תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 232 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 22:55 
נכון, גם נגד המשטרה הבריטית נשברנו, יש מצב שגם את זה גוטמן לוקח בחשבון.
ֿ
וכדור שלג? כמה שטויות, כל כתבות ״הפועל בפאניקה״ שראית השבוע זה כי גוטמן הצליח לעצור את כדור השלג בעזרת טקטיקה פחדנית ורמזי ספורי? אולי לא שמת לב, אבל אנחנו מעל הקו האדום רק כי הפועל חיפה הצליחו בקושי להפסיד בדרבי שלהם.
כשמגיע קרדיט הוא מקבל ובכיף לפרגן לו, אבל הפחדנות שלו מפריעה לנו כרגע ואם היא תמשיך לתוך הפלייאוף התחתון אנחנו בבעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 10:53 
הוא נושא בקרמה על שלא חתם בזמן. כי הוא מאמן שבאופן מובהק צריך זמן.
מעריך ומקווה שסוף-טוב לנו ולו. בעצם, לסוף מצוין.

אבל גם לנו יש ספק קרמה ספק טמטום בקשר ליוסי מזרחי.
אה, וזה כולל גם את הפורום פרט ל-2 חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 11:00 
טכנית לארז כתב:
זה לא הדיון, אבל בבקשה די עם הזלזול הזה בעבודה של גוטמן בעונת הדאבל.
ורמוט, שכטר, דגלאס, ידין ועוד כמה נתנו את עונת השיא בקריירה שלהם תחת גוטמן. הסגל שלו היה נוצץ במאי, לא ביולי.
זה כמעט כמו להגיד שמה שראניירי עושה בלסטר זה לא חוכמה כי יש לו את וארדי ומחרז.

אף אחד לא מזלזל, ההישג הזה רשום על שמו לגמרי. אבל החסרונות שלו ידועים ועלו לנו באליפות עונה אחרי זה. גם עונה לפני זה, מגיע לו קרדיט עצום על זה שהוא לקח קבוצה שכמעט ירדה ליגה והיה פסיעה מאליפות, ועדיין, הפועל לא היו גם בעונה הזו קבוצה שיותר מדי יוזמת ולוחצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 12:59 
השינוי הקטן והוא באמת קטן שרואים עכשיו לעומת תקופת המאמנים הקודמים השנה, הוא רק בזה שגוטמן קיבל 3 שחקנים שמשמעותית טובים יותר מאלו שהיו לקודמיו, כל דבר אחר הוא שכנוע עצמי שמבוסס על אהבה לגוטמן שהיה אחראי לקבוצה הכי אטרקטיבית שהייתה להפועל מאז ומעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
השינוי הקטן והוא באמת קטן שרואים עכשיו לעומת תקופת המאמנים הקודמים השנה, הוא רק בזה שגוטמן קיבל 3 שחקנים שמשמעותית טובים יותר מאלו שהיו לקודמיו, כל דבר אחר הוא שכנוע עצמי שמבוסס על אהבה לגוטמן שהיה אחראי לקבוצה הכי אטרקטיבית שהייתה להפועל מאז ומעולם.

לא מסכים. כן רואים עמידה טובה יותר ומשמעת וסוף סוף שחקנים יותר קרובים אחד לשני. מה גם שמספר שחקנים נראה יותר טוב.
זה שילוב בין השחקנים החדשים ובעיקרם נמניה ניקוליץ' ויחד עם עבודת מאמן. אין לקחת לו את זה.
האצת שזה לרוב יהיה שילוב של סגל ומאמן. הבעיה המרכזית שלי כרגע עם גוטמן, היא שאני מאוכזב שהוא נתקף בפאניקה של הפורום, או כנראה גם המסובבים את הקבוצה, שינה את הגישה והמערך רק כי לא הלך נגד עכו. וגם נגד עכו, שליטה כזאת, כמות מסירות כזאת, גם אם לא מאיימת, לא נראתה בכלל העונה בהפועל של גיא לוי, באדיר או מנדיונדו.
אמר שיש דרך ועקרונות? אז אל תזוז מהם. היו משחקים יותר מהר ויותר בנחישות מול עכו והיו שמים להם גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 16:03 
מעולם לא התרשמתי מ"כמות מסירות", אם היא לא אפקטיבית מה היא שווה? מה איכפת ליריב שאתה מתמסר כל היום 40 מטר מהשער? גם יונייטד של הפרופסור מתמסרת כל היום , ותראה איזה עונה נוראית היא מציגה. זה מדהים אותי כל פעם מחדש הניסיון לחכות את ברצלונה כאילו יש לנו את זה ואת זה ואת זה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 16:21 
dino כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

לא מסכים. כן רואים עמידה טובה יותר ומשמעת וסוף סוף שחקנים יותר קרובים אחד לשני. מה גם שמספר שחקנים נראה יותר טוב.
זה שילוב בין השחקנים החדשים ובעיקרם נמניה ניקוליץ' ויחד עם עבודת מאמן. אין לקחת לו את זה.
האצת שזה לרוב יהיה שילוב של סגל ומאמן. הבעיה המרכזית שלי כרגע עם גוטמן, היא שאני מאוכזב שהוא נתקף בפאניקה של הפורום, או כנראה גם המסובבים את הקבוצה, שינה את הגישה והמערך רק כי לא הלך נגד עכו. וגם נגד עכו, שליטה כזאת, כמות מסירות כזאת, גם אם לא מאיימת, לא נראתה בכלל העונה בהפועל של גיא לוי, באדיר או מנדיונדו.
אמר שיש דרך ועקרונות? אז אל תזוז מהם. היו משחקים יותר מהר ויותר בנחישות מול עכו והיו שמים להם גולים.

אבל זה העניין אצלו, אין לו באמת דרך ועקרונות, זו הגניבת דעת שלו. הוא תמיד היה מאמן שמגיב לקבוצה היריבה ותמיד היה היסטרי. יש לו גם כדורגל, אין ספק, אבל הוא תלוי בהמון גורמים אובייקטיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
מעולם לא התרשמתי מ"כמות מסירות", אם היא לא אפקטיבית מה היא שווה? מה איכפת ליריב שאתה מתמסר כל היום 40 מטר מהשער? גם יונייטד של הפרופסור מתמסרת כל היום , ותראה איזה עונה נוראית היא מציגה. זה מדהים אותי כל פעם מחדש הניסיון לחכות את ברצלונה כאילו יש לנו את זה ואת זה ואת זה מדהים.

אותי זה הרשים כי אני זוכר טוב את הפועל של לפני ינואר. קבוצה שאם תצליח לחבר מעל מסירה רצוף, זה יהיה רגע מפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 17:54 
dino כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

אותי זה הרשים כי אני זוכר טוב את הפועל של לפני ינואר. קבוצה שאם תצליח לחבר מעל מסירה רצוף, זה יהיה רגע מפתיע לטובה.

אז שוב, אי אפשר לקחת ממנו את מה שיש לו. אני טוען שהוא לא ממקסם את הםוטנציאל של הקבוצות שהוא מאמן בעיקר ברמת הכדורגל וזה קורה בעיקר בגלל מה שרואים עכשיו. יש לו יכולת לשחק כדורגל יוזם יותר ואפקטיבי יותר והוא בוחר לשחק בצורה שהסיכוי להבקיע בה נמוך. גם נגד חיפה זה היה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
פעם ראשונה העונה שיש לנו מאמן, ואנשים מתעקשים לדבר על החסרונות שלו ולהשמיץ אותו.
אפשר לחשוב אילו מאמנים מחכים לנו בחוץ. אף אחד מהם לא מגיע לקרסולי גוטמן.
הבעיות בסגל הזה הן קשות, ואף אחד לא חשב שנשחק עם הסגל הזה כאילו אנו רצים לאליפות רק בזכות גוטמן.
אתם באמת לא מסוגלים להיות מרוצים שיש לנו את אחד המאמנים הטובים בארץ?
לי אישית אין ספק שגוטמן ישאיר אותנו בליגה כמו שעשה לפני שמונה שנים, ושנה הבאה יבנה לנו קבוצה לתפארת (בהנחה שהתקציב לא יקוצץ קשות).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 20:14 
איציק, היתרונות של גוטמן מובנים מאליהם, ואין כאן שום השמצה. אין מאמן ישראלי אחר שהייתי סומך עליו יותר בשלב כל כך קריטי לעתיד של המועדון שאני כל כך אוהב (בעיקר בגלל שמאמנים ישראלים זה פשוט בושה).
צריך להבין שאנחנו לא משחקים יותר נגד באר שבע ומכבי, גם לא נגד חיפה ובית״ר, למה לבטל את עצמך מול הכלום של מכבי פתח תקווה? לא ביקשנו לבוא להוציא בלם בשביל חלוץ דקה 70 וכולם מבינים שהפועל קבוצת תחתית גם היום, אבל להשתמש בכלים שיש לנו מינואר ולהניח אותם בצורה הגיונית על המגרש זה המינימום ואת זה גוטמן לא עשה בגלל שהוא פחדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
או שהוא מבין קצת יותר ממני וממך למה הסגל שלו מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 21:52 
תמיד שומר לאפשרות הבלתי סבירה הזאת מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
היות ולגבי הידע שלי אין לי ספק, נשאר שמה שלא סביר בעיניך זה שהוא מבין יותר ממך.
חבל שלא הצעת עצמך לאימון הפועל כבר כשמנדי הלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
זה שגוטמן מאמן מהבכירים והטוסץבים בארץ אין ספק.
זה שהוא עושה ועשה טעויות שעלו לנו ב 2 אליפויות וגרמו לנו להוציא נקודה אחת משהי המשחקים האחרונים גם אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 08:14 
its-sick כתב:
היות ולגבי הידע שלי אין לי ספק, נשאר שמה שלא סביר בעיניך זה שהוא מבין יותר ממך.

לא ממש. גוטמן מאמן גדול, לפעמים אלי מפריע לו.
its-sick כתב:
חבל שלא הצעת עצמך לאימון הפועל כבר כשמנדי הלך

בקושי מסוגל לצפות בכדורגל, אז לעבוד בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

אז שוב, אי אפשר לקחת ממנו את מה שיש לו. אני טוען שהוא לא ממקסם את הםוטנציאל של הקבוצות שהוא מאמן בעיקר ברמת הכדורגל וזה קורה בעיקר בגלל מה שרואים עכשיו. יש לו יכולת לשחק כדורגל יוזם יותר ואפקטיבי יותר והוא בוחר לשחק בצורה שהסיכוי להבקיע בה נמוך. גם נגד חיפה זה היה ככה

לגבי זה אני מסכים. זאת טענה שהיתה לי כנגדו, שהוא נבהל אחרי שלא הלך נגד עכו והפך דברים. אני פשוט כן חושב, כמוך כנראה, שהתקופה הנוראית עם שאר המאמנים נגמרה(לא משנה כמה כמה מפה או התקשורת יגידו שזה אותו דבר, אולי הם לא מבינים בכדורגל) ושיש לגוטמן הרבה יד בעניין ולא רק כי הוא קיבל את שוינפלד, חמזה וניקוליץ(אגב, שחקנים שהוא מאוד התעקש עליהם, בעיקר נמניה וארון וגם התעקש על וורמוט או קשר שיחליף אותו)
רק שלא יכנס לפחדים ופאניקה וימשיך לשחק התקפי ויוזם כמו מול רעננה ועכו. משחק הגנתי מידי ונרד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:39 
Lion Den כתב:
איציק, היתרונות של גוטמן מובנים מאליהם, ואין כאן שום השמצה. אין מאמן ישראלי אחר שהייתי סומך עליו יותר בשלב כל כך קריטי לעתיד של המועדון שאני כל כך אוהב (בעיקר בגלל שמאמנים ישראלים זה פשוט בושה).
צריך להבין שאנחנו לא משחקים יותר נגד באר שבע ומכבי, גם לא נגד חיפה ובית״ר, למה לבטל את עצמך מול הכלום של מכבי פתח תקווה? לא ביקשנו לבוא להוציא בלם בשביל חלוץ דקה 70 וכולם מבינים שהפועל קבוצת תחתית גם היום, אבל להשתמש בכלים שיש לנו מינואר ולהניח אותם בצורה הגיונית על המגרש זה המינימום ואת זה גוטמן לא עשה בגלל שהוא פחדן.

באמת שלא ברור לי איך המשפט "הכלום של מכבי פתח תקווה" יוצא מתוך פה של אוהד שלקבוצה שלו יש 6 ניצחונות מ26 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:44 
pogi כתב:
Lion Den כתב:

באמת שלא ברור לי איך המשפט "הכלום של מכבי פתח תקווה" יוצא מתוך פה של אוהד שלקבוצה שלו יש 6 ניצחונות מ26 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:47 
el dudernio כתב:
זה שגוטמן מאמן מהבכירים והטוסץבים בארץ אין ספק.
זה שהוא עושה ועשה טעויות שעלו לנו ב 2 אליפויות וגרמו לנו להוציא נקודה אחת משהי המשחקים האחרונים גם אין ספק.

גוטמן הוא מאמן קבוצות ולא מאמן נבחרות.
1 היעוץ של אבוקסיס בנושאים שונים השלים אותו.
2 קריאת השטח שלו אינה מהירה. מזכיר שוב שבדקה ה-25 של המשחק ה"התקפי" נגד ווילס כתבתי בפורום שצריך לעבות את הקישור, מה שהוא הבין רק במחצית השניה.
המבחן שלו אצלנו לא היה של מבחן קלאסי של מאמן קבוצות. לכן, לפני חודשים כתבתי שגם איתו הציפיות צריכות להיות זהירות.

ועדין מאמן הקבוצות הבכיר בישראל.
1 שדרוג שחקנים.
2 הקנית שיטה.
3 רצינות אירופאית בגבולות האפשרי בישראל.
4 "איבוד אליפויות" מעורער לגמרי:
גם המאמץ המתמיד באירופה שפגע אפילו בקבוצת הדאבל של קשטן שדרסה בדאבל את הליגה. מעונה שרוני או אלישע נחשפו אליו באמת הם התחילו להצליח באירופה אבל עפו בלי לצייץ.
וגם טביב טוב מאוד עד רמה מסוימת אבל מקל בגלגלים ברמה של גוטמן. ובנוסף חנק את תקציב הרכש הרבה זמן (בעיקר, תקופת ליגות המשנה באירופה).

בסך הכל עוד קודם מינויו כתבתי שיקח זמן.
1 אבל, אם יסתיע ונגיע לשנות אימון תחתיו, כרגע הוא האפשרות בטובה בכל הסצנריוס. כולל יוסי מזרחי ואלישע.
2 את זה שכבירי לקח סיכון של מומנטום שלילי עד שיחתום וגם דילג על מזרחי רק הזמן ישפוט. אבל, זה היה סיכון.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 09 מרץ 2016, 09:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 09:47 
ומה אדוני רוצה להוכיח לי בסרטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2016, 10:00 
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

לגבי זה אני מסכים. זאת טענה שהיתה לי כנגדו, שהוא נבהל אחרי שלא הלך נגד עכו והפך דברים. אני פשוט כן חושב, כמוך כנראה, שהתקופה הנוראית עם שאר המאמנים נגמרה(לא משנה כמה כמה מפה או התקשורת יגידו שזה אותו דבר, אולי הם לא מבינים בכדורגל) ושיש לגוטמן הרבה יד בעניין ולא רק כי הוא קיבל את שוינפלד, חמזה וניקוליץ(אגב, שחקנים שהוא מאוד התעקש עליהם, בעיקר נמניה וארון וגם התעקש על וורמוט או קשר שיחליף אותו)
רק שלא יכנס לפחדים ופאניקה וימשיך לשחק התקפי ויוזם כמו מול רעננה ועכו. משחק הגנתי מידי ונרד ליגה.

אבל הוא לא יעשה את זה כי זה הוא, הוא לא מאמין במשחק התקפי אמיתי. הוא לא מאמין בלחץ על היריב בחצי המגרש שלו כשיטה. אני חוזר, גם בקבוצה הגדולה של הדאבל ועונה אחריה, הפועל לא באמת היתה קבוצה שעושה לחץ כשיטת משחק. היו פשוט שחקנים כל כך טובים, שמכח האנרציה המשחקים הלכו לכיוון של הפועל (וביננו, היו המון קבוצות חלשות בשנים האלה).
אלי גוטמן משחק עם 3 קשרים אחוריים כתגובה או כהכנה למשחק לחץ של היריב, לא כדי להחזיק כדור ולהכתיב קצב. ומה שקורה במצב הזה שנוצריםפ ערים עצומים במגרש בין החלק האמצעי להתקפי ואי אפשר להגיע להזדמנויות כי פשוט אין שחקנים מקדימה.
יש מאמנים שמנצלים קישור אחורי חזק להחזקת כדור (גם על זה אני לא מת, אבל זה לפחות עם חשיבה התקפית), התשה של היריב והצטרפות מאסיבית של שחקנים קדימה. מספיק לראות איך הפועל באו ל-3 משחקי עונה נגד חיפה בשלוש השנים ההן (כולל זה שניצחנו) בשביל להבין מי זה גוטמן על יתרונותיו וחסרונותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 232 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: