תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פאקינג נייט רובינסון חתם בהפועל!!!
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 11:37 
אלון כתב:
חשבתי על השיר שלו ואני יודע שלפעמים מחליפים שירים
אז אם עוד לא שרו לו את השיר של גידי גוב או אם הוא לא כל כך תפס
אפשר לשיר לו על השיר של לאלה

במדינת הגמדים רעש מהומה
הצבא לבוש מדים יוצא למלחמה
ובראש הגדוד צועד סופר נייט המפקד

נהנהנהנהנהנה נייט רובינסון

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:27 
URIKA כתב:
חובה להחליף או פשוט לשיר לו גם את הלחן של וויליאמסון. עד שבא שחקן עם השם רובינסון!!?
חוץ מזה הגיע הזמן לשיר כמו במקור באנגלית
ולשנות רק שלוש מילים:

And here's to you, Mr. Robinson 
Hapoel loves you more than you will know, wo wo wo 
God bless you please, Mr. Robinson 
Heaven holds a place for those who play, hey hey hey 
Hey hey hey 

רעיון מעולה. אחלה שיר.
לדעתי מאז ימי When he takes the ball he shoot and scores - Billy Billy Keys העליזים לא היה שיר באנגלית (ואולי אפילו גם לפני) - וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אחרי ההצלחה המטורפת של השיר המדובר אולי טוב שכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 04:27 
לא כל כך הפתיע אותי שנייט חירב אתמול, אין מה לעשות זה השחקן. הוא שבוע אחד ינצח לך ושבוע אחד יהרוג אותך. גם לא כל כך הפתיע אותי שהוא התנהג כמו אידיוט (גם עם הפאול החמישי השערורייתי, גם עם הבלתי ספורטיבית השערורייתית, גם עם הטכנית "לספסל" השערורייתית).

מה שבעיקר הפתיע אותי זה מה שהוא הוציא מסימונס, אחרי כל הציפייה לשיתוף הפעולה ביניהם שמבחינתי היתה הציפייה הכי גדולה לקראת המשחק הזה. זה היה טרה הכי מכריח (13 זריקות לשלוש!!! ועוד ביום גרוע שלו), הכי כופה (פאקינג 5 איבודים לשחקן שעמד על פחות מ-2 למשחק) והכי עושה במכנסיים (שתי החטאות עונשין רצופות שהפסידו את המשחק לשחקן שהיה על 95% מהקו והיה תמיד money ברגעים המכריעים) שראינו העונה. וכשאני אומר שנייט הוציא ממנו אני לא מאשים את נייט, זה לא משהו ברמה המקצועית. אבל משהו ברמה המנטלית, ברצון שלו להוכיח לנייט אולי, באיזושהי מוטיבציית יתר וגם מצד שני באיזושהו מקום שאולי טרה קצת מוקטן מכל הסיטואציה עם נייט ומהטרראם סביבו שהפכו את טרה לסוג של צל.

מקווה מאוד שזה משהו חד פעמי ולא סימן להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פאקינג נייט רובינסון חתם בהפועל!!!
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 06:58 
זה היה נראה קצת כאילו שניהם באו ״להראות מה הם יודעים״ ולעשות שכונה. לא בכוונה רעה, אבל הרבה חוסר מחויבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:09 
טרה שחקן מספיק מנוסה כדי שיהיה אחראי על הפשלות של עצמו. המשחק שלו אתמול היה שערורייה. לא בגלל שהחמיץ זריקות, אלא בגלל משחק סופר אנוכי וקבלת החלטות נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 11:35 
Fez כתב:
לא כל כך הפתיע אותי שנייט חירב אתמול, אין מה לעשות זה השחקן. הוא שבוע אחד ינצח לך ושבוע אחד יהרוג אותך. גם לא כל כך הפתיע אותי שהוא התנהג כמו אידיוט (גם עם הפאול החמישי השערורייתי, גם עם הבלתי ספורטיבית השערורייתית, גם עם הטכנית "לספסל" השערורייתית).

מה שבעיקר הפתיע אותי זה מה שהוא הוציא מסימונס, אחרי כל הציפייה לשיתוף הפעולה ביניהם שמבחינתי היתה הציפייה הכי גדולה לקראת המשחק הזה. זה היה טרה הכי מכריח (13 זריקות לשלוש!!! ועוד ביום גרוע שלו), הכי כופה (פאקינג 5 איבודים לשחקן שעמד על פחות מ-2 למשחק) והכי עושה במכנסיים (שתי החטאות עונשין רצופות שהפסידו את המשחק לשחקן שהיה על 95% מהקו והיה תמיד money ברגעים המכריעים) שראינו העונה. וכשאני אומר שנייט הוציא ממנו אני לא מאשים את נייט, זה לא משהו ברמה המקצועית. אבל משהו ברמה המנטלית, ברצון שלו להוכיח לנייט אולי, באיזושהי מוטיבציית יתר וגם מצד שני באיזושהו מקום שאולי טרה קצת מוקטן מכל הסיטואציה עם נייט ומהטרראם סביבו שהפכו את טרה לסוג של צל.

מקווה מאוד שזה משהו חד פעמי ולא סימן להמשך.

כל מילה. אם הייתי רואה פה היה חוסך לי באשכול הראשי של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:17 
צור ש. כתב:

מסתבר שהקטע עם רז ניסים כהן הגיע עד לג'ימי קימל (חנוך דאום העלה)
https://www.facebook.com/HanochDaum/vid ... 665834592/

נ.ב. ניסים כהן הזה (בעצם זה כדורסלן עם שם משפחה שמכיל שם מלא של כדורגלן לשעבר) יכול ללמד אפילו את מירי רגב באיך תופסים כותרות ראשיות מכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 15:03 
הפסיד את המשחק לבד, התנהג כמו סמרטוט רצפה ואחרון השחקנים ולא כמו כוכב NBA.
שיתחיל להתאפס על עצמו, לא מעניין אותי מי הוא או מה הוא מצידי שיהיה סטף קארי, נתן אתמול משחק יותר גרוע מכל משחק של באטל העונה ולאו דווקא בגלל יכולת.
מה גם שאפס לקיחת אחריות ומנהיגות, משחק שכונתי עם אסיסט בודד ו 7/17 מהשדה
3 סלי שדה במחצית 2 ובהארכות וגם 2 שלשות גרועות בפסטיבל ברייק (למרות שאחת מהן נכנסה).
אבל גולת הכותרת זה ההתנהגות המרתיחה שלו.
איפה השכל שלך? מה זאת העבירה על ברנדווין אחרי של שלך, ששלחה אותו לקו ואותך החוצה?
שיתחיל להתעסק בכדורסל ולא ברז ניסים כהן ובמצלמות, על דברים כאלה קונסים שחקנים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 15:28 
סימונס היה אתמול הרבה יותר גרוע מנייט.
זרק 13 שלשות, וגם עמד על הקו ביתרון 2 , 4 שניות לסוף.
אם הוא שם אותן, אנחנו עכשיו במקום אחר לגמרי, חוגגים, ובמרחק 2 משחקים מנהריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 16:00 
הסל האחרון לפני ההארכות, בזמן שטרה מתכונן לזרוק מהקו נייט בסוג של טראש-טוק מחובק עם ברקוביץ' (/ברנדווין), בלאט מסתכל עליהם, רביב מבקש ממנו שיתעסק במשחק, הרי נשארו רק כמה שניות, נהריה לוקחת ריבאונד, כל הפועל מבולבלת, נייט נשאר האחרון שלא יורד להגנה, סל + עבירה ומהרגע הזה לא חזרנו. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:06 
בוריס כתב:
שיתחיל להתאפס על עצמו, לא מעניין אותי מי הוא או מה הוא מצידי שיהיה סטף קארי, נתן אתמול משחק יותר גרוע מכל משחק של באטל העונה ולאו דווקא בגלל יכולת.
3 סלי שדה במחצית 2 ובהארכות וגם 2 שלשות גרועות בפסטיבל ברייק (למרות שאחת מהן נכנסה).
איפה השכל שלך? מה זאת העבירה על ברנדווין אחרי של שלך, ששלחה אותו לקו ואותך החוצה?

איזה קשקוש. אפשר לבוא בטענות לרובינסון ובצדק, אבל אתה שוכח שהשחקנים של נהרייה עשו הכל כדי להוציא אותו מריכוז והצליחו בעזרתם האדיבה של השופטים. מעבר לכך, העובדה שהוא נמצא במגרש ומשך 3 התקפות לא נוגע בכדור, זו בעיה קודם כל של מאמן.

כן, היה לו משחק חלש, אבל להגיד שהוא התנהג כמו "סמרטוט רצפה"? בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 10:20 
אני מאמין לנייט שחלק מהפאלטות הקטנות שלו קשורות לחוסר ההיכרות עם הכדורסל כאן. אבל ברור שגם חלק מהן קשור לזלזול, ענייני אגו וכו'. כל נושא הפאולים הוא באופן כללי זלזול, לא יכול להיות ששני משחקים הוא מסתבך בבעיית עבירות כמו ילד (ועוד מול מי? ניב ברקוביץ' ועודד ברונדווין?), מדובר פה על גארד ולא על שחקן גבוה שצריך להרביץ במאבקים בצבע. לא מכיר גארדים שעושים כל כך הרבה פאולים מטומטמים, שגובלים בהפקרות וחוסר אחריות. מבחינתי כל הפאולים שלו הם פאולים מיותרים (חוץ מאחד על קוקיה במיסמאצ' מתחת לסל), והרבה מהעניין זה שהוא גם לא ממש שומר (דבר שב-NBA הוא לא היה מעז לעשות) ואז הוא שולח ידיים סתם. רואים שהוא תחרותי מאוד ורוצה לנצח אבל זה בא לידי ביטוי רק בדברים שבא לו עליהם ולא באיזושהו אופן ממושמע ומתודי שאתה מצפה משחקן.

ובכל זאת אני חושב שאין ספק שהיה משהו מאוד שונה בהפסד שלשום מההפסדים הצמודים בתחילת העונה. אם באותם משחקים דיברנו על כמה חסר איזה קאליף וואייט שיקח על עצמו את המשחק, סקורר שייצר לעצמו מצבים מכלום (ובאמת לא היה שחקן כזה בהפועל) אז אני חושב שהשבוע היה לנו משיחק עם איזה 2-3 קאליף וואייטים במקביל. גם טרה, גם נייט ואפילו קצת רביב ניסו לנצח את המשחק בכוח וזה פשוט לא הלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 11:04 
רוב ההתקפות האלו היו אחד על אחד ו-4 מסתכלים. ההגנה לא פראיירית ומצופפת, ומאוד מאוד קשה לעשות סל ככה.
אף אחד לא נע בלי כדור, גם החסימות בפיק אנד רול זה בדיחה. רוברט לא ממש חוסם, רק עובד ליד ועושה כאילו, ונייט ברוב המקרים לא ניצל את זה לחדור או לקלוע,
אלא פשוט כידרר הצידה, השומר שלו חזר אליו, והופ - אבד היתרון שהפיק אנד רול יכל לייצר. ואז שוב אחד על אחד ו-4 מסתכלים. ספורטק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2016, 20:52 
מה חדש בזה? אותי עצבן למשל שהיתה התקפה אחרונה במשחק או בהארכה (לא זוכר) וניייט מכדרר ומכדרר ובמקום לנסות לעשות סל או לחדור ולמסור לשחקן פנוי הוא מוסר בשניה האחרונה למתן שעומד לידו מכוסה לזריקה חסרת סיכוי מהשלוש. ראבאק בשביל מה אתה מקבל כדור אחרון? כדי לא לעשות איתו כלום ולתת למתן לזרוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
קשה לו ההתאקלמות פה עדיין אבל אני אוהב אותו. בהתקפה אחרונה 3 שחקנים של קרית גת עליו מפנים למתן זריקה קלה. הוא תורם גם בחטיפות ודברים שלא נכנסים לסטטיסטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
די נו.
משחק ראשון הוא היה טוב, שני נסבל, היום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 21:14 
היה חלש מאוד אבל לפחות לא חירב את המשחק כמו בנהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
לא היה טוב אבל נתן כמה פעולות טובות בחלק האחרון, סחיטת פאולים וחטיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פאקינג נייט רובינסון חתם בהפועל!!!
הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 21:21 
לא ברור לי למה הוא לא זה שמוביל כדור ולימונד משחק גארד. אי אפשר לעצור אותו בחדירות, וכשלימונד מוביל כדור הוא הולך לאיבוד.
מאמן עם הרבה שכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 22:09 
נראה כמו איך שחששתי שייראה. פאסיבי, מנסה דברים מסובכים, לא יוזם, לא ממש שומר. לא עושה את השחקנים לידו לטובים יותר. ונראה כמו מישהו שלא מפנים את מצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 01:05 
אפשר לספור את כמות הפעמים שהוא הריץ פיק אנד רול במחצית הראשונה על יד אחת (ספרתי). שיחק המון אוף דה בול, לא היה מעורב. אמנם אי שם בקולג' הוא שיחק הרבה אוף דה בול אבל אני לא רואה את היעילות הגדולה שלו בסיטואציה הזאת, המשחק שלו מתבסס על היכולת לייצר מהפיק אנד רול לטוב ולרע. כל דבר טוב שהוא עשה במשחק מול ראשל"צ בא מהפיק אנד רול. יכול להיות שאחרי השכונה במשחק הקודם הוא לקח צעד אחורה מבחינת היוזמה אבל זה סתם תקע את משחק ההתקפה שלנו ועשינו מחצית ראשונה עם כמות נקודות של רבע. אני די בטוח שאלו לא הוראות מאברהמי אלא חוסר ודאות של נייט לגבי התפקיד שלו בקבוצה ואיזשהו ניסיון "לתת את הבמה לרביב" וכו'.
לפחות שיפר את ההגנה (5 חטיפות, לא נתן פוסט אפ לדילייני, לא עשה פאולים מטומטמים), למעט הפעמים המרתיחות האלה שהוא נופל בהתקפה ולוקח לו שנה לקום ולרדת להגנה שאפשר להשתגע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 06:34 
נראה ששיחק יותר כדי לא להרוס, ולא כדי ליצור, דיי פסיבי, ראיתי הרבה דיאלוגים עם השופטים שהיו על גבול בין לחפש או לא לחפש אותו כולל פה ושם הזהירו אותו, נראה שהוא לא רגיל שעל כל שטות שורקים ולא נותנים לשחק . מבחינת הגנה היה לדעתי בסדר גמור והחטיפות זה משהו תענוג. אני דיי מאמין ומשוכנע שנראה אותו בא לדי ביטוי ודומיננטיות במשחקים הבאים.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 07:01 
חייב להפסיק עם ההטעיות האלה כשהוא מוסר - השחקנים לא מוכנים לזה וזה סתם יותר איבודים ובלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 07:25 
משחק הבא חייב להוביל כדור ברוב הדקות שלו על המגרש. חייב.
גם ככה ההתקפה שלנו הכי אימפוטנטית בליגה, כשהוא עומד בצד לא נוגע בכדור, וכולם מסתכלים על רביב - זה אחד על חמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 07:59 
נועם שחם כתב:
בוריס כתב:

איזה קשקוש. אפשר לבוא בטענות לרובינסון ובצדק, אבל אתה שוכח שהשחקנים של נהרייה עשו הכל כדי להוציא אותו מריכוז והצליחו בעזרתם האדיבה של השופטים. מעבר לכך, העובדה שהוא נמצא במגרש ומשך 3 התקפות לא נוגע בכדור, זו בעיה קודם כל של מאמן.

כן, היה לו משחק חלש, אבל להגיד שהוא התנהג כמו "סמרטוט רצפה"? בחיאת.

שחקני נהריה הוציאו אותו מריכוז? שחקני נהריה?
אולי אתה חושב שאני כותב נגדו כי אני רוצה לעשות דווקא נגד הפסטיבל שלו אבל אני ממש לא כזה, אני שופט אותו כמו כל שחקן ואם באטל היה עושה את אותן פעולות הוא היה נצלב בשער העיר.
הפאול הזה שהוא ביצע על ברנדווין, עבירה חמישית, 2 זריקות מהקו , ושעל שעון הזריקות עברה שנייה אחת היא סממן לכך שהוא לא נמצא כאן כדי לנצח.
אז לא עוזר לי שהוא נייט רובינסון.
אז עכשיו כל קבוצה תנסה להוציא את הרכז של היריבה מריכוז, הרבה יותר פשוט.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
התנהל בצורה די מביכה לדעתי אתמול. כל המשחק היה מרוכז בלריב עם השופטים שלזכותם ייאמר יכלו לתת לו טכני בכמה הזדמנויות אבל הפגינו איפוק ש-95% מהשופטים בליגה לא היו מפגינים- כל המשחק צרח עליהם, נופף ידיים בפרצוף שלהם,פעם אחת ממש נעמד מול אחד ודיבר לו בתוך הפרצוף בעצבים. חלאס שיתאפס כבר, שיוריד את הפוזה שלו ובמקום להתעסק בחרא שיתעסק בלאיים קצת על הסל, מה שהוא לא עשה עד הרבע האחרון. לפרקים זה נראה שהוא סטטיסט על המגרש וזה לא צריך להיות ככה. אני מקווה שמישהו יאפס אותו ויגיד לו שהוא פה בשביל לשחק כדורסל ולא להתעסק בקקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 09:29 
הפוזה היא של השופטים שכל שנייה אומרים לו להכניס חולצה למכנסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

מציע לך לראות קצת שידור חוזר של המשחק...ואתה יודע מה, נו אז אמרו לו להכניס חולצה, אז בשטויות האלה הוא צריך להתעסק? לא מתאים ששחקן כ"כ מנוסה יתרכז בשטויות חצי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
מהפכה כתב:

מציע לך לראות קצת שידור חוזר של המשחק...ואתה יודע מה, נו אז אמרו לו להכניס חולצה, אז בשטויות האלה הוא צריך להתעסק? לא מתאים ששחקן כ"כ מנוסה יתרכז בשטויות חצי משחק.

כבר בדקות הראשונות, הוא עשה חטיפה ולייאפ. ומצד אח"כ נצמד לשחקן של ק.גת וחיפש קצת טראשטוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: