תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
גם אם המצב הוא כמו שאתה מתאר, אני כן חושב שיש ערך לפייט עד הסוף.
זה הימור. אם סנדרס ייכשל בגדול בהמשך המירוץ, האג'נדה שלו תספוג מכה רצינית והממסד הדמוקרטי יוכל להמשיך להתעלם ממנה בנוחות.
אבל אם הוא יצליח לתת פייט מכובד לעוד זמן רב, אז זה יהפוך את התומכים שלו למשהו שברור שחייבים לכבד ולהתייחס אליו. וזה יקדם את האג'נדה שלו יותר מלהשקיע כסף בלנסות להשיג נצחון נקודתי כזה או אחר בקמפיין ממוקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
גם אם המצב הוא כמו שאתה מתאר, אני כן חושב שיש ערך לפייט עד הסוף.
זה הימור. אם סנדרס ייכשל בגדול בהמשך המירוץ, האג'נדה שלו תספוג מכה רצינית והממסד הדמוקרטי יוכל להמשיך להתעלם ממנה בנוחות.
אבל אם הוא יצליח לתת פייט מכובד לעוד זמן רב, אז זה יהפוך את התומכים שלו למשהו שברור שחייבים לכבד ולהתייחס אליו. וזה יקדם את האג'נדה שלו יותר מלהשקיע כסף בלנסות להשיג נצחון נקודתי כזה או אחר בקמפיין ממוקד.

הוא לא המועמד הראשון בהיסטוריה של ארה"ב שהמשיך את הקמפיין שלו אחרי שלא היו לו סיכויים ריאליים לזכות, ותמיד מדברים על זה שזה "יקדם את האג'נדה" וזה תכלס אף פעם לא קרה. במקרה הטוב אתה מבזבז כסף, מקרה הרע אתה מלכלך על מי שבסופו של יום הולך להתמודד עם מועמד הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:00 
אני חושב שהמירוץ קרוב יותר משאתה מצייר אותו (ואני חולה בטירוף אז אין לי כוח לבדוק מדינה מדינה) והילרי תנצח בסוף, אבל הרבה עוד יכול להשתנות. שוב, התמיכה בהילרי לא מרשימה אותי עד כה כי באמת נראה שזה ממוקד בדרום ובעיקר בדרום. אני לא חשבתי שברני ינצח בקולורדו, אוקלהומה ומינסוטה בפערים שהוא ניצח היום, אם הוא יכול להביא את זה לעוד מקומות כמו אילינוי ומישיגן, אז זה יהיה מעניין מאוד. לדעתי התאריך הכי חשוב זה 15 במרץ, אז נראה מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אני חושב שהמירוץ קרוב יותר משאתה מצייר אותו (ואני חולה בטירוף אז אין לי כוח לבדוק מדינה מדינה) והילרי תנצח בסוף, אבל הרבה עוד יכול להשתנות. שוב, התמיכה בהילרי לא מרשימה אותי עד כה כי באמת נראה שזה ממוקד בדרום ובעיקר בדרום. אני לא חשבתי שברני ינצח בקולורדו, אוקלהומה ומינסוטה בפערים שהוא ניצח היום, אם הוא יכול להביא את זה לעוד מקומות כמו אילינוי ומישיגן, אז זה יהיה מעניין מאוד. לדעתי התאריך הכי חשוב זה 15 במרץ, אז נראה מה יקרה.

אז אתה חושב משהו למרות שלא הסתכלת על הנתונים עצמם. המילה שאתה מחפש היא "מאמין".
ואם יש משהו שלמדתי מלגדול במזה"ת זה שלהתווכח עם אנשים על האמונות שלהם זה ביזבוז של זמן ואנרגיה.
שיהיה לך (ולברני) בהצלחה (וגם רפואה שלמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אגב זה בכלל מותר חוקית לקחת את הכסף שנשאר לו ולהעביר למטרות אחרות על פי בחירתו?
וגם אם כן, זה משהו שייתפס כלגיטימי מבחינה ציבורית?
במיוחד לאור זה שמדובר בתרומות קטנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:05 
הסתכלתי על הנתונים והסתכלתי על המדינות המתקרבות. שוב, סקרים לא מרשימים אותי - בסקר האחרון במינסוטה ברני הפסיד ב30, בקולורדו הפסיד בכמה נקודות, במסצ'וסס הפסיד ב8, באוקלהומה הפסיד ב2. בדרום הסקרים היו הרבה הרבה יותר חיוביים כלפיו.
אני חוזר לנקודה שהעלתי שכרגע ברני צריך 53% מהדגלטס שנותרו בשביל לנצח.
ואני עדיין מאמין שהילרי תיקח בסוף
ואתה תצביע, אמיר? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

כן זה מותר (יש מגבלות, אבל אפשרי להעביר את זה לגופים פוליטיים) ולדעתי אם הוא יקים גוף שידחוף single payer או public option (או דברים דומים) המצביעים שלו יהיו שמחים מאד.
הגלמוד מלוד כתב:
הסתכלתי על הנתונים והסתכלתי על המדינות המתקרבות. שוב, סקרים לא מרשימים אותי - בסקר האחרון במינסוטה ברני הפסיד ב30, בקולורדו הפסיד בכמה נקודות, במסצ'וסס הפסיד ב8, באוקלהומה הפסיד ב2. בדרום הסקרים היו הרבה הרבה יותר חיוביים כלפיו.

בחלק מהמדינות הוא עשה תוצאות יותר טובות מהסקרים, בחלקן פחות טובות, ובגדול, הסקרים יצאו די נכונים, לפחות יחסית לסקרים של פריימריז.
ונראה לא שאתה דווקא די כן מתעניין בסקרים (רק בהודעה הזו ציטטת שלושה סקרים), רק לא בסקרים שמתאימים למה שאתה רוצה להאמין בו.

נ.ב.
אם הייתי יכול להצביע הייתי מצביע, אבל אני לא, אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 11:13 
אמיר כתב:
הפועל כתב:

כן זה מותר (יש מגבלות, אבל אפשרי להעביר את זה לגופים פוליטיים) ולדעתי אם הוא יקים גוף שידחוף single payer או public option (או דברים דומים) המצביעים שלו יהיו שמחים מאד.
הגלמוד מלוד כתב:

בחלק מהמדינות הוא עשה תוצאות יותר טובות מהסקרים, בחלקן פחות טובות, ובגדול, הסקרים יצאו די נכונים, לפחות יחסית לסקרים של פריימריז.
ונראה לא שאתה דווקא די כן מתעניין בסקרים (רק בהודעה הזו ציטטת שלושה סקרים), רק לא בסקרים שמתאימים למה שאתה רוצה להאמין בו.

נ.ב.
אם הייתי יכול להצביע הייתי מצביע, אבל אני לא, אז לא.

אבל יש פה דפוס - במדינות הדרום הוא עשה תוצאות הרבה פחות טובות, בכל שאר המדינות הוא עשה תוצאות יותר טובות. זה אמור להיות נתון מעודד בהתחשב בכך שעוברים למדינות עם דמוגרפיה הרבה יותר ידידותית. אני מסתכל על מישיגן, התוצאה שם תהיה מאוד מעניינת.

עוד נתון מעניין - מיניאפוליס זה בערך 20% שחורים וברני ניצח שם 65-35. מעניין לראות איך שחורים במדינות יותר צפוניות ישחקו לטובת/לרעת ברני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אבל יש פה דפוס - במדינות הדרום הוא עשה תוצאות הרבה פחות טובות, בכל שאר המדינות הוא עשה תוצאות יותר טובות. זה אמור להיות נתון מעודד בהתחשב בכך שעוברים למדינות עם דמוגרפיה הרבה יותר ידידותית. אני מסתכל על מישיגן, התוצאה שם תהיה מאוד מעניינת.

הוא עשה תוצאה פחות טובה מהסקרים במסצ'וסטס.
ובאמת, אין פה דפוס, יש כל מיני ניתוחים שמנסים לנבא הטייה בסקרים, אבל אף אחד לא מגיע למסקנות פשטניות כמו שלך, ואני לא מכיר שום מודל שחושב שזה סביר שסנדרס יוכל לסגור פער של 10-20 נקודות במדינות כמו אוהיו או פלורידה, במיוחד בהתחשב שמדובר במדינות שיש בהן הרבה הרבה יותר סקרים רציניים מאשר במדינות כמו אוקלהומה ומיניסוטה.

וברצינות שניה, קח צעד אחורה, אתה באמת לא שם לב שאתה ממש ממש רוצה שברני ינצח ואתה מחפש הוכחות לזה ולא מסתכל על הנתונים ומנסה לראות מה סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 11:54 
זה לא נכון, ממוצע הסקרים במסצ'וסטס היה משהו כמו חמש לקלינטון. באוהיו הם צמודים בסקרים, בטח לא 10-20.

אני biased, אבל יותר מדי פה מציגים צד אחד ולא את התמונה המלאה.
ואני חוזר ואומר שאני לא חושב שהוא ינצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 13:59 
כמה הערות:
1. זה לא נכון שהילארי הובילה בסקרים במיניסוטה ב30%. לא היו ממש סקרים לאחרונה במיניסוטה (או בקולורדו). סוקרים, אם יש להם בחירה, מעדיפים להימנע ממדינות קוקוסים.
2. היה ערב טוב לסוקרים. הם פיספסו מידי פעם בכמה אחוזים לכאן או לכאן. באוקלאומה סנדרס ניצח בפער גדול מהסקרים. באלאבמה הילארי ניצחה בפער גדול מהסקרים. בסקר האחרון מאוהיו הילארי מנצחת שם ב15% אבל עד עכשיו יש מעט מאוד סקרים מאוהיו. זה ישתנה בשבועיים הקרובים.
3. סנדרס הפסיד אתמול בכל קבוצות הגזע: לבנים, שחורים והיספנים. אבל אצל שתי הקבוצות האחרונות האלו הוא ממש הובס.אצל השחורים הוא לא קיים. במדינות שהוא ניצח אחוז השחורים מאוד קטן. 8% באוקלהומה, פחות מ5% בקולורדו ומיניסוטה, בערך 1% בניו האמפשיר ופחות מ1% במדינת הבית שלו. לשם השוואה: בפלורידה, אילינוי ומישיגן 15% פלוס מינוס שחורים ובאוהיו 12% (באחוזים זה יותר מטקסס). קל זה לא יהיה.
4. נקודות האור של סנדרס הם שיש לו זמן ושיש עוד עימותים בימים הקרובים (לא שהוא הצליח בהם יותר מידי לאחרונה, אבל אולי הפעם זה יהיה שונה). מבחינת אתמול, נקודת האור האמיתית שלו היא מיניסוטה והשאלה עד כמה מה שהיה שם מייצג של המיד-ווסט. מיניסוטה היא מדינה שונה (יותר לבנה ופחות תעשייתית) ממישיגן ואוהיו ואפילו מאילינוי השכנה, אז זה יהיה מעניין.
5. זה לא נכון שהילארי מנצחת במדינות אדומות. כלומר, היא מנצחת גם במדינות אדומות. אבל היא מנצחת גם במדינות כחולות, והכי חשוב, במדינות סגולות. סנדרס ניצח בקולורדו (ולפני זה בניו האמפשיר) שאלו מדינות סגולות אבל הילארי ניצחה אתמול במדינה חשובה פי כמה: וירג'יניה (ובעבר באיוה ונבדה, עוד מדינות סגולות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 14:07 
ועוד משהו, לפי הספירה של הNYT הילארי מובילה ב195 דלגטס, לא כולל סופר-דלגטס. אני הימרתי שהיא תוביל בבערך 150 בשלב הזה וככה העריכו "המומחים". הגלמוד הימר על 50-100. בפועל, מבחינה הזאת, מצבה של הילארי טוב ממה שהעריכו לפני הבחירות אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 15:01 
http://www.thegreenpapers.com/P16/D

לא יודע כמה זה מהימן אבל לפי זה היא מובילה ב150.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 19:17 
לפי זה: http://projects.fivethirtyeight.com/ele ... democrats/
התוצאה כרגע היא 596-399. יש עוד דלגטס שעוד לא הוכרעו שמה, אבל לא הרבה, וכולם מטקסס וטנסי, מדינות שבהן הילארי ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... count.html
576-386

איך זה שבכל מקום זה שונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
קרסון פרש. נשארו 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
עם כל האכילת מוח הזאת, אני שלא מבין כלום בעניין, הילארי תהיה נשיאה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אין שום דרך לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 23:34 
או נשיאות או כלא.

ואל תרגיש רע. אף אחד לא מבין הרבה, לא באשכול הזה ולא מחוצה לו (כולל אני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 23:43 
גביזון כתב:

הילארי תהיה המועמדת הדמוקרטית. מכאן והלאה קשה לדעת, בטח אם מי שרץ מולה זה טרמפ שעושה במערכת הבחירות הזאת דברים שלא דומים לשום דבר שמסתדר עם מודלים מוכרים של בחירות בארה"ב.
FWIW, המהמרים בארה"ב נותנים לה כיום מעל 60% סיכויים להיות הנשיאה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אני כן מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2869882
http://www.haaretz.com/misc/iphone-arti ... m-1.706534

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 08:52 
גביזון כתב:

למרות שכל הנאורים כאן בהיסטריה, טראמפ עושה בית ספר ונראה לי שיהיה המועמד הרפובליקני.
אני חושב דוווקא שטראמפ הולך להיות הנשיא הבא (במידה ובלומברג לא יחליט לרוץ עצמאית בבחירות עצמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שטראמפ הוא המועמד הרפובליקני, זה יירשם בדפי ההיסטוריה כנקודת השפל של המפלגה הרפובליקנית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 13:57 
רומני מתכוון להגיד היום:

"Donald Trump is a phony, a fraud" and that he's "playing the American public for suckers,"

""His domestic policies would lead to recession. His foreign policies would make America and the world less safe. He has neither the temperament nor the judgment to be president,"

"twisted example of evil trumping good: "Trump's claims that he admires Russian President Vladimir Putin while calling "George W. Bush a liar."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 20:14 
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 1828545537

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2016, 21:27 
טראמפ בתגובה מספר בלשונו העדינה שרומני היה מוכן לבצע בו מין אוראלי בתמורה לתמיכה במועמדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2016, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

http://edition.cnn.com/2016/03/03/polit ... index.html

לא פוטושופ.

תמונהתמונהתמונהתמונה

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 04 מרץ 2016, 08:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2016, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
מלכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2016, 22:32 
20 כתב:
זה עוד מוקדם והכל נזיל (לפני שלושה שבועות הממסד הרפובליקני חגג וחשב שטראמפ גמור אחרי התבודה באיווה)
אבל אני חושב שהסיכוי היחיד של הילארי הוא להפוך את ההתמודדות לנשים נגד גברים מגעילים
היא צריכה לקחת את אליזבת וורן בתור סגנית. זה ידגיש את הצד הנשי, יביא את ההתלהבות של ברני (וורן אלילת השמאל) וינטרל כל התקפה על קשרי וול סטריט שלה.

קמפיין שכלתני של מי יותר מוכן לנשיאות הוא רעיון דבילי. רוב האנשים לא מקבלים ככה החלטות.

היא צריכה גם לקוות שהממסד הרפובליקני לא יעזור לטראמפ בהיערכות לבחירות. אבל זה אקסטרה

עוד מישהו מציע להילארי לבחור בוורן כסגנית
https://www.washingtonpost.com/opinions ... ?tid=ss_tw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: