תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, אי שריקה זה או ראית שלא היה פאול, או שלא ראית כלום. לשרוק לפאול על סמך ניחוש זה להמציא שריקה, ואין ישראלי מלא לתת למשחק להגיע למצב מסוכן אם אפשר לעצור אותו. זה הדיפולט של האפסים פה בראשותו של אלון יפת.

לא ראה פאול אז על סמך מה שרק? ניחוש? לא ראית שהתבצעה עבירה אתה לא שורק.

הוא ראה משהו, וברור שהסיכוי שראית נכון יורד ממרחק כזה, אבל האלטרנטיבה זה להחליט שאין פאול. אני לא רואה הבדל בין לשרוק ולא לשרוק. "לא ראה שאין פאול, אז על סמך מה נתן למשחק להמשיך?"
אין ספק שהוא לא היה בעמדה הכי נוחה לראות מה קרה שם, אבל לדרוש ממנו לתת למשחק להמשיך נובע מנטייה ברורה שלך לרצות לראות גול של הפועל.
מה שכן, ברור שהרבה יותר קל לשרוק מאשר לתת למשחק להמשיך (בקטע של ההשפעה של זה על המשחק ועל השחקנים), אבל בקטע הזה דווקא השופט אתמול שרק מעט מאוד על חצאי עבירות וסתם נפילות, אז בתחום ה'שריקות הקלות' הוא דווקא עמד בכבוד.

אבל לא הבנתי למה אתה חושב ששופט אנגלי שהיה נקלע לסיטואציה דומה (וברור שזה יכול לקרות לכל שופט) היה נותן למשחק להמשיך. אני די בטוח שזו סתם אמירה חסרת ביסוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צביקה לוי
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:40 
די נו, להתווכח איתו על שיפוט זה כמו להתווכח עם שימון על מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:40 
אדום נחמד כתב:
משער 2 לא ראו כלום, ובתקציר ממש קשה לראות. אני מזכיר שהשופט היה בזוית של שער 2, אגב.

בשביל זה יש לו קוון.
היו לו הרבה שריקות על פאולים שלא היו (כל כדור גובה ששוינפלד עלה לנגוח הוא שרק נגדו), מלא פעמים ששחקנים של רעננה תפסו בחולצות ללא שום תגובה של השופט
ואחד השיאים היה דיי בתחילת המשחק ששחקן של רעננה נגע בכדור עם ידו והשופט סימן הכל בסדר להמשיך.
כאילו מה? זה בסדר שהוא השתלט על הכדור עם היד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:45 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
לא, אי שריקה זה או ראית שלא היה פאול, או שלא ראית כלום. לשרוק לפאול על סמך ניחוש זה להמציא שריקה, ואין ישראלי מלא לתת למשחק להגיע למצב מסוכן אם אפשר לעצור אותו. זה הדיפולט של האפסים פה בראשותו של אלון יפת.

לא ראה פאול אז על סמך מה שרק? ניחוש? לא ראית שהתבצעה עבירה אתה לא שורק.

הוא ראה משהו, וברור שהסיכוי שראית נכון יורד ממרחק כזה, אבל האלטרנטיבה זה להחליט שאין פאול. אני לא רואה הבדל בין לשרוק ולא לשרוק. "לא ראה שאין פאול, אז על סמך מה נתן למשחק להמשיך?"
אין ספק שהוא לא היה בעמדה הכי נוחה לראות מה קרה שם, אבל לדרוש ממנו לתת למשחק להמשיך נובע מנטייה ברורה שלך לרצות לראות גול של הפועל.
מה שכן, ברור שהרבה יותר קל לשרוק מאשר לתת למשחק להמשיך (בקטע של ההשפעה של זה על המשחק ועל השחקנים), אבל בקטע הזה דווקא השופט אתמול שרק מעט מאוד על חצאי עבירות וסתם נפילות, אז בתחום ה'שריקות הקלות' הוא דווקא עמד בכבוד.

אבל לא הבנתי למה אתה חושב ששופט אנגלי שהיה נקלע לסיטואציה דומה (וברור שזה יכול לקרות לכל שופט) היה נותן למשחק להמשיך. אני די בטוח שזו סתם אמירה חסרת ביסוס.

על סמך שעות של צפייה בכדורגל מחו"ל.
ולא, לא לשרוק זה לא להחליט שלא היה פאול, זה פשוט להודות שלא ראית. אף אחד לא מצפה מהשופט להיות יותר מהיר מהכדור ולהיות ליד אירוע כששנייה קודם הכדור היה 50 מטר משם. בשביל זה יש קוון בכל חצי, ואם גם הוא לא ראה פאול, אז ממשיכים לשחק.

נ.ב
אין לי מושג אם היה פאול או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
משער 2 לא ראו כלום, ובתקציר ממש קשה לראות. אני מזכיר שהשופט היה בזוית של שער 2, אגב.

בשביל זה יש לו קוון.
היו לו הרבה שריקות על פאולים שלא היו (כל כדור גובה ששוינפלד עלה לנגוח הוא שרק נגדו), מלא פעמים ששחקנים של רעננה תפסו בחולצות ללא שום תגובה של השופט
ואחד השיאים היה דיי בתחילת המשחק ששחקן של רעננה נגע בכדור עם ידו והשופט סימן הכל בסדר להמשיך.
כאילו מה? זה בסדר שהוא השתלט על הכדור עם היד?

נכון, בשביל זה יש קוון, אז על מה באים בטענות לשופט.
אני לא זוכר פאול שנשרק ולא היה (לעומת כאלה שאולי כן היו צריכים להשרק ולא נשרקו). היו מלא פעמים שהשחקנים של הפועל (בעיקר תורג'מן ובומבה) חיפשו את העבירה ושמחתי שלא קיבלו. בשלב מסוים הם הפסיקו ליפול והתחילו לשחק.
שוב, טעויות יכולות לקרות, בטח לשופט צעיר, אבל בגדול הוא העביר את המשחק סבבה.
joshsoos כתב:
די נו, להתווכח איתו על שיפוט זה כמו להתווכח עם שימון על מכבי

ככה זה כשאין שום דבר ענייני לומר, אה?
אבל להטיף לטקנו על תרבות הדיון שלו אתה יודע..

אגב, כתבתי פה מספיק ביקורות על שופטים כדי להמנע מתגובה דוחה כמו זו שלך. אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 11:55 
ההערה שלי הייתה עניינית, שלך? שלך מעידה עליך...
איזה משהו ענייני לך יש להגיד בנושא? אתה מדבר מפוזיציה ושום דבר שאתה כותב בעניין הזה הוא לא ענייני, כמו אבא שכותב על הבן שלו, ולכן אין שום טעם להתווכח איתך ( אני אגב חושב שאין בשום נושא לכן אני לא אף פעם לא מגיב לך, זו הבחירה הרצויה לכל אחד במקרים כאלה לדעתי ). אנשים משום מה לא רואים או מבינים את זה, אז כתבתי, זה כמו אנשים שעונים לגבעתיים. עכשיו תמשיך בדרכך הסהרורית, חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:08 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 75&lang=he
ציטוט:

בן והבה: "כל שריקה של 50:50 הלכה לצד של הפועל ת"א"

מדהים כמה שזה היה הפוך.
לי אגב אין שום טענה על פנדל, אני לא חושב שהיה, בטח לא משהו וודאי.
אבל השופטים והקוונים הרגו אותנו בכל השריקות הקטנות. בעיקר ברבע שעה הראשונה
וברבע שעה האחרונה, שהבן אדם העביר אליהם כל כדור, ולשחקנים כבר לא היה אפילו כח להתווכח. אני זוכר שבדקה ה90 הוא נתן לקאווה שריקה (האמת שלא בצדק) אבל זאת הייתה שריקה ראשונה לטובתנו אחרי המון דקות של כלום. חוצים, צהובים, קרנות, כל דבר גבולי הלך לרעננה.
שופטים שונאי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:14 
NARKOTIKA כתב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 75&lang=he
ציטוט:

בן והבה: "כל שריקה של 50:50 הלכה לצד של הפועל ת"א"

מדהים כמה שזה היה הפוך.
לי אגב אין שום טענה על פנדל, אני לא חושב שהיה, בטח לא משהו וודאי.
אבל השופטים והקוונים הרגו אותנו בכל השריקות הקטנות. בעיקר ברבע שעה הראשונה
וברבע שעה האחרונה, שהבן אדם העביר אליהם כל כדור, ולשחקנים כבר לא היה אפילו כח להתווכח. אני זוכר שבדקה ה90 הוא נתן לקאווה שריקה (האמת שלא בצדק) אבל זאת הייתה שריקה ראשונה לטובתנו אחרי המון דקות של כלום. חוצים, צהובים, קרנות, כל דבר גבולי הלך לרעננה.
שופטים שונאי הפועל.

אני לא חושב שיש מישהו אחד בשער 7 שלא ראה פנדל
השחקן שלהם החליק ניסה לקום ואז הבעיטה של בומבה פגעה לו ביד
רחוק מהגוף לא מבין איפה נכנס כאן החזה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ההערה שלי הייתה עניינית, שלך? שלך מעידה עליך...
איזה משהו ענייני לך יש להגיד בנושא? אתה מדבר מפוזיציה ושום דבר שאתה כותב בעניין הזה הוא לא ענייני, כמו אבא שכותב על הבן שלו, ולכן אין שום טעם להתווכח איתך ( אני אגב חושב שאין בשום נושא לכן אני לא אף פעם לא מגיב לך, זו הבחירה הרצויה לכל אחד במקרים כאלה לדעתי ). אנשים משום מה לא רואים או מבינים את זה, אז כתבתי, זה כמו אנשים שעונים לגבעתיים. עכשיו תמשיך בדרכך הסהרורית, חופשי.

התגובה שלך היתה עניינית?
להגיד שכל מה שאני אומר לא שווה התייחסות זה ענייני? אתה מכיר את המושג בכלל?

ושוב, כתבתי פה מספיק ביקורת על שופטים כשהרגשתי שהיתה במקומה, אבל אני ממש לא חייב לך שום דבר (מה גם שאני לא שופט כבר 6 שנים, וגם כששפטתי שנאתי את האיגוד). אתה בכל מקרה לא תורם בשום צורה לדיונים, ככה שחוסר תגובתך לא ישפיע לרעה על האשכול הזה, או כל אשכול אחר.
ביוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 12:54 
אחרי המון זמן סוף סוף הרגישו את הקהל בלחץ על השופט, ולמרות שיפוט מזעזע באופן כללי היו כמה פעמים שהלחץ עזר וכדורים ברורים שהיו צריכים להשרק לטובת עכו נשרקו לטובתנו, כמו כדור קרן בחצי הראשון אאל'ט.
וכל זה רק מוכיח שלחץ על השופט מצד הקהל כן עוזר ושריקות של 50 50 ישרקו לטובתנו אם נמשיך בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: