תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 442 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל פברואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:13 
נועם שחם כתב:
באיזה שלב אפשר יהיה לתהות על החלטה מקצועית, שספורי יעלה כשוער?

קודם כל זה עדיין בגדר ניסוי באימונים עד שיוכח אחרת
שנית זאת עמדה הכי בעייתית בקבוצה (לאחר השיפור של שיימן וההגעה של שיש לצד שמאל )
עם השחקן הכי חלש בקבוצה, ככה שאני בעד ניסוים לשפר את המצב שם
גם אני סקפטי לגבי ספורי אבל מי יודע אולי יפתיע
עיקר הביקורת היא כלפי החוסר פרופורציות שיש על כל החלטה שמתקבלת או לא מתקבלת על ידי הפורום
הכל ציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:21 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

ניסים תמיד יכולים לקרות. עדין זו החלט הזויה בכל קנה מידה. גם אם ספורי יעלה היום כמגן, יבשל צמד ויכבוש צמד, זו עדין תהיה החלטה הזויה ומופרכת.

אם הוא יהיה טוב, אז אולי זו לא כזו החלטה מופרכת. לא אני ולא אתה באימונים. יכול להיות שבתפקיד של מגן, שצריך פחות לחשוב או יותר נכון, לקבל פחות החלטות (לחשוב תמיד צריך), הוא יכול להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.
אני מודה שספורי (כמו בומבה לדוגמא) הוא מהשחקנים שאני אוהב וחושב שיש להם פוטנציאל עד שמגיע המשחק ואני תולש לעצמי את השערות

לא צריך להיות באימונים כדי להבין שרמזי ספורי לא היה ולא יהיה מגן ימני לעולם. הוא לא שחקן הגנה, אין לו אופי של שחקן הגנה ואין לו שום יכולת הגנתית. לא כובע ולא נעליים ואני רוצה להאמין שכל הדיון הזה זה ברווז או תרגיל כלשהו.

אולי אתה צודק. אבל מה לעשות, המאמן שלך החליט אחרת (כנראה). שיהיה ברור, אני רחוק להיות חסיד של גוטמן ואני בספק גדול אם זו החלטה נכונה, אבל אני אומר, בוא נראה.
אני תמיד מעדיף שחקנים התקפיים בתפקידים הגנתיים מאשר ההיפך. אז אם הוא יבשל צמד ויבקיע צמד, או אפילו כמו שכתבתי קודם, סתם יהיה טוב ואז ישחק עוד כמה משחקים בתפקיד הזה וברובם יהיה טוב אז אולי ההחלטה לא כל כך הזויה ומופרכת. בקיצור, מה שאני אומר זה שאם כל כך רצו פה את גוטמן, צריך לפחות לתת צ'אנס למה שהוא מנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל פברואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את הבוז (הלא מוצדק) לנאתכו ושאמרו שהוא בכה וגוטמן ניחם אותו ונתן לו גב.
אני גם זוכר את אותם אוהדים טוענים שהפרסום שקאזאן רוצה אותו זה רק מלחמה פסיכולוגית לפני המשחק בין הקבוצות בליגה האירופית.
ושוב אותם אוהדים היו מרוצים ש"עשינו קופה" על קאזאן ואמרו שבקיץ הוא חוזר עם הזנב בין הרגליים. מאז הוא מצליח.
אנשים פה לא למדו ולא ילמדו. ונאתכו זה רק הסימפטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:23 
מה בדיוק התקפי בספורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
ולעניינים אחרים קצת

נותרו 250 כרטיסים לשער 8 וכמות כרטיסים לא ידועה לשער 2 ו13 לפי הפייסבוק(מבדיקה דרך אתר לאן האיצטדיון די מלא חוץ מ10-11 ולשער 8 יש בודדות)

רמי כהן מונה רשמית(כך נכתב מצנציפר) להיות יועץ כלכלי לקבוצת הכדורגל ולהכין תקציב לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:26 
אני לא מאמין בקסמים ושליפות. בטח לא כאלו שעל פניו אין בהן הגיון אמיתי. נסיון החיים שלי כאוהד הוא ששליפות ושטיקים מהסוג הזה לא עובדים ב-99.99% מהמקרים.

לא רואה שום הקבלה לנושא נאתכו. בוודאי שלא כל ביקורת על המאמן היא מוצדקת או הכרחית. עדין לגיטימי להטיל ספק בהחלטות תמוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:28 
Charlie כתב:
אני זוכר את הבוז (הלא מוצדק) לנאתכו ושאמרו שהוא בכה וגוטמן ניחם אותו ונתן לו גב.
אני גם זוכר את אותם אוהדים טוענים שהפרסום שקאזאן רוצה אותו זה רק מלחמה פסיכולוגית לפני המשחק בין הקבוצות בליגה האירופית.
ושוב אותם אוהדים היו מרוצים ש"עשינו קופה" על קאזאן ואמרו שבקיץ הוא חוזר עם הזנב בין הרגליים. מאז הוא מצליח.
אנשים פה לא למדו ולא ילמדו. ונאתכו זה רק הסימפטום.

לא מבין איך נאתכו נכנס כאן לתמונה
כמה שלדעתי הוא היה בינוני בהפועל ואחר שזהבי נכנס לעמדה שלו גם נראנו יותר טוב, ספורי בשלוש וחצי שנים שלו עוד לא הראה 10% ממה שהיה לנאתכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
נאתכו היה פחות מבינוני,
ספורי הוא פחות משחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:48 
זהבי בעונה הראשונה שלו היה סגן מלך השערים בהפועל כשחקן ספסל, ואין צורך להרחיב על שתי העונות הבאות.
גם נאתכו בעונה הראשונה שלו היה זידאן לעומת ספורי. בעונה השלישית הוא כבר סיים מלך הבישולים של הליגה למרות שעזב לפני סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
כן, רק שנאתכו והבוגד שיחקו באחת הקבוצות הגדולות שידע המועדון מימיו וספורי שיחק אצל דומב עם ליזמי ובאלדה.
אני רק אומר - רציתם את גוטמן? תנו לו לעבוד. הוא רוצה בהצלחת הקבוצה לא פחות מכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:09 
Charlie כתב:
כן, רק שנאתכו והבוגד שיחקו באחת הקבוצות הגדולות שידע המועדון מימיו וספורי שיחק אצל דומב עם ליזמי ובאלדה.

ממתי הודעות בפורום הפריעו למאמן כלשהו לעבוד?

אגב, גם כשרב"ש בעט את קליימן והביא במקומו את הפלופ דני עמוס אנשים אמרו "תנו לו לעבוד". אז נתנו לו לעבוד אכלנו קש שלוש עונות בזמן שקליימן בדרך להיות השוער הבא של הנבחרת. לא כל החלטה של מאמן היא קדושה, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Charlie כתב:

ממתי הודעות בפורום הפריעו למאמן כלשהו לעבוד?

אגב, גם כשרב"ש בעט את קליימן והביא במקומו את הפלופ דני עמוס אנשים אמרו "תנו לו לעבוד". אז נתנו לו לעבוד אכלנו קש שלוש עונות בזמן שקליימן בדרך להיות השוער הבא של הנבחרת. לא כל החלטה של מאמן היא קדושה, מצטער.

אפרופו רבש :LAGUH!:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:25 
Charlie כתב:

הוא גם שיחק עם דמארי וורמוט
לא ראיתי שזה עזר לו באיזו אופן להפגין את יכולות הכדורגל המופלאות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:28 
נועם שחם כתב:
אני לא מאמין בקסמים ושליפות. בטח לא כאלו שעל פניו אין בהן הגיון אמיתי. נסיון החיים שלי כאוהד הוא ששליפות ושטיקים מהסוג הזה לא עובדים ב-99.99% מהמקרים.

לא רואה שום הקבלה לנושא נאתכו. בוודאי שלא כל ביקורת על המאמן היא מוצדקת או הכרחית. עדין לגיטימי להטיל ספק בהחלטות תמוהות.

ברור שלגיטימי. אתה לא ממש הטלת ספק אלא קבעת עובדות, אבל אולי זה רק עניין של ניסוח. ה"על פניו" הזה, זה מה שהייתי נזהר בו כרגע אם הייתי מתבטא בצורה כל כך חותכת.
העניין הוא שהבעיה הכי גדולה עם הצבה כזו, שאי אפשר באמת לבדוק אותה לאורך זמן. גם אם ספורי נולד להיות מגן ימני ברוחו, מספיק משחק אחד לא טוב שלו, בשביל שכל שהקהל לא ייתן לזה צ'אנס. הצבה מהסוג הזה היא בהחלט משהו שהייתי בודק בטרום עונה ולא באמצע הליגה. כמו שקשטן עשה אז עם אייל בן עמי כקשר אחורי (לפני שהוא נפצע).
ונכון, אין שום הקבלה לעניין נאתכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:30 
אני בד"כ נזהר מאמירות נחרצות, ותמיד אוהב לסייג את עצמי. זה אחד המקרים שבהם אני נאלץ לוותר על הברקסים. רמזי כמגן ימני זו החלטה מגוחכת איך שלא תהפוך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני בד"כ נזהר מאמירות נחרצות, ותמיד אוהב לסייג את עצמי. זה אחד המקרים שבהם אני נאלץ לוותר על הברקסים. רמזי כמגן ימני זו החלטה מגוחכת איך שלא תהפוך את זה.

אז מה בעצם עובר במוחו של מאמן כדורגל וותיק שהוא עולה כך לכאורה בחוסר אחריות מצידו במשחק כה חשוב? הוא מוכן ככה להתבזות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
לא חשוב. אני יורד מזה.
העיקר שכל אחד יבוא עם אנרגיות טובות לדחוף את הקבוצה ולא בגישה שמראש ספורי הרס לכם את השבת

ושוב- אני לא חושב כרגע ממה שראיתי שהוא שחקן טוב. אולי יהיה, אבל כרגע לא. אבל אני טוען שזה לא האישיו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:50 
dino כתב:
נועם שחם כתב:

אז מה בעצם עובר במוחו של מאמן כדורגל וותיק שהוא עולה כך לכאורה בחוסר אחריות מצידו במשחק כה חשוב? הוא מוכן ככה להתבזות?

א. בוא נראה אם הוא יעלה עם ספורי. אני מאמין שזה לא יקרה.

ב. אם הוא ינסה את זה, מן הסתם הוא חושב שזה יעבוד. הסיבה לזה היא רק אחת - אין לו מספיק שעות ספורי. לי ולך ולרוב מי שעוקב אחרי הקבוצה באופן קבוע בשנים האחרונות, יש מעל ומעבר שעות צפייה בספורי משחק. זה היתרון שיש למי שצופה בכל משחק לבין מי שנמצא בקבוצה חודש.

ג. בזה אני עונה כבר לפוסט הבא שלך - אם היית מכיר אותי היית יודע שאני בכל משחק מעודד כל שחקן של הקבוצה, לא משנה מה אני חושב על השיבוץ שלו. ספורי זה שחקן שתמיד עודדתי ואם ישחק גם היום אני אעודד אותו. אבל אני פשוט לא חושב שזו החלטה מקצועית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
סבבה נועם, אני שותף לדעתך על ספורי, רק שההיגיון אומר לי שגוטמן כן ראה ממנו דברים שהוא התרשם מהם ולכן החליט לתת לו את האשראי. ההתרשמות שלי היא שגוטמן לא ירצה להמר ככה במשחק כזה.
כל עוד הגישה במגרש כמו שאתה מתאר אז הכל בסדר וכל השאר שטויות :ROSE: במשחק כזה חשוב לקבוצה, מה שקריטי זה הדחיפה של 12 אלף האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 16:57 
יש מתקפת מנחוס מכל החזיתות באינטרנט. טפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
joshsoos כתב:
רק שאוי...ביבראס היה אתרוג של גוטמן ( לא שאהבתי את הכינוי, סה"כ שחקן של מאמן שבהרכב ללא הסבר, לא תופעה חריגה בעולם הכדורגל ).

מהרגע שהוא עזב הפועל שיחקה טוב יותר

תחילת המחצית השניה של הפועל נגד בית"ר ב 4-3 היו רבע השעה הכי מרשימה שראיתי מהפועל בחיים, בניצוחו של האתרוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 09:21 
נו, אז עוד מישהו עכשיו רוצה להיכנס לספקולציות של המושבה או נתניה בעונה הבאה, והאם מכבי פ"ת תרד או הפועל פ"ת לא תעלה?
כי אם כן אז יותר הגיוני כרגע שנעשה את זה מנקודת המבט של מי תפריע לנו לשחק שם בימי שישי.
נ.ב. גם באצטדיון בנתניה נראה לי שתהיה בעיה אם נהיה איתם בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 442 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: