תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 17:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
[quote="kobster"]לא רואה הרבה אופציות. פרנקי פצוע ואלדו בקושי מתאמן אז האופציה של קרב על החגורה ב 145 פאונד ירדה, מה שמשאיר אותנו עם החגורה הזמנית ב 155 או שקונור יורד גם הוא מהקארד.
ב 155 פאונד יש 3 יריבים פוטנציאלים :
1. קאובוי סרוני- אין לו בעיה עם חיתוך משקל כי מותר לו להשתמש באינפוזיה (בעיות במערכת עיכול בעקבות תאונה מאחד האקסטרימים שהוא עושה).
2. חביב נורמגומדוב - מדורג מספר 1, צפוי להילחם בטוני פרגוסון באפריל אבל נמצא כבר עכשיו בכושר.
3. אנתוני פטיס - האלוף הקודם, משובץ נגד אדסון ברבוזה ב ufc 197 באפריל. אם נקבל את הפטיס הישן זה אמור להיות קרב אש.

אני מהמר על קאובוי.[/quote

לא רואה פה יריב שקונור יתלהב להילחם נגדו אלא אם מפצים אותו בוואחד סכום.
לא יודע עד כמה זה הוגן לשבץ את סרוני, רק לאחרונה היה לו קרב על האליפות. אם כבר, הייתי נותן לחביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
חביב כמעט שנתיים בחוץ, פטיס הפסיד גם לדוס אניוס וגם לאדי אלברז באירוע שהיה בחודש שעבר בבוסטון. גם קורמיה הפסיד לג'ונס ובגלל ההשעיה קיבל מיד לאחר מכן קרב על החגורה נגד ראמבל.
ברור שכל יריב אחר יעלה לדיינה הרבה כסף כי קונור ירצה לקבל סכום יותר גבוה ואולי אפילו אחוזים מההכנסות. אם אתה שם את זה לעומת הסרה מהקארד של הלוחם הכי מושך קהל בארגון, נראה לי שהבחירה היא די קלה. אגב, גם פטיס וגם קאובוי כבר הציעו להילחם בקונור. נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
יודע מה... אני בעצם די מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 09:34 
נייט דיאז :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
ועוד ב 170 פאונד.
בדיחה בעיני, חוץ מטראש טוק וקצת הייפ (יש כולה שבוע וחצי לקרב אזאין ממש זמן לבנות אותו) אין שום תועלת ממשית בקרב הזה.
צריך לבדוק מי היה האחרון שקפץ 2 קטגוריות בין קרב לקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
דווקא אני חושב שיש לדיאז סיכוי. יש לו סטרייקינג טוב וbjj מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 14:06 
קונור יחסל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - סילבה-ביספינג (לונדון)
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
מחר בלונדון:

Middleweight Anderson Silva vs. Michael Bisping
Middleweight Gegard Mousasi vs. Thales Leites
Welterweight Tom Breese vs. Keita Nakamura
Bantamweight Francisco Rivera vs. Brad Pickett

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
מחר בלונדון:

Middleweight Anderson Silva vs. Michael Bisping
Middleweight Gegard Mousasi vs. Thales Leites
Welterweight Tom Breese vs. Keita Nakamura
Bantamweight Francisco Rivera vs. Brad Pickett

המיין איבנט מתחיל עכשיו

http://ypulivecom.blogspot.co.il/p/0.html

יאללה סילבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
ואו, איזה קרב :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:01 
היכולות של סילבה בלתי רגילות. הבעיה היא שהוא כבר לא מסוגל ללחוץ ליותר מדקה בסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
היכולות של סילבה בלתי רגילות. הבעיה היא שהוא כבר לא מסוגל ללחוץ ליותר מדקה בסיבוב.

דיברנו על זה בלייב, הוא פשוט מחפש את ההיילייט במקום לגמור את הקרב.
צריך להבין, מדובר אולי בלוחם הכי גדול בכל הזמנים שהיה שנה בחוץ אחרי ניצחון ממש לא משכנע על ניק דיאז ושני הפסדים רצופים לפני הניצחון הזה, זה היה נראה כאילו הוא עלה במטרה להוכיח שהוא עדיין רלבנטי ושהו הסילבה של פעם.
זה עלה ללו בקרב, חד וחלק. אף אחד לא מבין מה עבר לו בראש בסיבוב הרביעי אותו ביספינג לקח וזה גם הסיבוב שבדיעבד הכריע את הקרב, סילבה לא עשה כלום בסיבוב הזה מול יריב מדמם שבקושי הצליח לראות כמו שצריך והיה צריך לנגב כל פעם את הדם מהפנים. מאכזב ביותר, אני לא יודע לאיפה הוא ילך מכאן, אולי קרב אחרון נגד ויטור או מצ'ידה כדי לסיים כמו שצריך את הקריירה שלו.
יאללה ufc 196, נראה מה יוליד קרב הטראש טוק הגדול ביותר בכל הזמנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
מה דעתכם על מה שקרה בסוף הסיבוב השלישי?
אני חושב שהרב דין לא יצא הכי בסדר. לא רק שלא עצר את הקרב והחזיר לו את מגן השיניים אלא אח"כ הסב את תשומת ליבו, מה שהוביל לברך המעופפת של סילבה, מה שכמעט עלה לו בקרב.

לגבי הקרב הבא של סילבה, לא אתנגד לראות אותו מול יואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:06 
dr.avi כתב:
מה דעתכם על מה שקרה בסוף הסיבוב השלישי?
אני חושב שהרב דין לא יצא הכי בסדר. לא רק שלא עצר את הקרב והחזיר לו את מגן השיניים אלא אח"כ הסב את תשומת ליבו, מה שהוביל לברך המעופפת של סילבה, מה שכמעט עלה לו בקרב.

לגבי הקרב הבא של סילבה, לא אתנגד לראות אותו מול יואל.

אני בזמן אמת גם תהיתי, אבל אני מודה שאני לא יודע מה מקובל. אבל ביספינג היה חייב להגן על עצמו לפני הכל. וגם הוא הודה שהוא טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
גם סילבה לא היה 100%.
מזכיר לי כמו שבכדורגל אתה ממשיך לשחק אחרי ששוכב שחקן פצוע ולא מוציא כדור החוצה למרות שאין לי טענה
ממשית אליו, ראה הזדמנות וניצל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 17:42 
dr.avi כתב:
גם סילבה לא היה 100%.
מזכיר לי כמו שבכדורגל אתה ממשיך לשחק אחרי ששוכב שחקן פצוע ולא מוציא כדור החוצה למרות שאין לי טענה
ממשית אליו, ראה הזדמנות וניצל אותה.

שוב, לא יודע מה מקובל בדברים האלו. קח בחשבון שזה היה תוך כדי התקפה די קריטית מבחינתו, ביספינג פלט את מגן השיניים בזמן שהוא הכניס לסילבה כמה אגרופים לא רעים. למה סיבלה צריך לתת לו להתארגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

דיברנו על זה בלייב, הוא פשוט מחפש את ההיילייט במקום לגמור את הקרב.
צריך להבין, מדובר אולי בלוחם הכי גדול בכל הזמנים שהיה שנה בחוץ אחרי ניצחון ממש לא משכנע על ניק דיאז ושני הפסדים רצופים לפני הניצחון הזה, זה היה נראה כאילו הוא עלה במטרה להוכיח שהוא עדיין רלבנטי ושהו הסילבה של פעם.
זה עלה ללו בקרב, חד וחלק. אף אחד לא מבין מה עבר לו בראש בסיבוב הרביעי אותו ביספינג לקח וזה גם הסיבוב שבדיעבד הכריע את הקרב, סילבה לא עשה כלום בסיבוב הזה מול יריב מדמם שבקושי הצליח לראות כמו שצריך והיה צריך לנגב כל פעם את הדם מהפנים. מאכזב ביותר, אני לא יודע לאיפה הוא ילך מכאן, אולי קרב אחרון נגד ויטור או מצ'ידה כדי לסיים כמו שצריך את הקריירה שלו.
יאללה ufc 196, נראה מה יוליד קרב הטראש טוק הגדול ביותר בכל הזמנים...

כל מילה.
הוא בכמה רמות מעל ביספינג גם כשהוא לא בשיאו מבחינת כושר ויכולת.
המודעות שלו לזה הורסת לו מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
חוזרים לעניינים. אירוע UFC 196 יתקיים בלילה שבין שבת לראשון בלאס וגאס כשבמוקד שלו קרב שהיה אמור להתחרות על התואר של הסופרפייט הגדול בהיסטוריה ובמקום זאת הוא מתחרה על התואר של קרב הטראש טוק הגדול בהיסטוריה :

Welterweight Conor McGregor vs. Nate Diaz
Women's Bantamweight Holly Holm (c) vs. Miesha Tate
Light Heavyweight Gian Villante vs. Ilir Latifi
Light Heavyweight Corey Anderson vs. Tom Lawlor
Women's Bantamweight Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko

1) הקרב המרכזי יכיל כאמור את הפנים של הארגון בשנה וחצי האחרונות, אחד קונור מקגרגור האלוף ב 145 פאונד (מאזן 19-2) שיפגוש במשקל של 170 פאונד את נייט דיאז (מאזן 18-10), האח הקטן של ניק ומתחרה רציני על הלוחם עם הפה הכי מלוכלך בהיסטוריה. כזכור, במקור קונור היה אמור לפגוש את האלוף ב 155 פאונד רפאל דוס אניוס אבל האחרון שבר את הרגל שבועיים לפני הקרב ואז הגיע ההחלפה ששינתה לחלוטין את האופי של הקרב.
מעל הכל, המשקל - זו פעם ראשונה שקונור נלחם במשקל הזה (היה אלוף CWCF ב 145 ו 155) ויהיה מעניין מאוד לראות האם הקלילות והגמישות שלו יעבדו גם במשקל הזה, בינתיים הוא כמו קונור הרגיל רק עם תוספת עצומה של שרירים ולכן השילוב בין הקלילות שלו לעוצמה חזקה יותר שמגיעה עם המשקל החדש עלולה להיות הרסנית מבחינתו של דיאז, שמצידו יביא את מנת ה in your face הקבועה שלו, עם הרבה סטרייקינג וגם ג'יו ג'יטסו ברמה הגבוהה ביותר. אם קונור באמת לא יאבד מהתנועה שלו זה אמור להיות ניצחון קל לטובתו.

2) בקרב המרכזי השני הולי הולם האלופה החדשה (מאזן 10-0) תגן בפעם הראשונה על החגורה שלה מאז אותו קרב היסטורי מול רונדה ראוזי כשתפגוש את הנמסיס של אותה ראוזי - מיישה טייט (מדורגת 2, מאזן 17-5), שמגיעה אחרי רצף מאוד מרשים של ארבעה ניצחונות מאז ההפסד לראזוי ב ufc 168 אי שם בדצמבר 2013. קרב עם שני סגנונות מנוגדים ומעניינים - הולם עם קיקבוקסינג ואגרוף ברמה הגבוהה ביותר כיאה לאלוה בכל אחד מהענפים האלו, מיישה טייט עם הכניסות לקלינצ' ועבודת קרקע אינטנסיבית במטרה לשבור את היריבה. על פניו, יתרון ברור להולם אבל היא טרם נתקלה ביריבה עם ניסיון וטכניקה כמו מיישה, שמצידה תנסה כנראה לצמצם מרחק להולם ולגרור אותה לקרקע. אם הולי תדע להתרחק ממנה ולהשתמש בבעיטות המטורפות שלה אז הקרב שלה, השאלה אם היא תצליח וזה הולך להיות לא פשוט בכלל. תמיד קשה לי להמר נגד מיישה אז אני הולך איתה, למרות שכנראה הולי תעיף לה את הלסת לעזאזל...

שאר הקרבות לא ממש מעניינים אבל בכל זאת נזכיר את דייגו סאנצ'ז שתמיד כיף לראות והוא יפגוש הפעם את ג'ים מילר כשהמפסיד כנראה יסיים את דרכו בארגון, את אמנדה נונייז הברזילאית שרואה בעצמה (בצדק) יריבה פוטנציאלית על החגורה בנשים והיא תפגוש את ולנטינה שבצ'נקו הקירגיסטאנית שעברה הופעת בכורה מוצלחת בדצמבר האחרון וגם היא מכוונת גבוה.

המיין איבנט יחל בשעה 5 בבוקר יום ראשון וישודר בערוץ 58, הקרבות המרכזיים אמורים להתחיל בשעה שש וחצי-שבע.
האירוע כולו מתחיל בשעה אחת וחצי בלילה וישודר בלינק הרגיל : http://ypulivecom.blogspot.co.il/p/0.html

למיטבי לכת שמעוניינים לראות את שיאו של הטראש טוק, השקילה הרשמית תערך הלילה בשעה 2 ותשודר בלינק הבא : https://www.youtube.com/watch?v=4-oOhty5oy0

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC 196
הודעהפורסם: 05 מרץ 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
לא הרבה סופרים את דיאז וזה קצת מוזר לי.
בעשרת ההפסדים שלו הוא הפסיד פעם אחת ב-KO (ג'וש תומסון לפני 3 שנים) ופעם אחת בהכנעה.
לעומת זאת ב-18 הנצחונות שלו הוא ניצח בהכנעה 11 פעמים.
עכשיו אני לא אומר שהוא פייבוריט אבל אם הקרב יילך לקרקע, דבר שקונור לא מורגל בו, זה יכול ללכת בסוף לכיוון של דיאז.

לגבי הולם-טייט הולך על הולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2016, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
כמה זה ? קרב שלישי או רביעי ששומעים את אותו הדבר - אם הקרב ילך לקרקע אז קונור בבעיה. אז ככה, קונור לא יתן לזה להגיע לקרקע וגם אם כן, אז הג'יו ג'יטסו שלו מספיק טוב כדי להגן על עצמו ולחזור לעמידה. אגב, דיאז נראה די רע בשקילה אתמול עם בטן רופסת ולא הכי בכושר. לא בטוח שהוא יחזיק מעמד יותר מסיבוב אחד בכל מקרה בדיוק כמו שקרה למנדס שפשוא נגמר לו הכוח בסיבוב השני נגד קונור.
לגבי הנשים, מסכים שהולי פייבוריטית ברורה אבל היא טרם נתקלה בסגנון של מיישה ויהיה מעניין לראות מה היא תעשה נגדה ואיך היא תימנע מהכניסות לקלינץ' של טייט.

אגב, היתה אתמול גם מסיבת עיתונאים של כל הקרבות מאפריל ועד יולי. הקרבות הבולטים :
קורמייה נגד ג'ונס ב 197
מייטי מאוס נגד סאודו ב 197
חביב נגד פרגוסון ב fox שבוע לאחר מכן
ורדום נגד מיוצ'יץ' ב 198
רוקהולד נגד וויידמן ב 199
קרוז נגד פייבר ב 199
ג'ואנה נגד גאדלה יום לפני ufc 200

כמות הטראש טוק שהלכה במסיבת העיתונאים הזו היתה משהו הזוי. בלטו בעיקר ג'ונס, ווידמן ופייבר נגד קורמייה, רוקהולד וקרוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 10:38 
הטוויטר של אלדו

ציטוט:
See ya at #UFC200, @TheNotoriousMMA. Your fairy tale is over. You got nowhere to run now. Time to a rematch, pussy.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 16:29 
כצפוי ההפסד של קונור גורר לא מעט תגובות מצד לוחמים בארגון, כולל גם הסתלבטויות.

http://www.mmafighting.com/2016/3/6/111 ... 1457072830

אלדו לטעמי יצא די קטן עם התגובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2016, 18:58 
רק אני חשבתי שהיה קצת משעמם? לא מאמינה ששילמתי $60 על שלושה קרבות. ציפיתי ליותר בקרב של הבנות, שיעמם קצת אבל הופתעתי מהתוצאה. ודווקא הייתה לא הרגשה שמקגרגור יפסיד וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 11:46 
60$ לצפייה בטלויזיה או שהיית באולם?

מבחינת המיין קארד, לא היה הכי מעניין בעולם. מה שכן, בקרבות המוקדמים נלחמו מילר וסאנצ'ז ואני מניח שהיה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED כתב:
kobster כתב:
EROS IS RED כתב:
לי ולבעלי יש כרטיסים לאירוע בברומפילד לולנטיין.
אבל שאלה לא קשורה - משדרים את הקרבות בארץ בחינם בערוצי ספורט?

המיין קארד של כל אירוע ufc משודר בספורט חמש לייב (58 אצלנו) עם בועז קורפל, שהוא אמנם לא ג'ו רוגן אבל מבין עניין בגדול.
לדעתי הם עשו טעות עם האירוע בברומפילד והיו צריכים לשבץ אליו את סרונה ובנסון ששניהם מגיעים מקולורדו. מאט בראון לוחם אדיר ואני מקווה שיסדרו לכם קרב מרכזי טוב, לא מן נמנע שזה יהיה הקטור לומבארד שניצח בסופ"ש האחרון די בקלות את ג'וש ברקמן ומדורג חמישי בקטגוריה, מקום אחד מעל בראון. אם לא הוא, אולי זה יהיה דמיאן מיה שגם פה יש פוטנציאל לקרב טוב.
השאלה מתי מארגנים אירוע בבאשה...

השאלה היא למה פה כל אירוע עולה $50 בטלויזיה. נהיה יקר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 14:40 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קונור לא יתן לזה להגיע לקרקע וגם אם כן, אז הג'יו ג'יטסו שלו מספיק טוב כדי להגן על עצמו ולחזור לעמידה.

דיאז נראה די רע בשקילה אתמול עם בטן רופסת ולא הכי בכושר. לא בטוח שהוא יחזיק מעמד יותר מסיבוב אחד.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:
קונור לא יתן לזה להגיע לקרקע וגם אם כן, אז הג'יו ג'יטסו שלו מספיק טוב כדי להגן על עצמו ולחזור לעמידה.

דיאז נראה די רע בשקילה אתמול עם בטן רופסת ולא הכי בכושר. לא בטוח שהוא יחזיק מעמד יותר מסיבוב אחד.

:D

ומצד שני...
kobster כתב:
על פניו, יתרון ברור להולם אבל היא טרם נתקלה ביריבה עם ניסיון וטכניקה כמו מיישה, שמצידה תנסה כנראה לצמצם מרחק להולם ולגרור אותה לקרקע. אם הולי תדע להתרחק ממנה ולהשתמש בבעיטות המטורפות שלה אז הקרב שלה, השאלה אם היא תצליח וזה הולך להיות לא פשוט בכלל. תמיד קשה לי להמר נגד מיישה אז אני הולך איתה:

האמת שהופתעתי מכמה מהר נגמר לקונור האוויר, והטעות הגדולה שלו בטייקדאון נבעה נטו מחוסר חמצן במוח. מנדס ניסה להיכנס בצורה דומה בקרב נגדו וקונור התגלגל נכון והתחמק ממנו, הפעם ההתחמקות שלו היתה לא נכונה ואיטית ואז דיאז נכנס למאונט ומשם הסיפור היה גמור. מעבר לנחיתות שלו בקרקע זו לחלוטין לא הקטגוריה בשבילו, אבל הוא יכול להיות בבעיה מסוימת כי לחתוך משקל בחזרה ל 145 פאונד זה משהו שיהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי מבחינתו. בהרגשה שלי הוא דווקא יתעקש על הסופרפייט עם דוס אניוס ב ufc 200 ולאו דווקא יזרום על קרב חוזר עם אלדו.
קרב שכנראה סגור ב ufc 200 זה קרב על החגורה בנשים בין האלופה החדשה לבין האלופה הקודמת, או במילים אחרות מיישה טייט נגד רונדה ראוזי בפעם השלישית.
אגב, gsp היה באירוע ביום שבת והתחילו כבר שמועות רציניות על קרב שלו נגד רובי לאולר גם כן ב ufc 200. הלוואי וזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 11:21 
אם קונור לא יוכל לחתוך הוא יצטרך לוותר על החגורה ב-145, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: