תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת הארגון
הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 11:08 
joshsoos כתב:
מחיר כרטיס פוגע בכולם, 'תפאורות' לא. וזה בלי להיכנס לזה שאם לאותם מאות אוהדים בקהל היה אי פעם אכפת מהשאר, אולי היה סיכוי כלשהו שלשאר היה אכפת מהם. אבל זה לא המצב, לכן לא רק שאין הזדהות אלא אף אחד אחר לא יתעניין.
בכל מקרה זה משהו שמעניין את אותם מאות וזכותם למחות ושיהיה להם בהצלחה כי על פניו זה נשמע מאבק צודק, והלוואי וכל אחד שמשהו צודק מפריע לו יילחם על זה.

1) יכול להיות שזה מעניין כמה מאות בלבד. אני לא חושב שזה אמור לעניין כמה מאות בלבד, אבל אם זה המצב, אז כמו שאמרת, זה לא אמור להפריע לאף אחד.
2) אני לא אתכווח איתך שהיו הרבה דברים מיותרים שבאמת גרמו לפילוג בקהל. חלק היו דבילים ומיותרים לחלוטין (גרפיטי, שירים מסוימים ובכלל אווירת אנטי) וחלק, לדעתי לפחות, היו מוצדקים ולא באשמתנו (שחקנים מושאלים, שלט "לא מייצגים" שקיים מעל עשור, אלישע ולוי וגילי ורמוט, שכאמור לא הייתה הבעת דעה בעניינו, אבל כן היו תגובות מאוהדים מוכרים משער 7 נגד האירגון בנושא זה). אבל כן אפשר לראות שהשנה הייתה מגמה חיובית בעננן זה מצידנו (ולא במקרה). מהצד של שונאי אולטראס הפועל קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
וילה, אני חושב שרב המגיבים פה לא הרימו גבה על עצם המחאה, אלא על הדרך שלכם לבטא אותה.

תאר לך בית ספר שהיה לוקח לתלמידים את הפלאפון בתחילת כל יום לימודים, אז במחאה התלמידים פשוט יחליטו לא להביא פלאפון מראש. התגובה שזה מעורר נעה בין :facepalm: ל :WHOME:

גם המעגלים החיצוניים יותר מסכימים איתכם במאבק הזה. כל מי שהגיע מספיק מוקדם כדי לראות את הקצין הזין הזה שבהושטת אצבע מחליט מה נכנס ומה לא חושב שהצדק איתכם, אבל דרך הפעולה שלכם, איך לאמר, משחקת בדיוק לידיים הלא נכונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 11:44 
תתאבד כבר כתב:

תאר לך בית ספר שהיה לוקח לתלמידים את הפלאפון בתחילת כל יום לימודים, אז במחאה התלמידים פשוט יחליטו לא להביא פלאפון מראש.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 13:54 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:
מחיר כרטיס פוגע בכולם, 'תפאורות' לא. וזה בלי להיכנס לזה שאם לאותם מאות אוהדים בקהל היה אי פעם אכפת מהשאר, אולי היה סיכוי כלשהו שלשאר היה אכפת מהם. אבל זה לא המצב, לכן לא רק שאין הזדהות אלא אף אחד אחר לא יתעניין.
בכל מקרה זה משהו שמעניין את אותם מאות וזכותם למחות ושיהיה להם בהצלחה כי על פניו זה נשמע מאבק צודק, והלוואי וכל אחד שמשהו צודק מפריע לו יילחם על זה.

1) יכול להיות שזה מעניין כמה מאות בלבד. אני לא חושב שזה אמור לעניין כמה מאות בלבד, אבל אם זה המצב, אז כמו שאמרת, זה לא אמור להפריע לאף אחד.
2) אני לא אתכווח איתך שהיו הרבה דברים מיותרים שבאמת גרמו לפילוג בקהל. חלק היו דבילים ומיותרים לחלוטין (גרפיטי, שירים מסוימים ובכלל אווירת אנטי) וחלק, לדעתי לפחות, היו מוצדקים ולא באשמתנו (שחקנים מושאלים, שלט "לא מייצגים" שקיים מעל עשור, אלישע ולוי וגילי ורמוט, שכאמור לא הייתה הבעת דעה בעניינו, אבל כן היו תגובות מאוהדים מוכרים משער 7 נגד האירגון בנושא זה). אבל כן אפשר לראות שהשנה הייתה מגמה חיובית בעננן זה מצידנו (ולא במקרה). מהצד של שונאי אולטראס הפועל קצת פחות.

אבל זה לא יפריע לאף אחד חוץ מאנשים ספורים. סה"כ כהרגלך בקודש לקחת את זה שמישהו כאן העלה תהיה למי זה יזיז כדי לצאת בנאום ההגנה/התקפה הקבוע שלך, וכסנגור של האולטראס כאן זה צפוי ואף מובן, אבל גם אתה יודע שזה לא מפריע או יפריע לאף אחד.

אתה מתכוון לשירת שואה למכבי בדרבי בכדורגל וכדורסל ושירת שמעון מזרחי תתאבד בכל משחק למשל? חיובי או שלילי זו לא הנקודה פה אלא ה'אכפת', ולא אכפת לכם משאר הקהל, אתם לא שם, לא הייתם שם ולא עושה רושם שתהיו. להיפך, מנותקים הרבה יותר מפעם כשעוד דמויות שצמחו מהיציעים והיו קצת יותר אינטליגנטיות ויצירתיות מחד והייתה בהם תשוקה להפועל מאידך אכלסו את רוב השורות. היום עושה רושם מדובר בגדול באוסף ילדים טיפשים ושטופי שנאה. במקביל, השינוי שחל בשאר הקהל הביא לריחוק ופערים גדולים שאין דרך לגשר עליהם. השינויים האלה הביאו גם -לצערך, מכיוון שזה מה שאתה מייחל לו כי מזה אתה והארגון נבנים - לכך שלא באמת שונאים את האולטראס כמו פעם, ולכן אין לך אפילו איזה ארכינבלים אופציונליים להיאחז בהם יותר, אלא אחרי גידול של עמוד שדרה פשוט לא סופרים יותר ועומדים על דעתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שהתפאורות עושות נאחס?
:WHOME: :WHOME: :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:35 
ארגון מנותק ולא רלוונטי.
המחאה הכי הזויה שהיתה פה, גם בעיתוי (אשכרה במשחק כזה קריטי עם 12 אלף אוהדים וכל מאמצי השיווק של ההנהלה) וגם באופי המחאה (לא ברור מה חשבו שמחאה כזאת הולכת להשיג ולמי היא הולכת להזיז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הודעת הארגון
הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:37 
דווקא יצא מזה משהו טוב, במקום שירי ״את הלחן הזה הבאנו מארגנטינה, נכון שזה לא קליט?״ הרגילים, הקהל התעסק הרבה בלשרוק בוז ולהגיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:52 
Fez כתב:
ארגון מנותק ולא רלוונטי.
המחאה הכי הזויה שהיתה פה, גם בעיתוי (אשכרה במשחק כזה קריטי עם 12 אלף אוהדים וכל מאמצי השיווק של ההנהלה) וגם באופי המחאה (לא ברור מה חשבו שמחאה כזאת הולכת להשיג ולמי היא הולכת להזיז).

כל מילה.
המחאה המטומטמת הזאת היא עוד הוכחה שהאולטראס הרבה יותר עסוק בלמצוץ לעצמו מאשר בלנסות להביא להצלחה של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
דווקא יצא מזה משהו טוב, במקום שירי ״את הלחן הזה הבאנו מארגנטינה, נכון שזה לא קליט?״ הרגילים, הקהל התעסק הרבה בלשרוק בוז ולהגיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 23:55 
Peace Hope כתב:
בר קולמוסא כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:15 
משחק שבו הקהל היה הכי טוב מאז הדאבל
הרבה לחץ על צביקה הנקניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:17 
עידוד הרבה יותר טוב מבדרך כלל, שירים מרגשים, היה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:19 
מושקוביץ כתב:
עידוד הרבה יותר טוב מבדרך כלל, שירים מרגשים, היה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:21 
חברים יקרים, אנא עזרו לארגון אולטראס הפועל למצוא את הסיקור התקשורתי הרועש למחאה ה-״הו כה חשובה״ שלהם היום.
עזרו להם למצוא את כתבות השער, טורי הדיעה, האייטמים ביציע העיתונות והראיונות של כל אנשי המועדון שפשוט לא יכלו לתפקד.

יאללה, שימשיכו למחות כבר עד סוף העונה ויעזבו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
התנהלות מביכה. לא נותנים לכם להכניס תפאורה - אז אתם מענישים את המשטרה ב...לא להכניס תפאורה?
המשטרה ממש בהלם, מחר תתכנס ישיבה מיוחדת של המטה נוכח הצעד הדרמטי. ממש מזיז למישהו.
אין ספק שהענין חמור, מעצבן ומחייב טיפול. אבל החרמה של אמצעי עידוד ועוד בבלומפילד מלא ועם מלא שחקנים חדשים בהרכב - זה פשוט הפקרות.

יחד עם זאת, אני חושב שראוי שהאולטראס לא יילך כהרגלו נגד כל העולם, וישלב כוחות יחד עם ארגונים כמו "היציע" ועם ההנהלה כדי ליישר את
המשטרה בנושא. לא יכול להיות שהקהל של הפועל נדפק כל פעם מגחמות של איזה שוטר שלא בא לו על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:38 
ואתם מרוצים ככה?
בלי שיש מובילי עידוד וכמעט כל שיר מאבד קצב? בלי שיש תופים שיצרו אווירה?
הקבוצה שיחקה היום בזכות עצמה הרבה יותר מאשר בזכות הקהל

עם שירים כמו שירו של השפשף שאנשים שרים לעצמם בזמן שהקבוצה נלחמת על החיים
זה פשוט מצב מרתיח

מעניין מה הייתם אומרים אם הפועל היתה ביום לא טוב
אם הפועל לא היתה משחקת עם כל כך הרבה נחישות והתלהבות

לפתוח משחק בממש מראה נהדר בזמן שעכו מובילה? אני רציתי למות
אני באמת לא זוכר משחק שהיתי בשער 5 שאני פשוט הרגשתי כל כך כעס
הקבוצה ניצלה פה מעוול ענקי שהחליטו לעשות לה בזמן הכי לא מתאים ובצורה פשוט לא מובנת
ואנשים שאומרים ''אז נרד ליגה אתה רוצה שיהיה תופים דבר עם המשטרה''
הרגשתי כל כך רע שהפועל צריכה לשחק מול שער 11 אחרי שהיא יודעת שעכו וכפר סבא ניצחו והם בפיגור ובאווירת בית קברות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 00:39 
לא יודע על מה אתה מדבר, היה על הכיפאק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
לא יצא לי היום להגיע, כך שאני לא יודע מה היה או מה הורגש במגרש,
אבל בטלויזיה שמעו את הקהל יותר מבדרך כלל, וזה הרגיש כאילו כל הקהל מעורב ולא רק קבוצה קטנה בשער 5.
וזה הפך את המחאה לאפילו יותר מוגכחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 01:56 
אלון לא יודע מה אתה מדבר, סוף סוף משחק בית שכל הקהל מעורב 90 דקות , חי את המשחק, שורק בוז ומפעיל לחץ על השופט(יכול בקלות היה לשרוק לעבירה שלא הייתה בגול השני שלנו).. אז מצטער שנהרס לכם ה"אנחנו מגניבים בשער 5 ושרים בלי קשר במה שקורה במשחק".
שיחקנו היום מול רעננה והילדים בשער 8 היום עודדו והתרגשו במשך כל המשחק כאילו מדובר במינימום גמר גביע וככה צריך שיהיה בכל משחק :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
היה ענק היום
באמת שלא הרגשתי שהתופים או הדגלים שמסתירים היו חסרים לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 02:27 
אני מדבר על זה שהיום זה עבד טוב
היה קהל שבא לעודד.. והיתה קבוצה שבאה לשחק-בעיקר
וכן יש יתרונות מלהיות בלי האולטראס
יש לחץ יותר טוב על השופט הקהל חי יותר את המשחק ושרים שירים יותר שמכירים נכון כל זה נכון
ואני אגיד לך גם אני התרגשתי לשמוע איך בלי תופים לפרקים הקהל של הפועל עודד בטירוף

אבל זה לא מצב אידיאלי במשחק כל כך חשוב
אתם לא יכול לתת ככה עידוד כמו שצריך היה הרבה דקות של שקט או עידוד חלקי
שער 5 היה נראה מבולבל לגמרי שירה שלא בקצב שירה בהפסקות ובגלים בחירת שירים יותר מדי שלא כולם מצטרפים
האידיאל זה שיהיה מובילי עידוד שיעשו מה שעשו היום (שירים שמכירים לא רק בשער 5 ולחץ על השופט) רק בצורה יותר שוטפת אחידה ועם תופים

היום זה עבד אבל לדעתי להפועל יש חלק משמעותי בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 02:49 
החלטה תמוהה מאוד שהיתה יכולה להיות הרסנית, במידה שהפועל היתה משחקת ונראית כמו בחודשים האחרונים. תארו לכם פיגור 2-0 אחרי רבע שעה, מהיציעים האחרים וגם משער 5 היה מתחיל בוז ואי אפשר היה אפילו לדחוף את הקבוצה ולנסות להוציא אותה מזה. וכל זה, כשהקבוצה עולה לשחק כשהיא מתחת לקו האדום וכל התחתית כמעט ניצחה.
אין ספק שמה שהמשטרה עושה אצלנו זה ביזיון, אבל הדבר האחרון שיזיז לה זו המחאה הזו. להפך, הם נהנו היום, פחות עבודה, פחות כאב ראש ועל הדרך תחושה שהם דפקו אותנו שוב, רק הפעם אנחנו גם התנדבנו להידפק. אל תכניסו דגלים, אל תכניסו שלטים, תשירו נגד המשטרה - הכל לגיטימי. לא לגיטימי לא להכניס תוף במשחק כל כך קריטי, וזה כמובן חוץ מהעובדה שבלומפילד היה מפוצץ באנשים שהיו רעבים לעודד ולדחוף. יש לכם מספיק אנשי קשר שעובדים ונמצאים במועדון, תפנו את תשומת ליבם לנושא ותבהירו להם שזה לא יכול להימשך, שתפו פעולה עם ארגון "היציע" שיקים קול צעקה, הפיצו את הנושא בתקשורת ובתכניות הספורט. מי יודע בכלל שהיתה היום מחאה? בעיתונים יכתבו מחר שהעידוד היה חלש או שקצב השירה לא היה אחיד? מירי רגב תכנס את מפכ"ל המשטרה ותדרוש תשובות למה לא היו תופים נגד רעננה?

ועכשיו לצד החיובי, היעדר התופים אשכרה גרם בצורה אירונית לאווירה ביתית יותר - במעורבות במה שנעשה על הדשא. הצעקה "ידדדד" בבעיטה של בומבה היתה הכי חזקה ששמעתי בבלומפילד שנים (אם על זה לא קיבלנו פנדל כבר לא נקבל כנראה על שום דבר), התגובות לשריקות של השופט, השירים נגדו, הבוז לבזבוזי זמן של רעננה ומחיאות כפיים היו שוות יותר מכל השירים הרעים שהוכנסו העונה. חוץ מזה, היו שלושה שירים שונים מיציע ליציע, שזה כבר הרבה יותר טוב ממה שקורה במשחקים אחרים (ולא ברור למה). נכון, השמירה על קצב אחיד היתה בלתי אפשרית ושירים כמו "כבר עברו השנים" בפתיחת משחק זה שכונה גדולה, אבל אשכרה יציעים אחרים הצטרפו היום, לא זוכר את שער 8 שר ככה הרבה זמן (אולי שמעו יותר טוב בלי התופים). היתה הרגשה של מעורבות והשפעה על מה שקורה בדשא, שזה התפקיד הראשון של הקהל שלצערנו נשכח ונעלם בעידן הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך ברגקאמפ לגבי איכות המעורבות במשחק היום(אתמול בעצם, בשעה כה מאוחרת זו), לא יודע אם זה בגלל שלא היו תופים, אבל מניח שזה שילוב של כמה דברים, בניהם אופטימיות שלאחר הדרבי והמוטיבציה של השחקנים על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 09:06 
שתי נקודות חשובות
1.בתחילת המשחק הונף שלט גדול בשער 5 אבל היה נדמה שהוא הורד במהירות , על ידי מי ומה היה רשום על השלט ?
2. אחרי הגול של תורג'מן נדמה לי היה את השיר המהולל שואה למשטרה
למה זה טוב ? לפני רגע עמדנו לדין על זה ועוד בעונה כזו ???
מה אתם חבורה של מפגרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
1. הכדורגל שייך לאוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
מחאה נוראית ולא יצירתית בעליל. מיותר לציין שהיא צודקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
עוד הוכחה לכך שרוב השירים בשנים האחרונות הם 100% אנטי עידוד והורסים את האווירה באצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד הגורמים לניצחון אתמול - נעלמו השלטים (לא מייצגים , 100% אנטי ) תתחילו לחשוב חיובי והכל יהיה חיובי כמו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
החלטה תמוהה מאוד שהיתה יכולה להיות הרסנית, במידה שהפועל היתה משחקת ונראית כמו בחודשים האחרונים. תארו לכם פיגור 2-0 אחרי רבע שעה, מהיציעים האחרים וגם משער 5 היה מתחיל בוז ואי אפשר היה אפילו לדחוף את הקבוצה ולנסות להוציא אותה מזה. וכל זה, כשהקבוצה עולה לשחק כשהיא מתחת לקו האדום וכל התחתית כמעט ניצחה.
אין ספק שמה שהמשטרה עושה אצלנו זה ביזיון, אבל הדבר האחרון שיזיז לה זו המחאה הזו. להפך, הם נהנו היום, פחות עבודה, פחות כאב ראש ועל הדרך תחושה שהם דפקו אותנו שוב, רק הפעם אנחנו גם התנדבנו להידפק. אל תכניסו דגלים, אל תכניסו שלטים, תשירו נגד המשטרה - הכל לגיטימי. לא לגיטימי לא להכניס תוף במשחק כל כך קריטי, וזה כמובן חוץ מהעובדה שבלומפילד היה מפוצץ באנשים שהיו רעבים לעודד ולדחוף. יש לכם מספיק אנשי קשר שעובדים ונמצאים במועדון, תפנו את תשומת ליבם לנושא ותבהירו להם שזה לא יכול להימשך, שתפו פעולה עם ארגון "היציע" שיקים קול צעקה, הפיצו את הנושא בתקשורת ובתכניות הספורט. מי יודע בכלל שהיתה היום מחאה? בעיתונים יכתבו מחר שהעידוד היה חלש או שקצב השירה לא היה אחיד? מירי רגב תכנס את מפכ"ל המשטרה ותדרוש תשובות למה לא היו תופים נגד רעננה?

ועכשיו לצד החיובי, היעדר התופים אשכרה גרם בצורה אירונית לאווירה ביתית יותר - במעורבות במה שנעשה על הדשא. הצעקה "ידדדד" בבעיטה של בומבה היתה הכי חזקה ששמעתי בבלומפילד שנים (אם על זה לא קיבלנו פנדל כבר לא נקבל כנראה על שום דבר), התגובות לשריקות של השופט, השירים נגדו, הבוז לבזבוזי זמן של רעננה ומחיאות כפיים היו שוות יותר מכל השירים הרעים שהוכנסו העונה. חוץ מזה, היו שלושה שירים שונים מיציע ליציע, שזה כבר הרבה יותר טוב ממה שקורה במשחקים אחרים (ולא ברור למה). נכון, השמירה על קצב אחיד היתה בלתי אפשרית ושירים כמו "כבר עברו השנים" בפתיחת משחק זה שכונה גדולה, אבל אשכרה יציעים אחרים הצטרפו היום, לא זוכר את שער 8 שר ככה הרבה זמן (אולי שמעו יותר טוב בלי התופים). היתה הרגשה של מעורבות והשפעה על מה שקורה בדשא, שזה התפקיד הראשון של הקהל שלצערנו נשכח ונעלם בעידן הנוכחי.

כל מילה.
אם המשחק אתמול היה נגמר בהפסד, הייתי כועס מאד על האולטראס.
מחאה טיפשית, ולא יעילה.
במקום מחאה שאיש לא שם לב אליה - צריך היה לפנות להתאחדות, לארגון היציע, לחברי כנסת, למפכ"ל המשטרה ולדרוש דבר אחד:
קריטריונים ברורים ואחידים להכנסת ציוד עידוד למגרשים.
כפי שבעבר דרשנו וקיבלנו החלטה אחידה לגבי איזה פריטי מזון אסור להכניס לאיצטדיון, כעת צריך לדרוש זאת לגבי ציוד עידוד.
דרישה סבירה, הגיונית, לגיטימית, ברורה לכל, ואין שום סיבה שלא תתקבל. ואם לא מקבלים תגובה - מגישים בג"צ נגד המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 10:23 
yuvalbra כתב:
אחד הגורמים לניצחון אתמול - נעלמו השלטים (לא מייצגים , 100% אנטי ) תתחילו לחשוב חיובי והכל יהיה חיובי כמו אתמול

טוב נו, זו כבר אג'נדה. באמת? איך זה גרם לניצחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: