תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
ג'ב!

אני כבר מתגעגע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 15:04 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
הצוררת מפרקת.

קרוז נותן טיפה פייט לפסיכופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 04:54 
סנדרס ניצח באוקלהומה. הבעיה שלו זה שההפסדים שלו בדרום הם בהפרשים פסיכיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי.
אגב, רוביו בדרך לסיים היום.
הוא נלחם על ה20% באיזה 417 מדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לדעתי הכשלון העיקרי שלו היום הוא במסצוסטס (התוצאות לא סופיות, אולי הוא עוד יחזור)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
אולי אני אשכב עם בחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:16 
סמל אישי של המשתמש
היית רוצה להיות עם סיכויים כמו שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהסיכויים של אפסיים.
אז זה זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:18 
its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
לדעתי הכשלון העיקרי שלו היום הוא במסצוסטס (התוצאות לא סופיות, אולי הוא עוד יחזור)

גם אם הוא יפסיד שם זה יהיה כסף קטן במונחי דלגטס. בדרום הוא מפסיד בהפרשים של מאות דלגטס. אני לא רואה איך מתאוששים מזה.

אבל כן, מה שיקרה עם רוביו זה מאוד מסקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:22 
סנדרס כרגע בפיגור של 60% (!) באלאבמה, 45% בארקנסו, 45% בג'אורג'יה, 30% בטנסי, קרוב ל40% בטקסס, ו30% בוירג'יניה.
אם זה נגמר ככה, אז רק במדינות האלו הילארי יוצרת פער של 150 דלגטס פלוס. כמעט אי אפשר לסגור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:27 
סנדרס נראה חזק במיניסוטה ולא רע בקולורדו. ורוביו אולי בדרך לנצח במיניסוטה! מה שאולי יבטיח שהוא לא יפרוש וייתן את המועמדות לטרמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
רוביו כנראה לקח את מיניסוטה.
ודווקא קרוז לוחץ עליו לפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:41 
סנדרס בדרך לנצחון במדינות הקוקוסים. מבחינת מדינות הוא ניצח ב4, שזה סביר. הבעיה שלו שמבחינת דלגטס הוא בפיגור היסטרי. לפי הNYT הילארי צפויה להוביל במעל 200 דלגטס עד סוף הערב.
ואצל הרפובלקנים הבלגאן חוגג. קרוז האמת נתן נאום טוב לשם שינוי. נראה מה יקרה שם מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
וואו,
מפרק מצחוק מה שקורה ב20 דקות האחרונות.
אני מת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 06:40 
מבחינת הממסד הרפובליקני ערב גרוע אבל פחות נורא ממה שיכול היה להיות
1) טראמפ לא לוקח את טקסס ומפסיד באוקלהומה
2) רוביו לוקח מדינה ומסמן את המיד ווסט
3) קסיק לא לוקח כלום
בשבת יש שלוש מדינות דרומיות ומיין שם אין סיכוי לממסד.
המטרה היא לשכנע את קסיק לפרוש ולחבור לרוביו.
אז בשמיני לנצח באיידהו ובמישיגן, וב-15 לנצח באוהיו אילינוי ובעיקר פלורידה. אם רוביו לא לוקח את פלורידה זה כבר באמת אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
עזוב את קרוז, דראמפף ורוביו,
הסיפור המסקרן זה אם היום כריסטי יבכה לפני השינה, יבכה במקלחת או יתלה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 06:55 
לפי cnn הילרי תוביל בכ-150 דלגטס היום. זה לא נוראי לברני, אבל כן, קשה לחזור מזה. מצד שני נגמר להילרי הפיירוול. אבל כן, אני מסכים שלדעתי היא תיקח בסוף. אבל יש כן מירוץ.
אני גם לא כל כך מתרשם מכך שהילרי מנצחת במדינות אדומות. זה צריך להדליק נורה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אני מסכים שלדעתי היא תיקח בסוף.
הפכת לחלק מערימה של הזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 07:12 
Guilty.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
אתמול קראתי שסנדרס צפוי לקחת רק מדינה אחת, כשמדברים על כך שההצבעה היא במדינות שהן טריטוריה ביתית של קלינטון. בפועל לקח 4. אז למה מתייחסים לזה כמו אל איזה הפסד צורב של סנדרס? לקח יותר ממה שהיה צפוי, ועכשיו עוברים למדינות יותר ידידותיות לו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
כל כך הרבה מועמדים (חלקם רק בעיני עצמם) יש בפריימריס של הרפובליקנים (לעומת המאבק הדו ראשי שסופו די צפוי אצל הדמוקרטים) שזה משחק לידיו את המועמד המוביל, טראמפ.
הרי אם תיאורטית מחר בבוקר כולם מסירים את המועמדות ומתאחדים סביב קרוז או רוביו כדי לעצור את טראמפ, יהיה לו קשה בהמשך הדרך.
אבל הוא נהנה מהפיצול, שהרי להבדיל מקלינטון שזוכה לא אחת ב-2/3 מהקולות, הוא לא מקבל אפילו חצי(!) אלא כשליש עד 40% בלבד.
כלומר, הרוב לא רוצים אותו אבל הם מתפצלים בין יותר מדי מועמדים.

התוצאה עלולה להיות שמועמד ששליש מהאנשים בלבד בחרו בו עוד יתמודד בסוף על הנשיאות ואז בקהל הרחב (בהנחה שאין סנדרס ממול) הבלוף ייחשף ויהיה מאוחר מדי.

הבעיה היא דילמת האסיר - אף אחד מהרפובליקנים המתמודדים לא מוכן לוותר להוציא את כריסטי שדווקא בהפוך על הפוך תומך בטראמפ.
לכן, כמו שזה נראה, המפלגה הרפובליקנית תמשיך להיקרע לגזרים לפחות עד אמצע החודש ורק אז, אולי, אנשים ירדו מהעץ אלא שב-15/3 יכול מאד להיות שהסיפור יהיה כבר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אתמול קראתי שסנדרס צפוי לקחת רק מדינה אחת, כשמדברים על כך שההצבעה היא במדינות שהן טריטוריה ביתית של קלינטון. בפועל לקח 4. אז למה מתייחסים לזה כמו אל איזה הפסד צורב של סנדרס? לקח יותר ממה שהיה צפוי, ועכשיו עוברים למדינות יותר ידידותיות לו, לא?

כל הדיבורים האלו על "לקיחה" של מדינות הם לא רלוונטים, זה טוב לזיוני מוח ב CNN אבל לא הרבה יותר מזה, מה שמשנה זה הדלגייטס, והילארי הגדילה מאד את הפער שלה היום.
אפילו בלי הסופר-דלגייטס, קשה מאד לראות איך ברני סנדרס יצליח לנצח אותה, הוא היה צריך להיות הרבה יותר תחרותי בדרום ממה שהוא היה.
Charlie כתב:
כל כך הרבה מועמדים (חלקם רק בעיני עצמם) יש בפריימריס של הרפובליקנים (לעומת המאבק הדו ראשי שסופו די צפוי אצל הדמוקרטים) שזה משחק לידיו את המועמד המוביל, טראמפ.
הרי אם תיאורטית מחר בבוקר כולם מסירים את המועמדות ומתאחדים סביב קרוז או רוביו כדי לעצור את טראמפ, יהיה לו קשה בהמשך הדרך.
אבל הוא נהנה מהפיצול, שהרי להבדיל מקלינטון שזוכה לא אחת ב-2/3 מהקולות, הוא לא מקבל אפילו חצי(!) אלא כשליש עד 40% בלבד.
כלומר, הרוב לא רוצים אותו אבל הם מתפצלים בין יותר מדי מועמדים.

התוצאה עלולה להיות שמועמד ששליש מהאנשים בלבד בחרו בו עוד יתמודד בסוף על הנשיאות ואז בקהל הרחב (בהנחה שאין סנדרס ממול) הבלוף ייחשף ויהיה מאוחר מדי.

הבעיה היא דילמת האסיר - אף אחד מהרפובליקנים המתמודדים לא מוכן לוותר להוציא את כריסטי שדווקא בהפוך על הפוך תומך בטראמפ.
לכן, כמו שזה נראה, המפלגה הרפובליקנית תמשיך להיקרע לגזרים לפחות עד אמצע החודש ורק אז, אולי, אנשים ירדו מהעץ אלא שב-15/3 יכול מאד להיות שהסיפור יהיה כבר גמור.

טראמפ מוביל בסקרים ראש בראש גם מול רוביו וגם מול קרוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אבל שוב - ממה שאני קורא הסופר טיוזדיי היה במדינות ידידותיות לקלינטון. סה"כ סנדרס השיג הרבה יותר ממה שחזו (גם מבחינת דלגייטס אני מניח). ובקרוב עוברים לטריטוריות ידידותיות לו.
לי זה נראה כאילו התקשורת פשוט משועממת ויש לה יותר מדי טקסטים למלא, אז על כל תפנית קטנה ישר כותבים תחזיות יום הדין. כשהוא לקח את ניו המפשייר אז עוד שנייה קלינטון נופלת, כשקלינטון לוקחת את הסופר טיוזדיי (אבל לא קורעת את סנדרס כמו שציפו) אז סנדרס גמו.ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:35 
היא לקחה יותר דלגטס מהצפוי.

אבל, וזה אבל גדול. ברני ניצח את המדינות שהוא ניצח בפער יותר גדול ממה שחשבו. אם הוא יכול לסחוב מדינות צפוניות בפער גדול אז הוא לא במצב רע.

קצת פרספקטיבה : הוא צריך 53% מהדלגטס שנותרו בשביל לנצח. ביום שבת נברסקה, לואיזינה וקנסס. אני משער שהילרי תנצח בלואיזינה בפער דומה לפערים של היום, אבל נברסקה וקנסס יכולים ללכת לברני.

ולגבי התקשורת אתה צודק ב100 אחוז. MSNBC וCNN נמצאים בישורת האחרונה שלהם. התקשורת מנסה להכתיב נרטיב שהוא לאו דווקא נכון.

בכל אופן, אחרי היום, אין שום סיכוי שזה ייגמר לפני יוני.

וקצת נמאס לי לשמוע על סופר דלגטס. הם לא משנים, הם לא רלוונטים, הם סתם דיבורים באוויר כרגע. אם ברני ינצח את הpledged delegates אפילו באחד, הsuper delegates לא יעיזו להטות את הבחירות או שהמפלגה הדמוקרטית תחתום על המוות של עצמה.

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 02 מרץ 2016, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בסדר, אבל שוב - ממה שאני קורא הסופר טיוזדיי היה במדינות ידידותיות לקלינטון. סה"כ סנדרס השיג הרבה יותר ממה שחזו (גם מבחינת דלגייטס אני מניח). ובקרוב עוברים לטריטוריות ידידותיות לו.
לי זה נראה כאילו התקשורת פשוט משועממת ויש לה יותר מדי טקסטים למלא, אז על כל תפנית קטנה ישר כותבים תחזיות יום הדין. כשהוא לקח את ניו המפשייר אז עוד שנייה קלינטון נופלת, כשקלינטון לוקחת את הסופר טיוזדיי (אבל לא קורעת את סנדרס כמו שציפו) אז סנדרס גמו.ר

ורמונט, מסצ'וסטס ומיניסוטה הן מדינות מאד ידידותיות לברני סנדרס, הרבה יותר ממה שמגיע לך בימים הקרובים.
הילארי מובילה בפער דו ספרתי במישיגין, פלורידה, אוהיו, אילינוי וצפון קרולניה. קשה מאד לראות מצב שבו סנדרס לוקח את המועמדות.

והפרשנים הרציניים טענו מאז ומעולם ולאורך כל הפריימריז שלסנדרס יש סיכוי מאד קטן, אחרי היום, הסיכוי הזה הוא קלוש. זה ש CNN בונים לך נארטיבים של "מעל\מתחת למצופה" זה שטויות בשבל להעביר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:39 
אמיר כתב:
הפועל כתב:

ורמונט, מסצ'וסטס ומיניסוטה הן מדינות מאד ידידותיות לברני סנדרס, הרבה יותר ממה שמגיע לך בימים הקרובים.
הילארי מובילה בפער דו ספרתי במישיגין, פלורידה, אוהיו, אילינוי וצפון קרולניה. קשה מאד לראות מצב שבו סנדרס לוקח את המועמדות.

והפרשנים הרציניים טענו מאז ומעולם ולאורך כל הפריימריז שלסנדרס יש סיכוי מאד קטן, אחרי היום, הסיכוי הזה הוא קלוש. זה ש CNN בונים לך נארטיבים של "מעל\מתחת למצופה" זה שטויות בשבל להעביר זמן.

הילרי הובילה בפער דו ספרתי בסקרים בכל מדינה עד עכשיו. במינסוטה הסקר האחרון היה +30 להילרי או משהו כזה.

ו"פרשנים רציניים" זה אוקסימורון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

אני לא יודע מה הוא יעשה, אבל אתה שואל אותי, לדעתי הוא צריך לפרוש היום (ואני אומר את זה בתור תומך בברני).
אין לו סיכוי לזכות, הוא כבר הצליח לעשות הרבה יותר ממה שחשבתי שהוא יצליח והוא השיג את המטרה המרכזית של הקמפיין - למשוך את המפלגה הדמוקרטית, ובאופן יותר חשוב את המצביעים הדמוקרטיים שמאלה ולגרום להם לדבר על נושאים חשובים.
למשוך את זה עד יוני זה ביזבוז זמן וכסף.
בהנחה שהמטרה שלך היא לעשות שינויים חיוביים בארה"ב, הדרך הכי טובה היא לקחת את הכסף שנשאר ולהתארגן על גופים שיפעילו לחץ לקדם דברים כמו single payer או העלאה של שכר המינימום הפדרלי אחרי הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:44 
אמיר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אני לא יודע מה הוא יעשה, אבל אתה שואל אותי, לדעתי הוא צריך לפרוש היום (ואני אומר את זה בתור תומך בברני).
אין לו סיכוי לזכות, הוא כבר הצליח לעשות הרבה יותר ממה שחשבתי שהוא יצליח והוא השיג את המטרה המרכזית של הקמפיין - למשוך את המפלגה הדמוקרטית, ובאופן יותר חשוב את המצביעים הדמוקרטיים שמאלה ולגרום להם לדבר על נושאים חשובים.
למשוך את זה עד יוני זה ביזבוז זמן וכסף.
בהנחה שהמטרה שלך היא לעשות שינויים חיוביים בארה"ב, הדרך הכי טובה היא לקחת את הכסף שנשאר ולהתארגן על גופים שיפעילו לחץ לקדם דברים כמו single payer או העלאה של שכר המינימום הפדרלי אחרי הבחירות.

מה אני אגיד לך, נחיה ונראה. אני לא חושב שהוא יזכה, אבל אני לא מאוד מתרשם מניצחונות של הילרי בדרום.
אתה מצביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
מה אני אגיד לך, נחיה ונראה. אני לא חושב שהוא יזכה, אבל אני לא מאוד מתרשם מניצחונות של הילרי בדרום.

אם אתה באמת משועמם לך, תנסה לצייר תרחיש של איך ברני זוכה, באמת, תעבור מדינה מדינה.
עכשיו כן, זה לא בלתי אפשרי מתמטית, אבל לדעתי אתה הולך לזרוק מיליוני דולרים שיכולים אשכרה לעזור לדברים חשובים (כמו לנסות להעביר את המדיניות שסנדרס רוצה) בשביל אסטרטגיה שהיא בגדול -

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: