תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 10:58 
קטש רוצה את באטל באילת
לפי one.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיילור באטל
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
קח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
קטש רוצה את באטל באילת
לפי one.

מארגן מגבית לכרטיס טיסה. שיביא גם את ג'אדג' לאילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הפועל כתב:
סטטיסטיקה זה לא הכל בחיים. לפי הסטטיסטיקה גייטס היה מהמצטיינים בליגה שנה שעברה.

לא נכון.

מקום 9-10 במדד כללי בליגה. תבדוק.

דוקא בקבוצה מוכשרת התקפית כמו אילת יש מצב שבאטל יהיה באמת מתאים. לא צריכים לסמוך על היכולת שלו לעשות יש מאין, יש מספיק אחרים שיעשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן הוא רוצה להיפטר מוויאט. טרייד בין השניים יכול להיות מעולה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:41 
שייקחו את באטל, לא צריך את וואייט. צריך שחקן עם יכולת אישית, שזה כולל גם יכולת ללכת לסל ולהגיע לטבעת, משהו שוואייט לא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
רביב עם סימונס וקליף לא נשמע מתכון להצלחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:03 
כן. בטח. אילת יוותרו על קאליף שמנצח להם לבד לבד לבד את הפועל ירושלים בשביל באטל שלא היה קרוב לנצח אף משחק העונה.
מחר בבוקר. בטח.
איפה וויאט ואיפה באטל. הם בכלל לא באותו ענף. וויאט זה שחקן שמנצח משחקים. באטל מפסיד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:15 
כרגיל... וואייט יכול להיות מאוד לא יציב, לשגע פילים, לחרב, לא יודע מה. אבל כשהוא בפורמה הוא מנצח משחקים.
באטל לא עשה פעם אחת העונה משהו קרוב למה שוואייט עשה היום, או במשחק מולנו, או במשחק מול קרית גת לאחרונה שהם ניצחו ברבע האחרון, או בהרבה משחקים אחרים. בסופו של דבר זה שחקן שאתה רוצה בצד שלך במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:23 
Fez כתב:
כרגיל... וואייט יכול להיות מאוד לא יציב, לשגע פילים, לחרב, לא יודע מה. אבל כשהוא בפורמה הוא מנצח משחקים.
באטל לא עשה פעם אחת העונה משהו קרוב למה שוואייט עשה היום, או במשחק מולנו, או במשחק מול קרית גת לאחרונה שהם ניצחו ברבע האחרון, או בהרבה משחקים אחרים. בסופו של דבר זה שחקן שאתה רוצה בצד שלך במאני טיים.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:29 
כן. רק אם בהתקפה האחרונה דונטה לא היה עושה צעדים אז וויאט היה נשאר עם משחק הפח שהוא נתן במשך 4 רבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:31 
red pepper כתב:
כן. רק אם בהתקפה האחרונה דונטה לא היה עושה צעדים אז וויאט היה נשאר עם משחק הפח שהוא נתן במשך 4 רבעים.

זה גם נכון. אבל גם אז היו לו שלושה-ארבעה משחקים שהוא ניצח העונה חוץ מהמשחק הזה. את הפועל, נס ציונה, קריית גת.
כמה משחקים ניצח אדון טיילור המנהיג באטל?
אפשר לאהוב את וויאט, אפשר לא לאהוב, הוא שכונתי, הוא עושה שטויות, הכול נכון. הוא שחקן שמנצח משחקים. לפעמים גם מפסיד. אבל לפעמים מנצח.
ומה באטל? סטטיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:34 
dorz כתב:
לפי וואן הוא רוצה להיפטר מוויאט. טרייד בין השניים יכול להיות מעולה לנו.

נו עודד מה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:44 
purvis short כתב:
red pepper כתב:

זה גם נכון. אבל גם אז היו לו שלושה-ארבעה משחקים שהוא ניצח העונה חוץ מהמשחק הזה. את הפועל, נס ציונה, קריית גת.
כמה משחקים ניצח אדון טיילור המנהיג באטל?
אפשר לאהוב את וויאט, אפשר לא לאהוב, הוא שכונתי, הוא עושה שטויות, הכול נכון. הוא שחקן שמנצח משחקים. לפעמים גם מפסיד. אבל לפעמים מנצח.
ומה באטל? סטטיסט.

טיילור המנהיג באטל ניצח שלושה משחקים פלוס מינוס.
נכון. הוא לא ניצח אותם על ידי זה שהעיף שלשות בדקות הסיום מ10 מטר בשניה הראשונה של ההתקפה.

וכנראה שיש כאלה שמעדיפים את באטל הסטטיסט על וואיט המחרב. פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:50 
אילו משחקים בדיוק באטל ניצח? אני אשמח לשמוע.
ואנחנו רואים לאן הפועל מגיעה עם באטל המנהיג. לתחתית הטבלה. אז כנראה שהבעיה היא במי שמעדיף שחקנים כמו באטל. בעצם, לא כנראה. בטוח.
והאבסורד הכי גדול זה שוויאט, כמה שהוא סקורר שחושב זריקה. הוא שחקן פיק אנד רול בעשר דרגות מעל הרכז הטהור באטל. לא בזכות הבנת משחק, אלא בגלל סיבה פשוטה. הוא שחקן מוכשר, וכשהוא מקבל חסימה הוא כזה איום מבחוץ שהשומרים קופצים עליו והוא מוצא את הגבוה שמתגלגל לסל.
השומרים של באטל בכלל לא מתאמצים לצאת עליו בחסימה. מחכים על קו העונשין ונותנים לו לזרוק. אני לא חושב שאפילו את קאונסיל שמרו בצורה כזאת מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 00:03 
אילת חוץ קרית גת בית ונהריה חוץ.
באטל לא טוב כבר הרבה זמן. אבל גם אם מחליפים אותו, בוויאט אני לא הייתי נוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 01:39 
רגע אני רוצה להבין זה או שחור או לבן, אין אפור?
או ששחקן חלש או שהוא תותח?

באטל שחקן הרבה פחות טוב מקאליף, וסביר להניח שהוא הגארד הזר הכי גרוע בליגה.
אבל זה שקאליף טוב יותר מטיילור לא הופך אותו לגארד האידיאלי לנו מפני שקאליף אמנם מנצח משחקים ואת היכולות שלו אין לקחת אבל לפי דעתי ל- DNA שלנו הוא לא מתאים ובכלל קבוצה שתרצה למנף את עצמה בצמרת צריכה להתנזר משחקנים כאלו.
בדיוק כמו שליונס מינף את ראשל"צ למעלה (השתפר משנה שעברה, הרבה יותר בוגר, מתון ואחראי וגם שומר יותר טוב) ואם הם היו נשארים עם סואן קשה לי להאמין שזה היה דומה.

וויאט שחקן טוב אבל הוא נורא לא יציב, הוא כבד ולא חודר לסל, נורא איטי עם הכדור, שחקן שכונתי קצת עם שמירה מתחת לכל ביקורת, הפועל תל אביב צריכה לשאוף לשחקנים לא אגיד יותר טובים אבל שונים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 07:19 
red pepper כתב:
אילת חוץ קרית גת בית ונהריה חוץ.
באטל לא טוב כבר הרבה זמן. אבל גם אם מחליפים אותו, בוויאט אני לא הייתי נוגע.

אילת חוץ וקריית גת בית היו משחקים שהסתיימו בהפרש גדול. ממש לא באטל ניצח אותם. במשחק בנהריה באטל תרם מעט ברבע האחרון. וגם המשחק הזה לא הגיע לפוזשנים מכריעים בסוף. הדוגמאות שהבאת לא מתקרבות למה שווייאט עשה אתמול. או נגד הפועל. או נגד קריית גת. או הרבה מאוד פעמים בעונה שעברה.
אבל השורה התחתונה נכונה. ואני גם לא חושב שווייאט הוא מה שהפועל צריכה (אם כי, וויאט גם עכשיו עדיף בהרבה על באטל. לפחות הוא שחקן טוב. ואני בטוח שהוא לבד היה מנצח להפועל עוד שני משחקים)
אבל למרות שהשורה התחתונה שלך נכונה, עברו כבר שני סיבובים ועדיין לא הביאו מחליף לבאטל. וזה אומר הכול. וזו הבעיה. שהעונה נגמרת, הקבוצה בתחתית ועדיין לא הובא גארד זר ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
לטובת קוראינו מצורפת טבלת הליגה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
תמונה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:01 
הפועל כתב:
תמונה

הצביעו "פרופורציות". כי הדשא של השכן תמיד ירוק יותר

(ואז מה אם לגופו של עניין עדיין יש לך את הגארד זר הכי גרוע בליגה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אולי לא שמת לב, אמרתי בעצמי כבר כמה פעמים שגם לדעתי צריך להחליף אותו.

ואם כבר לגופו של עניין - מסבירים לנו באותות ובמופתים שלקבוצה עם 50% יותר תקציב יש זר שמנצח משחקים בסיטונות, ויש שם מי שיודע לבחור שחקנים, ואם רק היה לנו שחקן כזה, ואם רק היו יודעים לבחור אצלנו שחקנים כמו בקבוצות אחרות, אז מצבנו היה שונה. ואז אני מסתכל ורואה לקבוצה הזאת יש נצחון אחד יותר מאיתנו.
לטעמי זה די נוגע לעניין.

זהו. סליחה שלא התאפקתי. מבטיח לא לחזור על הטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:13 
הפועל כתב:
תמונה

תצרף גם את טבלת הליגה בעונה שעברה. ואת סקירת הפלייאוף. בוא נראה מה ווייאט עשה שם.
וגם העונה, כמה משחקים ניצח באטל וכמה ווייאט?
0-3 לקאליף. וזה בעונה לא טובה במיוחד שלו ושל הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:41 
משחקים לא מנצחים רק מלהעיף שלשות מקילומטר בדקה האחרונה. מנצחים אותם גם עם כדורסל טוב במשך כל המשחק. את זה באטל עשה בשלושת המשחקים שהזכרתי.
ובפעם המאה, זה לא אומר שלא צריך להחליף אותו. ולא אומר שהוא שחקן מספיק טוב בשביל מה שאנחנו צריכים. אבל זה כן אומר שלבחון שחקן רק לפי זה שנכנסות לו זריקות שלא קשורות למשחק בדקות הסיום ולהתעלם מזה שבשאר הדקות הוא פשוט הורס לקבוצה שלו את המשחק (ובאילת אתמול זה היה נראה כמו 40 דקות של סבוטאז') זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:48 
red pepper כתב:
משחקים לא מנצחים רק מלהעיף שלשות מקילומטר בדקה האחרונה. מנצחים אותם גם עם כדורסל טוב במשך כל המשחק. את זה באטל עשה בשלושת המשחקים שהזכרתי.
ובפעם המאה, זה לא אומר שלא צריך להחליף אותו. ולא אומר שהוא שחקן מספיק טוב בשביל מה שאנחנו צריכים. אבל זה כן אומר שלבחון שחקן רק לפי זה שנכנסות לו זריקות שלא קשורות למשחק בדקות הסיום ולהתעלם מזה שבשאר הדקות הוא פשוט הורס לקבוצה שלו את המשחק (ובאילת אתמול זה היה נראה כמו 40 דקות של סבוטאז') זה לא רציני.

בסדר גמור. מסכים עם רוב מה שכתבת. ווייאט הוא ממש לא סוג השחקן שאני מחבב. שלא יהיו טעויות. אבל לזכותו ייאמר שהוא מסוג השחקנים שמנצחים לקבוצות שלהם משחקים (וגם מפסידים לעתים). כמו מארק ליונס. כמו סונדיאטה גיינס (שכבר ניצח במו ידיו לנס ציונה שני משחקים), כמו איזיאה סואן, כמו דיונטה גארט, כמו מייקל אומה, כמו אלנאדו טאקר, כמו פול דילייני.
הקבוצה היחידה שאין לה גארד זר כזה היא הפועל תל אביב. ומילא שהתחילה את העונה בלי גארד זר כזה (קורה. חשבו שבאטל יהיה יותר טוב. גם אני חשבתי). עברה כבר שני שליש עונה ולא הביאו אחד כזה. בכלל לא הלכו בכיוון הזה. כאילו לא מפנימים את הבעיה.
אז את ווייאט לא היה צריך להביא. אבל מה רע בסונדיאטה גיינס? ומה רע בגארד זר אחר עם יכולת אישית?
איך קורה שהפועל תל אביב נתקעת 20 מחזורים עם טיילור באטל? איך הניסים והנפלאות האלה (עיין ערך וינסנט קאונסיל משלים עונה מלאה) מתרחשים בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:49 
אני מסרב להתרשם ממשחק של 4 מ11 לשלוש
שחקן שלא שם זין על הקבוצה שלו
הפעם זה במקרה הצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:50 
ועוד משהו: עם רכז זר שהקבוצה היריבה לא מכבדת את הקליעה שלו. שהשומר שלו עומד על קו העונשין ונותן לו לזרוק, שיודעים שהוא חודר כדי למסור כי הוא לא מצליח לסיים מתחת לסל, שחקן שלא שומר, שאין לו לא קליעה יציבה מבחוץ, לא מיד ריינג' - עם שחקן כזה אי אפשר לשחק כדורסל טוב. ואי אפשר לשחק פיק אנד רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:59 
["quote="purvis short]ווייאט הוא ממש לא סוג השחקן שאני מחבב. שלא יהיו טעויות. אבל לזכותו ייאמר שהוא מסוג השחקנים שמנצחים לקבוצות שלהם משחקים (וגם מפסידים לעתים). כמו מארק ליונס. כמו סונדיאטה גיינס (שכבר ניצח במו ידיו לנס ציונה שני משחקים), כמו איזיאה סואן, כמו דיונטה גארט, כמו מייקל אומה, כמו אלנאדו טאקר, כמו פול דילייני.[/quote]

שים כל אחד מאלה בהפועל במקום באטל ושאר הסגל מנוהל באותה צורה, כמה שונה המצב יהיה? לדעתי היינו מקבלים אולי עוד ניצחון אחד או שניים ואולי היינו מפסידים אחד או שניים שניצחנו, סה"כ היינו מגיעים פחות או יותר לאותו מקום.
אז נכון שזה הכל ספקולטיבי, וכן, אני מאוד אשמח לכל שידרוג שאפשר לעשות (אני גם מסכים אפילו וכתבתי את זה כבר שאם מחליפים אז לדעתי באטל צריך להיות המוחלף) אבל מכל זה ולהגיע למסקנה שזה אסון/ביזיון/בושה/כל מילת ביקרות נוקשה אחרת - מתחיל לעייף אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 11:14 
מה שלא ספקולטיבי זה מה שאנחנו רואים מבאטל כבר שלושה חודשים. וזה מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 11:31 
מה שלא ספקולטיבי זה שאילת בפירוש רצו להחליף את ווייאט בבאטל אתמול לפני המשחק (לא שאני חושב שבאטל טוב מווייאט ולא שאני חושב שזה יקרה בסוף בגלל סיום המשחק אתמול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: