תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 05:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 442 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל פברואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:06 
אין שום סיבה בעולם שספורי יפתח בהרכב, ועוד כמגן ימני, כשורטה ואבו-עביד כשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:17 
האדס כתב:
אני זוכר כמה דברים יותר חשובים:
שרמזי ספורי הוא שחקן עצלן, זורק זין, לא עושה הגנה, לא יודע להרים, לא מהיר ולא טכני.
אז יאללה, בוא ננסה אותו בעמדה שהוא יעשה לנו הרבה יותר נזק. אבל עזבו, בואו נעשה את זה במשחק הכי חשוב העונה.

איזה אכזבה גוטמן. לא להאמין.

אם כל מאמן אחר היה עושה את זה הייתי אומר מה זה הדבר הזה.
אבל בגלל שזה גוטמן אני מקבל את זה ב 100%, צריך לתת קצת קרדיט למאמן היחיד שהיה בהפועל מאז הדאבל (למעט רב"ש שהיה הרבה פחות תכליתי)
4 שנים אני מחכה שנראה כמו קבוצה וגוטמן עושה את זה על הצד הטוב ביותר
ועוד יותר אני מבסוט על זה שגוטמן רואה שורטה ממש ממש חלש כי משום מה אין תמימות דעים בקהל על הנושא הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:18 
ואני חשבתי שורטה מוצהב, במצב הזה אני לא נותן שום קרדיט לגוטמן על ספורי, בטח שלא במשחק עונה, כמו שלא נתתי לו קרדיט על יוסי שבחון.
וכל מילה של האדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:23 
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
שרמזי ספורי הוא שחקן עצלן, זורק זין, לא עושה הגנה, לא יודע להרים, לא מהיר ולא טכני.
אז יאללה, בוא ננסה אותו בעמדה שהוא יעשה לנו הרבה יותר נזק. אבל עזבו, בואו נעשה את זה במשחק הכי חשוב העונה.

אבל בגלל שזה גוטמן אני מקבל את זה ב 100%, צריך לתת קצת קרדיט למאמן היחיד שהיה בהפועל מאז הדאבל (למעט רב"ש שהיה הרבה פחות תכליתי)
ועוד יותר אני מבסוט על זה שגוטמן רואה שורטה ממש ממש חלש כי משום מה אין תמימות דעים בקהל על הנושא הזה

אפשר לחשוב שגוטמן לא עשה שטויות אצלנו כמו דגלאס ושבחון ב 2 משחקי עונה בחיפה
אז נכון שבמשחק הזה אפשר להסתדר גם עם ספורי מגן ימני (למרות שאם גוטמן חושב לעלות עם אבו עביד במקום וינטרה אז גם הוא לא ככ סומך על היכולות של ספורי) אבל לאורך זמן זה קטסטרופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:34 
את ספורי אפשר לנסות בתור מגן ימני או שוער או חלוץ או בכלל לתת לו לשחק רק אחרי שהבטחנו את ההישארות!!
בטח שלא במשחק כזה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
שיחזיר את המפתחות, לא?
גם התגרה עם וורמוט וגם עכשיו זה עם ספורי. ואללה זה כבר פעמיים אי הסכמה עם תושבי הפורום או בלומפילד. על כמה פעמים מחזירים את המפתחות או במינימום קורס נהיגה מונעת?

ואגב, גם אני לא הייתי עולה עם ספורי, אבל מעניין לי תתחת להתרכז בזה ולבזבז על זה אנרגיות. הגישה המתבכיינת הזאת מראש היא מרגישה לי משהו מאוד מיותר. ומה גם שאני כן נותן את הקרדיט לגוטמן. אני רואה את ספורי רק במשחקים. מניח שחוץ מפישונט ותדמור(ואולי עוד כמה מכאן) הרוב רואים אותו רק במשחקים. הם וגם אני, לא רואים אותו ביום יום, לא יודעים אם גוטמן משוחח איתו, מה מסביר לו, מה מלמד אותו, מה רואה בו.
ועוד לא כתבתי על זה שזה מתבכיין לי מול העניים גם באשכול החדשות(מה הקשר?) וגם באשכול הרכב למשחק מול עכו. אולי אפשר להתבכיין על ספורי גם באשכול על שיפוץ בלומפילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 10:32 
תכינו את הכובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 10:33 
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 10:50 
תמונה

עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 10:53 
אבי כתב:
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:

אפשר לחשוב שגוטמן לא עשה שטויות אצלנו כמו דגלאס ושבחון ב 2 משחקי עונה בחיפה
אז נכון שבמשחק הזה אפשר להסתדר גם עם ספורי מגן ימני (למרות שאם גוטמן חושב לעלות עם אבו עביד במקום וינטרה אז גם הוא לא ככ סומך על היכולות של ספורי) אבל לאורך זמן זה קטסטרופה

אכן עשה שטויות כמו כל מאמן אחר וכמו כל בן אדם אחר
אבל מגיע לו קצת יותר ריספקט מאחרים
גם אני לא מבין איזה תרומה ספורי יתן כמגן
אבל את זה נצטרך לראות היום
בכל מקרה אני לוקח מכל הסיפור הזה את ההבנה שגם גוטמן יודע שורטה פח
וזה משאיר לי מקום לאופטימיות שבעונה הבאה יהיה פה מגן זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:07 
dino כתב:
שיחזיר את המפתחות, לא?
גם התגרה עם וורמוט וגם עכשיו זה עם ספורי. ואללה זה כבר פעמיים אי הסכמה עם תושבי הפורום או בלומפילד. על כמה פעמים מחזירים את המפתחות או במינימום קורס נהיגה מונעת?

ואגב, גם אני לא הייתי עולה עם ספורי, אבל מעניין לי תתחת להתרכז בזה ולבזבז על זה אנרגיות. הגישה המתבכיינת הזאת מראש היא מרגישה לי משהו מאוד מיותר. ומה גם שאני כן נותן את הקרדיט לגוטמן. אני רואה את ספורי רק במשחקים . מניח שחוץ מפישונט ותדמור(ואולי עוד כמה מכאן) הרוב רואים אותו רק במשחקים. הם וגם אני, לא רואים אותו ביום יום, לא יודעים אם גוטמן משוחח איתו, מה מסביר לו, מה מלמד אותו, מה רואה בו.
ועוד לא כתבתי על זה שזה מתבכיין לי מול העניים גם באשכול החדשות(מה הקשר?) וגם באשכול הרכב למשחק מול עכו. אולי אפשר להתבכיין על ספורי גם באשכול על שיפוץ בלומפילד?

גם אני רואה את ספורי רק במשחקים וזה רק מוכיח עוד יותר שאין לו מקום בהפועל.
מבחינתי שיהיה מס' 1 באימונים, כל עוד במשחקים הוא משחק כל כך גרוע אז אין לו מקום בפועל.
זה לא שחקן שלא קיבל צ'אנסים, מה גם שעכשיו זה ממש לא הזמן להתחיל לתת צ'אנסים לשחקנים ועוד בעמדות שהם לא שיחקו בהם מעולם.
אחרי שנישאר בליגה (אם נישאר) אז שיתחיל לעשות ניסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:30 
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

ניסים תמיד יכולים לקרות. עדין זו החלט הזויה בכל קנה מידה. גם אם ספורי יעלה היום כמגן, יבשל צמד ויכבוש צמד, זו עדין תהיה החלטה הזויה ומופרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:37 
זה לא הזמן לניסיונות ,
מי שמגן שיעלה כמגן גם אם הוא לא הכוכב הבא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:40 
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

ניסים תמיד יכולים לקרות. עדין זו החלט הזויה בכל קנה מידה. גם אם ספורי יעלה היום כמגן, יבשל צמד ויכבוש צמד, זו עדין תהיה החלטה הזויה ומופרכת.

אם הוא יהיה טוב, אז אולי זו לא כזו החלטה מופרכת. לא אני ולא אתה באימונים. יכול להיות שבתפקיד של מגן, שצריך פחות לחשוב או יותר נכון, לקבל פחות החלטות (לחשוב תמיד צריך), הוא יכול להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.
אני מודה שספורי (כמו בומבה לדוגמא) הוא מהשחקנים שאני אוהב וחושב שיש להם פוטנציאל עד שמגיע המשחק ואני תולש לעצמי את השערות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:44 
בואו ניכנס קצת לפרופורציות, אם ספורי פותח זה על חשבון עופר ורטה.
אותו עופר ורטה שלא בישל עדיין גול השנה וגם בהגנה לא מדובר בעילוי.
אז כן, גוטמן חושב התקפי נגד עכו (מבורך) וספורי יכול לתת את האקסטרה שלא קיבלנו עוד העונה ממגן ימני.
כל הגאונים למיניהם יכולים להמשיך לבלבל בביצים, לא מדובר פה בהחלטה כזאת תמוהה ובטח לא עילה לשלוח את גוטמן להסתכלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

פלשבק לאחד האשכולות הגדולים בתולדות הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

אם הוא יהיה טוב, אז אולי זו לא כזו החלטה מופרכת. לא אני ולא אתה באימונים. יכול להיות שבתפקיד של מגן, שצריך פחות לחשוב או יותר נכון, לקבל פחות החלטות (לחשוב תמיד צריך), הוא יכול להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.
אני מודה שספורי (כמו בומבה לדוגמא) הוא מהשחקנים שאני אוהב וחושב שיש להם פוטנציאל עד שמגיע המשחק ואני תולש לעצמי את השערות

אתה חייב להסביר לי את זה? לא באמת חייב אבל מאוד מעניין אותי לדעת, למה, אם סיימת את המשפט כפי שסיימת??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:01 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
the worker כתב:
תכינו את הכובעים.

לא צריך להיות באימונים כדי להבין שרמזי ספורי לא היה ולא יהיה מגן ימני לעולם. הוא לא שחקן הגנה, אין לו אופי של שחקן הגנה ואין לו שום יכולת הגנתית. לא כובע ולא נעליים ואני רוצה להאמין שכל הדיון הזה זה ברווז או תרגיל כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:03 
אם אפשר לענות במקומו, אז בגלל שגם כשנאתכו היה על המגרש היינו תולשים את השערות ולפרקים גם כשערן זהבי שיחק.

נכון, עד עכשיו זה לא זה ואפילו רחוק מכך, אבל מפה ועד האנטי ספורי הזה שסוחף את כל יציעי בלומפילד המרחק הוא גדול.

אם גוטמן חושב שהוא לא מספיק טוב הוא לא יהיה פה בשנה הבאה, זה הזמן של הקהל לשחרר מהילד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
אם אפשר לענות במקומו, אז בגלל שגם כשנאתכו היה על המגרש היינו תולשים את השערות ולפרקים גם כשערן זהבי שיחק.

נכון, עד עכשיו זה לא זה ואפילו רחוק מכך, אבל מפה ועד האנטי ספורי הזה שסוחף את כל יציעי בלומפילד המרחק הוא גדול.

אם גוטמן חושב שהוא לא מספיק טוב הוא לא יהיה פה בשנה הבאה, זה הזמן של הקהל לשחרר מהילד הזה.

אתה טוען שראית ממנו משהו כפי שראו בהתחלה אצל נאתכו או זהבי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:17 
אצל נאתכו וזהבי ראו פוטנציאל בנוער, אם אני לא טועה גם ספורי סומן כהבטחה כשעלה לקבוצת הנוער ואפילו היו לו מספרים לא רעים.

קשה לי להשוות, ואני חושב שאין לו באמת את הסיכוי להיות משהו שמתקרב לזהבי ונאתכו אבל עובדתית כששניהם עלו לבוגרים זה לא היה כזה מוצלח.
בעניין הזה זכור לי במיוחד אנטי גדול לביברס שיותר מפעם אחת נגמר בשריקות בוז מהיציעים שלנו לעברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
אצל נאתכו וזהבי ראו פוטנציאל בנוער, אם אני לא טועה גם ספורי סומן כהבטחה כשעלה לקבוצת הנוער ואפילו היו לו מספרים לא רעים.

קשה לי להשוות, ואני חושב שאין לו באמת את הסיכוי להיות משהו שמתקרב לזהבי ונאתכו אבל עובדתית כששניהם עלו לבוגרים זה לא היה כזה מוצלח.
בעניין הזה זכור לי במיוחד אנטי גדול לביברס שיותר מפעם אחת נגמר בשריקות בוז מהיציעים שלנו לעברו.

הגאונים פה קראו לביברס "אתרוג"
אותם אנשים לא למדו לקח ומזלזלים בכל בעל מקצוע כולל גוטמן לו הם קוראים "גנב דעת"
מדובר באוהדי הפועל תל אביב, לא רון קופמן.
לצערי יש פה לא מעט אנשים שחשוב להם לשחק אותה אחד שיודע או מומחי כדורגל למיניהם ויודעים להעביר ביקורת על כל החלטה שמישהו במערכת לוקח.
עכשיו ברור שזה פורום באינטרנט ובשביל זה הוא נועד, הבעיה מתחילה שזה מחלחל לבלומפילד ושחקן כמו ביברס שברור לכל מי שקצת אוהב כדורגל שהוא שחקן מעל הליגה פה בשתי דרגות מקבל שריקות בוז כי המציאו שהוא אתרוג של גוטמן.
קצת צניעות, קצת כבוד לגוטמן, קצת אהבה להפועל במקום לעצמכם ולתדמית הפורומית שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:36 
באמת החוצפה לבקר את גוטמן ועוד בפורום כדורגל של אוהדי הפועל, מזעזע.
ובוא הטיעונים שהפורום חילחל ליציעים בעניין של נאתכו הוא כל כך מופרך. אוהדי כדורגל ששרקו בוז לנאתכו או כאלה שקראו לו אתרוג זה נטו חוסר מושג.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 29 פברואר 2016, 13:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
the worker כתב:

לצערי יש פה לא מעט אנשים שחשוב להם לשחק אותה אחד שיודע או מומחי כדורגל למיניהם ויודעים להעביר ביקורת על כל החלטה שמישהו במערכת לוקח.
עכשיו ברור שזה פורום באינטרנט ובשביל זה הוא נועד, הבעיה מתחילה שזה מחלחל לבלומפילד ושחקן כמו ביברס שברור לכל מי שקצת אוהב כדורגל שהוא שחקן מעל הליגה פה בשתי דרגות מקבל שריקות בוז כי המציאו שהוא אתרוג של גוטמן.
קצת צניעות, קצת כבוד לגוטמן, קצת אהבה להפועל במקום לעצמכם ולתדמית הפורומית שלכם.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אין שום בעיה לבקר, אבל זה הפך פה אשכרה לבית אבות, שכל חצי סנטימטר מתבכיינים, או מתלוננים על משהו.
וגם דרך ההתבטאויות כאילו אנחנו יודעים הכי טוב ולא ניתן לפקפק על כך. כולל יציאה מפרופורציות.
תוציאו את ספורי או שנגמרה לי המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:48 
dino כתב:
chimpfive כתב:

אין שום בעיה לבקר, אבל זה הפך פה אשכרה לבית אבות, שכל חצי סנטימטר מתבכיינים, או מתלוננים על משהו.
וגם דרך ההתבטאויות כאילו אנחנו יודעים הכי טוב ולא ניתן לפקפק על כך. כולל יציאה מפרופורציות.
תוציאו את ספורי או שנגמרה לי המדינה.

יצא מפרופורציות? אתה נקודה מהקו האדום, מה בדיוק אתה מצפה? וזה שאתה ואחרים תופסים גל על ביקורת עניינית על ספורי כדי לנגח משתמשים שהם קופמנים בכיינים ששום דבר לא טוב להם, זה משהו אחר. לא ראיתי חוסר כבוד לגוטמן, אולי הגזמה פה ושם, אפשר בהחלט להבין שמשחק עונה אנשים על הקצה ולא סומכים על ספורי בעמדה כל כך קריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 13:49 
רק שאוי...ביבראס היה אתרוג של גוטמן ( לא שאהבתי את הכינוי, סה"כ שחקן של מאמן שבהרכב ללא הסבר, לא תופעה חריגה בעולם הכדורגל ). ולא רק בפורום שדים קוראים לגוטמן גנב דעת אלא בכל מקום, פשוט כי הוא גנב דעת. ושום דבר שנכתב בפורום לא מחלחל למגרש. או בקיצור, מי שצריך קצת צניעות הוא מי שכותב שטויות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:03 
באיזה שלב אפשר יהיה לתהות על החלטה מקצועית, שספורי יעלה כשוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 14:07 
joshsoos כתב:
רק שאוי...ביבראס היה אתרוג של גוטמן ( לא שאהבתי את הכינוי, סה"כ שחקן של מאמן שבהרכב ללא הסבר, לא תופעה חריגה בעולם הכדורגל ).

מהרגע שהוא עזב הפועל שיחקה טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 442 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: