https://www.facebook.com/israfans1/?hc_location=ufiניסיון למהלך דומה בטורקיה לפני כשנה הוביל לחרם כללי של כל אוהדי הקבוצות ואצטדיונים ריקים (
http://goo.gl/NfXOAY). ביום ראשון הניסוי הראשון ייערך על אוהדי הפועל בבלומפילד.
אנחנו יודעים מה צריך להיות ההמשך...
#אוהדי_כדורגל_לא_פושעים מנהלת הליגות לכדורגל- IPFL
VIA האצבע - שלא תיכנס למאגר הביומטרי
__
מוציאים כרטיס אדום למאגר הביומטרי!
המשטרה מבקשת לחייב כל אוהד לספק תמונת פנים ביומטרית (המאפשרת זיהוי של אדם בתוך הקהל ולאחר מכן במאגרי תמונות כדוגמת פייסבוק) כתנאי לכניסה למשחק. כל אוהד כדורגל יצטרך לבחור בין אהבתו לקבוצה לבין וויתור מוחלט על פרטיותו.
חמור מכך, המשטרה תבנה מאגר תמונות זה באמצעות טכנולוגיה של חברה פרטית (מועדון הכדורגל מכבי ת"א-שיחזיק דווקא בתמונות של אוהדי הפועל) וייתן למאבטחיה גישה חופשית לתמונות. מדובר בהפרה חמורה של חוק נתונים ביומטריים שמחייב לשמור נתונים אלו ע"י רשות ניטרלית, ובפגיעה חסרת תקדים בזכות לפרטיות של כל אוהד ואוהדת. מרגע שתלקח תמונת הפנים, יוכלו הגופים להשתמש בה לכל מטרה- זיהוי בזמן הפגנה או הליכה ברחוב!
הסכנה שבקיומו של מאגר זה, דליפתו לידיים פרטיות ושימוש לא תקין בו, ובמדיניות המחייבת אוהדים להצטרף אליהם גדולה עשרות מונים מהסכנה הניצבת ביציעי הכדורגל.
אז המשטרה משתפת פעולה עם חברה פרטית, מאבטחים פרטיים וטכנולוגיה פרטית, בניגוד לחוק וללא הסמכה ישירה - ברוכים הבאים לעידן המאגר הביומטרי. עדיין בטוחים שאתם רוצים להצטרף?
קישור לכתבה על מה שקרה בטורקיה כניסו להכניס את הכירטוס האלקטרוני
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 93,00.html