תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי חיפה - הפועל תל אביב, יום שבת, 20.02.2016, אשכול רשמי
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 09:26 
שגילו כתב:
קשה לי לראות אותנו יורדים, ללא קשר לנקודות, מאבקי מיקום וכו...
בניגוד לכל הקבוצות שנאבקות, רק אנחנו ועכו בסוג של תנופה ומומנטום חיובי.
הפועל עכשיו משתפרת ממשחק למשחק ובלי לשים לב, יש לנו סגל לא רע בכלל- רייכרט אלטמן אסולין מחליפים וזה בלי יחזקאל בכלל, ניקוליץ עובד בכל מקום, שוינפלד עם נוכחות והקבוצה מפתחת משחק מסירןת לא רע ומסודרת בהגנה טוב.
כפ״ס ייכנסו לפלייאוף רע כי יש להם עכשיו את באר שבע ומכבי, הפועל חיפה נראים רע מאוד ויש להם רעננה ודרבי
קרית שמונה גם בצניחה ובהחלט יכולה להיות אשדוד של העונה שעברה ופתאום לצנוח עד למטה.
בנוסף לאלה, יש לנו אצטדיון ביתי שראינו את העוצמות מול רעננה, בלומפילד חוזר להרתעה שלו.

סיבוב שני השגנו רק 11 נק' שזה הכי מעט חוץ מנתניה ואולי גם ק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 09:49 
11 נקודות בתקופה של גיא לוי, איבוד נקודות קריטי במשחקים שהיינו חייבים לקחת כמו כפ״ס, נתניה, הפועל חיפה וסכנין.
אבל גם נראינו כמו הקבוצה הכי גרועה בליגה, יותר אופטימי עם השינויים וגוטמן, והעובדה שאנחנו קבוצת כדורגל. חייבים לנצח את עכו ופ״ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
שגילו כתב:
קשה לי לראות אותנו יורדים, ללא קשר לנקודות, מאבקי מיקום וכו...
בניגוד לכל הקבוצות שנאבקות, רק אנחנו ועכו בסוג של תנופה ומומנטום חיובי.
הפועל עכשיו משתפרת ממשחק למשחק ובלי לשים לב, יש לנו סגל לא רע בכלל- רייכרט אלטמן אסולין מחליפים וזה בלי יחזקאל בכלל, ניקוליץ עובד בכל מקום, שוינפלד עם נוכחות והקבוצה מפתחת משחק מסירןת לא רע ומסודרת בהגנה טוב.
כפ״ס ייכנסו לפלייאוף רע כי יש להם עכשיו את באר שבע ומכבי, הפועל חיפה נראים רע מאוד ויש להם רעננה ודרבי
קרית שמונה גם בצניחה ובהחלט יכולה להיות אשדוד של העונה שעברה ופתאום לצנוח עד למטה.
בנוסף לאלה, יש לנו אצטדיון ביתי שראינו את העוצמות מול רעננה, בלומפילד חוזר להרתעה שלו.

סיבוב שני השגנו רק 11 נק' שזה הכי מעט חוץ מנתניה ואולי גם ק"ש.

ההשגנו זה שתי קבוצות שונות לחלוטין. זה העניין המרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 11:14 
אני מאוד מקווה שהאופוריה הזאת היא רק נחלת הפורום, ובקבוצה מתייחסים לסכנה ברצינות הנדרשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני מאוד מקווה שהאופוריה הזאת היא רק נחלת הפורום, ובקבוצה מתייחסים לסכנה ברצינות הנדרשת.

אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

יש פה שני דברים שונים.
אין כאן שום הרגשה שנשארנו וגם האופטימים(אוי סליחה אני אוהד הפועייל),מרגישים את הלחץ ויודעים שחייבים לעעשות את העבודה ועוד לא הבטחנו כלום. אבל כן אפשר להיות מעודדים מהיכולת והשיפור שהקבוצה עברה. להיות עיוור לשיפור ולהאמין שנרד, זה הדבר הנכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 11:37 
יוחנן כתב:
לא יודע מה איתכם, אני מעודד. אם אני משווה את הקבוצה ששיחקה
ונלחמה היום והיתה יותר טובה מחיפה וכמעט גם ניצחה-
לחבורת הנגרים שהתרוצצה כאן רק לפני חודש, ההבדל הוא יום ולילה

בדיוק, גם אני יצאתי אתמול מאוד מעודד בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 12:02 
dino כתב:
Noam כתב:

יש פה שני דברים שונים.
אין כאן שום הרגשה שנשארנו וגם האופטימים(אוי סליחה אני אוהד הפועייל),מרגישים את הלחץ ויודעים שחייבים לעעשות את העבודה ועוד לא הבטחנו כלום. אבל כן אפשר להיות מעודדים מהיכולת והשיפור שהקבוצה עברה. להיות עיוור לשיפור ולהאמין שנרד, זה הדבר הנכון?

אני לא מאמין שנרד ליגה ולא עיוור לשום שיפור. אבל נשארים בליגה לא עם יכולת טובה ולא עם שיפור, אלא עם נקודות. וכרגע אנחנו ביכולת משופרת, אבל מרחק שתי נקודות מהקו האדום, ואנחנו יכולים במקרה להפסיד לעכו המשופרת שבוע הבא ולמצוא את עצמנו מרחק נקודה מהקו האדום, אבל מהצד השני שלו.
ולכן, בזמן שכולם מתעסקים ביכולת המשופרת, בפלייאוף העליון ובמאבקי האליפות עם מכבי, אני זוכר בדיוק איפה אנחנו נמצאים באמת.
אז בינתיים עברנו סריית משחקים קשה מאוד עם הצלחה טובה מאוד באופן יחסי, ואנחנו בטח במקום הרבה יותר טוב ממה שחששתי שנהיה כשנכנסנו אליה, והמשימה הקרובה של הקבוצה היא להמשיך להילחם גם במשחקים הבאים כמו קבוצה שרחוקה שתי נקודות מהקו האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 01:09 
אם אנחנו לוקחים 4 נקודות או אפילו 6 רחמנא ליצלן, אנחנו נישאר בליגה די בוודאות
במקרה כזה נהיה גם מעל כפס(יש להם בש ומכבי) גם מעל הפועל חיפה(מארחים את רעננה ודרבי)ועכו וסיכוי לא רע שמעל קש וקרובים מאוד לבני יהודה(בש מכבי ורעננה) במקרה כזה נגיע יחסית משוחררים לפלייאוף ונוכל לסגור את הסיפור מהר כמו בעונה שעברה. כל הקבוצות יהיו מסובכות במאבק עד הרגע האחרון. נתניה כבר ירדה, באמת שקשה לי לראות מצב שבו מתוך כפ״ס, ק״ש, עכו, הפועל חיפה ומכבי פ״ת אנחנו נרד בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: