תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זלצבורג
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 23:07 
אנחנו שני זוגות שמטיילים באוסטריה בחודש הבא ושוקלים לקפוץ לראות את דמארי בזלצבורג.
מישהו היה ברד בול ארינה ויכול להמליץ איפה כדאי להתמקם?
והמלצות למקומות מעניינים בזלצבורג ליום שבת אחה"צ-ערב.
תודה לעונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זלצבורג
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
בלומי ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
כדורגל אני לא מכיר. בעיר עצמה הייתי עולה על המצודה לתצפיות לכל בכיוונים, ומשם מסייר רגלית בעיר. מסלול אפשרי נוסף זה גני מיראבל, ומשם דרך גשר המנעולים לעיר עצמה. יש לא רחוק מזה מוזיאון מדע יפה אם אתם עם ילדים, או בעצמכם בעניין.
ואל תשכחו לקנות הרבה מוצארטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
גם ביציע של הפועל עם כיסוי של ברזנטים להגנה מפני אוהדי הקונצרטים של רד בול ראו טוב ככה שסביר להניח שאין מקומות לא טובים. כמובן שהכי טוב במרכז המגרש לא למעלה מדי ולא למטה מדי אבל זה כבר פונקציה של המחיר. בימי משחק יש מחוץ לאיצטדיון הפעלות בחסות רד בול.

אלא אם אתם חובבי אופרה זלצבורג היא לא בדיוק המקום לטיולים. האטרקציה המרכזית היא לשבת באיזה בית קפה או מסעדה בכיכר המרכזית של העיר, לקנות מוצרטקוגלן בכיכר של בית ילדותו של מוצרט, שיטוט לאורך הנהר או בגנים שיש שם (ממה שזכור לי לוקח 10 דקות לחצות את הגנים אבל הייתי שם לפני יותר מ6 שנים) וזהו בערך.
מחוץ לעיר יש את האגמים, שהם מדהימים אבל לא בדיוק עניין לשבת בערב או ליום אחד באופן כללי, ויש את שלוס הלברון שזאת טירה עם גנים עם מזרקות פעילות שגם כנראה לא תהיה פתוחה בשבת אחר הצהריים-ערב.

הדבר הכי טוב בזלצבורג הוא ששעתיים נסיעה צפון מערבה ממנה נמצאת מינכן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 11:58 
ItaiH6 כתב:

הדבר הכי טוב בזלצבורג הוא ששעתיים נסיעה צפון מערבה ממנה נמצאת מינכן.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 12:35 
זלצבורג זה ממש לא כוס הקפה שלי, וגם שאני מזדמן לשם עקב עבודה, אני משתדל לחזור באותו יום הבייתה, לכול המאוחר ביום למחרת.
לגבי אתרים לבקר בהם, סה"כ החברים מעלי סיכמו את הנושא היטב.
אם אתה רוצה טיפים מהמקומיים, כנס לאתר הבא:
http://www.salzburg.info/en

ממליץ יותר לטייל באזורים מסביב לזלצבורג, ולהנות מהנוף, כפוף למזג האוויר (לא ממש נחמד לטייל, שהשלג יורד, קר וקשה לנהוג/ללכת).

לגבי דמארי,
אני לא יודע מתי אתם בדיוק תבקרו באזור, אבל לפי לוח המשחקים שלהם למרץ - אפריל, הם משחקים מול:
5/3 SV GRÖDIG בבית, ליגה
19/3 SV MATTERSBURG בבית, ליגה
9/4 FC ADMIRA WACKER MÖDLING בבית, ליגה
16/4 SV JOSKO RIED בבית, ליגה
20/4 FK AUSTRIA WIEN, בבית, גביע

כרטיסים אתם יכולים כבר עכשיו לרכוש דרך האתר של הקבוצה, למרות שמלבד FK AUSTRIA WIEN, לא נראה לי שיכולה להיווצר בעיה עם רכישה במגרש.
https://shop.jetticket.net/RedBulls/Soc ... g=0&ret=64

נקודות חשובות:
בשבוע של 25-28/3 חוגגים את הפסחא באזור הזה של אירופה.
ראשון ושני בוודאות רוב המקומות סגורים, בחלק מהמקומות גם בשישי שלפני, תלוי באיזו מדינה בתוך אוסטריה/גרמניה/שווייץ, אתם תהיו.
אם אתם מטיילים באותם תאריכים, תיקחו בחשבון שיהיה עומס על הכבישים ויכולה להיווצר בעיה עם מקומות לינה פנויים.

אם אתם שוכרים רכב, ואתם מקבלים אותו בגרמניה/אוסטריה/שווייץ, סביר להניח שהוא יהיה עם גלגלי חורף.
במידה ואתם עולים לאזורי סקי, אתם יכולים להשכיר שרשראות לגלגלים מחברת ההשכרה, זה יכול לעזור, במיוחד אם אתם מקבלים מזג אוויר חורפי טיפוסי לאזור.

מדברים פה הרבה על הפליטים, אז תיקחו בחשבון, במיוחד אם אתם מתניידים עם רכב, שיש ביקורת ברוב מעברי הגבול של אוסטריה.
הביקורות הללו יכולות לקחת חצי שעה, ולפעמים גם שעתיים.
תנסו להתעדכן בדיווחי התנועה, לגבי זמני ההמתנה, ןאם אתם מגיעים וחוזרים לגרמניה, אז זלצבורג - מינכן יכול לקחת גם 5 שעות.

זה בגדול, אם יש לכם שאלות ספציפיות, תעביר פה באשכול או בפרטית, ואנסה לעזור כמיטב יכולתי.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 13:46 
אנחנו נוחתים במינכן ועושים סיבוב עצמאי עם רכב שכור באוסטריה.
בלומי תודה על הלינקים, אני מקווה לתפוס את המשחק ב-19 נגד מאטרסבורג. חוזרים ב-24 לפני הפסחא.
טוב הבנתי שזלצבורג קצת משעממת, אולי נקפוץ למערת קרח שיש דרומית אליה.
איתיh6 יש לך המלצות מיוחדות למינכן מעבר למה שכתוב בלמטייל ובטריפאדוויזור?

שוב תודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אם אתם עם רכב אז לא תרגישו אווירת שואה אמיתית אם לא תקפצו לדכאו. יכול להיות שאפילו עדיין יש שם את העובדת ה(סופ)נאצית בקפטריה.
עוד עם רכב לעשות את הרומנטישהשטראסה מלנדסברג אם לך (עיירת הולדתו של אבא שלי) דרום מערבה לכיוון טירות נוישוונשטיין והוהנשוונגאו.
כמובן שאם מזג האוויר ירשה אז בזלצבורג לעשות עם רכב את המסלול בין האגמים.

במינכן עצמה מעבר להמלצות הרגילות אני ממליץ על שלושת סניפי הדויטשמוזאום, הגדול על האיסר (ליד האוסטבנהוף אם אני לא טועה או תחנה לפני מכיוון המרכז), התחבורה בבוואריה רינג והתעופה ליד שדה התעופה (למרות שלא הייתי בו אבל לא התאכזבתי משני האחרים).
גם המוזיאון של BMW ליד האולימפישסטדיון מגניב אם אפשר להיכנס אליו. לפעמים הם גם עושים בלובי הדגמות של כל מיני אופנועים.
אם מעניין אתכם אז גם סיור אליאנץ ארנה ומוזיאון FC באיירן שגם נמצא שם יכולים להיות אחלה, וכמובן גם משחק של באיירן או 1860 זה חוויה שונה מהארץ (ושונה בכיוון אחר מארגנטינה).
אם יש איזה משחק שתרצו לראות באותו זמן בטלויזיה אז זכור לי ספורטס בר בשילרשטראסה ליד ההאופטבנהוף.
חוץ מזה הרבה בירות ונקניקיות/צלי חזיר. לשומרי כשרות ו/או טבעונים, אם חלילה יש כאלה בחבורה הולך להיות קשה שם מבחינת אוכל אבל יש הרבה דוכני פאסטפוד אסייתי לכאורה במנהרות של קרלספלאץ.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
העיר שבה אמא שלי נולדה, ושהביאה לי שמחה כמו שאף עיר אחרת בעולם לא הביאה.
איתי יא נבלה, לפחות תספר עם מי טיילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 20:26 
עם מי טייל הנבלה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
עם מי טייל הנבלה

איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
העיר שבה אמא שלי נולדה, ושהביאה לי שמחה כמו שאף עיר אחרת בעולם לא הביאה.
איתי יא נבלה, לפחות תספר עם מי טיילת.

אתך מצאתי את מסעדת השניצל המפוארת בככר המרכזית אבל את הטיול הרציני בזלצבורג והסביבה עשיתי בזמן שאתה ראית את הפועל בהמבורג.
אבל אתכם הייתה הפעם הראשונה שהייתי במינכן יותר מיום וכמובן בטירות עם המריצה ובדכאו עם אפר ואבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 14:18 
אם כבר מגיעים לזלצבורג, ממשיכים עוד שעה ודופקים שבוע סקי במקום להסתובב במוזיאונים או אתרים משעממים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 17:54 
גארסיה הנבלה שם משחק שני ברציפות את דמארי מחוץ לסגל, כך שאולי ייחסך ממני הטיול בעקבות המריצות.
שוב תודה לעוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: