תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:07 
pogi כתב:
joshsoos כתב:

לא, הגיע סמרטוט רצפה פוליטיקאי מזדיין שיודע מה קרה עם ורמוט ועדיין דרש אותו כי הוא החלאה שהוא. ואז הגיע כבירי שמעבר לדעה האישית שלו יודע שאי אפשר להחזיר אותו בלי שיהיה בלגן די צפוי ( בגלל שיש אוהדים עם אשכרה עמוד שדרה ). אז אתה אוהד מועדון ברידג', אני אוהד מועדון כדורגל וכשהקפטן של המועדון שלי עובר מהיום למחר ליריבה הכי גדולה, יום אחרי ששיחק מולה כשהוא כבר חתום אצלה, אני לא רוצה לראות אותו דורך במועדון שלי בחיים ( ואשמח אם בכלל לא ידרוך יותר, ככה בקטנה ). זה חלק מתרבות כדורגל, זה לא קורה רק אצלנו ואתה החריג, לא אני.
מה שלא יקרה אתה תמיד תזעק את אותן מנטרות, אם זה על הניהול או על שיטת משחק ולחץ ושאר ירקות, אתה מקובע אדון רוני...

אבל אולי תענה לי על משהו ששאלתי כאן לפני יומיים: למה שזרקו לכלבים את אבוטבול שהיה שחקן נשמה וקפטן (משום מה אתם נותנים לעובדה הזו אקסטרא חשיבות) אז לא צעקתם והתרעמתם? מדובר בשחקן שנתן הכל למועדון, אהב את הפועל ולא היה מוכן לשחק בשום מקום אחר. מה יותר מרגש ורומנטי מזה?
אז הוא היה שחקן גרוע? לעזאזל הפן המקצועי זה כדורגל ולא ברידג' וכשיש שחקן נשמה כמו אבוטבול אז נותנים לו את הבמה ולא מעיפים אותו למכבי שעריים בליגה א'.

אולי בעיניך הוא היה כזה, בעיניי לא, שום דבר מאלה. אבל נצא מהנחה שיש כאלה שסבורים כך, אין בעיה, תשאל את עצמך האם מישהו יצא לרחובות כשורמוט עצמו עזב איך שעזב? אז למה שייצאו אם יש בעלים שהחליט מבחינה מקצועית ששחקן לא מתאים? ( והרי זו הסיבה, הסיבות הלא מקצועיות הן אלה שהשאירו אותו כל השנים ). כאן אין ענין מקצועי בכלל, אלא ענין עקרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:24 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
חבל חבל חבל. מאוכזב מכבירי שנותן לאוהדים לנהל את המועדון. זו הסיבה שהמועדון הזה לא ימריא לשום מקום.
שתי החלטות שהיו משנות את כל העונה (אלישע ו-ורמוט) נפלו בגלל האוהדים.
אם הייתי גוטמן, הייתי תולה את המפתחות ואומר יפה שלום.

כמובן שכל האמור לעיל זה לא מאהבת ורמוט, אלא מטובת הפועל. ככה לא מתנהל מועדון מקצועני.

:LOL2:
לאן יילך גוטמן? אם לא הפועל, הוא יושב בבית.
חיפה? סגורה, מכבי? לא רוצים אותו.
בית"ר? לא נראה לי שהיה חוזר לשם אחרי פעם קודמת.

אל תשאל איך אלישע המאמן הגדול הזה שיושב בבית מתחילת העונה היה מביא אותך לפליאוף עליון, שלא לדבר עם ורמוט ששנה שעברה רק בזכותו היית בפליאוף העליון
ולא התמודדת נגד הירידה (אה אופס)

אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.
לא מעניין לאן גוטמן יילך. זה עיקרון.
ברגע שאתה מביא סמכות מקצועית (ודאגו מאוד להבהיר שזה מנג'ר עם כל הסמכויות) והוא רוצה להביא שחקן מסויים, אין דבר כזה להגיד לו "לא" (בטח במצב שהעסקה אפשרית) בגלל איזו גחמה של כבירי/האוהדים. זה לא מקצועי.
מאותו הרגע שברת את המילה של הסמכות המקצועית והכל נהפך לשכונה.
בקיצור, גוטמן נהפך לבובה ותלוי בהחלטות של כבירי. שום סמכות ושום נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:32 
גחמה... עוד אוהד ברידג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:36 
זה רק בישראל הקטע הזה שאתה מסביר לבן אדם את המציאות, הוא בלי תשובה, ואז אחרי 5 דקות הוא שוב חוזר לטעון את אותו דבר?

כן. גוטמן הסמרטוט הוא בלי סמכות כי במקומות אחרים המאמנים מביאים איזה שחקן שהם רוצים, ורק אצלנו הסמכות המקצועית היא בעצם בובה.
בסדר.
יאללה, איזה בזבוז זמן זה להתווכח פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:38 
לירון האדום כתב:
pogi כתב:
joshsoos כתב:

לא, הגיע סמרטוט רצפה פוליטיקאי מזדיין שיודע מה קרה עם ורמוט ועדיין דרש אותו כי הוא החלאה שהוא. ואז הגיע כבירי שמעבר לדעה האישית שלו יודע שאי אפשר להחזיר אותו בלי שיהיה בלגן די צפוי ( בגלל שיש אוהדים עם אשכרה עמוד שדרה ). אז אתה אוהד מועדון ברידג', אני אוהד מועדון כדורגל וכשהקפטן של המועדון שלי עובר מהיום למחר ליריבה הכי גדולה, יום אחרי ששיחק מולה כשהוא כבר חתום אצלה, אני לא רוצה לראות אותו דורך במועדון שלי בחיים ( ואשמח אם בכלל לא ידרוך יותר, ככה בקטנה ). זה חלק מתרבות כדורגל, זה לא קורה רק אצלנו ואתה החריג, לא אני.
מה שלא יקרה אתה תמיד תזעק את אותן מנטרות, אם זה על הניהול או על שיטת משחק ולחץ ושאר ירקות, אתה מקובע אדון רוני...

אבל אולי תענה לי על משהו ששאלתי כאן לפני יומיים: למה שזרקו לכלבים את אבוטבול שהיה שחקן נשמה וקפטן (משום מה אתם נותנים לעובדה הזו אקסטרא חשיבות) אז לא צעקתם והתרעמתם? מדובר בשחקן שנתן הכל למועדון, אהב את הפועל ולא היה מוכן לשחק בשום מקום אחר. מה יותר מרגש ורומנטי מזה?
אז הוא היה שחקן גרוע? לעזאזל הפן המקצועי זה כדורגל ולא ברידג' וכשיש שחקן נשמה כמו אבוטבול אז נותנים לו את הבמה ולא מעיפים אותו למכבי שעריים בליגה א'.

כי יש הבדל עצום בין לשחרר שחקן לבין להביא שחקן.
במקרה הנ"ל מדובר על להביא שחקן שעזב לא על לשחרר שחקן.

redrony כתב:
לירון האדום כתב:
נרקוטיקה וג'וש :ROSE:

רוני כנראה שלא הבנת שמה שאנחנו מנסים להגיד שאופציית ורמוט במועדון תקין בכלל לא היתה עומדת על הפרק!!!
בדיוק כפי שקורה בכל הקבוצות הגדולות ברחבי אירופה.
עצם זה שמישהו בהפועל בכלל חשב לשבת איתו ולדבר איתו זאת בושה למועדון.

אוקיי, את זה אני מקבל. אז אני חושב לירון שאולי כדאי להתחיל מחאה חדשה נגד גוטמן וכבירי. כי נראה לי שדי ברור שאנשים כאלה שהלכו ורצו להחזיר את ורמוט לקבוצה לא טובים עבור הפועל ובסוף יגרמו לזה שנאבד מהזהות שלנו, וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה. היום זה ורמוט, מחר זה יהיה משהו אחר. למה לחכות? בואו נמנע את האסון כבר מעכשיו

לצערי הרב, בגלל אוהדים כמוך (לא בקטע רע) המועדון חושב שזה לגיטימי ובסדר על לחשוב להחזיר שחקן שירק עלייך ונטש אותך בזמנים הכי קשים שלך לטובת היריבה העירונית, ועוד אחרי דרבי שהוא עלה כקפטן וכו'.
מזל שבכל זאת יש מישהו בקצה הפירמידה שהבין שדבר כזה יזיק והוא בל יעבור.
בל יעבור בדיוק כמו בשאר הקבוצות הגדולות וגדולות פחות באירופה.

מי זה בראש הפירמידה שהבין את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:41 
joshsoos כתב:
גחמה... עוד אוהד ברידג'

אז אני אוהד ברידג' ואתה איש עקרונות שידשדש בין ליגה לאומית לתחתית ליגת העל. אחלה.
הפועל עכו זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
ג'וש, קראתי מה שכתבת על מעבר של שחקנים בין יריבות מושבעות. מה היית אומר לצורך העניין על חזרה (תיאורטית) של אניימה להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:44 
עד המ!!ת הפועל כתב:
joshsoos כתב:
גחמה... עוד אוהד ברידג'

אז אני אוהד ברידג' ואתה איש עקרונות שידשדש בין ליגה לאומית לתחתית ליגת העל. אחלה.
הפועל עכו זה כאן.

אני לא איש עקרונות אלא אוהד של קבוצה עם עמוד שדרה.
ולפי מה שאתה כותב הכל תקף, העיקר לא לרדת ליגה. אולי נקנה משחקים בעלות של ורמוט? זה יבטיח את ההישארות כבר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:44 
NARKOTIKA כתב:
זה רק בישראל הקטע הזה שאתה מסביר לבן אדם את המציאות, הוא בלי תשובה, ואז אחרי 5 דקות הוא שוב חוזר לטעון את אותו דבר?

כן. גוטמן הסמרטוט הוא בלי סמכות כי במקומות אחרים המאמנים מביאים איזה שחקן שהם רוצים, ורק אצלנו הסמכות המקצועית היא בעצם בובה.
בסדר.
יאללה, איזה בזבוז זמן זה להתווכח פה.

אתה מוזמן לרענן את זכרוני ולהוכיח שקרה מקרה שמאמן רצה שחקן והבעלים לא הביא אותו סתם בגלל גחמה (לא בגלל כסף).
בוא נראה באיזה מועדון מקצועני זה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ג'וש, קראתי מה שכתבת על מעבר של שחקנים בין יריבות מושבעות. מה היית אומר לצורך העניין על חזרה (תיאורטית) של אניימה להפועל?

לא אכפת לי שאניימה יבוא כמו שלא אכפת לי שאיגיבור יבוא רק שכירי חרב
בקשר לגילי הסיפור שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:47 
אולי תקרא את 2 העמודים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:48 
joshsoos כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
joshsoos כתב:
גחמה... עוד אוהד ברידג'

הפועל עכו זה כאן.

ולפי מה שאתה כותב הכל תקף, העיקר לא לרדת ליגה. אולי נקנה משחקים בעלות של ורמוט? זה יבטיח את ההישארות כבר היום.

מה זה עמוד שדרה. לא עברה שנה מאז ששיחקו כאן 2 מכביסטים מושאלים ואתה מדבר איתי על עמוד שדרה?
שוב, לא הכל תקף, אבל כשיש סמכות מקצועית והוא רוצה להביא שחקן כדי לחזק את הקבוצה כראות עיניו, אתה לא אומר לו "לא". בטח לא בגלל כמה אוהדים וקצת לחץ. זה לא מקצועי, לא משנה איך תסובב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
dr.avi כתב:

בקשר לגילי הסיפור שונה

אני כמובן מסכים איתך, למרות שתמיד אזכור לו את העבר הצהוב.
יחד עם זאת, השאלה איפה אתה שם את הגבול. בת'כלס, כל שחקן הוא שכיר חרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
גרזן אדום כתב:
dr.avi כתב:

בקשר לגילי הסיפור שונה

אני כמובן מסכים איתך, למרות שתמיד אזכור לו את העבר הצהוב.
יחד עם זאת, השאלה איפה אתה שם את הגבול. בת'כלס, כל שחקן הוא שכיר חרב.

הגבול שלי הוא שחקן שחתם ביריבה העירונית ערב דרבי
ולא יכל להגיד למעסיק שלו שלפחות לא יעלה לדרבי כי זה לא אתי ואין לו בכלל רצון לנצח כי מחר הוא שם
זה הקו האדום שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:56 
dr.avi כתב:

אני אישית לא אוהב אותו ולא אהבתי אותו גם אצלנו אז לא הייתי רוצה שיחזור גם אם לא היה עובר אליהם, אבל אין קשר בין המקרים ומבחינתי אין שום מניעה. הוא אפילו לא עבר ישירות אליהם והוא שחקן זר. גילי ורמוט הוא מקרה קיצון, מעטים מאוד המקרים האלה, כן ימעטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:57 
joshsoos כתב:

אולי בעיניך הוא היה כזה, בעיניי לא, שום דבר מאלה. אבל נצא מהנחה שיש כאלה שסבורים כך, אין בעיה, תשאל את עצמך האם מישהו יצא לרחובות כשורמוט עצמו עזב איך שעזב? אז למה שייצאו אם יש בעלים שהחליט מבחינה מקצועית ששחקן לא מתאים? ( והרי זו הסיבה, הסיבות הלא מקצועיות הן אלה שהשאירו אותו כל השנים ). כאן אין ענין מקצועי בכלל, אלא ענין עקרוני.

מצטער אבל לא הבנתי כלום מהתשובה שלך
אבל תרשה לשער שאם אבוטבול בנוסף לאהבה שלו למועדון היה גם שחקן טוב אז הוא היה פה כוכב בלתי מעורער (כי מה לעשות מדובר בשחקן שבניגוד לורמוט כן יש לו תכונות של מנהיג והוא כן אהב את הפועל) ואז, אם שחקן כזה היה מועזב למכבי הייתה פה רעידת אדמה (הרבה יותר גדולה מורמוט לדעתי). אבל בגלל שהיכולות המקצועיות שלו ברצפה, אז לא משנה לך אם הוא יעבור למכבי, לחיפה או לשעריים העיקר שלא יהיה אצלך ולא יכביד לך על התקציב. אותו דבר ורמוט, אם היינו בעונה שעברה קבוצה מצליחה והוא היה נדחק לספסל היית קורא לסוכן שלו ואומר לו "תקשיב חמוד קח את הקליינט שלך עם החוזה 300K שלו ותדחוף אותו למכבי, לבית"ר או לאן שאתה רוצה" והאוהדים היו שותקים, בדיוק כמו ששתקו כשאבוטבול שוחרר. למה? כי בסוף הכל מקצועי והאמרות האלה שמועדון כדורגל זה לא ברידג' הן שטויות. תתחילו להבין שהכדורגל המודרני שונה ממה שהיה פעם. פעם שחקן שהיה נולד בהפועל היה גם מת בהפועל. הוא היה משחק עבור ביצים וקרטון חלב ואחרי הפרישה היו מבטיחים לו עבודה בהסתדרות. אחרי שהכסף נכנס לתמונה המצב השתנה, שחקני הכדורגל הם פרילנסרים והם ישחקו איפה שיתשלם להם כלכלית ומקצועית. והמועדונים-אותו דבר, ישלמו עבור שחקן שמתאים להם מקצועית ויזרקו לכלבים שחקן שלא מתאים להם מקצועית/כלכלית. והאוהדים-גם הם אותו דבר. יאהבו שחקנים שנותנים תפוקה על הדשא ולא ישימו על שחקנים שכבר לא מתפקדים גם אם קוראים להם אבוטבול/אלימלך/אנטבי והם נתנו את הנשמה עבור הפועל. האוהדים התעצבנו שנה שעברה כי העברנו למכבי את השחקן הכי טוב שלנו מבחינה מקצועית. לא כי הוא קפטן ולא כי הוא מנהיג (כי מה לעשות, ורמוט אף פעם לא היה כזה וזה לא באופי שלו להיות כזה).
ככה זה עובד אם כן תרצו או לא תרצו- הכל אינטרסים מקצועיים כלכלים נטו, של כל הצדדים, לא סמלים, לא עקרונות ולא בטיח.
לכן, אם הגענו למצב שהאינטרס הכלכלי והמקצועי גם של הפועל וגם של ורמוט זה חזרה שלו למועדון אז זה מה שהיה צריך לקרות, בלי שום שיקולים אחרים כי הם לא רלוונטיים.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 02 פברואר 2016, 14:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
dr.avi כתב:

אני אישית לא אוהב אותו ולא אהבתי אותו גם אצלנו אז לא הייתי רוצה שיחזור גם אם לא היה עובר אליהם, אבל אין קשר בין המקרים ומבחינתי אין שום מניעה. הוא אפילו לא עבר ישירות אליהם והוא שחקן זר. גילי ורמוט הוא מקרה קיצון, מעטים מאוד המקרים האלה, כן ימעטו.

זה שבר לך את הלב שלא נתנו את המפתחות לניל אברבאנל אחרי הגמר מול אשקלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:
joshsoos כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
joshsoos כתב:
גחמה... עוד אוהד ברידג'

הפועל עכו זה כאן.

מה זה עמוד שדרה. לא עברה שנה מאז ששיחקו כאן 2 מכביסטים מושאלים ואתה מדבר איתי על עמוד שדרה?
שוב, לא הכל תקף, אבל כשיש סמכות מקצועית והוא רוצה להביא שחקן כדי לחזק את הקבוצה כראות עיניו, אתה לא אומר לו "לא". בטח לא בגלל כמה אוהדים וקצת לחץ. זה לא מקצועי, לא משנה איך תסובב את זה.

גם כשמנצ'סטר יוניטד וליברפול לא מעבירות ביניהן שחקנים 55 שנה זה לא מקצועי, גם כשקפטן של טוטנהאם עוזב ליריבה הכי גדולה והאוהדים שלהם מדביקים לו את השם JUDAS זה לא מקצועי. רבאק, זה לא ברידג', זה כדורגל, אתה מרגיש בדרבי כמו נגד עכו?
ואני לא זה שצריך להגיד לו לא, אלא הבעלים וזה מה שהיה. שמח שהקשיב לעצמו ולא לאוהדים כמוכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
באמת התפלאתי שלא ראיתי דוגמאות מהאי הבריטי במשך כל כך הרבה הודעות....
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:03 
pogi כתב:
joshsoos כתב:

מצטער אבל לא הבנתי כלום מהתשובה שלך
אבל תרשה לשער שאם אבוטבול בנוסף לאהבה שלו למועדון היה גם שחקן טוב אז הוא היה פה כוכב בלתי מעורער (כי מה לעשות מדובר בשחקן שבניגוד לורמוט כן יש לו תכונות של מנהיג והוא כן אהב את הפועל) ואז, אם שחקן כזה היה מועזב למכבי הייתה פה רעידת אדמה (הרבה יותר גדולה מורמוט לדעתי). אבל בגלל שהיכולות המקצועיות שלו ברצפה, אז לא משנה לך אם הוא יעבור למכבי, לחיפה או לשעריים העיקר שלא יהיה אצלך ולא יכביד לך על התקציב. אותו דבר ורמוט, אם היינו בעונה שעברה קבוצה מצליחה והוא היה נדחק לספסל היית קורא לסוכן שלו ואומר לו "תקשיב חמוד קח את הקליינט שלך עם החוזה 300K שלו ותדחוף אותו למכבי, לבית"ר או לאן שאתה רוצה" והאוהדים היו שותקים, בדיוק כמו ששתקו כשאבוטבול שוחרר. למה? כי בסוף הכל מקצועי והאמרות האלה שמועדון כדורגל זה לא ברידג' הן שטויות. תתחילו להבין שהכדורגל המודרני שונה ממה שהיה פעם. פעם שחקן שהיה נולד בהפועל היה גם מת בהפועל. הוא היה משחק עבור ביצים וקרטון חלב ואחרי הפרישה היו מבטיחים לו עבודה בהסתדרות. אחרי שהכסף נכנס לתמונה המצב השתנה, שחקני הכדורגל הם פרילנסרים והם ישחקו איפה שיתשלם להם כלכלית ומקצועית. והמועדונים-אותו דבר, ישלמו עבור שחקן שמתאים להם מקצועית ויזרקו לכלבים שחקן שלא מתאים להם מקצועית/כלכלית. והאוהדים-גם הם אותו דבר. יאהבו שחקנים שנותנים תפוקה על הדשא ולא ישימו על שחקנים שכבר לא מתפקדים גם אם קוראים להם אבוטבול/אלימלך/אנטבי והם נתנו את הנשמה עבור הפועל. האוהדים התעצבנו שנה שעברה כי העברנו למכבי את השחקן הכי טוב שלנו מבחינה מקצועית. לא כי הוא קפטן ולא כי הוא מנהיג (כי מה לעשות, ורמוט אף פעם לא היה כזה וזה לא באופי שלו להיות כזה).
ככה זה עובד אם כן תרצו או לא תרצו- הכל אינטרסים מקצועיים כלכלים נטו, של כל הצדדים , לא סמלים, לא עקרונות ולא בטיח.
לכן, אם הגענו למצב שהאינטרס הכלכלי והמקצועי גם של הפועל וגם של ורמוט זה חזרה שלו למועדון אז זה מה שהיה צריך לקרות, בלי שום שיקולים אחרים כי הם לא רלוונטיים.

או, עוד הרצאה, היא ממש הייתה חסרה כאן.
תתחיל אתה להבין ששום דבר לא השתנה מבחינת אהדה בסיסית, ובכל מקום מתוקן שחקן שיעשה מה שורמוט עשה שרוף במועדון אותו עזב. רק במקומות כמו ישראל צריך אשכרה להתווכח על זה. נקודה, סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:06 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
איזה דרמה קווינס אלוהים ישמור

יאללה סתום כבר..
תדמור, אבא דואג לאינטרסים של הבן שלו.
זה הכי טבעי שיש.

לחלוטין
ויותר מטבעי זה שקפטן שלי עובר למחרת דרבי
למכבי לא יחזור ללבוש אדום .
כל כך פשוט מה הסתבכתם עם זה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:21 
joshsoos כתב:

או, עוד הרצאה, היא ממש הייתה חסרה כאן.
תתחיל אתה להבין ששום דבר לא השתנה מבחינת אהדה בסיסית, ובכל מקום מתוקן שחקן שיעשה מה שורמוט עשה שרוף במועדון אותו עזב. רק במקומות כמו ישראל צריך אשכרה להתווכח על זה. נקודה, סוף.

שום הרצאה
האהדה הבסיסית בהחלט לא השתנתה והיא נותרה מבוססת רק על הפן המקצועי, נקודה סוף.
וכשאוהד כדורגל מתחיל לדבר על "עקרונות" זה בדיוק כמו שערס ברחוב יתחיל לדבר על חוקים בפיזיקה- שטויות שלא קשורות לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:22 
מקצועית עדיף לך מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:22 
אוגוסטוס היל כתב:
מקצועית עדיף לך מכבי

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:24 
בשורה התחתונה, זאת הייתה סאגה די מביכה, כרגיל, אבל אני מעדיף בהרבה עוד סאגה מביכה מאשר שורמוט ידרוך בוולפסון עוד יום בחיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:24 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מקצועית עדיף לך מכבי

תזכור את התאריך מר היל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מקצועית עדיף לך מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לורמוט חוזר לא חוזר למה כן למה לא, הפרשה הזאת הוציאה באור כל כך מביך את דרך ההתנהלות בקבוצה החולה הזאת.
שליחת סמסים לקופמן בשידור, הכחשת פגישה עם אביו של ורמוט ואז חזר בו, הודעה רשמית מביכה עד חובבנית שנכתבת ברמה של כיתה ג'.

לא מפתיע שהתנהלות של ליגה לאומית מובילה אותנו לליגה הלאומית.
דיברו בתחילת העונה שסוף סוף יהיה את השקט שיש במכבי,
בינתיים רקנאטי ואופירע מגלגלים עלינו על ההקלקות מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
א. אנחנו צריכים לסתום את הפה כי מי שהביא לעזיבת וורמוט בהתחלה זה דוחף הלשון ששגעון גדלות שלנו הכניסה לקבוצה.
ב. יחזקאל לטאה צודק בכך שבשום מקום בעולם זה לא יקרה, הבעיה היא גם שבשום מקום בעולם אדם כמו רמון לא היה חוזר לנהל מועדון שהוא כבר הרס בחסות האוהדים.
ג. טיש צודק.
ד. שורמוט ילך להזדין (וזה באמת מאהבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:40 
אוגוסטוס היל כתב:
מקצועית עדיף לך מכבי

נכון מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: