תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה יהיה עם הקשקשת הזו?
הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 09:55 
גירדנו אתמול בשיניים תיקו ממכבי, מצויין. אבל ראבק, אולי להרגע קצת עם הקשקושים של "גורמים במועדון" תחת כל עץ רענן? "גוטמן עשה להולנדי של מכבי בית ספר", "טל בן חיים היה הצל של דמארי". ראבק, אולי פשוט תשתקו ותעבדו? אנחנו עדין בתחתית, עדין נראים רע, עדין צריכים להלחם על מקומנו בליגה. לא הזמן להשתחצן ולא הזמן להתעסק באחרים ובטח שלא הזמן לעוף על עצמנו. אם הנגיחה של דור פרץ הולך עשרה ס"מ שמאלה, כולנו היום על הקרשים. חלאס עם הקשקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה יהיה עם הקשקשת הזו?
הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:03 
לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:11 
מקום שני רק להתעסקות המיותרת בבן חיים. ההיבט הפסיכולוגי של השאריות מהדרבי לא יזיז למכ' לתפור את נתניה ורק מפריע לנו לקראת רעננה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:13 
הקבוצה שיחקה נכון. התקדמות עקבית מאז שגוטמן הגיע.
הרכש נתן סימני תקוה. ובעיקר סוף סוף חלוץ בלי סימני שאלה.
שיתקנו את זהבי.
עברנו את סיוט הדרבי. נשאר רק משחק קשה מאוד אחד.

מודה שלא קראתי את כל התגובות ואולי היו מי שהגזימו. אבל, גם האשכול מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:15 
עוד לא עברו 12 שעות מאז שנגמר הדרבי
הדם עוד חם
עד הערב זה יירגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:20 
ריקושטים של היום שאחרי אין מה לעשות
חוץ מהתגובות לטבח כל השאר מיותר .
רצה בכח להיות בפוקוס אז קיבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
גירדנו אתמול בשיניים תיקו ממכבי, מצויין. אבל ראבק, אולי להרגע קצת עם הקשקושים של "גורמים במועדון" תחת כל עץ רענן? "גוטמן עשה להולנדי של מכבי בית ספר", "טל בן חיים היה הצל של דמארי". ראבק, אולי פשוט תשתקו ותעבדו? אנחנו עדין בתחתית, עדין נראים רע, עדין צריכים להלחם על מקומנו בליגה. לא הזמן להשתחצן ולא הזמן להתעסק באחרים ובטח שלא הזמן לעוף על עצמנו. אם הנגיחה של דור פרץ הולך עשרה ס"מ שמאלה, כולנו היום על הקרשים. חלאס עם הקשקשת.

כאילו שחיכינו לדרבי הזה כדי לקשקש.
ברוך השם אצלנו מקשקשים גם בלי קשר לתוצאות ולראייה כל העונה הזאת.

עד שיש קצת ממה לשמוח ואפשר להרים את הראש,גם זה לא טוב?
משחק שההתלבטות העיקרית לגביו היה אם זה ייגמר 2,3 או 4,נגמר בתיקו בשיניים,ובמצבנו זה סופר מכובד
ונותן תקווה להמשך,אז גם עכשיו להוריד את הראש?
אז נכון שיש תגובות נקודתיות כאילו זכינו בליגת האלופות,אבל בסה"כ אני מאחל לנו שאלה יהיו הצרות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:28 
גבעתיים כתב:
הקבוצה שיחקה נכון. התקדמות עקבית מאז שגוטמן הגיע.
הרכש נתן סימני תקוה. ובעיקר סוף סוף חלוץ בלי סימני שאלה.
שיתקנו את זהבי.

מודה שלא קראתי את כל התגובות ואולי היו מי שהגזימו. אבל, גם האשכול מוגזם.

חילצנו תיקו בלחץ במשחק שהיה בשליטה טוטאלית של היריבה. מצבנו בטבלה קשה, יש הרבה עבודה וכל משחק הוא מלחמת עולם. לא הזמן לברבר בכלי התקשורת או לעקוץ את ג'ורדי שעושה לנו בית ספר כבר 4 שנים. זמן לשתוק ולעבוד כדי שבדרבי הבא נוכל גם לחשוב על נצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:33 
לא יודע, לא ראיתי שחקנים חוגגים בטירוף בסיום, להפך נראה שדוקא מפנימים את המצב שאנחנו קבוצת תחתית ושאין מה לשמוח יותר מדי וזה מתבטא בתגובות של המועדון. אפשר להבין שבעונה כזאת ורצף השפלות ניתן גם להרים קצת את הראש.
רעננה, פ״ת, עכו, חיפה חייבים לצאת עם 9 נקודות מינימום, וזה הולך להיות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:35 
chimpfive כתב:
לא יודע, לא ראיתי שחקנים חוגגים בטירוף בסיום, להפך נראה שדוקא מפנימים את המצב שאנחנו קבוצת תחתית ושאין מה לשמוח יותר מדי וזה מתבטא בתגובות של המועדון. אפשר להבין שבעונה כזאת ורצף השפלות ניתן גם להרים קצת את הראש.
רעננה, פ״ת, עכו, חיפה חייבים לצאת עם 9 נקודות מינימום, וזה הולך להיות קשה.

אני לא מדבר על השחקנים. וזה בסדר להרים את הראש, אבל אנחנו עוד רחוקים מהשלב שבו אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לעקוץ אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
מה יהיה עם אוהדי הפועל שלא מבינים מי עובד בתקשורת פה?
חלאס כבר להאמין לכל צפצוף. עיתונאים כאן זורקים ידיעות לאוויר בלי ביסוס, בלי מקור, כי הם יודעים שאין אף אחד שיבדוק אותם.
מספיק לשמוע כל יום 103FM בשעה 18:00 בערב כדי להבין את הערך של תקשורת הספורט כאן.
הכל תרבות הרייטינג, הכל נמוך.

לא שאנחנו "נקיים" ולא שהמועדון מתנהל בצורה מופתית, אבל תפסיקו לאכול כל פיתיון שזורקים לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 10:47 
האדס כתב:
חלאס כבר להאמין לכל צפצוף. עיתונאים כאן זורקים ידיעות לאוויר בלי ביסוס, בלי מקור, כי הם יודעים שאין אף אחד שיבדוק אותם.
מספיק לשמוע כל יום 103FM בשעה 18:00 בערב כדי להבין את הערך של תקשורת הספורט כאן.

לא שאנחנו "נקיים" ולא שהמועדון מתנהל בצורה מופתית, אבל תפסיקו לאכול כל פיתיון שזורקים לכם.

זה שהתקשורת העלובה פה מנפחת כל פירור זבל שמישהו זורק להם זה ידוע. זו בדיוק הסיבה שאני מצפה מ"גורמים" במועדון לשמור על פרופיל נמוך מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 11:29 
האדס כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לחלוטין עם רוח האשכול
יש פה התלהבות כאילו שיחקנו כדורגל טוב וחילצנו נקודה מיובנטוס...

יאללה להירגע,אנחנו במצב קשה ביותר,עם הגנה לא יציבה הכוללת 2 בלמים איטיים שהידיים שלהם לא מפסיקות לשמש אותם וגם שני מגנים בצדדים שכל אחד מהם מתחרה בשני מי עושה יותר שטויות.

אני מקוה שגוטמן מצנן את ההתלהבות מהמשחק אתמול.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 12:46 
לא יודע על איזה התלהבות אתם מדברים. מרגע שנגמר המשחק שחקנים היו תוך 2 דקות בחדר הלבשה.
נהיה קצת רעש בגלל בן חיים הדביל. עד הערב זה יעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מזהה אפילו אחרי משחק אחד, גם שהיה בונקר כמעט כולו, שצוות השחקנים הנוכחי יוציא הרבה יותר מהתבשיל המקולקל הקודם, ושהצוות הזה יצליח להיראות כמו קבוצה חיה, נושמת ולגיטימית ולא קבוצה מתה שאין לה מושג מה היא עושה על המגרש, אז אני לא אמור לכתוב את זה?
הרי הכי קל, סאחי ומשעמם זה לכתוב את הדברים הבנאליים והכאילו בוגרים ואחראיים, כמו "חכו, זה רק משחק ראשון" או בקיץ "חכו עם הביקורת, ייקח זמן לקבוצה להתחבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 13:10 
אנטיגונה כתב:
אם אני מזהה אפילו אחרי משחק אחד, גם שהיה בונקר כמעט כולו, שצוות השחקנים הנוכחי יוציא הרבה יותר מהתבשיל המקולקל הקודם, ושהצוות הזה יצליח להיראות כמו קבוצה חיה, נושמת ולגיטימית ולא קבוצה מתה שאין לה מושג מה היא עושה על המגרש, אז אני לא אמור לכתוב את זה?
הרי הכי קל, סאחי ומשעמם זה לכתוב את הדברים הבנאליים והכאילו בוגרים ואחראיים, כמו "חכו, זה רק משחק ראשון" או בקיץ "חכו עם הביקורת, ייקח זמן לקבוצה להתחבר".

ועוד אחד

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

מקווה שאף אחד במועדון לא חושב כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 13:51 
אנטיגונה כתב:

למיטב הבנתי, נועם דיבר על ה"גורמים במועדון" שרצים לכתבים להתרברב בתיקו המפוא ולסגור חשבון עם טב"ח .לא לתחושות או לכותבים בפורום.
נראה לי שמעט צניעות לא תזיק לנו במצבנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 14:13 
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

למיטב הבנתי, נועם דיבר על ה"גורמים במועדון" שרצים לכתבים להתרברב בתיקו המפוא ולסגור חשבון עם טב"ח .לא לתחושות או לכותבים בפורום.
נראה לי שמעט צניעות לא תזיק לנו במצבנו...

אנשים מגיבים פה על אוטומט, הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 14:35 
לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה את עצמי מחוייב להגיב רק להודעת הפתיחה באשכול.
היה פה משפט של פאביו, והיו תגובות נוספות באשכולות אחרים, שחלקם לא מבינים על מה ההתלהבות וחלקם בסגנון של חכו, זה רק משחק ראשון.
אז הבעתי את דעתי לגבי משהו שמפריע לי בפורום, או יותר נכון משעמם אותי.
אתן את הדוגמא מהקיץ.
אני רואה ממחנה האימון וממשחקי טרום העונה שנפלנו עם מאמן ליצן וסגל שלא ייצא ממנו כלום.
אז אם אתה צועק את זה כבר מההתחלה, אתה קופמן שצועק מיד להעיף ולפטר, ומועמד ללינץ' סאחי בפורום מהמחנה השפוי, הבוגר והאחראי כביכול, שמאמין אמונה עיוורת שעם זמן, שקט וסבלנות נגיע עם זה לתוצאות המיוחלות, ודואג להדגיש את זה כל שני וחמישי גם שהכישלון זועק מול הפנים של כולנו.
וגם במקרה ההפוך, אם אתה חושב אחרי משחק אחד שהסגל המשופץ ייראה סוף סוף כמו קבוצת כדורגל, המחנה השפוי, הבוגר והאחראי בעיניי עצמו ינזוף בך שזה רק משחק ראשון, ובוא נירגע או עוד לא ראינו כלום.
לא יודע, אותי זה משעמם כל המשפטים הבנאליים האלה.
אני מעדיף שאנשים פה יכתבו מוקדם ככל האפשר, מה הם חושבים לגבי הצלחת שחקן או שחקנים מסויימים ולגבי הצלחת או אי הצלחת הקבוצה בעתיד בסגל ועם המאמן הקיים, לדון בזה, ולא לחשוש אם יסתבר בהמשך שטעית.
תאמינו לי שאני יודע בדיוק מה צריך לכתוב בכדי לצאת פה בוגר, אחראי, ושפוי ובלי סיכוי לטעות, אבל זה יהיה מאד משעמם ויכול להגיע לדרגה של פלצני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2016, 15:36 
אין לי בעיה עם אף מילה שכתבת. אני פשוט לא אוהב את כל ההתנפחויות האלו בתקשורת אחרי רבע תיקו, שבאות מתוך המועדון. זה בלי להזכיר את התגובה האווילית של סיימון כץ (אלא מי) בנושא בן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2016, 00:22 
נראה לי שגם אם כבירי יקנה מסיימון כץ את ארבעת האחוזים של הקבוצה שהוא מחזיק, ימשיכו לצטט אותו בתור 'בעלים לשעבר'. הוא לא מסוגל לשתוק ונראה שהוא בספיד דייל של כל כתב חובב.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2016, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
תבינו שגורמים בהפועל זה סיימון כץ ,בכור צבאן וכל המחזיקי אחוזים האפסיים.
לא צריך להתרגש, גורמים בהפועל זה לא ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: