תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרצליה בחוץ - שבת, 12/3, 19:10
הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 21:46 
הוקיץ' כתב:
red pepper כתב:
הוקיץ' כתב:
אל באנדי כתב:
כן הקהל אשם
אולי די ?

האנשים האלה לא אוהדים את הפועל, הם אוהדים את עצמם.
השחקנים יחרבנו עליהם? הם מעודדים. ההנהלה מחרבנת עליהם? הם מעודדים. השופטים מזיינים אותנו? שנשרוק בוז? חלילה, לא ישברו אותנו.

ההנהלה מחרבנת עליך?

אני לא חושב שההנהלה מחרבנת עלי במובן של שמה עלי, זין אבל אני כן חושב שהם עושים עבודה רעה מאוד ללא הפקת לקחים ולנו כקהל מגיע הרבה יותר.

בוא נניח שאתה צודק. אתה חושב שאם לא יעודדו או יקללו את ההנהלה זה יגרום לה לעשות עבודה טובה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 22:13 
העידוד היה הרבה יותר טוב בדרבי כשאולטראס הפועל לא נכנסו, אבל משום מה כולם מתביישים להגיד את זה. שריקות בוז בהתקפות של מכבי, שירים מוכרים ודוחפים בהתקפות של הפועל. לגבי היום, הרבה יותר אותנטי ומשקף את התחושות של הקהל זה לסיים משחק כזה בשתיקה רועמת ולאפשר לאנשים להרגיש כאב במקום העידוד המדחיק והמציק הזה אחרי משחק מחריד של הפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 22:18 
האדום הצורר כתב:
העידוד היה הרבה יותר טוב בדרבי כשאולטראס הפועל לא נכנסו, אבל משום מה כולם מתביישים להגיד את זה. שריקות בוז בהתקפות של מכבי, שירים מוכרים ודוחפים בהתקפות של הפועל. לגבי היום, הרבה יותר אותנטי ומשקף את התחושות של הקהל זה לסיים משחק כזה בשתיקה רועמת ולאפשר לאנשים להרגיש כאב במקום העידוד המדחיק והמציק הזה אחרי משחק מחריד של הפועל.

לפי העידוד חשבתי שממשיכים את המחאה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 23:25 
היה עידוד מחאתי בסיום כשהקבוצה פשוט לא שיחקה כדורסל,מה רע בזה? לא הבנתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 23:36 
קונגר,
במה זה טוב? מה עושים עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 23:39 
יאללה הפועל מלחמה כתב:

הבעיה לא הייתי בסוף, אני עמדתי באמצע בין הפועל להרצליה, העידוד כמעט לא נשמע (בעיקר היה רעש של הכאוז שלהם והזמבורות), וכשכבר מעודדים עסוקים בעיר ב: מי שלא קופץ שוטר, ש.מ.ת.כ ושטוית מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 00:02 
אם תשימו את קונגר באשדוד/הרצליה/נהריה הוא היה שחקן מדהים.
אין לו את האופי של הלידר, של הספק נקודות עיקרי, אבל בתור זר בקבוצה שרצה, שמשחקת כדורסל טוב הוא שחקן מצויין ואנו מתעקש על זה.
להגיד שהוא גרוע זה עוול.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 00:19 
beny כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:

הבעיה לא הייתי בסוף, אני עמדתי באמצע בין הפועל להרצליה, העידוד כמעט לא נשמע (בעיקר היה רעש של הכאוז שלהם והזמבורות), וכשכבר מעודדים עסוקים בעיר ב: מי שלא קופץ שוטר, ש.מ.ת.כ ושטוית מהסוג הזה.

זה כבר בעיה עם הדציבלים שם וגם עניין של מיקום,לא מסכים שזה היה העיקר ואני נהנתי (מהעידוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 06:46 
הוקיץ' כתב:
אל באנדי כתב:
כן הקהל אשם
אולי די ?

האנשים האלה לא אוהדים את הפועל, הם אוהדים את עצמם.
השחקנים יחרבנו עליהם? הם מעודדים. ההנהלה מחרבנת עליהם? הם מעודדים. השופטים מזיינים אותנו? שנשרוק בוז? חלילה, לא ישברו אותנו.

ברור, אנחנו אוהדים את עצמנו. רק אתה אוהד של הפועל.

1) החלק של הקהל שאתה כ"כ שונא, עודד כל המשחק אותו הדבר (זה לא שבסוף הגבירו את הווליום). ההבדל בין כל המשחק לחלק האחרון, הוא דווקא יתר הקהל שהצטרף ועודד, אחרי שכל המשחק הוא שתק. את החלק הזה בקהל, שישב בצדדים, אתה דווקא פחות שונא. הם גם אוהדים של עצמם?

2) השחקנים וההנהלה מחרבנים עלינו. ברור, היה צריך לקלל היום בכלל, לא לעודד.

3) לגבי הלחץ על השופטים אתה כמובן צודק, אבל זו בעיה לא של החלק שאתה שונא בקהל, אלא של כל הקהל. קהל בושה. הקהל היחיד בארץ שנותן לשופטים לזיין אותו ומתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 09:40 
מה קשור ההנהלה?
ההנהלה זה אנחנו ואנחנו זה ההנהלה.
מקווה שנישאר בליגה ואני בטוח שבעונה הבאה נראה אחרת, כל מה שחסר לנו זה איש מקצוע רציני וסמכותי ושינוי גישה ביחס להתנהלות התקציבית (השקעה בזרים איכותיים).
מי שחושב שהבעיה היא בהנהלה, הבחירות בשבוע הבא, אך דעו, אם רמי לא ימשיך בתפקידו, כל העתיד של המועדון בסכנה. אני מצביע לרמי בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 11:10 
אבא של קידר כתב:
אני מצביע לרמי בעיניים עצומות.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 11:13 
אבא של קידר כתב:
מה קשור ההנהלה?
ההנהלה זה אנחנו ואנחנו זה ההנהלה.
מקווה שנישאר בליגה ואני בטוח שבעונה הבאה נראה אחרת, כל מה שחסר לנו זה איש מקצוע רציני וסמכותי ושינוי גישה ביחס להתנהלות התקציבית (השקעה בזרים איכותיים).
מי שחושב שהבעיה היא בהנהלה, הבחירות בשבוע הבא, אך דעו, אם רמי לא ימשיך בתפקידו, כל העתיד של המועדון בסכנה. אני מצביע לרמי בעיניים עצומות.

העונה הבאה? בינתיים אפילו העונה שעברה היא חלום מתוק בתחום הזרים לעומת הפארסה של העונה הנוכחית. אני לא יודע מאיפה האופטימיות שיהיה שיפור.
והעונה הבאה כרגע בכלל לא חשובה. העניין הוא להביא את השחקן שיציל את הקבוצה מירידה בעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 14:08 
לגבי המשחק אתמול, אני חושב שקיבלנו איזה 30-40 נקודות קלות ממתפרצות. 15 איבודים, 9 גגות שקיבלנו והמון החטאות באזור הטבעת (44% לשתיים) יצרו הרבה הזדמנויות לריצה שהרצליה ניצלו בלי בעיה. קיבלנו 101 נקודות לא מחולשה הגנתית אלא בעיקר מחולשה התקפית.

נקודת האור היחידה היתה שוויליאמסון ורותבארט היו סוף סוף וויליאמסון ורותבארט של נהריה. ברור שזה לא הספיק לכלום עם הקו האחורי החלש להחריד שלנו אתמול ועם היום המזעזע של קונגר וג'ף, אבל וויליאמסון סוף סוף לא היה נראה כמו נגר מוחלט (שלשה + שתי קליעות מחצי מרחק + סיומת סבירה) ורותבארט עם המדד הכי גבוה שלו העונה ודאבל דאבל ראשון מאז מחזור 9 (שנה שעברה היה לו דאבל דאבל ב-13 מתוך 16 המשחקים האחרונים של העונה). והרצליה בהחלט לא קבוצה שקל לשחק מולה בצבע.
אם רק יהיה לנו קו אחורי שישחק איתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לגבי המשחק אתמול, אני חושב שקיבלנו איזה 30-40 נקודות קלות ממתפרצות. 15 איבודים, 9 גגות שקיבלנו והמון החטאות באזור הטבעת (44% לשתיים) יצרו הרבה הזדמנויות לריצה שהרצליה ניצלו בלי בעיה. קיבלנו 101 נקודות לא מחולשה הגנתית אלא בעיקר מחולשה התקפית.

נקודת האור היחידה היתה שוויליאמסון ורותבארט היו סוף סוף וויליאמסון ורותבארט של נהריה. ברור שזה לא הספיק לכלום עם הקו האחורי החלש להחריד שלנו אתמול ועם היום המזעזע של קונגר וג'ף, אבל וויליאמסון סוף סוף לא היה נראה כמו נגר מוחלט (שלשה + שתי קליעות מחצי מרחק + סיומת סבירה) ורותבארט עם המדד הכי גבוה שלו העונה ודאבל דאבל ראשון מאז מחזור 9 (שנה שעברה היה לו דאבל דאבל ב-13 מתוך 16 המשחקים האחרונים של העונה). והרצליה בהחלט לא קבוצה שקל לשחק מולה בצבע.
אם רק יהיה לנו קו אחורי שישחק איתם...

רוטבארט בלט כי לא באמת שמרו עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 18:32 
לא מסכים, הרצליה קבוצה עם הגנת צבע מצוינת ומאצ'אפ קשה מאוד בשביל רותבארט (במיוחד אנג'איי אבל גם סמואלס וסינגלטון זה לא פראיירים). בשני המשחקים הקודמים מולם הוא היה רע מאוד ולא הצליח לבוא לידי ביטוי בכלל. אתמול הוא נתן משחק יפה ומגוון עם כמה מהלכים מתחת לסל (קרדיט לבלאט שהפעיל אותו מצוין בפיק אנד רול), ריבאונד התקפה, סיומת מתפרצות (בדאנקים יפים כמו שכל העונה כולם מבקשים ממנו), שלשה (שהוא לא קלע כבר מעל חודשיים) והרבה יותר ביטחון מבדרך כלל. נכון שהוא לא קיבל הרבה כדורים בפוסט לאחד על אחד עם הגב לסל אבל זה בסדר גמור, היה הרבה יותר בשטף של המשחק מאשר המשחקים שמכריחים עליו בפוסט. הוא שחקן מגוון מאוד לגובה שלו וצריך לנצל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר פשוט לא היה לנו מה למכור בהתקפה. כל סל היה כמו גול, ובגלל שהחטאנו ואיבדנו כדורים בהתקפה אז גם נתנו הזדמנויות כאמור למתפרצות. הצלחנו להחזיק ככה מעמד מחצית, ומתישהו פשוט השחקנים נשברו. מאד קשה להישאר ככה במשחק, בטח מול קבוצה מוכשרת התקפית ויחסית מחוברת כמו הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 20:46 
הפועל כתב:
בסופו של דבר פשוט לא היה לנו מה למכור בהתקפה. כל סל היה כמו גול, ובגלל שהחטאנו ואיבדנו כדורים בהתקפה אז גם נתנו הזדמנויות כאמור למתפרצות. הצלחנו להחזיק ככה מעמד מחצית, ומתישהו פשוט השחקנים נשברו. מאד קשה להישאר ככה במשחק, בטח מול קבוצה מוכשרת התקפית ויחסית מחוברת כמו הרצליה.

אני מסכים. בסופו של דבר זה כל הסיפור. כשאתה כל כך מוגבל בהתקפה, אתה תשלם את המחיר בהגנה.
אבל השאלה היא למה קבוצה בסכנת ירידה גדולה, מופיעה למשחק חשוב, עם סגל שמראש אין לו שום סיכוי לנצח ואפילו לתת קרב.
ידעתם שסימונס פצוע כבר ביום שני בבוקר, למה לא להביא שחקן, בעמדה שממילא זועקת לחיזוק.
איזו מין התנהלות זו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 11:39 
התנהלות של קבוצה שחיה מהיד לפה, נפלה כבר כמה פעמים העונה עם שחקנים זרים וכנראה שבמצב הנוכחי לא מסוגלת להנחית גארד זר מצוין ביומיים.

זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
והאמת כשיודעים שסימונס חוזר מהר מהצפוי (לפי כלי התקשורת ישחק כבר מול נהריה), אז זה כבר נהיה גבולי להביא שחקן לשבועיים. עד שתמצא אותו, עד שיגיע, עד שיתאקלם - הופ כבר סימונס חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 12:01 
הפועל כתב:
והאמת כשיודעים שסימונס חוזר מהר מהצפוי (לפי כלי התקשורת ישחק כבר מול נהריה), אז זה כבר נהיה גבולי להביא שחקן לשבועיים. עד שתמצא אותו, עד שיגיע, עד שיתאקלם - הופ כבר סימונס חוזר.

זה היה נכון אם הפועל הייתה במצב של מכבי ראשון לציון או בני הרצליה. זה לא נכון כשהפועל בסכנת ירידה רצינית. במצב הזה חובה להגיע לכל משחק בהרכב מלא שיכול לנצח. למשל, לפני שנתיים, אחרי חצי הגמר, נתנו לרביב עוד מנוחה, וידעו שיפסידו משחק נגד הפועל ירושלים. זו החלטה נכונה. כי הפועל הייתה בצמרת והיה אפשר לספוג את זה. עכשיו זו החלטה גרועה שיכולה להתברר בסיום העונה כמכרעת. להופיע נגד הרצליה עם ההרכב הזה.
ובנוסף: גם ככה הקבוצה הזו משוועת לגארד זר. זה ברור כבר כמה וכמה חודשים. גם כשסימונס בריא. זה ברור שחובה להביא גארד זר. אז מה בדיוק העניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אם להביא גארד זר נוסף במקום ויליאמסון זאת שאלה אחרת שלא קשורה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 12:11 
אני אוהב את פרוויס, אמנם יש לו "אג'נדה" אבל עיונית הוא בדרך כלל צודק, נראה לי שגם הפעם. השאלה אם ניתן בכלל להנחית גארד זר במיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 12:30 
פרוויס לא מתעסק במה ניתן, הוא מתעסק במה צריך...
וזה בסדר גמור כשאתה אוהד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
לגישתו של פרויס הוא בהחלט צודק, הבעיה היא שלא בטוח שגישתו נכונה.

ללא ספק אם המטרה היא למשוך את הזמן ולסיים את העונה כשהזרים שלך הם, גארד חדש, סימונס, קונגר ואלן היה חייב להביא גארד עכשיו.
אתה לא יכול להיות בטוח שטרה יחזור, שהחזרה המהירה שלו לא תפגע בו וכו', ואם ניתן לתת לו לנוח עוד שבוע מבלי להיפגע מקצועית בצורה (ואולי אפילו להשתפר)
זה הכרח המציאות.

רק שלא בטוח שזאת המציאות, נגד מכבי ראינו מה החשיבות של 3 שחקני צבע, אנחנו מודעם לבעייצ העברות של אלן ורוטבארט, וגם למגבלות שלהם (ויש להם),
יש מצב, שאי אפשר לפסול על הסף, שויתור על אחד מהם תמורת זר יהיה מכריע עבורנו ולא לצד החיובי. מאחר ואנחנו במצב שנפילה תהיה מכרעת, הסיכון שבמהלך
כבנ שלא הופך אותו לכדאי בהכרח. אין ספק שאם היינו מתנהלים אחרת והיינו עם עוד 2-3 ניצחונות זה היה מהלך שיכול להקפיץ אותך קדימה כאשר הסיכון בו הוא "קטן"
עד לא קיים, אבל זה לא המצב. ואם פרוויס לא סומך על יכולת בחירת הזרים ווקבלת ההחלטות של הצוות המקצועי וההנהלה לשים את כל יהבת בכך שנביא גארד זר תותח,
זה קצת "בעייתי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 13:03 
קבוצה סבירה בליגת העל, כזו שרוצה להתמודד בה כמו שצריך, חייבת שני זרים בקו האחורי - ורצוי מאוד שיידעו לייצר מכדרור. זה אל"ף בי"ת. הקבוצה היחידה שאין לה העונה שניים כאלה ומצליחה זה נהריה, אבל יש לה את ניב ברקוביץ' בעונת שיא, את אומה, וגם קמרון קלארק הוא יוצר מעמדת הפורוורד (יותר טוב מכל מה שיש להפועל העונה. כולל הגארדים). ואולי רישון, אבל יש לה את ליונס ובן שימול שיוצרים מצויין. ומונרו שהוא שחקן כל כך מיוחד, שאין לאף קבוצה אחרת בליגה. הוא רכז מעמדת הסנטר.
זו בכלל לא צריכה להיות שאלה. הפועל צריכה לעלות לכל משחק עם גארד זר, סימונס, ג'ף אלן. שהזר הרביעי יהיה וויליאמסון או קונגר, מה שיבחרו בהתאם למשחק.
ככה אמורה להיות קבוצה בליגת העל שמבינה איפה היא נמצאת, שמתנהלת כמו שצריך. שוב, זה אל"ף בי"ת. לא צריך להיות ג'נרל מנג'ר, ולא מאמן בעל ותק, ולא איזה פרשן על. כל מה שצריך זה לראות כדורסל ישראלי בשנים האחרונות. ולא להמציא את הגלגל (וליפול שוב ושוב ושוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 14:10 
כל מילה.
וכל מי שטוען שלא עושים את זה כי אין לנו כסף (לא נמאס מהטיעון המגוחך הזה?) טועה ומטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
כל מילה.
וכל מי שטוען שלא עושים את זה כי אין לנו כסף (לא נמאס מהטיעון המגוחך הזה?) טועה ומטעה.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 19:36 
אני חושב שלא עושים את זה כי חושבים על דרכים חדשות ומגוונות לחרבן על האוהדים. וזה כידוע גוזל זמן רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שכן מנסים לעשות את זה ולא ברור לי למה אנשים מנסים לתרץ את זה שלא מנסים לעשות את זה, בטח שבתירוץ שכבר נאמר על ידי אנשי הנהלה אינספור פעמים שהוא מופרך, כשברור שהם כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מרץ 2016, 20:07 
מי אמר שהם לא מנסים לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: