תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
סומך כתב:
כמעט כל מה שיובל אמר. אגב, לצפות בפסקי זמן של שרון זה אחד הדברים המביכים

למה כמעט?

אתה צודק, האמת שאני מסכים עם הדברים הקשים של יובל, כתבתי כמעט כי אני חושב שצריך כבר לשחרר את העניין של אוואנס, זה כבר היסטוריה ועם כל הבעיות הקשות שיש לנו בסגל, ועם העובדה ששרון באמת מאמן מביך אני לא חושב שגם עם אווואנס במקום ווילאמסון הינו נראים אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 13:01 
20 כתב:
אגב, איך לאוונס בנהריה?

יש לנהריה 5 זרים, הוא לא נרשם למשחקים בכלל למעט משחק אחד ששיחק 9 דקות, כנראה לא מחובר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשחק נגד ירושלים - יתקיים ביום ראשון ה- 21.2 בשעה 21:05.
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 13:58 
התגובה של אברהמי בסוף המשחק מביכה, היינו קרובים קצת מפה וקצת משם. כמו תמיד אדון אברהמי היינו "קרובים" והפסדנו.
אולי מספיק כבר עם הבדיחה הזו, כי בשבת באמת יש מלחמת עולם מול חולון, ואם לא נעלה עם הרכב נורמלי (באטל דחוף חזרה במקום וויליאמסון).
נפסיד ונתקרב לליגה השנייה במקום להסתכל למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 15:00 
לא יודע מה מעציב אותי יותר: היכולת הנוראה של הקבוצה שהולכת ומתדרדרת ממשחק למשחק, התגובות של שרון אחרי משחקים כושלים כשהוא ממשיך למכור אשליות על משחקים צמודים במקום להודות שהרמה של הקבוצה (הגנתית והתקפית) נמצאת בשפל או ה״קמפיינים״ בתקשורת ע״י ״מקורבים״ ובקרב האוהדים נגד הקבוצה והשחקנים.

לדעתי ולמרות מה שמקובל כאן בפורום, החלפה של באטל בנקודת הזמן הזו תהיה שגיאה קשה. 1). המשחק האחרון נגד ירושלים הוכיח שללא רכז מוביל אנחנו נראים רע מאוד. אם נמשיך בהרכב הזה, קבוצות אחרות פשוט ילחצו את הובלת הכדור וכמות האיבודים, שגם ככה גבוהה יחסית לקבוצות אחרות, רק תלך ותנסק. 2). שילוב של רכז, מוביל כדור חדש, דורש זמן (הרבה מעבר לתפקידים אחרים על המגרש). הכרת התרגילים והיכולות של השחקנים האחרים עלולה לגזול זמן יקר ובנקודת הזמן הזו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ״בנייה מחדש״ של הקבוצה.

אז ברור שהמצב מייאש כרגע ונעשו אין ספור שגיאות (רק מי שכותב בפורום אף פעם לא טועה) אבל אם נחשוב בצורה הגיונית, הסיכון בהחלפת באטל הרבה יותר גבוה מהסיכוי ורק עמידה משותפת של השחקנים, ההנהלה והאוהדים (שצריכים עכשיו לנצור את הביקורת ולהתייצב מאחורי הקבוצה לטוב ולרע) תוציא אותנו הבוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 15:26 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
בתור אחד שאין לו כל כך מושג בכדורסל, איך היתם מקבילים את אבהרמי לכדורגל?
שווה ערך לאסי דומב?

לא צריך להגזים

כמו שאמרתי אין לי הרבה מושג בכדורסל, אבל אני קורא פה בפורום וה נשמע ככה למעט העובדה שאברהמי הוא אדום.
אז למי היית מקביל אותו? לגילי לנדאו? ;)

לדב נבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:
לא יודע מה מעציב אותי יותר: היכולת הנוראה של הקבוצה שהולכת ומתדרדרת ממשחק למשחק, התגובות של שרון אחרי משחקים כושלים כשהוא ממשיך למכור אשליות על משחקים צמודים במקום להודות שהרמה של הקבוצה (הגנתית והתקפית) נמצאת בשפל או ה״קמפיינים״ בתקשורת ע״י ״מקורבים״ ובקרב האוהדים נגד הקבוצה והשחקנים.

לדעתי ולמרות מה שמקובל כאן בפורום, החלפה של באטל בנקודת הזמן הזו תהיה שגיאה קשה. 1). המשחק האחרון נגד ירושלים הוכיח שללא רכז מוביל אנחנו נראים רע מאוד. אם נמשיך בהרכב הזה, קבוצות אחרות פשוט ילחצו את הובלת הכדור וכמות האיבודים, שגם ככה גבוהה יחסית לקבוצות אחרות, רק תלך ותנסק. 2). שילוב של רכז, מוביל כדור חדש, דורש זמן (הרבה מעבר לתפקידים אחרים על המגרש). הכרת התרגילים והיכולות של השחקנים האחרים עלולה לגזול זמן יקר ובנקודת הזמן הזו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ״בנייה מחדש״ של הקבוצה.

אז ברור שהמצב מייאש כרגע ונעשו אין ספור שגיאות (רק מי שכותב בפורום אף פעם לא טועה) אבל אם נחשוב בצורה הגיונית, הסיכון בהחלפת באטל הרבה יותר גבוה מהסיכוי ורק עמידה משותפת של השחקנים, ההנהלה והאוהדים (שצריכים עכשיו לנצור את הביקורת ולהתייצב מאחורי הקבוצה לטוב ולרע) תוציא אותנו הבוץ.

הסר דאגה מלבך.
כבר שתי עונות שלקבוצה אין תרגילים ואת היכולות של שאר השחקנים אפשר לראות אחרי שני משחקונים באימון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: