תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
זה אולי לא נראה ככה אבל בקרוב מאוד הבחירות מגיעות
פעם ראשונה שאני מתמודד ואני מרגיש שממש רדום ושקט בגיזרה
חשוב מאוד לכולם להבין שגם אם ככה רדום זה לא אומר שאתם צריכים להיות רדומים ואם למישהו יש איזו שאלה אשמח לענות עליה ולנסות להסביר את עמדתי והרצונות שלי באם אבחר לתפקיד
אלו בחירות חשובות מאוד לאחר תקופה שבה היו אנשים קבועים במערכת וכיום שלושה מהם פרשו מהתפקיד המדהים שהם עשו
אז אל תקלו ראש ותשפיעו !!!!!

שיהיה לכולם שבוע אדום
ויאללה הפועל!!!!!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/%D7%91%D7%97%D ... 7%AA-2016/
פירוט המועמדים ומצעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מאכזב שאין אישה אחת ברשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 20:39 
תכלס? עברתי על המועמדים ואין לי מושג באמת למי להצביע. לא כי אני חושב שמישהו מתאים/לא מתאים, אלא כי אין לי באמת מושג מי זה כל אחד ואי אפשר להבין כלום מכמה שורות בסגנון "אפעל לעשייה בתחום..." או "חשוב ליצור חיבור של הקהל עם המועדון.." וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 22:54 
מה שיהיה הוא מה שיהיה. הנהלה של איש אחד וכמה פועלים שחורים/צופים מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:53 
רדנקו כתב:
מה שיהיה הוא מה שיהיה. הנהלה של איש אחד וכמה פועלים שחורים/צופים מהצד.

תתמודד על מקום בהנהלה,, תנסה לשנות מבפנים, סתם להתלונן זה חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:57 
אם הייתי יכול להתמודד להנהלה, ואני לא יכול, זה היה המצע שלי: אני הולך לדאוג לשינוי מעמיק בניהול המקצועי במועדון - מינוי מנהל מקצועי, מינוי סקאוט במשרה מלאה מטעם המועדון (ולא סקאוטים שעובדים עבור המאמן), שינוי סדר העדיפויות בהקצאת התקציב - קודם כל זרים ורק אחר כך כל השאר. כל השאר זה סיסמאות נבובות שכל מועמד יחזור ויגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:12 
bergkamp כתב:
אם הייתי יכול להתמודד להנהלה, ואני לא יכול, זה היה המצע שלי: אני הולך לדאוג לשינוי מעמיק בניהול המקצועי במועדון - מינוי מנהל מקצועי, מינוי סקאוט במשרה מלאה מטעם המועדון (ולא סקאוטים שעובדים עבור המאמן), שינוי סדר העדיפויות בהקצאת התקציב - קודם כל זרים ורק אחר כך כל השאר. כל השאר זה סיסמאות נבובות שכל מועמד יחזור ויגיד.

מניח שגם מאמן טוב כי מאמן זוטר נכשלת, ועוזר מאמן סביר כמובן. יחד עם יתרת הצוות - מאמן כושר, פיזוטרפיסט, רופא, מנהל קבוצה, אפסנאי.

ואתה עם כ-2 מיליון שח כרבע מהתקציב רק על הצוות המקצועי.

ומי ישלם, בנון ישלם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:20 
beny כתב:
bergkamp כתב:

מניח שגם מאמן טוב כי מאמן זוטר נכשלת, ועוזר מאמן סביר כמובן. יחד עם יתרת הצוות - מאמן כושר, פיזוטרפיסט, רופא, מנהל קבוצה, אפסנאי.

ואתה עם כ-2 מיליון שח כרבע מהתקציב רק על הצוות המקצועי.

ומי ישלם, בנון ישלם ?

לא, לא צריך להשקיע כסף במאמן. ראינו לאן ארז הביא אותך ולאן קטש הביא אותך. זה שהמאמן הנוכחי לא טוב זה לא בגלל שהוא מאמן זול אלא בגלל שהוא מאמן לא טוב שקיבל סגל לא טוב ונתנו לו לקבל החלטות לא טובות. צריך מנהל מקצועי שמבין את שוק הזרים ומאמן זול שיתעסק בלאמן אותם. מבחינתי זה יכול להיות גם נתי כהן. ברור שהייתי רוצה יותר מכולם את רמי הדר, אבל יותר חשוב להשקיע בזרים, בסקאוטינג ובאדם שמבין איך להביא זרים טובים ולבנות סגל שמתאים לליגה הישראלית ולא לקפריזות של מאמנים שחושבים שהם המציאו את הכדורסל.

יתר הדברים שכתבת הם קשקוש מקושקש ולכן לא אתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:37 
מה זה ראינו לאן ארז הביא אותך ולאן קטש הביא אותך? הקבוצה של ארז הייתה קבוצה בשלוש רמות מעל מה שיש פה בשנתיים האחרונות וזה למרות זר חלש כמו הארפר וזר בדיחה כמו קאונסיל.
תמשיך עם מאמנים כמו שרון אברהמי ועודד קטש ובחיים לא תגיע לשום מקום.
זה לא אומר שצריך מאמנים בחצי מיליון דולר אבל כן צריך מאמן כדורסל אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
עם קטש וארז הגעת בדיוק לאותו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:43 
נו בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 01:31 
הוא צודק. עצם העובדה שהצלחת בקבוצה המופלאה של ארז להפסיד בחצי גמר גביע ובסדרת פלייאוף לקבוצה של הקוסם באנטי כדורסל עודד קטש, בעצם אומר הכל. זה אומר בעיקר עד כמה הניהול שלנו חלש ועד כמה ההסתמכות על קבלת ההחלטות הגרועה של המאמנים, תמשיך להוביל אותנו לשום מקום כל עוד לא יהיה במערכת אדם שמבין כדורסל וחושב קודם כל לטובת המערכת ובצורה מערכתית. בעונה של ארז היה לך סיכוי אמיתי לקחת תואר ובמקום זה הגעת לחצי גמר גביע עם קאונסיל ובלי לימונד שנשחק עד דק בגלל ההתעקשות לא להחליף את קאונסיל. גם אז בחירת הזרים היתה מצחיקה וכשכבר פגעו בינגו בקרלון בראון לא האריכו לו חוזה כשהיה אפשר כי ארז לא היה סגור לגביו. זו דוגמא קלאסית להתנהלות כושלת בה אתה נופל קורבן לקפריזות של מאמן. ארז אלדשטיין מאמן כדורסל טוב ואדם בלתי נסבל, שבשום פנים ואופן לא יכול להיות "בעל הבית" מבחינה מקצועית במועדון רציני. זו גם הסיבה שהמועדונים הרציניים בארץ לא נתנו לו לאמן עד היום וכולי תקווה שמכבי תעשה את הטעות הגדולה ותיתן לו את התפקיד. אגב, גם אם היא תיתן לו, שום סיכוי כמובן שיתנו לו לקבל החלטות לגבי זרים, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 06:25 
כל עוד המועדון הזה ייתן למאמנים שלו לנהל את הסגל הוא לא יגיע לכלום. מקסימום יגיע לליגה השניה ולאבדון. אם בשבועיים האחרונים לא הצליחו לגרום לכך שיינחת גארד זר ובמקום זה נחת פה עוד פורוורד, זה הוכחה חותכת לפשיטת הרגל הניהולית של הפועל תל אביב.
כן מנהל מקצועי, לא מנהל מקצועי. הגיע הזמן שיהיה בקבוצה הזו גורם שמבין בכדורסל ברמה הדרושה ומקבל החלטות. הגיע הזמן שהמאמן לא יהיה המחליט על הסגל. אבל אם אחרי מה שקרה עד כה, נותנים לשרון אברהמי להחתים את קונגר זה מראה שלא מפנימים עד כמה הניהול של המועדון הזה רע ולא מתאים בכלל לליגות מקצועניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 07:16 
מי זה הגורם הזה שמבין בכדורסל ויקבל החלטות שאנחנו צריכים? יש לו שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 07:47 
אני בכוונה כותב "גורם מקצועי" ולא מנהל מקצועי כדי שלא יחשבו שמנהל מקצועי יפתור לבד את הבעיה. גורם מקצועי זה מישהו בעל הבנה בכדורסל. מישהו שהיה בא לפני שבועיים לאברהמי וכופה עליו להביא את השחקן שצריך (שחקן ש90 אחוז מהכותבים פה כתבו שצריך). מישהו שהיה אוסר על המאמן לשחרר את אוונס (משהו ש90 אחוז מהכותבים פה טענו ובצדק שאסור לעשות).
כן, אצל אקוניס זה לא היה קורה. ולא אצל הרבה מאוד מנהלי קבוצות. אצלם אוונס לא היה משוחרר. וקונגר לא היה מוחתם. אבל בהפועל זו קייטנה. גן עדן למאמנים. המאמן רוצה עוד פורוורד אז מביאים לו עוד פורוורד. וככה זה נראה.
אז גורם מקצועי זה מישהו שמבין כדורסל. לאו דווקא ברמת המאמן. מכיר את הליגה. מסתכל סביב ויודע מה עושים ומה אסור לעשות. יודע שלקבוצה כמו הפועל לא מביאים עוד פורוורד. לא כזה מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 07:52 
בלה בלה בלה
שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
בלה בלה בלה
שם?

להחתים את המשתמש פז לכל החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:04 
red pepper כתב:
בלה בלה בלה
שם?

כוונתי היא שלא חובה לשלם משכורת גבוהה למנהל מקצועי. יו"ר או חבר הנהלה יכולים למלא את הפונקציה הזו (הזכירו פה את FEZ? כן. למה לא? למישהו יש ספק שבמקרה הזה המצב המקצועי של הפועל היה הרבה יותר טוב?). הם לא צריכים בהכרח להיות בקשר עם סוכנים או להביא בעצמם שחקנים, אבל להתוות דרך, לבצע מהלכים ולמנוע מהלכים - ועוד איך. את השחרור של אוונס לתפיסתי ההנהלה הייתה צריכה למנוע. ואם למאמן לא נאה - שילך. לתפיסתי ההנהלה הייתה צריכה לכפות על המאמן להביא עכשיו גארד זר ולא פורוורד. לא צריך איש מקצוע בשביל זה. ולא חובה מנהל מקצועי. זה הרי משהו שיש פה כמעט קונצנזוס לגביו. זה ברור כשמש.
בהרצליה עושה את זה אקוניס. באילת הרציקוביץ ואמסלם. בירושלים גיא הראל, בחולון דורסמן (ואני מאמין שגם לעמית גל יש מילה), בחיפה ג'ף רוזן. הם מעורבים. הם דומיננטים. הם מתווים דרך. הם יודעים שהאחריות היא עליהם ולכן הם עושים מה שצריך (לפעמים מצליחים ולפעמים לא, אבל אין שם מצב שהמאמן מחליט באופן שזה קורה בהפועל). אני משוכנע שבקבוצות האלה קונגר לא היה מחליף את באטל. אלא גארד זר (יכול להיות שהיו נופלים איתו, אבל עדיין היו הולכים לכיוון הנכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:23 
סבבה.
מי זה המישהו שצריך לעשות את זה אצלנו? המישהו הזה שצריך לקבל החלטות ולקחת עליהן אחריות.
למישהו הזה יש שם? חוץ מפז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:25 
red pepper כתב:
סבבה.
מי זה המישהו שצריך לעשות את זה אצלנו? המישהו הזה שצריך לקבל החלטות ולקחת עליהן אחריות.

במצב הנוכחי? רמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:35 
וואו כמה דמגוגיה.
אם היו כופים על ארז לשחרר את קאונסיל (וכשהייתי בהנהלה הפעלנו את הלחץ בצורה המקסימלית האפשרית) הוא היה מתפטר וזה היה בזמן שהייתה הצלחה גדולה באותו זמן בעונה.
כמו שכבר הוסבר וגם בישיבות העמותה למי שבאמת היה אכפת ורצה לשמוע - זה לא מאמן שמקבל החלטות לבד אלא מערכת שלמה שמורכבת מ-7 אנשים כולל ההנהלה שמקבלת כל החלטה מקצועית במועדון - בשנתיים האחרונות זה נכשל, אבל גם השמות שהזכירו פה - גיא הראל (תראו מה קורה בירושלים לגביו), עמית גל בחולון ודורסמן שאם הייתם יודעים בכלל על ההתנהלות שם מול המאמן לא הייתם מעיזים לכתוב מה שאתם כותבים פה ושכרגע נמצאים במקום האחרון, הרציקוביץ' ואמסלם שעושים עונה גרועה עם תקציב גבוה יותר. הרצליה מצליחים השנה אבל נכשלו כבר כמה עונות ברצף ובמכבי גם ההנהלה מעורבת לא? ראינו לאן זה הוביל אותם. כולם נכשלו כמעט באופן מוחלט.
גם הנסיון להגיד שקונגר הוחתם מראש במקום באטל הוא שקר מוחלט ודמגוגיה עלובה (שוב).
8-9 קבוצות נכשלו השנה בליגה, גם אנחנו ביניהן, אבל לא צריך לעוות את המציאות אם באמת רוצים לייצר דיון של איך מתקנים ומשפרים.
המזל הכי גדול של הפועל תל אביב זה שיש לה את רמי כהן, עם כל חוסר ההצלחה בשנתיים האחרונות אני בכלל לא רוצה לדמיין איפה היינו בלי רמי. ולגבי FEZ - אני חושב שהוא גאון כדורסל ומבין ברמות הכי גבוהות אבל אם כל מה שיש להציע פה זה לתת למשתמש בפורום שמעולם לא התעסק באמת בניהול מקצועי ואין לו נסיון בתחום להיות הסמכות המקצועית העליונה במועדון כמו הפועל תל אביב אז כנראה שאין יותר מדי פתרונות טובים על השולחן (ושלא תבינו לא נכון - אני באמת חושב של-FEZ יש מה לתרום מקצועית ובטוח שהידע שלו יכול לעזור מאוד, אבל יש הבדל עצום בין זה לבין לשים אותו ישר בתפקיד שגם יפגע בו מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:38 
purvis short כתב:
red pepper כתב:
סבבה.

במצב הנוכחי? רמי.

נו אז זה מי שעושה את זה היום.
לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:45 
red pepper כתב:
purvis short כתב:
red pepper כתב:
סבבה.

במצב הנוכחי? רמי.

נו אז זה מי שעושה את זה היום.
לא הבנתי

אני חושב שאין מספיק מעורבות. זו הטענה שלי. שיש גישה שנותנים חופש רב מדיי למאמן. אני חושב שההנהלה הייתה צריכה למנוע את שחרור את אוונס. ולדאוג שעכשיו יובא גארד. אני חושב שזורמים יותר מדיי עם המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:29 
FEZ לא צריך להיות מנהל מקצועי, נו באמת. מישהו העלה את זה ברצינות? הוא חייב להיות במערכת כסקאוט ראשי במשרה מלאה, אבל מנהל מקצועי צריך להיות אחד שמבין את העסק, מבין כדורסל ומבין את השוק של הזרים. לא קומבינטור כמו עמית גל שהוא סוכן שחקנים, לא דורסמן שהוא איש עסקים/בעלים, לא מוטי אמסלם שהוא נוכל. מישהו כמו אקוניס? כן. מישהו כמו עופר ברקוביץ'? כן. מישהו כמו שי האוזמן שעשה זאת בהצלחה באשדוד? כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:44 
הכוונה הייתה שאם לצורך העניין בחור כמו FEZ היה בהנהלה והיו נותנים לו להיות מעורב בפן המקצועי אז מצבה של הקבוצה היה יותר טוב.
ולגבי כל השמות שהעלית? כולם מקובלים עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
לי יש דעה שרמי הוא פשוט אדם ענק וכמו שאמרו פה לפני בלעדיו אין לדעת איפה היינו
רמי עייף רמי מותש לא קל לעשות הכל לבד ולהתמודד עם כל מה שמסביב
לדעתי אם נצליח לבוא ולהוריד ממנו כמה דברים ולשחרר אותו אז יתחיל להיות שינוי
המטרה שלי בכל הניסיון להבחר היא לבוא ולתת לרמי יד חזקה וללכת איתו יחד כדי לעשות ולשפר את כל מה שקורה
וברגע שתהיה יציבות אני בטוח שהוא יתפנה גם לטפל בדברים כמו שחקנים חוזים ואירגון הקבוצה כמו שרק הוא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:54 
מהשמות שהעלתם מישהו פנוי? מישהו רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 13:50 
אסי אני חושב שיש שני נושאים על הפרק שהם הקריטיים ביותר לשינוי במועדון.
1- הגדלת התקציב ע"י הבאת שותף (אחד לא עשר) או גורם עיסקי גדול. נכון זה לא קל ואני בטוח שמחפשים, אבל צריך יהיה לדעת לשחרר קצת
על מנת שאדם כזה גם יבוא ואת זה אני לא בטוח שעושים.
2- הבאת מנהל מקצועי למועדון - כמו שכתבו פה זה הכי דחוף להביא מישהו שמבין בכדורסל עם ניסיון ושיהיה חוצץ בין ההנהלה למאמן.
אותו אדם צריך היה לבוא אתמול ( או יותר נכון לאחר פטירתו המצערת של אורי), המנהל הזה יוכל גם לתת מנסיונו עד סוף העונה ויותר חשוב מזה,
להתחיל מהיום לבנות את העונה הבאה ע"י בחירת מאמן וסקאוטינג אחרי זרים וישראלים שמתפנים.

בכל יתר הנושאים הכללים אני מאמין שמטפלים היטב ורמי עושה עבודותו נאמנה.
צריך מישהו שיבוא ויציף את שני הנושאים הללו על סדר היום דבר ראשון,
אם אתה כזה אני מאמין שהרבה כמוני יצביעו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: