תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
חלק לא מבוטל מאלו שתומכים בסנדרס הם קצת החולמים אחר השמש. הם רוצים להאמין בדברים שהם באמת לונגשוט. זה יכול להיות חמוד וזה יכול להיות מעצבן, אבל בין כה ובין כה ריאלי זה לא. חלק גדול מהאנשים שהולכים אחריו חושבים שאם הוא יהיה נשיא הוא יכול להעביר single payer healthcare ואלו אותם אנשים שהעריכו את סיכויי הזכייה שלו באופן לא ריאלי.
האמת שבעיני סיכויי הזכייה שלו לא השתנו דרמטית בשעות האחרונות. הם היו נמוכים אתמול והם טיפה יותר נמוכים עכשיו. אבל לחלק מתומכיו היו ציפיות לא ריאליות.
אשר להמשך, אני חושב שזה יהיה מובן אם הוא ימשיך עד לבחירות של ה15 לחודש, מתוך תקווה שהשבועיים האלו לא יהיו מגעילים במיוחד. אם בשלב הזה המצב שלו יהיה כמו שאני מעריך שהוא יהיה, ראוי שהוא יפרוש אז. הסכנה אגב מפריימריס ארוכים זה לא רק שמישהו יגיד משהו שהרפובליקנים ינצלו - אני מסכים שהסבירות לזה נמוכה. הסכנות היותר משמעותיות זה בזבוז משאבים, ובעיקר, אם זה נהיה מלוכלך, יצירת אווירה רעה באמת בין התומכים של המפסיד לבין המנצח. זה לא קרה ב2008, בין השאר היא הילארי התגייסה בלי שום סייגים למען אובאמה (מה גם שאחרי 8 שנים של W ידה ידה). ואני לא חושב שזאת סכנה נכון לעכשיו. אבל אם השבועות הקרובים יהיו אישיים וממש מגעילים, יש סכנה שכזאת.

תמיד מדברים על הסכנות האלו, אבל בתכלס, זה כמעט אף פעם לא קורה.
מתי היתה הפעם האחרונה?
72?
68?
וגם זה בלחץ.

אני מסכים איתך שזה ביזבוז משאבים וזה גם משהו שלי באופן אישי מגעיל לראות (לראות את ההתקפות על ג'ון לואיס אשכרה עשו לי בחילה) אבל אני לא חושב שזה משהו שהולך לשנות יותר מדי בבחירות הכלליות, בטח אם המועמד הולך להיות טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 11:02 
בוודאי שיש הבדל בין הנשיאות של קלינטון וסנדרס.
סנדרס הוא הארד-קור פרוגרסיב ותמיד היה וכך גם הנשיאות שלו הייתה נראית. הילרי היא מודרט רפובליקן במקרה הטוב. בשנייה שיגמרו הפריימריז היא תחזור למרכז ולימין כמו שהיא תמיד הייתה. הנשיאות שלה תראה בגדול כמו של אובמה - היכנעות לימין, להעביר הסכמי סחר נוראיים מתחת לרדאר וכו'. בגלל זה הדיכאון כי זה די ברור לכולם עכשיו שאין שום מהפכה כי אף אחד לא באמת הולך להצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 17:56 
אמיר, הסכנה הפעם קיימת כי אחוזי הפופולריות של הילארי ירדו בחודשים האחרונים, הרבה בגלל הקמפיין של סנדרס, וזה כאשר הוא לא באמת תקף אותה בפראות. האחוזים האלו משתפרים בשבועות האחרונים אבל הם צריכים להשתפר עוד לפני הבחירות הכלליות. יש המון זמן וזה יקרה. אבל אם תתחיל מלחמת בוץ אמיתית שתמשך חודשים, אני פחות משוכנע שזה יקרה.
וגלמוד, אתה באמת תישאר בבית כאשר הבחירה תהיה בין נשיאה שתנהיג מדיניות דומה לאובאמה לבין דונלד טרמפ שינהיג נשיאות שאתה רק יכול לנחש מה היא תהיה? אגב, טרמפ אומר שהוא מתנגד להסכמי סחר (יש לי גשר למכור לך אם אתה מאמין לזה). אז טרמפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 18:14 
א. טראמפ יכול לברבר. אתה יודע כמה מפעלים יש לו בסין? הוא לא יבטל אף הסכם סחר.
ב. כן, אני הייתי נשאר בבית ואני לא היחיד. הילרי דוחה אותי, היא לא פרוגרסיב ואובמה לא פרוגרסיב. שיהיה לה בהצלחה, אבל השיטות האלה של "תצביעו לי או שטראמפ ינצח" לא מספיק לי בשביל לתת את הקול שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 18:20 
דיבורים כמו חול. נחיה ונראה מה יקרה עד נובמבר.
אגב, אם אני מבין את העמדה שלך לא היית מצביע גם ב2012, נכון? כי אובאמה לא פרוגרסיבי. והוא רץ מול מישהו הרבה יותר שפוי מטרמפ וגורל בית-המשפט העליון לא היה על הכף. כמה מצביעים "פרוגרסיבים" נשארו בבית ב2012?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 18:31 
הייתי מצביע ב2012 כי הייתי נותן לאובמה עוד צ'אנס להוכיח את עצמו. הילרי הוכיחה בכל חייה שהיא לא פרוגרסיב, שהיא שקרנית, שהיא פליפ פלופ ושהיא משנה את דעותיה לפי מה שהתורמים שלה רוצים ולפי מה שהיא חושבת שיעזור לה להיבחר. זה אומר שהיא לא תיבחר? לא יודע, כמו שראית אתמול יש הרבה אנשים שחושבים שהיא אחלה. אבל שינוי אמיתי היא לא תביא. נראה לי שהייתי מצביע לג'יל שטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 21:31 
סבבה. שטיין קיבלה קרוב לחצי מליון קולות ב2012. וזה בערך כמות הקולות שהמועמדים האלו מקבלים מאז שאחד מהטיפשים האלו, ראלף ניידר, קיבל 3 מליון קולות ונתן לבוש את הבחירות בשנת 2000. זכותו של כל אחד לחשוב שאל גור (שלא יותר ליברלי מקלינטון) היה נשיא דומה לבוש (שהיה פחות משוגע מטרמפ). מדינה חופשית. 5,000 חיילים אמריקאים מתים בעיראק, מאות אמריקאים מתים באפגניסטן, מאות אלפי הרוגים לא אמריקאים באזור, והמליונרים שקיבלו הטבות כחלק מהרפורמה במיסוי אולי יחלקו על הקביעה הזאת, אבל זכותו של כל אחד לגבש את העדפותיו לעצמו. למזלה של המפלגה הדמוקרטית כמות ההזויים האלו היא קטנה למדי. ואני מעריך שהיא לא תהיה יותר גדולה הפעם. נחייה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 22:34 
אתה לא יכול להכריח אנשים להצביע למפלגה הנאוקון הדמוקרטית אם הם לא מאמינים בה. הדרך שהדמוקרטים סוטים לשיטות ההפחדה של הימין "אם לא תצביעו לנו טראמפ יבחר!!!!" ולא עושים דיון אמיתי על למה יש להרבה שמאלנים כעס עליהם היא הסיבה שלרוב הבחירות האלה הם די קרובות. כמו שאמרתי לפני כמה עמודים, אמריקה היא מדינת מרכז-שמאל. הדמוקרטים יכולים בקלות לנצח כל מערכת בחירות אם הם פשוט יפנו לקהל הפרוגרסיבי האמיתי, זה שאף פעם לא מצביע/מצביע למועמדים כמו שטיין או ניידר, כמו שברני עושה. אבל הם מעדיפים כמו תמיד להפוך להיות יותר כמו השכנים מעבר לכביש, לקסום ל"מרכז" ולהפוך את הבחירות האלה להרבה יותר קרובות ממה שהן אמורות להיות.

אבל זה סתם הפרספקטיבה שלי. אחרי הכל אני גם האידיוט שחשב שיסתיים אתמול ב20-25 הפרש :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אם זה טראמפ מול הילרי,
אני רוצה שטראמפ יקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
תמיד חשדתי שיש לך נטיות אובדניות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
הילרי יותר מסוכנת מטראמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 00:00 
http://usuncut.com/politics/who-said-it ... y-clinton/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 00:04 
אתם שניכם מאוד מפחידים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 00:06 
בשביל הרקורד אני חושב שטראמפ יהיה פי מיליון יותר גרוע מהילרי ואני מאוד מקווה שהיא יכולה לנצח אותו כי הוא יהיה קטסטרופה ברמה אחרת.
חוץ מזה אין לך מה לפחד כי לא אני ולא אלפקה יכולים להצביע בבחירות האמריקאיות, duh.

סתם חשבתי שהלינק חמוד.

http://www.huffingtonpost.com/entry/dem ... 60bf77247f

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 00:47 
אני מפחד שיש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוכם.
היום שמעתי הרצאה ארוכה מפעיל של יאיר לפיד, איך הוא מעדיף את טראמפ על הילרי, בגלל שהוא כנה וישיר ואומר מה שהוא חושב, בזמן שהיא משנה את דעתה, שקרנית, הפכפכה ולא אמינה.
מה שהזכיר לי את המטיילים הגרמנים בטרק בהימלאיה שלא יודע מאיפה אני והפליגו בשבחיו של היטלר על המהלכים הכלכליים והצדק החברתי שהוא הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 01:03 
אני לא מעדיף את טראמפ על הילרי. ואני חושב שאחד הטיעונים הכי מטומטמים בעד טראמפ זה "הוא אומר את מה שהוא חושב".
אבל זה לא הופך את הילרי לצדיקה/למועמדת שאני הייתי רוצה לראות כנשיאה.

אגב יאיר לפיד, הוא ההילרי הישראלי אז מה הוא מדבר בכלל.

http://usuncut.com/politics/npr-intervi ... servatism/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שיש אפילו אלפית מיליגרם של משהו חיובי אצל טראמפ,
הוא אדם פגום מהיסוד לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
בוודאי שיש הבדל בין הנשיאות של קלינטון וסנדרס.
סנדרס הוא הארד-קור פרוגרסיב ותמיד היה וכך גם הנשיאות שלו הייתה נראית. הילרי היא מודרט רפובליקן במקרה הטוב. בשנייה שיגמרו הפריימריז היא תחזור למרכז ולימין כמו שהיא תמיד הייתה. הנשיאות שלה תראה בגדול כמו של אובמה - היכנעות לימין, להעביר הסכמי סחר נוראיים מתחת לרדאר וכו'. בגלל זה הדיכאון כי זה די ברור לכולם עכשיו שאין שום מהפכה כי אף אחד לא באמת הולך להצביע.

אני חושב שיש לך ראיה מאד נאיבית לגבי מה עושה נשיא ומה היכולת שלו להשפיע על הדברים האלו.
ההבדלים אם קיימים זה הסיכוי שאחד מהם יצא למחלמה והסיכוי שמשרד המשפטים יתבע בנקאים אם וול סטריט תפוצץ את הכלכלה עוד פעם, לא שאלו דברים חסרי משמעמות, אבל הם תלויים המון המון בגורמים חיצוניים.
אג'נדה פרוגריסיבית אם תגיע תגיע בעיקר מהקונגרס, לנשיא מכהן יש יכולת מסויימת להשפיע על הדברים האלו, אבל היא די מוגבלת, ובמקרה של סאנדרס שהוא לא באמת 100% מהמפלגה היא תהיה אפילו יותר קטנה. קשה לי לדמיין חקיקה פרוגרסיבית שהילארי תשים עליה וטו וסאנדרס לא (או להפך).
ובכל מקרה, כל עוד שהרפובליקאים שולטים בקונגרס (אפילו באחד הבתים שלו) שום דבר לא יזוז בכיוון, רבאק, לא בטוח בכלל שתהיה מסוגל להעביר את הדברים האלו בלי 60 מועמדים אמינים (קרי: לא חארות כמו ליברמן) בסנאט, מה שלא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
חברת קונגרס מתפטרת מתפקיד בכיר בהנהלת המפלגה הדמוקרטית ומכריזה על תמיכה בסנדרס
http://www.reuters.com/article/us-usa-e ... EC2S9JDNKG

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מתפלא שעדיין לא העלו את זה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 17:31 
יש לא מעט רפובליקנים, בעיקר משורות האינטלקט של המפלגה, שדי נשבעים בימים האחרונים שהם לא יצביעו לטרמפ. חלקם אומרים שהם יצביעו להילארי וחלקם אומרים שהם יצביעו למישהו אחר או לא יצביעו בכלל. היום סנטור רפובליקני הצטרף אליהם:
http://www.theguardian.com/us-news/2016 ... -for-trump

זאת מגמה מאוד מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 21:00 
הפועל כתב:
חברת קונגרס מתפטרת מתפקיד בכיר בהנהלת המפלגה הדמוקרטית ומכריזה על תמיכה בסנדרס
http://www.reuters.com/article/us-usa-e ... EC2S9JDNKG

עזוב את זה.
היום סנדרס קיבל תמיכה רשמית מחבר הקונגרס החמישי (!) שלו. אלן גריסון מפלורידה. סנדרס הודה לו בחום.
אגב, גריסון הוא הבעלים של קרן גידור שמאוגדת באיים הקנארים ומעורבת בחקירות על שחיתויות.http://www.nytimes.com/2016/02/12/us/po ... nager.html
עם כאלו ידידים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 21:46 
רוצה לדעת מי הכי מושחתת?

http://www.factdc.org/#!FACT-RELEASES-I ... da56e7450b

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 22:07 
הגלמוד מלוד כתב:
רוצה לדעת מי הכי מושחתת?

http://www.factdc.org/#!FACT-RELEASES-I ... da56e7450b

יש לך עוד ציטוטים של קארל רוב? מה בדבר האחים קוך? הם לא אוהדי הילארי?
https://www.washingtonpost.com/news/pos ... data-firm/

בכל מקרה, הטיעון על השחיתות של האדון מפלורידה לא מגיעה מהמקומות האלו, אלא מהNYT ומהדמוקרטים, ויש חקירה רשמית ממשלתית בנושא.
אבל הכי חשוב, איך יכול להיות שסנדרס שמח שאיש שעשה מליונים מהשקעות בקרנות גידור תומך בו? לא אמרו שלקבל תמיכה מוול סטריט זה איום ונורא?

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 29 פברואר 2016, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 22:21 
כתבתי הודעה ארוכה ומפורטת לגבי מה שהופך את הילרי לאחת האנשים היותר מושחתים בוושינגטון, אבל אני יודע אם מי יש לי עסק.
אתה תתעלם מכל מה שאני אכתוב, כמו כל תומך הילרי טיפוסי שנמצא כל כך עמוק בתוך הבועה.
אז הנה, ניצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
תכתוב.
אני אהנה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2016, 23:36 
תהנה מחוסר היכולת שלי להביע את עצמי בצורה קוהרנטית? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
גלמוד, אעזור לך לחלום
http://www.themarker.com/wallstreet/1.2796450

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
הקטעעם אומאלי אפילו יותר מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 14:41 
קראתי את זה בזמנו :D אאל"ט הם גם אמרו שהמועמד הרפובליקני יהיה ג'ב בוש, אז.. כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: