תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נוער סל
הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:08 
איזה חבורה של גברים!!
מוחקים פיגור 14 הפרש בחוץ ומנצחים את רעננה ב-15 בבית עם סל ענק של דור וכנר 2.5 לסיום.
עולים לגמר הגביע שם מחכים ההם.

:HEART2: :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נוער סל
הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
דרבי בגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אוי לא,
רק שלא נתחיל להתעסק פה בנוער כמו בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:12 
ניצחון נהדר שסוגר את השבוע הספורטיבי המוצלח של השנה להפועל.

:ROSE:

דרך אגב, תמיר בלאט יכול לשחק עם הנוער ? יכול לעזור בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אוי לא,
רק שלא נתחיל להתעסק פה בנוער כמו בכדורגל.

באמת, נורא ואיום. סה"כ העתיד הישראלי של הקבוצה הבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

"נוער" זה שם קוד ל"משקולת מעצבנת וטיפשית על מועדון ספורט מקצועי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 23:10 
הישג ענק וחשוב וצעד נוסף בהתפתחות של מחלקת הנוער והמועדון. כל הכבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
וואי אלפקה אתה פשוט חייב למות.
מוישה אופניק לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
וואי אלפקה אתה פשוט חייב למות.
מוישה אופניק לעניים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 13:08 
אלפקה אמנם משתדל באופן עקבי להיות קיצוני בתגובותיו, אבל זה לא אומר שאי אפשר לדון ברלוונטיות של קבוצת נוער, במצב הנוכחי של הכדורסל.
אין לי ממש תשובה לנושא.
בימים בהם עקבתי יותר אחרי קבוצת הנוער של המועדון, היא באופן נורמלי סיפקה שחקנים טובים לקבוצה הבוגרת.
אני בעיקר מדבר על אמצע שנות ה- 70 ועד תחילת ה- 90.
אין, לפחות מבחינתי ויכוח לגבי האיכות והכמות באותה תקופה.
צריך לזכור שבכל קבוצה היה מותר לשתף שני זרים, ואני לא זוכר שהייתה מגבלה על המתאזרחים.

נכון להיום המצב שונה, ולכן הייתי שמח לקבל תשובה קצת יותר מפורטת.

בכל מקרה, בהצלחה לקבוצת הנוער!

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אין שום דבר קיצוני במה שאמרתי.
הדבר הקיצוני היחידי הוא הטימטום של חלק מהמגיבים.

(יצא לי קצת גבעתיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 17:36 
בלומי האדום כתב:

נכון להיום המצב שונה, ולכן הייתי שמח לקבל תשובה קצת יותר מפורטת.

אין שום חשיבות מעשית למחלקת נוער, מלבד הכנסה למועדון.
וגם ההגדרה שלך לשחקנים טובים, או פרק זמן נורמלי, כנראה שונה משלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 18:11 
למחלקת נוער יש משמעות לא רק בגידול שחקנים עבור הבוגרים. זה אולי יהיה אחד בכמה שנים. אבל כן יש לה משמעות בהגדלת מעגל האוהדים וביסוס הפועל תל אביב כמועדון ומותג. מה שאמור גם למשוך ספונסרים.
לא חושב שיש תשובה חד משמעית לכמה זה תורם בפועל היום למועדון ואם זו לא מעמסה כלכלית מיותרת.
זה עניין של השקפה ושל חזון לטווח ארוך שבאמת שקשה לדעת אם יהיה נכון או לא.

ובכל מקרה זה כיף גדול שיש קבוצת נוער לאומית להפועל תל אביב שתתמודד על הגביע בגמר מול מכבי שבו אין פייבוריטית ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
לקבוצת הנוער הנוכחית יש דווקא לא מעט פוטנציאל להיות בסיס לבוגרים בעתיד הלא רחוק. וכנר, רבינוביץ', חסון ובמיוחד צוף בן משה שהוא רמה אחת מעל כל הליגה ואני עדיין לא מבין איך הוא לא מקבל צ'אנס רציני בבוגרים, בטח לאור החולשה של גיל אמיתי שמשחק על העמדה שלו.
עם חשיבה לטווח ארוך וקבלת החלטות נכונות, מועדון כמו הפועל תל אביב יכול להעמיד גם בתקציב הנוכחי סגל תחרותי של ארבעה-חמישה שחקנים איכותיים ממחלקת הנוער, ארבעה זרים ושניים-שלושה ישראלים בכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
בטח בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שהגמר יתקיים ברמלה .
תאריך ? שעה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:22 
kobster כתב:
לקבוצת הנוער הנוכחית יש דווקא לא מעט פוטנציאל להיות בסיס לבוגרים בעתיד הלא רחוק. וכנר, רבינוביץ', חסון ובמיוחד צוף בן משה שהוא רמה אחת מעל כל הליגה ואני עדיין לא מבין איך הוא לא מקבל צ'אנס רציני בבוגרים, בטח לאור החולשה של גיל אמיתי שמשחק על העמדה שלו.
עם חשיבה לטווח ארוך וקבלת החלטות נכונות, מועדון כמו הפועל תל אביב יכול להעמיד גם בתקציב הנוכחי סגל תחרותי של ארבעה-חמישה שחקנים איכותיים ממחלקת הנוער, ארבעה זרים ושניים-שלושה ישראלים בכירים.

אין סיכוי.
כמות הישראלים הלגיטימיים שיוצאים משחקני נוער בגילאים האלה היא נמוכה מאוד. באופן כללי הרי סטטיסטית מכל שנתון יוצאים 3-4 שחקני ליגת על לגיטימיים בממוצע... אז לחשוב שכל ה3-4 ייצאו מקבוצת הנוער הנוכחית שלנו זה לחלוטין לא ריאלי.
תחשוב שיש 12 קבוצות בליגת העל, לכל קבוצה יש בממוצע 4 זרים ומתאזרח (שלא שיחק פה בנוער). מה שנשאר זה עוד 3-4 שחקני רוטציה ישראלים לכל היותר. הגילאים שלהם הם בסביבות 21-33 אז בממוצע זה יוצא 3-4 שחקנים לשנתון של שחקני נוער שגדלו פה.

היו לנו כבר קבוצות נוער כמו אותה קבוצה שזכתה בגביע ב-2005 מול כספי ומקל, עם יפתח בוכמן וגל איתן ונתי הרמן וכו', שאפילו ממנה בסוף לא יצא אף שחקן ליגת על משמעותי. אם מכל השחקנים של קבוצת הנוער הנוכחית שלנו (ועוד יונתן מור על הדרך) ייצא שחקן בוגרים לגיטימי אחד זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי.

יש הרבה שיקולים לגבי קבוצת נוער וזה בטח לא האשכול להתחיל את הדיון הזה שוב (אלא בעיקר להגיד כל הכבוד על ההישג) אבל זה כן חשוב להתאים את הציפיות. צריך להבין שקבוצת נוער שמהווה בסיס לבוגרים זה משהו שלא יקרה. באופן כללי רוב הכישרונות הגדולים של ליגת הנוער ישחקו בלאומית, זה פשוט ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אני פחות מכיר את ההיסטוריה של קבוצות הנוער שלנו ולכן התייחסתי נקודתית לקבוצה הנוכחית. אנחנו בבור גדול בגארדים הישראלים כי אמיתי חלש מתחילת העונה ותמיר בלאט הוא נקודת תורפה בהגנה, ולכן אין סיבה ששחקן כמו צוף בן משה לא יקבל יותר דקות וגם וכנר, רבינוביץ' וחסון יכולים לקבל יותר קרדיט.
אגב, לדעתי עם ההגעה של קונגר אפשר לשחרר את באטל, לשחק עם רביב וסימונס בקו האחורי ועם בלאט, אמיתי ובן משה כמחליפים שלהם. פחות איי קיו כדורסל, יותר שחקנים שיודעים לעשות נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:38 
אני חושב שאם המצב של הקבוצה היה אחר אז בן משה היה מקבל יותר הזדמנויות. במצב הנוכחי של הקבוצה זה יכול להזיק לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:44 
קבוצות נוער הפסיקו לגדל שחקנים לבוגרים לפני 20 שנה, גם כי כמו שאמרו פה הליגה הפכה לליגה של זרים וגם כי כוכב נוער שמתאים
לליגת העל ילך למקום שיציע לו את הסיטואציה הטובה ביותר לקריירה שלו וזה ממש לא בהכרח במועדון שבו הוא גדל.

מאידך קבוצות נוער ונערים וילדים ובית ספר לכדורסל הן הלב של המועדון. הילדים האלה הם אוהדי הפועל לעתיד, ההורים שלהם, האחים שלהם, החברים שלהם, כל אחד מהם הוא פוטנציאל לעוד מנוי ועוד חבר עמותה. הם מפיצים בשטח את המותג הזה שנקרא הפועל ומועדון עם מחשבה קדימה ושלא מקשיב לכל מיני אלפקות ישקיע את מקסימום המשאבים שהוא יכול במחלקות הנוער שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 19:57 
ארדיטי כתב:
קבוצות נוער הפסיקו לגדל שחקנים לבוגרים לפני 20 שנה, גם כי כמו שאמרו פה הליגה הפכה לליגה של זרים וגם כי כוכב נוער שמתאים
לליגת העל ילך למקום שיציע לו את הסיטואציה הטובה ביותר לקריירה שלו וזה ממש לא בהכרח במועדון שבו הוא גדל.

מאידך קבוצות נוער ונערים וילדים ובית ספר לכדורסל הן הלב של המועדון. הילדים האלה הם אוהדי הפועל לעתיד, ההורים שלהם, האחים שלהם, החברים שלהם, כל אחד מהם הוא פוטנציאל לעוד מנוי ועוד חבר עמותה. הם מפיצים בשטח את המותג הזה שנקרא הפועל ומועדון עם מחשבה קדימה ושלא מקשיב לכל מיני אלפקות ישקיע את מקסימום המשאבים שהוא יכול במחלקות הנוער שלו.

מה זה אומר "מקסימום משאבים שהוא יכול"? איזו מין דיכוטומיה זאת?
אם המועדון ישקיע את מקסימום המשאבים שהוא יכול באספקט שאין לו תרומה מקצועית (כפי שאתה עצמך מעיד), אז מועדונים אחרים עם תקציב דומה שמשקיעים באספקטים שיש להם תרומה מקצועית (שחקני בוגרים) ישאירו אותו מאחור. צריך לזכור שהצלחה מקצועית היא חלק חשוב מאוד במיתוג של המועדון ובפיתוח בסיס האוהדים, יותר מכל קבוצת נוער.
אני כן חושב שיש חשיבות לקבוצות נוער חזקות למועדון כמו הפועל, אבל צריך להשקיע בתחום הזה בזהירות ובאופן שקול ומפוכח, לא "מקסימום משאבים" ולא שום דבר כזה. בשורה התחתונה צריך לשמור כאן על איזשהו איזון ובעיקר להבין מה המטרות שלנו (מקצועיות ולא מקצועיות) מכל התשתית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2016, 20:47 
Fez כתב:
ארדיטי כתב:

מה זה אומר "מקסימום משאבים שהוא יכול"? איזו מין דיכוטומיה זאת?
אם המועדון ישקיע את מקסימום המשאבים שהוא יכול באספקט שאין לו תרומה מקצועית (כפי שאתה עצמך מעיד), אז מועדונים אחרים עם תקציב דומה שמשקיעים באספקטים שיש להם תרומה מקצועית (שחקני בוגרים) ישאירו אותו מאחור. צריך לזכור שהצלחה מקצועית היא חלק חשוב מאוד במיתוג של המועדון ובפיתוח בסיס האוהדים, יותר מכל קבוצת נוער.
אני כן חושב שיש חשיבות לקבוצות נוער חזקות למועדון כמו הפועל, אבל צריך להשקיע בתחום הזה בזהירות ובאופן שקול ומפוכח, לא "מקסימום משאבים" ולא שום דבר כזה. בשורה התחתונה צריך לשמור כאן על איזשהו איזון ובעיקר להבין מה המטרות שלנו (מקצועיות ולא מקצועיות) מכל התשתית הזאת.

מקסימום שהוא יכול לא אומר כמה שיותר כסף, אומר המקסימום שהנהלת המועדון חושבת שהם יכולים להקצות בלי לפגוע בקבוצה הבוגרת. יש מקורות מימון שהם נפרדים (כמו ספונסרים לנוער והכנסות מבתי הספר לכדורסל) והכרה בחיוניות של מחלקת נוער וילדים עשירה גדולה ומצליחה בבנייה של המותג של הקבוצה הבוגרת היא בעיני שמבדילה בין קבוצות גדולות למועדונים ברי חלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
וואו, הטיעונים פה רק הופכים ליותר מבריקים (ולא אישיים, אגב).

האהדה של בר טימור וגל מקל מאוד עוזרת לי עכשיו...

אז נקים מפעל שלם, מערך עצום, נוציא כסף, נבזבז משאבים,
בשביל לייצר עוד כמה אוהדים (לא שאני מסכים עם נקודת ההנחה הזאת),
הגיוני וגאוני.

הטיעונים פה רק מזכירים כמה חשוב לעלות את הנושא הזה לדיון.

נ.ב.
כל הטיעונים פה עד עכשיו לא נגעו בנקודה שממנה התחלנו,
איזו משמעות ספורטיבית-מקצועית יש לעסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 07:41 
ניצחון מרגש
רק תנו לנו פרטים על מקום ומועד משחק הגמר.
שאר ד(ז)יוני השכל לא מעניינים אותי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
איזה חבורה של גברים!!
מוחקים פיגור 14 הפרש בחוץ ומנצחים את רעננה ב-15 בבית עם סל ענק של דור וכנר 2.5 לסיום.
עולים לגמר הגביע שם מחכים ההם.

:HEART2: :hapoel: :HEART2:

זה לא היה סל של נועם חסון? אגב, נתי כהן הוא עדיין המנהל המקצועי של מחלקת הנוער שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2016, 17:43 
אכן נועם חסון. טעיתי. נתי עדיין מנהל את האקדמיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 15:06 
ידיעות ת"א

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: