תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקרקס המעופף של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:01 
ערן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
באתי לכתוב תגובה מפורטת על השוואת ההרכב, אבל אין טעם, ההנהלה הגרועה בתולדות המועדון, הקבוצה הגרועה בתולדות המועדון ירידה בטוחה. עכו אימפריה. כלום לא יזיז אותכם מהמנטרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:03 
הוקיץ' כתב:

:LOL2:
הזייה מוחלטת אתה.
בוא תבאר לי בבקשה אדון אקדמיה.

מה יש לבאר?
שמו פה את שני הסגלים אחד מול השני ומתוך הידע המוגבל שלי בכדורגל הגעתי למסקנה שאין ביניהם הרבה הבדל..
מפה ועד זה שיש לי אדג'נדות? אל תחמיא לי יותר מידי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:07 
כן, ובמקרה הדעה המקצועית שלך נוגדת את זו של כל אלה שהגיבו אחריך (וכנראה של כל בן אדם שלא סובל מעיוורון).
וממש ממש במקרה הדעה המקצועית שלך תואמת את המנטרה הקבועה שאתה מפיץ פה בכל אשכול אפשרי.
נו בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
אין בעיה, יש הרבה דברים רעים, הרבה דברים שאני יכול להסכים איתם.

אבל אתם מגזימים.
"קרקס" "בדיחה" "ריסוק"

הנה, למי ששכח, הסגל שהיה פה לפני 360 יום :

אביב דדו ,אברהם צ'קול ,איזואגבו אבונימה , אמידו בלדה ,אפואלה אדל בן רייכרט , בנג'מין פראנסיס, דודו ביטון ,יורגן קולין ישראל זגורי ,לוקאס סאשה ,ליאור לוי, מוחמד אבו אל היג'א, משה אוחיון, מתן אוחיון ,מתן לזמי
סארי פלאח ,רמזי ספורי ,שגיב יחזקאל ,שובל גוזלן, שון גולדברג, שון מלכה, שי אבוטבול, שלומי אזולאי, תום אלמדון

זה קרקס. זאת קבוצה שרחוקה 10 שחקנים כדי להעמיד הרכב ראוי.

זה לא קרקס:
אבו עביד , אסולין גיא , גוטליב אדי , וינטרה לוקאס, זינו לוטם , ידין אביחי , לקס ניר , נסאר , שיימן , תורגמן אלון , אלטמן עומרי , בומבה קלאודיו , הרוש אריאל
ורטה עופר , חתוכה צליל , יחזקאל שגיב , ספורי רמזי , רייכרט בן, ניקוליץ', קאווה, גל שיש, חמזה בארי, שוינפלד

זה סגל שרחוק 3 שחקנים מלהיות שווה צמרת.

אתה יודע מה יפה פה? שעכשיו אחרי ששמת את שני הסגלים אחד מול השני אני שם לב שאין כמעט הבדל (אולי אפילו יש יתרון קל של יעילות לטובת הסגל של שנה שעברה)

אתה מוזמן לקפוץ לראשון לציון, הם לקחו את רוב הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:12 
אני מציע להפסיק את הדיון
סרק הזה זה בדיוק הקרקס
שהתקשורת מחפשת אצלנו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם נתפסים לאיכות היחסית (או האבסולוטית, זה לא משנה) של הסגל של העונה, ולא מסתכלים על התמונה הגדולה. שלוש עונות תירצנו את הכשלונות המקצועיים בחוסר של משאבים ובכוונות זדון מצד בעלי ומנהלי הקבוצה, והנה יש משאבים ויש את הכוונות הכי טובות בעולם ועדיין אנחנו מועדון פרוץ ו"חלש" תדמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:26 
Yalla Hapoel כתב:

אין מצב שאתה באמת מאמין לזה

לא מאמין? בוא נסתכל ביחד על ההבדלים:
שוער- בוא נגיד שיש יתרון להרוש למרות שהחתימו אותו על חוזה ארוך ויקר כשהוא בא פצוע
בלמים- מתן אוחיון ופלאח לא נופלים מוינטרה וגוטליב האדירים שהכדורים עוברים להם מעל הראש
מגן ימני- עופר ורטה מול ליאור לוי..לא רואה הבדל גדול
מגנים שמאליים- צ'קול מול שיימן..כבר לא בטוח מי יותר גרוע
בקישור היה לך את סאשה לצד אבוטבול שעם כל הפח שלו היה מסוגל להכיס פה ושם כדורים חכמים.. העונה עד כה אין לך בכלל אמצע ועל כדורים חכמים אני בכלל לא מדבר .
התקפה- שגיב יחזקל "הכוכב" שלך העונה היה פה גם שנה שעברה, גם רייכרט הצטרף בהמשך והיה לך גם את זגורי-שחקן מוכשר ולא חכם, וכאלה יש לך גם העונה אם כי בכמויות מסחריות. החלוץ שלך היה שלומי אזולאי שלדעתי שלא נופל מהחלוצים שלנו העונה (לא חוכמה גדולה).

ואז כשאתה בודק את התוצאות, איפה הקבוצה הזו נמצאת ואיך היא משחקת אתה מבין שיש לזה סיבה. הקבוצה הזו פשוט גרועה והיא מורכבת משחקנים גרועים, בדיוק כמו בעונה שעברה אם לא יותר מזה. ובגלל זה אתה שתי נקודות מעל הקו האדום (שגם זה בזכות שלושה נצחונות שלקחת בפוקס) ובגלל זה חטפת שלושה שערים וכמעט הודחת מול קבוצה מקום אחרון בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אתם נתפסים לאיכות היחסית (או האבסולוטית, זה לא משנה) של הסגל של העונה, ולא מסתכלים על התמונה הגדולה. שלוש עונות תירצנו את הכשלונות המקצועיים בחוסר של משאבים ובכוונות זדון מצד בעלי ומנהלי הקבוצה, והנה יש משאבים ויש את הכוונות הכי טובות בעולם ועדיין אנחנו מועדון פרוץ ו"חלש" תדמיתית.

ואני חושב שאתה לא מסתכל על התמונה הגדולה חבר.
תראה לי קבוצה אחת בעולם שתוך שנה הפכה מכלום ושום דבר לאימפריה - זה באמת נשמע לך הגיוני? אנחנו לא בפוטבול מנג'ר.
בקשר ל"מועדון פרות וחלש תדמיתית" - אתה מבין שזה בגלל שאנחנו מקום לפני אחרון בליגה כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:31 
הוקיץ' כתב:
כן, ובמקרה הדעה המקצועית שלך נוגדת את זו של כל אלה שהגיבו אחריך (וכנראה של כל בן אדם שלא סובל מעיוורון).
וממש ממש במקרה הדעה המקצועית שלך תואמת את המנטרה הקבועה שאתה מפיץ פה בכל אשכול אפשרי.
נו בחייאת.

:LOL2:
מנטרה קבועה
המועדון הזה החליף בשנים האחרונות עשרות שחקנים, הוציא טונות של כסף ומקבל מכות מקצועיות בלי הפסקה ובכל החזיתות.
יש תוצאות והם מול הפרצוף של כולנו. לא צריך שום מנטרה ושום אג'נדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

שוער- בוא נגיד שיש יתרון להרוש למרות שהחתימו אותו על חוזה ארוך ויקר כשהוא בא פצוע
בלמים- מתן אוחיון ופלאח לא נופלים מוינטרה וגוטליב האדירים שהכדורים עוברים להם מעל הראש
בקישור היה לך את סאשה לצד אבוטבול שעם כל הפח שלו היה מסוגל להכיס פה ושם כדורים חכמים.. העונה עד כה אין לך בכלל אמצע ועל כדורים חכמים אני בכלל לא מדבר .
התקפה- שגיב יחזקל "הכוכב" שלך העונה היה פה גם שנה שעברה, גם רייכרט הצטרף בהמשך והיה לך גם את זגורי-שחקן מוכשר ולא חכם, וכאלה יש לך גם העונה אם כי בכמויות מסחריות. החלוץ שלך היה שלומי אזולאי שלדעתי שלא נופל מהחלוצים שלנו העונה (לא חוכמה גדולה).

ואז כשאתה בודק את התוצאות, איפה הקבוצה הזו נמצאת ואיך היא משחקת אתה מבין שיש לזה סיבה. הקבוצה הזו פשוט גרועה והיא מורכבת משחקנים גרועים, בדיוק כמו בעונה שעברה אם לא יותר מזה. ובגלל זה אתה שתי נקודות מעל הקו האדום (שגם זה בזכות שלושה נצחונות שלקחת בפוקס) ובגלל זה חטפת שלושה שערים וכמעט הודחת מול קבוצה מקום אחרון בלאומית.

חייב לדעת מי משלם לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:37 
ערן כתב:

הבנו שאתה יודע לכתוב זה עדיין
לא אומר שמילה אחת פה נכונה .
אבל מה שעושה לך טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:39 
אם אתה שם את כל העונות האחרונות בכפיפה אחת אז בטח.
אממה, לא ברור למה אתה עושה את זה כל כך.
לא חושב שיש בן אדם שיחלוק עליך שמה שהיה פה בשנים האחרונות זה ביזיון, אבל מה שהיה פה העונה לא דומה למה שהיה בשנים קודמות (אגב, רק לפני שנתיים עוד סיימנו את העונה במקום הרביעי).
בא בן אדם, שם הרבה כסף ולא ממש הצליח נכון לעכשיו. חלק מהסיבות לכך ניתן היה לצפות מראש, חלק פחות. בסופו של דבר גם גולדהאר ואלונה נכשלו טוטאלית בעונות הראשונות שלהם.
אם יהיה לו אורך רוח (וכרגע זה עושה רושם שכן) התוצאות יגיעו.
כל שאר השטויות זה כדי לפרנס את קופמן והללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חייב לדעת מי משלם לך

מסכים שהוא נשמע אידיוט והזוי אבל אני מסכים שעם הסגל של שנה שעברה היינו נמצאים פחות או יותר באותו מקום..
כולם השנה טובים "על הנייר", "עם פוטנציאל"..
חבל שאי אפשר לקפוץ 3 שנים קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

הבנו הבנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אבל מה שעושה לך טוב

חמוד, אני יודע שקצת מגרד לך משלשום עם אשכול ורמוט, אבל אל תתעקש להיות מגוחך. גם לשחק אותה מקורב אנונימי בפורום באינטרנט צריך לדעת, אתה פשוט עושה את זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 21:52 
הוקיץ' כתב:
אם אתה שם את כל העונות האחרונות בכפיפה אחת אז בטח.
אממה, לא ברור למה אתה עושה את זה כל כך.
לא חושב שיש בן אדם שיחלוק עליך שמה שהיה פה בשנים האחרונות זה ביזיון, אבל מה שהיה פה העונה לא דומה למה שהיה בשנים קודמות (אגב, רק לפני שנתיים עוד סיימנו את העונה במקום הרביעי).
בא בן אדם, שם הרבה כסף ולא ממש הצליח נכון לעכשיו. חלק מהסיבות לכך ניתן היה לצפות מראש, חלק פחות. בסופו של דבר גם גולדהאר ואלונה נכשלו טוטאלית בעונות הראשונות שלהם.
אם יהיה לו אורך רוח (וכרגע זה עושה רושם שכן) התוצאות יגיעו.
כל שאר השטויות זה כדי לפרנס את קופמן והללי.

קודם כל, תקפת אותי לגבי ההשוואה הנקודתית בין הסגלים. אז לדעתי האישית ההבדלים בין הסגלים לא כאלה גדולים וממש לא מתרגמים את פערי התקציב בין העונה הקודמת לנוכחית.

בנוגע למה שכתבת כאן, אני לא אכנס איתך איתך עכשיו לעניין המקיף כי אני כותב את זה כאן יותר מידי פעמים ומרגיש שאני חוזר על עצמי. הנה תשובה שכתבתי באשכול אחר לפני כמה ימים ומסכמת את התפיסה שלי ואת הקשר שאני באופן אישי רואה בין העונות האחרונות בהפועל, אתה מוזמן כמובן לחלוק עליי. בשורה התחתונה- ההחלטות המקצועיות, מה שנקרא ה"תכלס" מתבצעות פה לא נכון כבר כמה שנים ולכן התוצאות פחות או יותר דומות גם אם הנסיבות שונות.

ציטוט:
כשאתה עושה הפרדה גסה אתה רואה לנגד עיניך שתי תקופות: תקופת טביב (שהייתה ברובה יחד עם הראל) שנמשכה 4 עונות (כולל העונה הראשונה שטביב עדיין לא נכנס באופן רשמי) ותקופת "ויצמן וחבורתו" שגם היא תסגור העונה שנה רביעית (בתצורותיה השונות והמשונות).
כשאתה בוחן מה היה פה בפועל בתקופת טביב (מבחינת הישגיות נטו בלי הרעשי רקע) אתה מוצא שסיימנו 3 עונות במקום שני, עונה אחת מקום ראשון, עלייה לאלופות, עברנו את שלב הבתים בליגה האירופאית וזכינו ב3 גביעים. כשאתה בוחן מה היה בתקופה שבאה אח"כ אתה מזהה כשלונות בכל המסגרות.
עכשיו יבואו חכמולוגים ויתחילו עם הסברים מפה ועד טרנידד על ההבדלים בין שני המקרים. ואולי הם היו צודקים אם היינו מדברים על תקופות של שנה או שנתיים, אבל מדובר בתקופות של 4 שנים וזה מספיק זמן כדי להבין שיש כאן הבדלים מהותיים שנובעים קודם כל מניהול.
עכשיו נשאלת השאלה למה בעצם הפער הזה. אז נכון, כולנו מכירים את הניהול הבעייתי של טביב, את האישיות, את הנסיעות למיאמי בינואר ואת העובדה שיש לו כנראה אינטרסים נוספים מעבר להצלחת המועדון שלו. אבל יחד עם זאת, כנראה שאת הדברים המהותיים שקשורים לקבוצת כדורגל (בחירת שחקנים, בחירת מאמנים וכו') הוא עושה נכון.
מנגד, אין ספק ש"ויצמן וחבורתו" (רמון, חג'ג', כבירי ובעלי המניות האחרים) הם אוהדים שרק טובת הפועל עמדה ועומדת לנגד עיניהם וב3 מתוך 4 העונות שלהם פה הם שפכו טונה של כסף, השקיעו באוירה, הכניסו את האוהדים לעניינים, השקיעו בנוער ושיפצו את המתחם אימונים. אבל את הדברים המהותיים שקשורים בכדורגל (בחירת מאמנים וצירוף שחקנים נכונים בכמות הנכונה) הם לא עושים נכון. סתם דוגמא, מאז שטביב עזב עברו בהפועל משהו כמו 50-60 שחקנים, זו כמות על גבול הפסיכית.
בקיצור, אני לא אומר שצריך לחזור לימי טביב, אבל כן צריך ללמוד מהעונות האלה (ומהעונות הקודמות שבהן כן הצלחנו) מה כן עשינו נכון. הרי הצלחות לא באות סתם והכי קל לבוא ולהגיד "טביב עבר פה במקרה וזה הכל גוטמן עשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:18 
חוץ מזה שנכתבו באשכול הזה ובאחרים קשקושים שלא מועילים לכלום, הקור ובניכור הנפשים מדהימים.
מגיע סוף סוף בעלים שמשקיע, ולא רק כסף. משקיע גם את הנשמה שלו ועל חשבון עסקיו ועיסוקיו. וזה הרגש והיחס אליו. וברגעים קשים.
נכון לצנזר את מה שכותבים וגם אז לכתוב בצורה בונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:19 
שמע רוב הדברים שאתה כותב כאן עובדתית פשוט לא נכונים.
גם ההסתכלות הצרה של הצלחה בעונה מסוימת = התנהלות נכונה (או להיפך), זה מתכון מושלם להסקת מסקנות גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
גם במכבי היה קרקס, וגם בחיפה היה קרקס בתחילת העונה.
הפועל ת"א היא לא רק הקבוצה הרביעית מבחינת תקציב בליגה, היא גם הכי נחותה מבחינת איכות השחקנים מבין ארבעת הגדולות.
(ואני שם בצד את ההצלחה הענקית של ביט"ר, למרות שלדעתי אין להם סגל יותר משלנו).
בשום עונה שאני זוכר את עצמי כאוהד, לא היינו בסיטואציה בה הבעלים משקיע כספים חסרי תקדים, וזה עדיין לא מספיק לו כדי להביא שחקנים מובילים למועדון.
הסיבה לכך היא לא רק שהפועל משלמת הכי פחות מבין המועדונים, אלא שהיא הכי פחות הישגית מקצועית.
מאוד קשה להביא שחקנים גדולים כשאתה נמצא במקום נמוך, תראו את אלונה, כמה זמן לקח לה להנחית את התותחים הגדולים?
היא התחילה מאוד למטה, רוצים תזכורת לאיזה שחקנים היו אצלה בשנים הראשונות?
ממש לא ראדי, נוואקמה ובן סהר. יותר בכיוון של סיראז' נאסר, מאור בוזגלו (אז שחקן מת שאף אחד לא רצה) ודובב גבאי. אז איך היא שינתה את זה? דרך המגרש.
זאת כנראה הדרך היחידה כרגע, צריכים לגדל את הכוכבים הבאים, לשנות את המפה דרך המגרש, זה קשה, זה פסיכי, אבל עשינו את זה כבר ב-2009, עם סגל הרבה יותר מצומצם ועם הרבה פחות פוטנציאל.

אין לי בעיה עם ביקורת עצמית, ונעשות המון טעויות, אבל אל תחטאו ותצטרפו לעליהום התקשורתי, בסוף זה יהיה רק נגדנו. וכולנו יודעים איך השבתות שלנו נראות בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:28 
ערן כתב:
bruno conti כתב:
אבל מה שעושה לך טוב

חמוד, אני יודע שקצת מגרד לך משלשום עם אשכול ורמוט, אבל אל תתעקש להיות מגוחך. גם לשחק אותה מקורב אנונימי בפורום באינטרנט צריך לדעת, אתה פשוט עושה את זה לא נכון.

אז לכתוב את יודע אבל בפרשנות אתה לא פוגע ,
לא מקורב ולא נעליים , הדבר היחיד שמגרד לי
זה אנשים שתמיד רואים מה אין ולא מה יש
שתמיד מחפשים את הרע ולא את הטוב
כי זה מה שמגדיל אותם .
חלק גדול מהקרקס הזה שאתה מדבר עליו
מיוצר על ידי התקשורת לשם האינטרסים שלה .
כבירי לא מושלם ואני לא טוען ולא טענתי שהוא כזה מעולם
וגם העברתי ביקורת על דברים לגיטימיים כמו עניין המאמן
ובכלל הבניה של הקבוצה העונה, לשיטתך היה עדיף שלא היה משקיע כלום
בינואר וכל הקרקס הזה היה נחסך מאיתנו ,אבל בא בן אדם ומשקיע
אפשר קצת להעריך את זה .
דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו וזה הרצון וההשקעה
ואלו דברים שלא טביב ולא רמון עשו לפניו .
דיברו פה לפני וציינו שגם אלונה וגם מיץ קיבלו בראש על ימין
ועל שמאל בשנים הראשונות שלהם , אין מה לעשות זה תהליך
ותהליך לוקח זמן, כמו כל עסק חדש, אז כן יש חבלי לידה אבל
לבוא ולדבר על זה במושגים של קרקס? מי שמך? מי קבע שזה קרקס?
רון קופמן? מאיר איינשטיין? יוני הללי? ברקו ? הם חיים מזה זאת העבודה שלהם
לייצר את הקרקס הזה ולנפח אותו למימדים שכאלו אחרת על מי ידברו?
אני בטוח שאתה יודע ומבין את הדברים הללו ולכן עוד יותר לא ברור לי למה
אתה מתבטא בצורה כזאת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:36 
הוקיץ' כתב:
גם ההסתכלות הצרה של הצלחה בעונה מסוימת = התנהלות נכונה (או להיפך), זה מתכון מושלם להסקת מסקנות גרועה.

הדברים שאני כותב כאן הם דעתי האישית לאור מה שראיתי במועדון הזה בשנים האחרונות. כמו שאמרתי אתה יותר ממוזמן לחלוק עליי. באופן כללי אין לי בעיה פה עם כל אלו שמצדדים בפעולות של ההנהלה בצורה עיוורת ונכנסים בכל מי שמעז לבקר את כבירי ששופך כסף. אבל כן הייתי מצפה שתקחו בחשבון שלטעויות האלה (כמו שאתם אוהבים לקרוא להם למרות שלדעתי אלה לא טעויות אלא ניהול שגוי באופן קיצוני) יכול להיות גם מחיר. ואם בקיץ הקרוב יהיה פה קיצוץ חד בתקציב, או אם חס וחלילה נרד ללאומית ואז תהיה פה בכלל קטסטרופה, כן הייתי מצפה מאותם אנשים להשאר עקביים ולא להתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:42 
pogi כתב:
הוקיץ' כתב:

הדברים שאני כותב כאן הם דעתי האישית לאור מה שראיתי במועדון הזה בשנים האחרונות. כמו שאמרתי אתה יותר ממוזמן לחלוק עליי. באופן כללי אין לי בעיה פה עם כל אלו שמצדדים בפעולות של ההנהלה בצורה עיוורת ונכנסים בכל מי שמעז לבקר את כבירי ששופך כסף. אבל כן הייתי מצפה שתקחו בחשבון שלטעויות האלה (כמו שאתם אוהבים לקרוא להם למרות שלדעתי אלה לא טעויות אלא ניהול שגוי באופן קיצוני) יכול להיות גם מחיר. ואם בקיץ הקרוב יהיה פה קיצוץ חד בתקציב, או אם חס וחלילה נרד ללאומית ואז תהיה פה בכלל קטסטרופה, כן הייתי מצפה מאותם אנשים להשאר עקביים ולא להתהפך.

ואם יהיה הפוך וכבירי יגדיל את התקציב?
אז גם תישאר עקבי ותמשיך לרדת עליו ועל הניהול השגוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:52 
bruno conti כתב:

זה מה שנקרא שאלה של טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
זילות המונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:56 
pogi כתב:
bruno conti כתב:

זה מה שנקרא שאלה של טמבל

כל ההודעות שלך מתבססות על אם ואם ואם
אבל אני הטמבל .
אוקיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 22:58 
KingAlpaca כתב:
זילות המונטי.

וואי אלפקה טוב שהצטרפת לדיון, ממש הופתעתי מהעמדה שאתה מבטא כאן, כהרגלך אתה מסעיר ובעל נקודת מבט ייחודית, אינטגרטיבית ולא מוטה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 23:26 
בלי קשר לתקשורת, קבוצה שמביאה מעל 30 שחקנים בעונה, כולל 9 שחקנים בינואר, ומחליפה מאמנים וקפטנים כל חודש וחצי נשמעת כמו קרקס.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 23:33 
האדס כתב:

ממש לא ראדי, נוואקמה ובן סהר. יותר בכיוון של סיראז' נאסר, מאור בוזגלו (אז שחקן מת שאף אחד לא רצה) ודובב גבאי. אז איך היא שינתה את זה? דרך המגרש.
זאת כנראה הדרך היחידה כרגע, צריכים לגדל את הכוכבים הבאים, לשנות את המפה דרך המגרש, זה קשה, זה פסיכי, אבל עשינו את זה כבר ב-2009, עם סגל הרבה יותר מצומצם ועם הרבה פחות פוטנציאל.

בוזגלו היה סוג של חצי מועמד אלינו בקיץ ההוא, מי לא רצתה אותו? לצרתנו הרבה המאמן הגאון העדיף את ישראל זגורי.
דובב גבאי? שחקן נחמד באיזור הדו ספרתי בקבוצת תחתית בב"ש, ורק אחר כך בקבוצת הצמרת ב"ש. יש לך משהו שבכלל מתקרב לזה, או למשהו שמבקיע בכלל בסגל הזה?
וכדאי מאוד לרדת מההשוואות לסגל של 2008-09, המאמן שלך כמעט גיחך או בכה או שניהם יחד ששאלו את השאלה הזו אחרי עוד הפסד. מה יש בסגל הנוכחי שמראה על איזשהו פוטנציאל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: