוג מי שמנוטרל ולא מהווה איום
6. הטרור על פניו אמור להרחיק את הסיכויי השלום וגם בפועל הוא מרחיק
7. המחבלים הם טרוריסטים
8.נגד המאבק האלים של הפלסטינים.

1. לא יודע אם רוב, צריך לבדוק. מבין המחבלים הדוקרים לדעתי מדובר בחלק לא קטן (כמה עשרות מתוך 190).
2. לא יודע אם זאת הנורמה, אבל מהסרטונים אנחנו רואים שזה גם דבר די מקובל וגם שההתייחסות לזה היא כאל דבר מקובל ולא מרעיש עולמות.
3. לא מדויק. נראה שהוא מרחיק את הפתרון, אבל בפועל הוא דווקא מקרב אותו. לצערי הפתרון הזה כנראה לא יגיע בדרכי שלום (זאת בדיוק הסיבה שאלימות מקרבת אותו). כבר הסברתי באריכות יחסית למה.

4. אפשר לקוות שאתה צודק. אתה מסתפק במצב שבו רק עשרה אחוז נרצחים לאחר מעשה?
5. צריך לבדוק. כאמור, על פניו (כלומר ממבט שטחי) נראה שאתה טועה. אני חושב שזאת סוגייה שראויה לבחינה מעמיקה יותר.
6. אני כאמור חולק על הניתוח שלך.
7. ואללה? טרוריסט הוא טרוריסט? תיכף גם תגיד לי שחייל נושא נשק.
8. נראה לי שכולנו היינו מעדיפים שהפלסטינאים לא ינקטו אלימות משום סוג. השאלה מי מאיתנו שואף לקדם מדיניות שיש סיכוי שתביא לזה.

1. אמרתי לך, אמרו אתמול באחד מערוצי הטלוויזיה (לדעתי ערוץ 10) שצה"ל טיפל באלפי מחבלים שנפצעו ולא נהרגו.
2. אתה לא יודע, אבל אתה כן טוען את זה פעם אחר פעם במילים כאלו או אחרות.
כמה סרטונים של בצלם או שוברים שתיקה פורסמו בהם רואים דברים אחרים? תן לי לנחש ש- 0 כי את זה לא מראים!
למה לא מראים? כי בדר"כ מראים את הקיצון ולא את הנורמה.
3. מדויק, אתה אומר אמור להרחיק בפועל מקרב.
4. עניתי לך עשרות פעמים ש- לא!
מעדיף שיהיו 0 טעויות וה0 הרוגים שלא לצורך, הסיכוי שזה יקרה? שואף ל-0 כי בכל צבא בעולם יש תקלות, ככה זה שאתה נמצא במלחמה.
זה לא מתמטיקה, יש טעויות המטרה שיהיו כמה שפחות וללמוד מהטעויות האלו.
5. לי נראה שאני צודק (ראה דברי הרמטכ"ל, ראש הממשלה ואחרים)
6. זה לא חדש אתה חולק על דעותיי
7. כן, מחבל הוא טרוריסט ולא לוחם כמו שאדום נחמד מנסה לצייר אותם ככאלו.
8. נראה ככה, אבל עדיין אתה לא מגנה פיגועים בעוד אני כן מגנה מעשים כמו של החייל, אתה מעדיף לגנות רק צד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:38 
Red Pride כתב:
פאביו כתב:

ממש WELCOME

וואלה? ודווקא את ההודעה הראשונה שלך החלטת לכתוב באשכול הזה?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
שוב, המתבכיינים הקבועים על התייחסויות אישיות במקום ענייניות לא רואים איך הם עצמם עושים זאת שוב ושוב, כמעט עם כל אחד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שוב, המתבכיינים הקבועים על התייחסויות אישיות במקום ענייניות לא רואים איך הם עצמם עושים זאת שוב ושוב, כמעט עם כל אחד.

שלא לדבר על כמות הפעמים שהטיחו בטקנו שהוא מסלף את ההודעות שלהם, והוא משום מה נשאר שליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:13 
http://www.mako.co.il/news-israel/local ... =948912327

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4783505,00.html

מעניין באיזה מדינה יש חייל הרוג עקב הוראות פתיחה באש שכאלו...
מעניין באיזה מדינה יש קבר לחייל כי ריחמו על חיי מחבל עם חגורת נפץ עליו
מעניין באיזה מדינה יש דיון ככ נרחב בממשלה בציבור בטלויזיה על מקרה כמו המקרה שהיה בחברון

אני מדגיש:
אין קשר בין המקרה שקרה בחברון למקרה הנל.
אין לך מה להצדיע לאפס הפחדן שירה במחבל בחברון,אתה צריך להתבייש בו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:

וואו, וואו, וואו.
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:

שלא לדבר על כמות הפעמים שהטיחו בטקנו שהוא מסלף את ההודעות שלהם, והוא משום מה נשאר שליו.

כי הוא סמולן קוקסינל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:32 
apu כתב:

אצלנו קוראים לזה "גינויים מקיר לקיר".
או כמו שהיטיב להגדיר לפיד רק לפני שבוע, "כל מחבל שמוציא מברג צריך לירות בו כדי להרוג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:
NOAM
גם אם איני מסכים איתך אתה אחד היחידים (אמיר ומשום מה איציק המשעשע גם) , שאפשר לדבר איתך בצורה נורמלית (למרות שפעם אחת חטאת אבל סלחתי)
אולי זה בגלל הכינוי המהמם שלך :D

הלוואי חבורת הסלפנים הייתה יכולה להגיע לזה מבלי לסלף לבלף ולהיות שומרת זכויות האדם של צד אחד של המפה....

תגיד
מבחינה היסטורית
ארץ ישראל שייכת לעם ישראל?
ללא קשר לציונות
לא קשר לגזענות
איפה היית אם היית "מנהיג העולם" שלאחר השואה משכן את עם ישראל?
בשוודיה?אוגנדה?אלסקה?

אני יכול גם?

מבחינה היסטורית ארץ ישראל שייכת לעם ישראל?
אם אנחנו מדברים על לפני הציונות אז לא, ממש לא. נראה לי לא סביר, לא ברמה המוסרית וממש לא ברמה הפרקטית שלעמים (איך שלא תרצה להגדיר עם) יש זכויות על מקומות שאבות אבות אבות אבותיהם (מצד האמא, על עוד שהם לא המירו את דתם על הדרך) גרו בו לפני 2000 שנה.
ואני מנחש שאם היה מגיע איזה יבוסי וטוען שיש לו זכות על ארץ ישראל בגלל שהספר הקדוש שלו אומר את זה היית אומר לו ללכת חפש.
כבר אמרתי פה פעם, אני מבין את הטיעון הדתי על שייכות ארץ ישראל לעם ישראל, לא מסכים ולא חושב שזה נבון להנהל את העולם לפי אמונות דתיות, אבל אני מבין. את הטיעון החילוני אף פעם לא הבנתי (וגם היסטורית הוא היה בעיקר נסיון להצדיק בחירה פרקטית).

איפה היית אם היית "מנהיג העולם" שלאחר השואה משכן את עם ישראל?
אירופה, אמריקה.
מה שרובם עשו אגב, יותר יהודים ניצלו מהשואה ע"י זה שהם ברחו למדינות שהן לא ארץ ישראל (הרבה יותר, אנחנו מדברים על סדרי גודל) ויותר ניצולי שואה בחרו להגר למדינות שהן לא ישראל אחרי מלחמת העולם השניה.
כבר כתבתי פה פעם, המשפחה הרחבה שלי הלכה ככה שליש, שליש, שליש -
שליש הלכו לפלשתינה המנדוטרית.
שליש היגרו לארה"ב.
שליש נשארו באירופה ורובם מתו בשואה.

בראייה לאחור, לדעתי זה די ברור שהאגף שהלך לארה"ב עשה את הבחירה הנכונה.

אתה יכול גם..כמובן

עדיין לא הבנתי את התשובה לשאלה 2
איפה אתה מקים בית לאומי לעם ישראל?
או שאולי עם ישראל בכלל לא זכאי לבית לאומי ועליו להיות מיעוט בכל מקום עד שאיזה עם יתעצבן עליו ויגרש/ישמיד/יתנכל לו ?

הברון הירש קנה בזמנו הרבה אדמות באיזור מסוים של ארגנטינה כדי שישמשו בעתיד בית לאומי לעם היהודי.
הרצל וחבריו הבנים של זונות!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
מאלו שראיתי (ורובם ככולם היו הבעייתים) ראיתי כ5 מקרים שלדעתי הסתיימו בירי לא מוצדק על המחבל (והם גם הופיעו בבלוג).
והיות ואני מאמין מאוד שהיום הכל מצולם (או לפחות 95% מהמקרים) אני לא חושב שיש עוד מקרים רבים כאלו, אלא שאפשר לספור את אלו שלא נתפסו על יד אחת ולכן כתבתי שלדעתי היו כ10 מעשים כאלו. (ואם בסך הכל נהרגו 190 מחבלים, אז חשבון פשוט יראה ש180 מקרים היו מוצדקים)
(ושוב- אני לא מדבר על ירי בהפגנות שיכול להיות שאינו מוצדק או בחיכוך יומיומי, אלא רק מתוך ניסיונות הפיגוע בפועל).

גם אני לא ספרתי, אבל אני כן יודע שהגוף שבידיו נמצאים רוב הסרטונים שקיימים ולא נחשפו (ומדובר בעשרות) מסרב לשחרר אותם.
היות והוא כן משחרר סרטונים אחרים, שבהם אנשיו נראים כשהם נוהגים באופן תקין, מתגנב החשד שבסרטונים האחרים (שהם הרוב) נראית תמונה אחרת.
הגוף הזה הוא צה"ל, וההטייה בסרטונים שהוא משחרר די ברורה.
על כן סביר להניח שבסרטונים שלא נחשפו, אחוז הרציחות\הוצאות להורג לא פחות מזה שבסרטונים שכן נחשפו (מכל המקורות גם יחד, כך שההטיות השונות של הצדדים אולי מתקזזות קצת), ובסרטונים שכן נחשפו יש אחוז די מדהים של רציחות כאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

איך הם אוהבים להגיד - הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
כמה חבל שהם גרים בארץ שאין בה מראות (וליתר בטחון כל מי שמנסה לייבא מראה מוכרז כבוגד).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:42 
teknoboy כתב:
pokara כתב:

גם אני לא ספרתי, אבל אני כן יודע שהגוף שבידיו נמצאים רוב הסרטונים שקיימים ולא נחשפו (ומדובר בעשרות) מסרב לשחרר אותם.
היות והוא כן משחרר סרטונים אחרים, שבהם אנשיו נראים כשהם נוהגים באופן תקין, מתגנב החשד שבסרטונים האחרים (שהם הרוב) נראית תמונה אחרת.
על כן סביר להניח שבסרטונים שלא נחשפו, אחוז הרציחות\הוצאות להורג לא פחות מזה שבסרטונים שכן נחשפו (מכל המקורות גם יחד, כך שההטיות השונות של הצדדים אולי מתקזזות קצת), ובסרטונים שכן נחשפו יש אחוז די מדהים של רציחות כאלה.

לא סביר להניח כלום,
אני דווקא חושב שעל כל מצלמה של צה"ל שצילמה אירועים, יש לפחות 3 מצלמות בידיים של פלשתינאים שצילמו את אותם אירועים מזוית אחרת, ואם באמת היו כאלו כמויות או אפילו חלק מהם, זה כבר ממזמן היה נחשף.

אתה טוען בוודאות מלאה כי לצה"ל יש עשרות סרטונים שבחלקם הגדול יש הוצאות להורג והוא לא חושף? (אפשר לקבל איזה שהוא שביב של אימות לדבריך?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
pokara כתב:

אבל לאירופה שלא היתה ממש נאורה באותם ימים היה פתרון מצוין ליהודים (רק שהיא לא הצליחה לממש אותו עד הסוף).......

אני לא בטוח שאני מבין, אתה חושב שאם יותר יהודים היו נשארים בגרמניה או בצרפת, היתה לך עוד שואה באירופה?
הוא שאל על אחרי השואה, כן?
אם אתה מדבר על לפני השואה, אז עוד פעם, היו אירוגנים יהודיים שהצילו הרבה יותר יהודים מהשואה ע"י זה שהם עזרו להם להגר למדינות אחרות. לטוב או לרע, רובם המכריע של היהודים ממזרח אירופה שברחו ממנה בגלל האנטישמיות בחרו להגר למדינות שהן לא ישראל.
וזה לפני שאנחנו מדברים על זה שאם הגרמנים מנצחים באל עלמיין (מה שהיה קורה בוודאות די גבוה אם הנאצים לא היו מסתבכים בסטאלינגרד) הם היו כובשם את פלשתינה המנדטורית ושולחים את כל היהודים בה למחנות השמדה.

ממה שזכור לי בספר של אנתוני ביוור (אין לי מושג מה רמת האמינות שלו אבל נראה שהוא די פופולרי ומסתמך על המון מקורות) הוא כתב שהאספקה לא הגיעה לרומל כי הבריטים הצליחו לנצח את האיטלקים בקרב על הים התיכון והטילו מצור על חופי לוב.
גם לא סביר להניח שהם שלחו יותר מדי תגבורות ואספקה לסטלינגרד, אחרת הם לא היו נכנעים למצור שהם היו אלה שהטילו אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
רצחת את ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

לא סביר להניח כלום,
אני דווקא חושב שעל כל מצלמה של צה"ל שצילמה אירועים, יש לפחות 3 מצלמות בידיים של פלשתינאים שצילמו את אותם אירועים מזוית אחרת, ואם באמת היו כאלו כמויות או אפילו חלק מהם, זה כבר ממזמן היה נחשף.

אתה טוען בוודאות מלאה כי לצה"ל יש עשרות סרטונים שבחלקם הגדול יש הוצאות להורג והוא לא חושף? (אפשר לקבל איזה שהוא שביב של אימות לדבריך?)

אתה מחבר פה כמה דברים לשאלה אחת, ברשותך אני אענה בצורה פרטנית:
כן, יש למערכת הביטחון (צודק, לא רק לצבא) המון סרטונים.
חלק גדול מהדקירות היה במחסומים ובנקודות שמאובטחות על ידי הגופים השונים, ומן הסתם מצולמים.
שוטרים אמורים אם אני לא טועה להיות מצוידים במצלמות אישיות שמתעדות את מה שהם עושים.
אתמול גיליתי שיש חיילים שהציוד שלהם כולל מצלמת גו-פרו על הקסדה.
אז כן, אני חושב שלמערכת הביטחון יש הרבה יותר משאבים מלכל הארגוינם המצלמים למיניהם ביחד, ושיש להם הרבה יותר סרטונים מאשר לעמותות למיניהן.
לא, אין לי וודאות, לא מלאה ולא חלקית, לגבי מה שרואים בסרטונים, שכן לא ראיתי אותם.
אני מסביר למה אני חושב שאין שום סיכוי שבעולם שבסרטונים שמוסתרים ממך רואים חיילים אמיצים שמחרפים את נפשם ומצילים אזרחים תוך מאמץ עילאי שלא לקפד חיים של אף אחד.
זאת בדיוק הסיבה שהלכתי על האופציה הכי מקלה שאפשר, והנחתי ששיעור הרציחות לעומת חיסולים מוצדקים במקרים שלא ראינו בעיניים הוא לכל הפחות כמו זה שראינו בסרטונים שכן הגיעו לידיעתנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
Noam כתב:
שוב, הנוכחות הציונית בארץ ישראל היא נטע זר, נוצר יש מאין סכסוך עקוב מדם שגבה חיים של עשרות אלפי אנשים (משני הצדדים) ויצר מאות אלפי פליטים.
והכל, שוב, כי היהודים היו תקועים לאירופה כמו קוץ בתחת והיה למעצמות נוח לפתור את הבעיה במזרח התיכון, בלי שהן יצטרכו לוותר ויתור אמיתי.
אז מה בעצם מוסרי פה?

ממה שיודע נועם,בשנת 63 לספירה רק בירושלים היו 800.000 יהודים
בארץ ישראל 2 מיליון יהודים לערך.
ואז.....הגיע כובש אכזר.
אנס גירש רצח ומכר עשרות אלפי יהודים להיות עבדים באירופה.
לדעתי ולטעמי מוסרי שאותם צאצאים של הנרצחים יחזרו לביתם מולדתם.

המספרים לגבי מספר היהודים בתקופת בית שני יכולים להיות נכונים.
זה בהחלט לא נכון להגיד שאז הגיע כובש אכזר כי הרומאים היו שם הרבה קודם מאז סוף שושלת החשמונאים (אלה שעלו לשלטון אחרי מלחמת חורמה במתייוונים ובסוף לכל מלך שלהם היה שם יהודי ושם רומי מרוב שהתייוונו), למשל הורדוס היה עם דם יהודי אבל הוא היה רומאי בכל מובן ועניין והוא היה רק אחד השליטים הרומאים שהיו לאורך התקופה הזאת והחיים התנהלו בשלום.
ואז.....הגיעה הזדמנות שנראה היה שהשלטון הרומי מתרופף ואפשר להשיג עצמאות ואז נפתחה התקוממות עממית ודוכאה באמצעים שאז היו מקובלים (טבח, הגליה ומכירה לעבדות) והיום כבר לא.
אחר כך הוקמו כל מיני מועצות חכמי דת לנהל את חיי היהודים עד שאחרי עוד 100 שנה בערך קם עוד משיח בעיני עצמו (שמעון בר כוזיבא משיח השקר והכזב) ועוד רבי גדול שהמליך אותו למלך המשיח (רבי עקיבא בן יוסף) שיגרש את הפולש האכזר בעזרת חרון האלהים, ואת התוצאות של הפסיכוזה הפנאטית המשיחית-דתית שלהם אנחנו כבר מכירים בשורה "התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו" ושלום (וב1800 השנים הבאות לא להתראות) לישראל.

אם מוסרי שצאצאיהם של פנאטים דתיים שהביאו על עצמם חורבן יחזרו לארץ שממנה הפנאטים הדתיים גורשו אז מוסרי גם שהשומרונים יחזרו אליה, ושהיבוסים יחזרו אליה, ואפילו רחמנא ליצן שאנשים שרק לפני 70 שנה חיו בה וגורשו ממנה יחזרו אליה.
בקיצור הזה הטיעון הזה הוא בומרנג אפילו יותר מטיעון המטען של הרוצח מחברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 16:05 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

לא סביר להניח כלום,

חלק גדול מהדקירות היה במחסומים ובנקודות שמאובטחות על ידי הגופים השונים, ומן הסתם מצולמים.
שוטרים אמורים אם אני לא טועה להיות מצוידים במצלמות אישיות שמתעדות את מה שהם עושים.
אז כן, אני חושב שלמערכת הביטחון יש הרבה יותר משאבים מלכל הארגוינם המצלמים למיניהם ביחד, ושיש להם הרבה יותר סרטונים מאשר לעמותות למיניהן.
לא, אין לי וודאות, לא מלאה ולא חלקית, לגבי מה שרואים בסרטונים, שכן לא ראיתי אותם.
אני מסביר למה אני חושב שאין שום סיכוי שבעולם שבסרטונים שמוסתרים ממך רואים חיילים אמיצים שמחרפים את נפשם ומצילים אזרחים תוך מאמץ עילאי שלא לקפד חיים של אף אחד.
זאת בדיוק הסיבה שהלכתי על האופציה הכי מקלה שאפשר, והנחתי ששיעור הרציחות לעומת חיסולים מוצדקים במקרים שלא ראינו בעיניים הוא לכל הפחות כמו זה שראינו בסרטונים שכן הגיעו לידיעתנו.

ראשית, לא לכל הלוחמים יש מצלמות קסדה, ולי לא ידוע ששוטרים מצוידים במצלמות גוף
שנית, לא דיבתרי על כמות המצלמות שיש לאיגוני זכויות האדם, אני מדבר על המצלמות שיש לאותם פלשתינאים שגרים בסביבה או נמצאים שם.
ושלישית, לדעתי מירב הסרטונים שצה"ל מוציא החוצה זה במקרה שבאמת עולות טענות לגבי התנהגות לא הולמת, אני חושב שלצה"ל אין כאלו סרטוני סנאף ואם היו עוד מקרים רבים כמו שאתה מתאר של ירי לא מוצדק זה היה נחשף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אם היו שני מיליון וגורשו כמה עשרות אלפים (מה שנקרא האליטות), מה קרה לכל שאר ה-1,950,000, מה שנקרא במקורות "עם הארץ"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

לא סביר להניח כלום,

ראשית, לא לכל הלוחמים יש מצלמות קסדה, ולי לא ידוע ששוטרים מצוידים במצלמות גוף
שנית, לא דיבתרי על כמות המצלמות שיש לאיגוני זכויות האדם, אני מדבר על המצלמות שיש לאותם פלשתינאים שגרים בסביבה או נמצאים שם.
ושלישית, לדעתי מירב הסרטונים שצה"ל מוציא החוצה זה במקרה שבאמת עולות טענות לגבי התנהגות לא הולמת, אני חושב שלצה"ל אין כאלו סרטוני סנאף ואם היו עוד מקרים רבים כמו שאתה מתאר של ירי לא מוצדק זה היה נחשף

אני חושב שהפלסטינאים א גרים בברלי הילס ואין להם מצלמות וידאו, ובגלל זה העמותות והארגונים מחלקים כאלה.
יכול להיות שאניי טועה לגבי מצלמות של שוטרים. יכול להיות שאני באמת מצפה פה ליתר מדי.
ואיך בדיוק הסרטונים המרשיעים שבידי צה"ל ייחשפו בזמן אמת? לרוב הם נחשפים כל כך הרבה אחרי המקרה, שאנחנו כבר נתווכח פה עד אז על דברים אחרים לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 16:11 
תן לי להבין אתה מצפה שאחרי כל אירוע שתועד צה"ל יפרסם אותו ברבים???
תכף תרצה שיהיה ערוץ שיישר לייב את הפיגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: