תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בודפשט במאי -מחפש המלצות על בתי מלון ,טיסות,ואתרים
הודעהפורסם: 05 מרץ 2016, 12:42 
בתחילת מאי טס לבודפשט עם הבת שלי ,מתנת יום הולדת 20
-לפי מה שראיתי שישנם טיסות ישירות רק של אל על up ושל wizzair ,שלכאורה מוזלות,
לא מצאתי משהו נוסף.מה שכן ראיתי שבסוף זה לא יוצא כל כך זול ,צריך לשלם על כבודה ועל מקום המושב .
למי שיש מידע נוסף ,תרגישו חופשי לתת את חות דעתכם.
-מחפש מלון במרכז ,לי נראה שעדיף בצד של פשט ,מי שיש לו המלצות למלון במרכז של 4 כוכבים לא יותר (אפיל 3 כוכבים )אם הוא ברמה מספקת
-אתרים מומלצים לביקור ,ובנוסף גם מקומות שאינם הקלאסיים ,מחפש גם משהו בראש צעיר /ילדים אפילו כמו גן חיות,פארקים וכדומה
-מסעדות /בתי קפה לא חייב פלצניים ,ואם יש גם לטבעונים ,גם אם יש מקומות עם מוסיקת רקע,הופעות
-כדורגל יש ? ואם כן מי, מה והיכן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
היי,אני בבודפשט כרגע,אתן המלצות כשאחזור, מקסימום תזכיר לי בפייס, בכל אופן, עיר אנדרייטד,פשוט מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בודפשט במאי -מחפש המלצות על בתי מלון ,טיסות,ואתרים
הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
HOTELS

MERCURE CITY CENTER
LA PRIMA FASHION

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 21:13 
tadmored כתב:
בתחילת מאי טס לבודפשט עם הבת שלי ,מתנת יום הולדת 20
-לפי מה שראיתי שישנם טיסות ישירות רק של אל על up ושל wizzair ,שלכאורה מוזלות,
לא מצאתי משהו נוסף.מה שכן ראיתי שבסוף זה לא יוצא כל כך זול ,צריך לשלם על כבודה ועל מקום המושב .
למי שיש מידע נוסף ,תרגישו חופשי לתת את חות דעתכם.
-מחפש מלון במרכז ,לי נראה שעדיף בצד של פשט ,מי שיש לו המלצות למלון במרכז של 4 כוכבים לא יותר (אפיל 3 כוכבים )אם הוא ברמה מספקת
-אתרים מומלצים לביקור ,ובנוסף גם מקומות שאינם הקלאסיים ,מחפש גם משהו בראש צעיר /ילדים אפילו כמו גן חיות,פארקים וכדומה
-מסעדות /בתי קפה לא חייב פלצניים ,ואם יש גם לטבעונים ,גם אם יש מקומות עם מוסיקת רקע,הופעות
-כדורגל יש ? ואם כן מי, מה והיכן

תמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 21:52 
לא מצחיק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 18:02 
לגבי טיסות ומלון סגרתי,
לגבי השאר, תגידו אף אחד פה לא היה בבודפשט?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 19:17 
הייתי בקיץ שבוע בבודפשט עם חבר טוב, מאוד התרשמתי מהעיר. היא יפה(במיוחד בלילה לדעתי) והתחבורה הציבורית בתוך העיר עצמה(לפחות החלק שסביר שיהיו בו תיירים) לא פחות ממושלמת לדעתי.
לא יודע לכמה זמן אתה טס אבל ממליץ לך לקנות כרטיס pass כללי לכל התקופה שתהיה שם, זה משתלם וקל ומאפשר לך לעלות על כל אמצעי התחבורה בקלות.
אפשר לקנות אחד כזה במכונות אוטומטיות שנמצאות בתחנות ה tram ברחבי העיר(לפחות ברובן) ואם לא מוצא או שהמכונה לא עובדת(גם יכול לקרות) אז בוודאי שבתחנות מטרו רבות יכול לקנות בקופה שנמצאת בכניסה.
אם אתה רוצה, מוזמן לתת לי את המיקום שלך ואראה אם יכול לעזור לך בנושא. בכל מקרה מאמין שתסתדר.
בעיר יש מעיינות חמים טבעיים שניתן להיכנס אליהם תמורת תשלום סימלי יחסית, לדעתי שווה ממש, במיוחד אם קצת קריר. לי לא יצא כי היה חם ממש באוגוסט כשטיילנו.
יש בצד של בודה טירה יפהפייה ששווה ביקור(ניתן לעלות בפוניקולר או ברגל אם זוכר נכון) שמאפשרת גם תצפית יפה על הצד של פשט.
בנוסף אפשרי ללכת לאיזור של בודה רק כדי לצלם את מבנה הפרלמנט המדהים שיש שם. לי לא יצא אז לא יודע מה יש באיזור הזה בצד של בודה מלבד האפשרות לצלם. גם מבנה הפרלמנט עצמו שווה ביקור לפי מה שהבנתי.
אולי שווה לקפוץ גם(במידה וזה מעניין אותך,אני לא נפלתי מהכיסא) ל House of terror , שזה מוזיאון שמטרתו להראות איך זה היה לחיות בהונגריה בתקופה הקומוניסטית.
יש את האי Margaret שהוא אי בין בודה לפשט שניתן להגיע אליו בעזרת ה tram המעולה. זה כמו פארק גדול ויפהפה שמציע כמה פעילויות מגניבות.
אני שכרתי רכב כזה ממונע פתוח ל-2 אנשים(כמו שיש לזקנים אם אתה מבין למה אני מתכוון) למשך 45 דקות ועשינו סיבוב באי והיה ממש נחמד.
יש בעיר שוק מרכזי(central market hall) דיי מגניב שמשלב אוכל ומיצים טבעיים יחד עם קומה בה אפשר לקנות מזכרות ועוד שטויות. השוק מקורה.
אישית הייתי בשני מסעדות/בתי קפה שלדעתי ראויים לציון. אחד זה ARAZ שבו ניתן לאכול ארוחות צהריים עסקיות במחיר משתלם מאוד. אולי פחות מתאים לטבעונים כי המבצע תקף רק על מנות יום מסויומות.
בנוסף יש בית קפה בשם csiga שאהבתי מאוד,אבל אם אתה לא באיזור שלו או לא יוצא לך לעבור באיזור שלו אז לא יודע אם שווה להגיע אליו במיוחד.
יש בתי קפה מיוחדים בהרבה(אבל גם יקרים יותר למיטב הבנתי) שלא הייתי בהם וכן אפשרויות נוספות כמו ביקור בבית הכנסת בעיר, הגלגל הענק(שלא כזה ענק) וכן קפיצה לטיול של חצי יום לכפר הציורי הסמוך Szentendre . על מנת להגיע אליו יש לקחת רכבת ישנה ללא מיזוג.
מצטער מראש אם ההמלצה שלי יצאה קצת מקרטעת, זה בעיקר בגלל שאני והחבר התרכזנו יותר בחיי הלילה של העיר ובנוסף גם קפיצה לפסטיבל שנערך בכלל באוגוסט.
יש לי קובץ וורד מצויין שרשום בו מספר רב של מקומות מומלצים, אני יכול לשלוח לך אותו אם אתה מעוניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 00:41 
עיר נהדרת ולא יקרה יחסית לאירופה,
תחבורה ציבורית מצויינת, ניתן במהירות גבוהה לעבור בין בודה לפשט וההפך.
בניין הפרלמנט מרהיב ביופיו על גדות הדנובה, האנדרטה של הנעליים לזכר היהודים שנרצחו בשואה על הדנובה, שייט בדנובה.
יש את הרובע היהודי, ניתן למצוא שם את הבית כנסת היהודי הגדול באירופה.(או בעולם)
מסעדות נחמדות יהודיות כמו קפה תל אביב, או מסעדת כרמל הבשרית נמצאות שם באזור.
מרחצאות לאורך כל החלק של בודה, ספא ומעיינות חמים.
בקיצור לא חסר מה לעשות שם כמו שידידנו ברגר פירט, פשוט לזרום ולהנות מהעיר הנפלאה.

נסיעה טובה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 03:23 
הייתי במאי בשנה שעברה, היה מדהים.
מסעדה סופר מומלצת - FOR SALE, זו מסעדה שמתפקדת גם כבר, כל הקירות מלאים בניירות שהשאירו מבקרים ועל הרצפה יש אגוזים,
הקומה ה2 היא מסעדה במלוא מובן המילה, מנות ענקיות, מבחר עצום, בין 9 ל 10 שולחנות, מחירים מצחיקים. (4 אנשים, 8 מנות כולל שתייה - 200 שקל) וממש טעים.

מדרחוב ואצי אוצה.. בעיקר ע"מ לשוטט ולא ע"מ לקנות, הקיורטוש המקומי כמובן. אל תתפתה לאכול שם - מלכודות תיירים .
קניון WEST END, קניון ענק, מאוד מומלץ. אני פחות התלהבתי מהמעיינות החמים, הרגשתי בים המלח בסופ"ש הפסוריאזיס העולמי. בקיצור - ים קשישים .

אני לנתי ב Mercure korona והיה מצויין . אם תגיד לי איפה אתה ישן אוכל לתת לך המון המון המלצות. אפילו בפרטי. תהנו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 04:21 
היינו לפני כשמונה שנים. ממליץ גם כן על הכרטיס שנותן לכם כמה ימים של נסיעות בתחבורה ציבורית. הוא תופס לכל סוגי התחבורה ומאוד משתלם. במלון ניסו למכור לנו שאין כזה כרטיס וחייבים לקנות כרטיס יקר שנותן כניסה גם לכל המוזיאונים והאתרים בעיר, אבל אנחנו הסתפקנו בכרטיס התחבורה שפשוט קנינו במקום אחר (דוכן ליד תחנת אוטובוס גדולה שישראלים במלון סיפרו לנו עליו)

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
ההמלצות שקיבלת מצוינות
ממליץ:
שוק האוכל.
פאב לאכול for sale.
סיור חובה בבית החולים החצוב בסלע.
סיור חובה בבית הכנסת הגדול באירופה והשני בעולם,תעשה את הסיור המקיף שנכנס אחר כך לרובע,ץ היהודי, תבדוק אם נמצא שם מדריך עיוור בשם ראובן שעושה את הסיור,בן אדם עם ידע מאלף בכל תחום שהוא.
אם אתה רוצה להוריד את כל האוכל לעלות ברגל לגבעת גלרט, הנוף משם מדהים.
לנסוע 20 דקות צפונה חעיירת סנט אנדרה, כפר אומנים מדהים ויפיפה.
האלכוהול והבירה זולים.
לשתות מים מהברז,אין צורך לקנות.
להכנס למוזיאון הטרור, מוזיאון היסטורי על הקומוניזם.
יש סיורים חינמים שעושים בכל יום למעט ראשון אולי להכרת העיר, יש גם סיור על הקומוניזם מאותו מקום שעניין אותי, לא הספקתי לעשות סיורים.
חיי לילה פסיכים, אח של בת הזוג ששוהה הרבה בברלין אומר שהם לא רואים את ברלין ממטר.
"אנדרטת" הנעליים ליד הפרלמנט,מקום קשה אבל חובה לטעמי.
לסכם:
מחירים טובים
נשים יפות
מקומות מרתקים היסטורית
אנשים לא כל כך נחמדים ביחס למדינות אחרות
נופים מדהימים
אתרים יפים מאד
אוכל מעולה
יש המוווןןן מה לעשות, לא הספקנו הכל,אני אחזור לשם

תהנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 15:40 
הייתי אומר שלעלות את גבעת גלרט לאחר סעודה זה צעד שגוי לחלוטין אלא אם כן יש לך רצון עז להקאה :)
עשינו את העלייה הזאת בחום של כמעט 40 מעלות, אשתי רצתה להרוג אותי באותו רגע, מניח שבתקופה הזאת זה יותר נעים.
אם הייתי נוסע פעם נוספת אולי הייתי מוותר על כל המקומות בצד של בודהה עם הנופים לדנובה כמו מצודת הדייגים, נוסע יותר לאזורים מרוחקים.
הבנתי שיש גן חיות יפה בבודפשט.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
עלינו את הגלרט אחרי ארוחה דשנה ב22 בלילה,היה קור של 4 מעלות למטה אבל אין ספק שעדיף לאכול אחרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2016, 03:44 
אהלן חבר. אני נמצא בבודפשט הרבה פעמים בשנה במהלך העשור האחרון.
וגם עובר לגור שם במאי.
אשמח לעזור במה שתצטרך, צור איתי קשר בפרטי.

מעדיף שתשלח פרטית עם חשבון פייסבוק\ מספר טלפון. אני בקושי בפורום לאחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: