תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי וואלה הפועל החתימה את וולטר שארפ
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 21:17 
ראיתי איפשהו שהפועל במו"מ עם דימיטריוס קונגר. הלוואי שאכן יגיע.
מדובר בשחקן דומה מאוד לאוואנס בסגנון המשחק. אתלט מדהים (אולי אפילו טוב מאוואנס), נהדר במגרש הפתוח, לא מאוד חכם אבל מאוד יעיל בסופו של דבר.
מבחינה טכנית הוא הרבה יותר טוב מאוואנס בעיני. גם הקליעה וגם הכדרור שלו די טובים מה שמאפשר לו לקלוע גם מכדרור בניגוד לאוואנס.
גם אם לא יגיע בסופו של דבר אני מקווה שזה אכן הכיוון ומדובר בסוג של הודאה בטעות לגבי השיחרור של אוואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 21:20 
הוקיץ' כתב:
ראיתי איפשהו שהפועל במו"מ עם דימיטריוס קונגר. הלוואי שאכן יגיע.
מדובר בשחקן דומה מאוד לאוואנס בסגנון המשחק. אתלט מדהים (אולי אפילו טוב מאוואנס), נהדר במגרש הפתוח, לא מאוד חכם אבל מאוד יעיל בסופו של דבר.
מבחינה טכנית הוא הרבה יותר טוב מאוואנס בעיני. גם הקליעה וגם הכדרור שלו די טובים מה שמאפשר לו לקלוע גם מכדרור בניגוד לאוואנס.
גם אם לא יגיע בסופו של דבר אני מקווה שזה אכן הכיוון ומדובר בסוג של הודאה בטעות לגבי השיחרור של אוואנס.

רגע. לאט לאט. אתה כבר מחתים שחקנים. הלו, פה לא יחתימו שחקנים תחת לחץ. יחכו רק לשחקן המתאים.
בינתיים יש את באטל, הרכז המופלא, ווויליאמסון, הפורוורד הנהדר.
המצב של הקבוצה מעולה. לא צריך למהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 21:54 
לפעמים אני מייחל שמה שאתה כל כך מקווה לו יקרה, ולאנשים האלה שאתה כל כך מזלזל בהם ימאס והם ילכו. ואז כבר לא יהיה לך על מה להתלונן כי כנראה שלא תהיה קבוצה להתלונן עליה.
אבל אז אני נזכר שאנחנו אוהדים את את אותה קבוצה. וזה מצליח לדכא אותי עוד יותר מלסוע לאשקלון בשביל הזוועה הזאת שהייתה אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 22:09 
לגבי קונגר, ההתרשמות שלי היא כמו של הוקיץ. אבל אני מסייג שלא ראיתי מספיק. נראה שחקן טוב. גם לי הזכיר את אוונס.
אבל אני חושב שבמצבה של הפועל צריך לחשוב טוב טוב איזה חילוף של שחקן ישיג את האימפקט המיידי על הקבוצה. כי אין פה זמן למשחקים. ולדעתי, בלי ספק, הדבר הנכון הוא קודם להחליף את באטל, ורק אחר כך את וויליאמסון.
אני לא מתלהב מוויליאמסון, ואני חושב שהוא החתמה לא טובה. אבל כשהוא בריא הוא עדיין קצת תורם. ובכל מקרה גארד זר טוב ישפר את הקבוצה הזו באופן הרבה יותר מהותי מפורוורד טוב. וישפר גם את וויליאמסון
לדעתי באטל הוא הבעיה הכי גדולה של הפועל, והוא צריך להיות מוחלף ראשון. באטל הוא שחקן לרדת ליגה. וויליאמסון הוא לא טוב, אבל כרגע הוא בעיה פחות מהותית מבאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 23:48 
אין ספק שפוטנציאל השיפור הגדול יותר נמצא בהחלפה של באטל אבל בעיני צריך לעשות את שני השינויים כבר עכשיו אפילו אם זה אומר שנגמרת מכסת החילופים.
בכל מקרה אני דיברתי רק על מה שפורסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
וואלה ספורט :
הפועל תל אביב: דמטריוס קונגר על סף סגירה
הפורוורד האמריקאי (25, 1.98), המשחק בטריקלה היוונית, צפוי לעזוב את קבוצתו אחרי המשחק בסוף השבוע הקרוב ולהצטרף לאדומים במקומו של וולטר שארפ הנבחן שישוחרר
במקביל, האדומים ישחררו את וולטר שארפ שהצטרף בשבוע שעבר לאימונים, לאחר שגילו כי נמצא רחוק מאוד מכושר משחק, וייקח לו זמן רב עד שיוכל להתחיל להראות את הכשרון הרב שטמון בו. שארפ עשוי להתחיל להיבחן בימים הקרובים בשורות מכבי קרית גת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
הטיסה עלינו, ישר ליריבה הצמודה בטבלה.
חותם בקריית גת ומוריד אותנו ליגה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
הטיסה עלינו, ישר ליריבה הצמודה בטבלה.
חותם בקריית גת ומוריד אותנו ליגה קל.

קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 21:45 
אהבתי את הסיפורים על לא בכושר. נראה באיזה כושר הוא יהיה כשהוא יביא לקריית גת ניצחונות ויוריד אותנו במו ידיו. אשכרה חסכנו להם אפילו כרטיס טיסה ועזרנו להכניס לכושר זר מפלצת עבור היריבה הישירה שלנו על ההישארות. לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אהבתי את הסיפורים על לא בכושר. נראה באיזה כושר הוא יהיה כשהוא יביא לקריית גת ניצחונות ויוריד אותנו במו ידיו. אשכרה חסכנו להם אפילו כרטיס טיסה ועזרנו להכניס לכושר זר מפלצת עבור היריבה הישירה שלנו על ההישארות. לא יאמן.

כל מילה. פשוט פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 22:20 
לא יודע מה כושרו. אבל לא אתפלא אם הידיעה על קריית גת היא השתלה של סוכן. 5פילו אם בסוף זה יתברר כנכוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לערוך את הכותרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 10:11 
bergkamp כתב:

אנחנו מדברים על שחקן בן 29 שטרם רשם עונה מוצלחת בקריירה, כן?
יש לי ביקורת על ההתנהלות כמו כולם אבל זה כבר נהיה מביך.

בכל מקרה, כמו שרשמתי דמיטריוס קונגר אחלה החתמה בעיני והוא גם מגיע בכושר שיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 11:22 
הכל טוב ויפה, רק שההחתמה של קונגר מראה שאנחנו בחודש פברואר ובהפועל תל אביב עדיין לא הבינו מה הבעיה המרכזית של הקבוצה. מחפשים מימין, משמאל. למעלה, למטה. סנטרים.פורוורדים. גארד-פורוורד.
רק באטל איתנו לנצח נצחים. בכל הליגה גארדים מנצחים משחקים. רק השבוע הגארדים של קריית גת, טאקר ודילייני עשו קרקס ל״רכז הטהור 2.0״. והמסקנה של הפועל תל אביב היא שצריך להביא פורוורד ושבאטל שחקן טוב.
פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 11:30 
זה נכון אבל גם להבין שצריך להחליף שחקן כלשהו זה כבר התקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 11:47 
אני זוקף חלק, אולי לא קטן, מהירידה בתרומה של באטל לשחרור של אוואנס- השילוב בינהם היה מצוין. יש מצב לפיכך שצירוף של קונגר- אם יגיע- יתרום באספקט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 11:50 
גם בתקופה הטובה של באטל(שלושה וחצי משחקים) הוא לא נתן להפועל את הדבר שהיא הכי צריכה מגארד זר. יכולת אישית, אחד על אחד, ופיק אנד רול ברמה גבוהה.
הוא פשוט שחקן חלש עם מעט מאוד יכולות.
וזו טעות כל כך גדולה, במקום להחליף את הבעיה עצמה, להחליף שחקנים מסביב כדי שאולי האדון המהולל באטל יתרום קצת.
למה לא להחליף את באטל? מה הבעיה בדיוק? למה נס ציונה יכולה להביא את סאנדייטה גיינס, וחולון את ראמל בראדלי, ורק הפועל תל אביב נשארת עם הגארד הזר הכי חלש בליגה?
זה פשוט לא יאמן הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אני זוקף חלק, אולי לא קטן, מהירידה בתרומה של באטל לשחרור של אוואנס- השילוב בינהם היה מצוין. יש מצב לפיכך שצירוף של קונגר- אם יגיע- יתרום באספקט הזה.

לדעתי לא,באטל היה גרוע ואנמי גם כשאוונס היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 12:07 
purvis short כתב:
גם בתקופה הטובה של באטל(שלושה וחצי משחקים) הוא לא נתן להפועל את הדבר שהיא הכי צריכה מגארד זר. יכולת אישית, אחד על אחד, ופיק אנד רול ברמה גבוהה.
הוא פשוט שחקן חלש עם מעט מאוד יכולות.
וזו טעות כל כך גדולה, במקום להחליף את הבעיה עצמה, להחליף שחקנים מסביב כדי שאולי האדון המהולל באטל יתרום קצת.
למה לא להחליף את באטל? מה הבעיה בדיוק? למה נס ציונה יכולה להביא את סאנדייטה גיינס, וחולון את ראמל בראדלי, ורק הפועל תל אביב נשארת עם הגארד הזר הכי חלש בליגה?
זה פשוט לא יאמן הדבר הזה.

פה אני חולק עליך.
בתחילת העונה הייתה לו תקופה נהדרת שבה הוא נראה בדיוק כמו השחקן שאני הכרתי. אם הוא היה שומר על היכולת הזו הפועל הייתה חזק למעלה בטבלה.
הבעיה איתו בעיני היא לא סוג השחקן שהוא, לא קונה את השטות הזאת. הבעיה היא שהוא כבר כמה חודשים מתחת לכל ביקורת.
בכל מקרה זה לא רלוונטי. מה שברור זה שהוא חייב ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לפי וואלה הפועל החתימה את וולטר שארפ-בפועל היה רק מועמד
הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 18:45 
הקונגר הזה...
מקווה שהוא יחתום. מדובר במישהו שהולך חזק פנימה לשתיים קלות או להטבעה יותר חזקה משל אוונס,
קליעה, כדרור, יצירת מצבים והמון התלהבות.
אם הוא בא (חמסה חמסה) הגיוני אולי לתת כרגע לרביב לרכז ולפתוח עם קו אחורי של רביב- סימונס - קונגר ??
זה מהעונה שעברה
https://www.youtube.com/watch?v=sjaV8cStz2s
וזה מהעונה באיטליה
https://www.youtube.com/watch?v=QR8kL_rmESM#t=20.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 21:18 
הוקיץ' כתב:
bergkamp כתב:

אתה מדבר על מביך? כבר הוכחת שיש לך מושג קלוש בלבד בכדורסל. לך תבדוק מה שארפ עשה במבחני IQ, הרי זה מה שחשוב בשחקן, כמו עם באטל והאיי קיו המפורסם שלו. כמה היללת את הזר הכי פח בארץ, זר שמוריד אותנו ליגה במו ידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 21:43 
אחלה תגובה. ממש.
גם עונה לעניין ומגיב למה שאמרתי וגם מוכיח את הידע העצום שלך בכדורסל אדון "ליאור ליובין עדיף על ארז אדלשטיין".
חוץ מזה אתה באמת לא שווה תגובה. קופמן של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
חבר'ה, חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2016, 23:56 
מעולם לא אמרתי שליובין עדיף על אדלשטיין, הזכרתי אותו כמחליף אפשרי ממה שהיה בשוק אז, אחרי שחזרתי והסברתי שארז אדם בלתי נסבל, חולה נפש עם תעודות. אחרי שהוא הלך פתאום הפלא ופלא כולם ידעוו לגלות ולספר שצדקתי.
ההשואה לקופמן מתאימה דווקא לך כי שניכם מדברים בביטחון מופרז על ענף ספורט שההבנה שלהם היא של טוקבקיסט ממוצע.
אתה באמת רוצה שאני אענה ברצינות לטענות המופרכות שלך על "שחקן שלא נתן עונה טובה כל הקריירה"? כמו קופמן אתה יודע לזרוק עובדות לא מבוססות בנחרצות תהומית ולהתפלא שלא לוקחים אותך ברצינות. שארפ עשה 18 נק' למשחק בקבוצה מצוית, טובה בהרבה מהקוגר הזה. הוא היה כוכב בדרום אמריקה והרוויח סכומים גבוהים מאוד, כיכב בוונצואלה בליגה ששחקנים כמו ורגאס, אדווין וסינגלטון (שחקני ליגה מצוינים העונה) היו בינוניים מאוד במספרים.
אז מסתבר שגם הזיכרון שלך וגם הנתונים שלך חלשים מאוד. לגבי הבנת כדורסל הוכחת השנה את רמתך בהילולת באטל וניתוחי האיי קיו המצחיקים שלך. לפחות תראה קצת צניעות אחרי הפאדיחות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול להגיד מה שתרצה על ארז, אבל העובדה היא ששום מאמן מלבדו לא הצליח בהפועל ב20 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 02:32 
20 שנה נשמע מפוצץ אבל אם לוקחים בחשבון שב-96 החלה ההידרדרות (97 ירידה ראשונה, 99 ירידה שנייה) בתקופת שאול ואחר כך ההיעלמות אז זה הרבה פחות מרשים.
מה גם שזה קשקוש כי אפי בירנבוים לקח אותך לגמר פלייאוף עם תקציב מגוחך וסגל נגרים, ועוד בתנאים לא תנאים אצל שאול.
הקרדיט היחיד שמגיע לארז זה שבעונה וקצת האחרונות שלו נראינו כמו קבוצה ושיחקנו כדורסל יפה. זה כמובן לא פוטר אותו מהפדיחות בנושא הזרים, האין אונות בשדרוג הסגל והעובדה שגם בעונת השיא שלו כשיש לו את קרלון+רביב הוא הצליח לעוף בחצי גמר גביע ובסיבוב ראשון בפלייאוף (עם ביתיות) מול אלילך עודד קטש, שהיום אנחנו כבר מבינים שהוא מאמן כדורסל חלש מאוד (כן, גם אני הולכתי שולל בעקבות ההצלחה שלו באילת).
ושוב, האיש היה ונשאר בלתי נסבל, מגלומן, פרנואיד וגם גונב דעת ("יותם שירן השחקן הכי מוכשר שאימנתי"). הבעיה בהפועל היא לא המאמנים כמו העובדה שנותנים למאמנים האלה חופש מלא לחרב אותנו ולסיים עונה שלמה עם קאונסיל או באטל. אם היה מנהל מקצועי או סמכות מקצועית בהנהלה שמבינה כדורסל, זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 02:49 
ארז המאמן הישראלי הטוב ביותר להוציא אחד או שניים
זה שכמה משתמשים רואים בו דמות קשה זה סיפור אחר, מאז שהוא עזב הפועל זו לא אותה הפועל ואפשר להגיד מה שרוצים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 03:00 
bergkamp כתב:
הוקיץ' כתב:
bergkamp כתב:

אתה מדבר על מביך? כבר הוכחת שיש לך מושג קלוש בלבד בכדורסל. לך תבדוק מה שארפ עשה במבחני IQ, הרי זה מה שחשוב בשחקן, כמו עם באטל והאיי קיו המפורסם שלו. כמה היללת את הזר הכי פח בארץ, זר שמוריד אותנו ליגה במו ידיו.

אז מה אתה טוען שורה תחתונה?
שהביאו אותו לשבוע מבחנים, הוא הציג יכולת מרשימה מאוד באימונים, כושר משחק וכושר גופני במצב אידאלי ואמרו '' לא, הוא לא מספיק טוב ''.
ולא שהמוחלף המיועד איזה מציאה כעת עם החצי ברך שלו.

אם הביאו אותו והחליטו שהוא לא בכושר טוב ואפשר להביא חיזוק ראוי יותר אז כנראה שזה מה שנכון כי הבחור היה פה פאקינג שבוע.
אז אם לא היית באימונים או משהו תנוח לפני שאתה מתחיל להיות ציני וחכם מכולם.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
20 שנה נשמע מפוצץ אבל אם לוקחים בחשבון שב-96 החלה ההידרדרות (97 ירידה ראשונה, 99 ירידה שנייה) בתקופת שאול ואחר כך ההיעלמות אז זה הרבה פחות מרשים.
מה גם שזה קשקוש כי אפי בירנבוים לקח אותך לגמר פלייאוף עם תקציב מגוחך וסגל נגרים, ועוד בתנאים לא תנאים אצל שאול.
הקרדיט היחיד שמגיע לארז זה שבעונה וקצת האחרונות שלו נראינו כמו קבוצה ושיחקנו כדורסל יפה. זה כמובן לא פוטר אותו מהפדיחות בנושא הזרים, האין אונות בשדרוג הסגל והעובדה שגם בעונת השיא שלו כשיש לו את קרלון+רביב הוא הצליח לעוף בחצי גמר גביע ובסיבוב ראשון בפלייאוף (עם ביתיות) מול אלילך עודד קטש, שהיום אנחנו כבר מבינים שהוא מאמן כדורסל חלש מאוד (כן, גם אני הולכתי שולל בעקבות ההצלחה שלו באילת).
ושוב, האיש היה ונשאר בלתי נסבל, מגלומן, פרנואיד וגם גונב דעת ("יותם שירן השחקן הכי מוכשר שאימנתי"). הבעיה בהפועל היא לא המאמנים כמו העובדה שנותנים למאמנים האלה חופש מלא לחרב אותנו ולסיים עונה שלמה עם קאונסיל או באטל. אם היה מנהל מקצועי או סמכות מקצועית בהנהלה שמבינה כדורסל, זה לא היה קורה.

נותנים למאמנים חופש מלא?
ד״ש לידידיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 11:21 
מר בוריס, מי זה החליטו? מי שהחליט זה המאמן. אותו מאמן שחושב שבאטל זה "פרנצ'ייז פלייר". בקיץ המאמן הקודם שלך החתים את באטל ולא רצה את דיאנטה גארט למרות שאני מניח שהוא צפה בו. נו, אז "כנראה זה מה שנכון"?
מדהים שגם כשטעות רודפת טעות אתם ממשיכים לתת קרדיט להתנהלות של הנהלה שהולכת כמו עיוורת אחרי מאמנים כושלים. ומי מרוויח מכל זה? המאמן הפחות כושל שהיה פה, שזוכה לגלוריפיקציה למרות שלא הוביל את הקבוצה לשום הישג והצליח לגמור את עונת השיא שלו כשאף אחד לא יכול לראות אותו - לא השחקנים שלו ולא יתר האנשים שעבדו איתו. אבל היי, המחליפים שלו גרועים ובהנהלה אין אף סמכות מקצועית שיכולה למלא את תפקידה הנדרש - אז ארז זה קוסם. יש לי חדשות בשבילכם, אם ההתנהלות לא תשתנה אתם תמשיכו להלל את ארז עוד 20 שנה כמאמן הכי גדול שאימן פה כי אף אחד לא יצליח להגיע להישגים.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 06 פברואר 2016, 14:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: