סומך כתב:
טכנית לארז כתב:
לפי צנציפר מקודם ב103 הייתה פגישה, אבל מבחינת כבירי זו הייתה פגישה שהתקיימה מתוך כבוד לאבא של ורמוט, בעוד שמבחינת הצד של ורמוט זו הייתה פגישה במטרה לסגור.
לפי צנציפר כבירי אמר לאבא שלו שיחזור אליו ושידבר עם מרטין ביין הזה, אבל זה היה בקטע כזה של "נדבר" לא רציני כזה.
טוב, זאת כבר ממש פארסה.
מכיוון שאני מקווה שהבעלים שלנו בעד ניהול מקצועני, אני מנסה לספק לעצמי הסבר אלטרנטיבי לקשקוש הזה.
אז הסיפור שאני המצאתי הוא שכבירי לא רצה את ורמוט אבל רצה גם קצת לנקום בורמוט ובג'ורדי, אז הוא עשה קולות של התעניינות בכוונה למשוך כמה שיותר זמן כדי שמכבי אולי יתקעו עם הכוכב עד הקיץ.
אבל התכנית שכחו השתבשה בגלל ההדלפה לאלג'ם.
זה התסריט שאני המצאתי, אני לא בטוח שהוא עושה יותר חסד עם כבירי ממה שנראה בפועל...
למה להוציא אותו טוב?
הבנאדם אפס בכל מה שקשור לכדורגל.
הפועל תרד ליגה השנה וזה אך ורק על שמו. שנה שעברה אפילו עם סגל קקיוני לא פחות לא היינו במצב קסטרופלי כזה!
מי בונה קבוצה ומתבסס על חלוץ אחד (בן 21), מחתים 40 שחקנים בזמן שד היה יכול להחתים 10 פחות אבל איכותיים יותר.
אם טביב עשה רע מחמדנות ורדיפת בצע, ורמון עשה רע בגלל קמצנות וחוסר יכולת, כבירי עושה רע מתוך טיפשות!
העונה הזאת עם תקציב עצום היא פשוט כישלון. גם הרכש בחלון הנוכחי הוא פשוט מביך, חלוץ של קבוצה שהיא אחת הגרועות בשנים האחרונות בכדורגל הישראלי, ועוד שחקן מהליגה האזרית שהיא מקבילה בערך לליה הירדנית, שחקנים שלא שיחקו שנים. חלוץ כושל (שלא שונה מביטון הרבה) וקשר אחורי שכבר הרבה מעבר לשיא. אם ב2008/2007 היה לנו מי שדאג להביא את טופוזאקוב וטלקיסקי. ב2005 ידעו להביא לנו את אמבלה.
השנה אין לנו אף שחקן שיכול לשים את הכדור ברשת, זה כבר נהיה מביך. בכסף שהוא קנה את ה5 לא יוצלחים שהגיעו יכול היה להביא את דמארי/למהר להחתים את גאדיר/תמוז וכו...
כבירי כמו שאמר בן זאב הוא הבעלים הגרוע ביותר שהיה להפועל, החל ממינוי ניר אפרתי הגאון ה ייקום דמו ממשיך דרך מינוי מאמן שלא יודע מילה באנגלית. המשיך הם השתהות בהחתמת מאמן החתמת מאמן כושל ולפחות תיקן והביא את גוטמן. כבירי במו ידיו יוריד את הפועל ליגה כי כרגע אני לא רואה איך הקבוצה שמה כדור ברשת (של היריב).