תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משטרה
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
אין

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
8 אוהדים מורחקים עד לסיום העונה,ביציע או מחוץ לו,אסורות קריאות ש.ש.ל וש.מ.ת.כ
המשטרע במיטבה!
מעבר לכך שהקריאות אסורות רק לפי תקנון האיגוד והמשטרע לוקחת את החוק לידיים בטענה לשלום הציבור וחשש להפרת הסדר הציבורי..

תמונה
למי שתהה מה הסיבה למעצרים האלימים- אפשר לראות את פירוט העבירות בתחתית כתב האישום.

רמי חייב לרוץ עם זה, דיקטטורה של בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.2877212

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:35 
משטרת עולם שלישי,
מדינת עולם שלישי,
ואיש אינו פוצה פה ומצפצף,
העיקר שהתקשורת אדומה...
אדומה מבושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:52 
הפועל כתב:

הטור של אייל גיל בספורט הארץ

אוהדים — צעירים, נשים, אבות, ילדים — הולכים למשחק כדורסל, שרים שירים, מנסים להיכנס לאווירה, רוצים לעודד ולתמוך בקבוצתם, ופתאום הם מותקפים. לא חלילה על ידי אוהדי היריבה, אלא דווקא על ידי זו שממונה על ביטחונם.

כך קרה בצעדת אוהדי הפועל תל אביב ליד אליהו לקראת הדרבי ביום ראשון. זו צעדה מוכרת, שכבר הפכה לנוהג אצל אוהדי הפועל כדי להראות "אנחנו כאן". נכון, היו שם אותם שירים לא יפים שאנחנו מכירים מהיציעים, אותן אמירות עליהן ניתן לוותר ואפשר לגנות, אך הם ללא ספק לגיטימיים ומותרים. לא היו שם רק אוהדים קיצוניים ומשוגעים, לא היתה התלהטות או התלהמות. רק צעדה ושירים: בעד הפועל, בגנות מכבי והעומד בראשה. לא משהו שלא שמענו קודם, זה בטוח.

השירים האלה לא מקובלים על ידי כוח השיטור במקום? אין שום בעיה. אפשר להעיר, להזהיר, להתריע, לצלם ולתעד. אלא שביום ראשון החלו השוטרים — שהיו חמושים באלות, רובים וכלבים — לעצור אנשים תוך הפעלת אלימות קשה עם דיווחים על לא מעט חבלות ושיניים שבורות. הטענה על "חשד להפרת הסדר הציבורי" על שירי אוהדים היא עלובה ומקוממת. אוהדים הוכו ונעצרו בכוח על כך ששרו שירים — זה נשמע למישהו הגיוני? זו היתה ללא ספק פעולה משטרתית אגרסיבית וחסרת פרופורציות לסתימת פיות.

אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל הם לא האהובים ביותר בענף, והרוויחו בצדק חלק לא מבוטל מהשם הרע שיצא להם. אך אין כל הצדקה לכך שאוהדים יותקפו ברחובות על ידי המשטרה בגלל שירי עידוד, אין כל סיבה שבמדינה דמוקרטית תתחולל סתימת פיות אלימה שכזאת. הדממה מצד איגוד הכדורסל, מינהלת הליגה ומשרד הספורט כואבת. בישראל עדיין אפשר לעודד, לשיר שירים, למחות, להביע דעה ולחזור הביתה בשלום. כך לפחות היינו רוצים להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
ריכזנו עבורם מס' עדויות שהגיעו למערכת האתר:
http://red-fans.com/Article.asp?id=10700

מוזמנים לקרוא ולשתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 15:53 
Fez כתב:
אני מתייחס ספציפית להודעה של האולטראס שצוטטה פה. שנינו יודעים מה היחס של חלקים נרחבים מהאולטראס, בימים כתיקונם, ל-"שאר הקהל" ולהנהלה. שנינו יודעים כמה אותם אנשים שמים זין על בקשות משאר הקהל ומההנהלה בנושאים רבים, וגם עושים את זה בגאווה לא מבוטלת. לבוא עכשיו בהודעה מלכדת כזאת ולנסות לרתום את כולם סביב "המאבק של כולנו", "מרמת האוהד ועד רמת הבעלים", "לצאת בפומבי ולהעניק גיבוי" וכו', זה אולי נכון ברמה העקרונית (ואני כאמור מסכים עם כל מילה לגבי המשטרה שמתנהגת כמו ארגון פשע) - אבל זה פשוט קצת מצחיק לשמוע את המילים האלה מארגון שדי מחרבן על שאר הקהל ועל ההנהלה כשנוח לו. כמאמר הקלישאה, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. האולטראס לא יכול להיות בדלן יום אחד וכושלאמא של כולם, ויום אחרי זה לקרוא לכל הקהל ואחותו להרתם איתם בסולידריות למאבק המשותף. אם האולטראס רוצה להנהיג וללכד (והלוואי שהוא היה ארגון כזה) אז הוא צריך להתנהג בהתאם לא רק כשנוח לו.

באמת שאני לא מיתמם, אבל אתה יכול לכתוב לאילו מקרים את מתכוון ששמו זין?
כי נראה שחלק מהדברים שמאשמים את האולטראס כאירגון, לא קשורים אליו כאירגון. למשל, אם מישהו כתב פה שאיימו על אוהדים שנכנסו, אז אם קרה דבר כזה, זה בטח לא היה על דעת האירגון, שניסה לדבר עם אנשים ולשכנע אותם. אם ילד מרשה לעצמו לקלל או לאיים, אז חמור וזה לא התפתח בתוך ואקום מן הסתם, אבל עדיין לא אומר גם שאולטראס הפועל איים על אנשים שנכנסו.
חוץ מזה, אני גדול המתנגדים לאנטי כנגד הקהל של הפועל, אבל כמה מקרים כאלה היום השנה?
צריך גם להסתכל על המגמה, אחרת לא משנה מה האולטראס יעשה, ימשיכו להגיד שהוא הולך נגד הקהל. ואני חושב שהמגמה השנה הייתה חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 16:04 
אני חושב שאחד הציטוטים הכי חזקים מהכתבה ב"אדום עולה" הוא הציטוט שמסכם את העדות המזעזעת של י':

"מה שהכי ריגש אותי הייתה הפגנת הסולידריות העוצמתית של אוהדי הפועל. בחיים לא הרגשתי שאנחנו כל כך מאוחדים. נשארו בחוץ אנשים מבוגרים שאני מכיר מתחילת דרכי כאוהד בשער 2. נשארו נשים צעירות שלא קשורות לאולטראס. כל הכבוד לאוהדי הפועל וכל הכבוד לאולטראס שהבהיר שזה לא מאבק של הארגון. זה מאבק של כולנו ושכולנו פה ביחד. האנשים החזקים באולטראס דיברו יפה עם אנשים מבוגרים שבחיים לא היו בשער 5 והסבירו למה אסור להיכנס. ככה זה צריך להתנהל, בגלל ההתנהלות של האולטראס הייתה כזאת הצלחה וכמות גדולה של אוהדים לא נכנסה"

ככה מאחדים קהל. הלוואי והאולטראס ימשיך בהתנהלות כזאת,
הלוואי וכל הקהל שלנו יתאחד נגד האלימות המשטרתית כי זאת מזמן כבר לא צרה רק של חברי האולטראס. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 16:28 
צור ש. כתב:
הלוואי והאולטראס ימשיך בהתנהלות כזאת,

קודם שהאולטראס ידע לצאת בהצהרות/מעשים מעין אלו גם כנגד חבריו שפועלים בצורה מכוערת לא פעם ולא פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
1. ביום ראשון נשארנו בחוץ שני מבוגרים ו4 ילדים מתחת לגיל 10. הגענו באיחור, שמענו מה קרה והחלטנו להביע סולידריות.
2. מעולם לא סבלתי מהתעמרות משטרתית כאוהד, אבל זה כנראה כי אני נראה לפלף ומגיע עם ילדים קטנים. אין ספק שכל אוהד עלול ליפול קורבן לשוטרים המשועממים, אבל הULTRAS נמצאים בחיכוך הכי גדול איתם, גם מאחר והם מסומנים מראש.
3. כן ציפיתי שמרגע שהחליטו לבקש מכל הקהל להישאר בחוץ, יפסיקו עם שירי השואה למכבי ולמשטרה, וה"בא לי לדחוף שוטר". אם אתם רוצים מחאה של כולם תנו לנו אפשרות להזדהות איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
1. ביום ראשון נשארנו בחוץ שני מבוגרים ו4 ילדים מתחת לגיל 10. הגענו באיחור, שמענו מה קרה והחלטנו להביע סולידריות.
2. מעולם לא סבלתי מהתעמרות משטרתית כאוהד, אבל זה כנראה כי אני נראה לפלף ומגיע עם ילדים קטנים. אין ספק שכל אוהד עלול ליפול קורבן לשוטרים המשועממים, אבל הULTRAS נמצאים בחיכוך הכי גדול איתם, גם מאחר והם מסומנים מראש.
3. כן ציפיתי שמרגע שהחליטו לבקש מכל הקהל להישאר בחוץ, יפסיקו עם שירי השואה למכבי ולמשטרה, וה"בא לי לדחוף שוטר". אם אתם רוצים מחאה של כולם תנו לנו אפשרות להזדהות איתה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 06:51 
3. כן ציפיתי שמרגע שהחליטו לבקש מכל הקהל להישאר בחוץ, יפסיקו עם שירי השואה למכבי ולמשטרה, וה"בא לי לדחוף שוטר". אם אתם רוצים מחאה של כולם תנו לנו אפשרות להזדהות איתה.[/quote]

אני הבנתי מאוהד שהיה במשחק שביציע שרו שמעון מזרחי תתאבד כבר ושואה למכבי (ללא שריקות בוז מהיתר). זה גם צוין בדוח המשקיף.
אז השירים האלה, כנראה, הם לא נחלתם של חלק קטן בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אני הבנתי מאוהד שהיה במשחק שביציע שרו שמעון מזרחי תתאבד כבר ושואה למכבי (ללא שריקות בוז מהיתר). זה גם צוין בדוח המשקיף.
אז השירים האלה, כנראה, הם לא נחלתם של חלק קטן בקהל.[/quote]
הנה חזרה האחדות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 12:48 
villa crespo כתב:

אז השירים האלה, כנראה, הם לא נחלתם של חלק קטן בקהל.[/quote]

שקר. לא היה "שתהיה שואה למכבי", היה רק "איפה הקהל של מכבי" בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
עדויות נוספות מהדרבי:
http://red-fans.com/Article.asp?id=10701

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
villa crespo כתב:

שקר. לא היה "שתהיה שואה למכבי", היה רק "איפה הקהל של מכבי" בסוף[/quote]
מחזק. לא היה פעם אחת "שואה למכבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2016, 21:21 
מיק ג'ונס כתב:
bergkamp כתב:
villa crespo כתב:

שקר. לא היה "שתהיה שואה למכבי", היה רק "איפה הקהל של מכבי" בסוף

מחזק. לא היה פעם אחת "שואה למכבי".[/quote]

גם אני שמעתי ש.מ.ת.כ (פעם ופעמיים) לא הייתה שירת ש.ש.ל !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
להבנתי, זה לא אשכול הטפה לאולטראס,ואף אחד לא מצפה מהם או מהאוהדים האחרים להפוך לחנה בבלי. גם אין לי אשליות בקשר לילדים ולסביבה שהם גדלים בה בישראל.
אני אישית מצטרף לשירת שמת"כ, ומבין ששירים עם המילים שרמוטות, בן זונה וכו' הם חלק מ"תרבות" המגרשים. אבל, אם פעם ציידתי את הילדים בכסף בשביל התיבה של האולטראס, היום זה לא קורה. הזדהות של הקהל הרחב תעניק יותר תוקף ולגיטימציה למחאה אבל לא תאפשר להתחפר בעמדות קיצון. יש פה בחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משטרה
הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 10:01 
המשטרה בהרבה מקרים מגעילה, אלימה וכוחנית ללא סיבה, אבל אנחנו צריכים להסתכל גם על עצמנו. מתי ראיתם לאחרונה אלימות משטרתית בשער 2/7/13/8 במשחק בית שלנו בבלומפילד? אולי יש בעיה גם בקהל שלנו?
אני יכול לספק סיפור אישי שלי ממשחק החוץ נגד כ״ס שהיו דגלים שהפריעו לי ולהרבה אוהדים, ביניהם גם ילדים, אבל לחברי האולטראס זה עניין את ה...
למה להמשיך לפגוע ולהזיק לקבוצה עם השירי שואה והשירים לשמעון מזרחי? מתי אנשים יבינו שזה ממש לא ״קול״ ללכת דווקא ונגד המשטרה? הכוח בצד שלהם.
מתי הקהל שלנו יבוא מאהבת הקבוצה ולא משנאת היריב? כשזה יקרה ותהיה אלימות משטרתית, אז אני אבין ואתמוך ב-100%. עד אז, מספיק להיתמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
המשטרה בהרבה מקרים מגעילה, אלימה וכוחנית ללא סיבה, אבל אנחנו צריכים להסתכל גם על עצמנו. מתי ראיתם לאחרונה אלימות משטרתית בשער 2/7/13/8 במשחק בית שלנו בבלומפילד? אולי יש בעיה גם בקהל שלנו?
אני יכול לספק סיפור אישי שלי ממשחק החוץ נגד כ״ס שהיו דגלים שהפריעו לי ולהרבה אוהדים, ביניהם גם ילדים, אבל לחברי האולטראס זה עניין את ה...
למה להמשיך לפגוע ולהזיק לקבוצה עם השירי שואה והשירים לשמעון מזרחי? מתי אנשים יבינו שזה ממש לא ״קול״ ללכת דווקא ונגד המשטרה? הכוח בצד שלהם.
מתי הקהל שלנו יבוא מאהבת הקבוצה ולא משנאת היריב? כשזה יקרה ותהיה אלימות משטרתית, אז אני אבין ואתמוך ב-100%. עד אז, מספיק להיתמם.

לברר לך על מקלטים לנשים מוכות באזור שלך או שאולי אתה מעדיף מומחה עמוד שדרה?
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 11:38 
איזה גבר יצאת עם התגובה הזאת, כל הכבוד לך.

אני מקוה שגם ניסית להבין מה הוא מנסה להגיד לפני שקטלת אותו בצורה כ״כ מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
איזה גבר יצאת עם התגובה הזאת, כל הכבוד לך.

אני מקוה שגם ניסית להבין מה הוא מנסה להגיד לפני שקטלת אותו בצורה כ״כ מגעילה.

יופי, עוד חסר חוליות הגיע. תמשיכו להצדיק שיטות השתקה מצפון קוריאה בגין קריאות שלא מנוגדות לשום חוק. ״לא להיתמם״ עלק. בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 13:19 
תמשיך להצדיק התנהגות מבחילה רק בגלל שעל הנייר אין חוק שאוסר אותה ואל תתפלא שאנשים שההתנהגות הזאת מגעילה אותם לא יתמכו בך.

אין לאף אחד פה ספק שהתנהלות המשטרה לא תקינה ושצריך להאבק בה, אני, וכנראה שגם אסף עדיין רואים שיש בתוך הקהל של הפועל לא מעט תופעות שהייתי רוצה להיפטר מהן לפחות באותה המידה שהייתי רוצה לטפל בהתנהגות המשטרה.
יודע מה, אני אפילו חושב שלטפל ב״בעיות מבית״ זה יותר חשוב מלטפל בבעיות עם גורמים חיצוניים.

והחוליות שלי בסדר גמור, תאמין לי, אני לא צריך שמישהו שאין לו שמץ של מושג מי אני ומה אני ינסה להעליב אותי ב״קליק קליק״ מגוחך.

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 11 מרץ 2016, 21:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
שיח חרשים. הכי מפתה לחשוב שזה אבוד מראש, אבל אני כן מקווה בשבילנו שלא נתחפר כל צד בעמדות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 13:38 
אני לא מבין מה אתם עוד צריכים שיגרום לכם להבין שזאת לא בעיה של האולטראס. האלימות המשטרתית היא בעיה של כולם.7
אין כאן כל סיבה להכניס את דעתכם על האולטראס כחלק מהמשוואה.

גם כשירצח כאן חבר אולטראס תגידו "זה נורא. אבל הוא שר שירים לא יפים ולכן לא נביע קול נגד" ?

זאת כבר לא בקשה שתפגינו סולידריות עם האולטראס, זאת בקשה שתפגינו סולידריות עם כל אחד ואחת מחבריכם ליציע.
אתם חושבים שאילן גילאון היה מוציא מכתב למפכ"ל המשטרה רק בשביל האולטראס?

היום זה הם, מחר זה אתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2016, 16:56 
Karl Marx כתב:
Asafas כתב:

לברר לך על מקלטים לנשים מוכות באזור שלך או שאולי אתה מעדיף מומחה עמוד שדרה?
:bang:

תגובה טיפוסית של אנרכיסט.
לפני שאתה מאשים את כל העולם תסתכל קצת על עצמך ועל הקהל שלנו. יש לנו לא מעט זבל שמרשים לעצמם בשם חופש הביטוי לשיר שירים מחליאים ומגעילים על בני אדם בשם הספורט. זה מבחינתי שיא הטינופת ולפי התגובה שלך אתה חלק ממנה.
ההתנהגות של חלק מהאוהדים שלנו עברה כל גבול ונמאסה על רוב האוהדים.
אין לי בעיה להילחם על חופש הביטוי, אבל לא בתמורה לגרימת נזקים מקצועיים וכלכליים לקבוצה שלי.
אני באמת ובתמים חושש מהתגובה של חלק מהקהל שלנו אם מישהו מהבכירים של מכבי ימות. ההרגשה שלי שזה יהיה יום חג לך ולחבריך.
אני גם לא סובל את המשטרה אבל משום מה אף פעם לא הסתבכתי איתם. אצל חלק מהקהל שלנו זה מרגיש כאילו הם חיים בשביל להתעמת איתם.
מבחינתי, לאחל שואה למשטרה בשירה זה פשוט גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, אנחנו צריכים את עזרכתם!

אנחנו זקוקים לאוהדים שהגישו/מוכנים להגיש תלונה במח"ש על האלימות המשטרתית בדרבי. יש לנו תמיכה ממס' ח"כים ויש כאן הזדמנות שאסור לפספס.

בואו לא ניתן לאלימות המשטרתית לעבור שוב בשתיקה.

מוזמנים לפנות אלינו בפרטית,בפייסבוק או במייל: info@red-fans.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: