תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:53 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אבל למה דמגוגיה?

"כן כי בארץ גם לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות. הקהל של הפועל לא מוכן לקבל שחקנים ששיחקו במכבי תל אביב"

זה אליי?

כן. מה זה הטענה הזאת שבגרמניה ואנגליה שחקנים עוברים בין הקבוצות הגדולות, איך זה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:56 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אבל למה דמגוגיה?

"כן כי בארץ גם לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות. הקהל של הפועל לא מוכן לקבל שחקנים ששיחקו במכבי תל אביב"

זה אליי?

כן. מה זה הטענה הזאת שבגרמניה ואנגליה שחקנים עוברים בין הקבוצות הגדולות, איך זה קשור?

היה פה דיבור על תרבות ספורט ומצפים שאוהדים לא יקבלו מעבר של שחקנים בין קבוצות וחזרה שלהם אחר כך (מה שיהושע כתב). אני רק ממחיש שבמדינות שיש תרבות ספורט ואהדה לקבוצות, הדברים האלה קורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:58 
בוא,
תן לי רשימה של שחקנים שבמעמד בכיר (כי ילד שעבר בגיל 17 וחזר בגיל 24 זה לא מעניין) שעברו ישירות מליברפול ליונייטד ואז חזרו לליברפול.
אם אתה לא מצליח אז תן לי כזאת בין דורדטמונד לשאלקה.
או ברצלונה וריאל.
או בין סנדרלנד לניוקאסל. או רומא ולאציו. או מטוטנהאם לארסנל ואז חזרו לטוטנהאם.

תביא לי דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בוא,
תן לי רשימה של שחקנים שעברו ישירות מליברפול ליונייטד ואז חזרו לליברפול.
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

אם אני לא טועה במקרה הזה לא היה אפילו אחד שעבר ישירות, שלא נדבר על חזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
מה שעצוב זה איך שאנשים פה בולעים את כל מה שהעיתונאים משתינים
דקה אחרי הפרסום יצאה הכחשה. בלייב
אין יותר ברור מזה שמדובר בהנפצה
אבל אתם תמשיכו לחפש במה הפועל לא בסדר

אף אחד לא אוכל מה שהעיתונאים משתינים.
ידוע ומקובל על כולם שאם גוטמן מפליץ,אז צנציפר מריח.
צריך לחיות בחלל כדי לא להבין שצנציפר הוא השופר של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:07 
NARKOTIKA כתב:
בוא,
תן לי רשימה של שחקנים שבמעמד בכיר (כי ילד שעבר בגיל 17 וחזר בגיל 24 זה לא מעניין) שעברו ישירות מליברפול ליונייטד ואז חזרו לליברפול.
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

לא אמרתי שחזרו. אמרתי שעברו כחלק מהעובדה שככה מתנהל ספורט מקצועני. ברור לי שיש פה אמוציות, אבל רב השחקנים הטובים שעוברים, הגיוני שלא יחזרו, אבל לא בגלל לחץ קהל, אלא בגלל שזה בדרך כלל חוזים ארוכי טווח וחזרה לא רלוונטית. דרך אגב, אני גם מבין שקהל רוצה ששחקן לא יחזור. זה לגיטימי ומקובל בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:08 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
אניימה זה רק דוגמא.
כל העיתונאים וכל האתרים פרסמו מידע שהתברר לא נכון, אתה לא תראה הודעה של ספורט 5 או של וואן:
פרסום ראשון:
טעינו ! ורמוט לא יגיע להפועל כי כבירי הטיל וטו.
אלא תראה שהיה לחץ של קהל, לחץ של עמותה, איומים ועוד ועוד בולשיט, העיקר לצאת מזה בצורה טובה כביכול

אני לא מבין מה השוני?
כבירי הטיל וטו מתי? מאיזה סיבה? מלפני שבוע כבר או בדקה ה90?

עזוב דינו, זה ויכוח סרק.

זה בכלל לא ויכוח סרק, זו המהות של כל העניין הזה עם ורמוט ומה שאני מנסה להעביר לך כבר שבוע. הפועל מנוהלת בצורה אמוציונלית, ע"י אוהדים וע"י כל מיני אנשים שלכל אחד יש את הרצונות שלו והאינטרסים שלו. אפשר לפטור הכל בזה שזה כדורגל ומשחק בשביל האוהדים ותרבות ספורט (כן, כי בגרמניה וספרד לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות, וגם באנגליה לא) וכל השטויות האלה. בסוף אוהד רוצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת וטובה ואם אפשר גם להיות מחובר אליה. אני לא מכיר אף אוהד שהיה מעדיף 11 שחקני בית וקבוצה בליגה השניה, במיוחד כי הוא גם מבין ש 99.9% מהשחקנים ילכו בסופו של דבר אחרי הכסף והקבוצות הגדולות והמצליחות יותר.

תשמע אתה מדהים, כתבתי פה כמה פעמים שאף שחקן לא עבר בין מנצ'סטר יוניטד לליברפול 55 שנה, כולל בעשר שנים אחרונות שכל מיני חייזרים אמריקנים נטולי תרבות ספורט אנגלית השתלטו עליהן. אני מאמין באמת ובתמים שמה שלא יקרה אתה לא תזוז מעמדתך, יבוא ורמוט וישתין לך בפרצוף ואתה תפתח את הפה. אתה בענף הלא נכון, תעבור לברידג'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:09 
אחד האדומים כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוא,
תן לי רשימה של שחקנים שעברו ישירות מליברפול ליונייטד ואז חזרו לליברפול.
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

אם אני לא טועה במקרה הזה לא היה אפילו אחד שעבר ישירות, שלא נדבר על חזרה

אל תהיה מצחיק. מדובר פה ב70 שנות כדורגל מקצועני. אם אין אפילו דוגמא אחת כזאת בכל הקבוצות, אפשר בטעות לחשוב שמדובר בקבוצות חובבניות שמנוהלות ע"פ הרגש או האוהדים.

ואני אפילו לא הקשיתי שהמעבר יהיה בגלל השחקן (כסף, תארים וזה) . הרי אם הקבוצה הראתה לו את הדלת הקהל פחות כועס. אבל גם זה לדעתי מעולם לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שיש פה אנשים שמאמינים שכבירי שלל לגמרי את האופציה הזאת, שהוא לא נפגש עם אבא של ורמוט ושלא סוכם כלום ביניהם. והכל הנפצה של כמה עיתונאים, ולאבא של ורמוט סתם משעמם להמציא פגישה כזאת, ומו"מ וסיכום כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:14 
כל הכבוד, תם ונשלם.
אני לא אוהד כדורגל רק בשביל שהכדור יכנס לרשת ושהקבוצה שלי לא תספוג, על אחת כמה וכמה את הפועל תל אביב.
אם זה היה ככה כבר מזמן הייתי משתעמם.
יש מספיק שחקנים שיכולים להוציא אותנו מהמצב אליו נקלענו, הגלגל יסתובב עוד, וכשזה יקרה תרצו לחפש את הרומנטיקה ואת ההזדהות, ואז... היא כבר לא תהיה שם.

אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:15 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוא,
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

לא אמרתי שחזרו. אמרתי שעברו כחלק מהעובדה שככה מתנהל ספורט מקצועני. ברור לי שיש פה אמוציות, אבל רב השחקנים הטובים שעוברים, הגיוני שלא יחזרו, אבל לא בגלל לחץ קהל, אלא בגלל שזה בדרך כלל חוזים ארוכי טווח וחזרה לא רלוונטית. דרך אגב, אני גם מבין שקהל רוצה ששחקן לא יחזור. זה לגיטימי ומקובל בעיניי.

איך יכול להיות שלא חזרו?
70 שנה. עשרות קבוצות. איך לא נמצא אף שחקן כזה? אף מאמן ואף בעלים אף פעם לא רצה שחקן שבמקרה כמה שנים קודם עשה את המעבר ההפוך?
זה לא היה בגלל הקהל?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 02 פברואר 2016, 12:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:15 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
אניימה זה רק דוגמא.
כל העיתונאים וכל האתרים פרסמו מידע שהתברר לא נכון, אתה לא תראה הודעה של ספורט 5 או של וואן:
פרסום ראשון:
טעינו ! ורמוט לא יגיע להפועל כי כבירי הטיל וטו.
אלא תראה שהיה לחץ של קהל, לחץ של עמותה, איומים ועוד ועוד בולשיט, העיקר לצאת מזה בצורה טובה כביכול

אני לא מבין מה השוני?
כבירי הטיל וטו מתי? מאיזה סיבה? מלפני שבוע כבר או בדקה ה90?

עזוב דינו, זה ויכוח סרק.

זה בכלל לא ויכוח סרק, זו המהות של כל העניין הזה עם ורמוט ומה שאני מנסה להעביר לך כבר שבוע. הפועל מנוהלת בצורה אמוציונלית, ע"י אוהדים וע"י כל מיני אנשים שלכל אחד יש את הרצונות שלו והאינטרסים שלו. אפשר לפטור הכל בזה שזה כדורגל ומשחק בשביל האוהדים ותרבות ספורט (כן, כי בגרמניה וספרד לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות, וגם באנגליה לא) וכל השטויות האלה. בסוף אוהד רוצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת וטובה ואם אפשר גם להיות מחובר אליה. אני לא מכיר אף אוהד שהיה מעדיף 11 שחקני בית וקבוצה בליגה השניה, במיוחד כי הוא גם מבין ש 99.9% מהשחקנים ילכו בסופו של דבר אחרי הכסף והקבוצות הגדולות והמצליחות יותר.

תשמע אתה מדהים, כתבתי פה כמה פעמים שאף שחקן לא עבר בין מנצ'סטר יוניטד לליברפול 55 שנה, כולל בעשר שנים אחרונות שכל מיני חייזרים אמריקנים נטולי תרבות ספורט אנגלית השתלטו עליהן. אני מאמין באמת ובתמים שמה שלא יקרה אתה לא תזוז מעמדתך, יבוא ורמוט וישתין לך בפרצוף ואתה תפתח את הפה. אתה בענף הלא נכון, תעבור לברידג'...

בסדר בסדר. נתת לי דוגמא כמעט בודדת בספורט של שני מועדונים שלא מעבירים בינהם שחקנים. זה באמת מה שמאפיין היום את הכדורגל. אני מדהים...
מה צריך לקרות בשביל שאני אזוז מעמדתי? לא נראה לי שאתה מבין בכלל מה העמדה שלי. אני בכלל לא חושב שבעיניך קיימת עמדה חוץ מהעמדה שלך.
מה הכי מדהים הוא שמה שאני מדבר עליו קורה תוך כדי תנועה. בא מנג'ר, גוטמן, רצה את גילי ורמוט. הצליח כנראה לשכנע את כבירי להביא אותו, כבירי הוא אוהד שמנהל את הקבוצה, והוא 10 דקות ככה ו-10 דקות אחרי שיחה עם אוהד אחר, חושב ככה. זו הצורה שהפועל מתנהלת וזו כנראה הצורה שבה שאתה שואף שהיא תתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:16 
שאלקה ודורטמונד היה.
אבל זה באמת היה מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:18 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוא,
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

איך יכול להיות שלא חזרו?
70 שנה. עשרות קבוצות. איך לא נמצא אף שחקן כזה? אף מאמן אף פעם לא רצה שחקן שבמקרה כמה שנים קודם עשה את המעבר ההפוך?
זה לא היה בגלל הקהל?

אני לא יודע אם לא חזרו, אני לא הלכתי לבדוק. אני רק מאמין שאם שחקן עבר בשיאו לקבוצה אחרת, נגיד ל-4-5 שנים, אחרי שנגמר החוזה שלו, הוא כבר לא בשיאו וכנראה יש בו פחות עניין. השאלה אם אתה יכול לתת לי דוגמא לשחקן שרצה לחזור, ההנהלה המאמן רצה אותו וזה נפל בגלל הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:20 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוא,
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

איך יכול להיות שלא חזרו?
70 שנה. עשרות קבוצות. איך לא נמצא אף שחקן כזה? אף מאמן אף פעם לא רצה שחקן שבמקרה כמה שנים קודם עשה את המעבר ההפוך?
זה לא היה בגלל הקהל?

אני לא יודע אם לא חזרו, אני לא הלכתי לבדוק. אני רק מאמין שאם שחקן עבר בשיאו לקבוצה אחרת, נגיד ל-4-5 שנים, אחרי שנגמר החוזה שלו, הוא כבר לא בשיאו וכנראה יש בו פחות עניין. השאלה אם אתה יכול לתת לי דוגמא לשחקן שרצה לחזור, ההנהלה המאמן רצה אותו וזה נפל בגלל הקהל?

לא, אתה מפספס את כל העניין.
ההנהלה והמאמן מעולם לא רצו ולא ניסו וגם לא ינסו להחזיר שחקן כזה. נחש למה.

ואם הוא לא בשיאו הוא יכול לחזור לקבוצה הקטנה. לא כל היריבויות הם של קבוצות באותה רמה.
עזוב נו, יש לך נקודות שאפשר להסכים איתם, פה אתם פשוט המצאתם לעצמכם מציאות, כאילו רק בהפועל נותנים משקל מכריע לקהל האוהדים. ממש תופעה יחידה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:29 
redrony כתב:
בסדר בסדר. נתת לי דוגמא כמעט בודדת בספורט של שני מועדונים שלא מעבירים בינהם שחקנים. זה באמת מה שמאפיין היום את הכדורגל. אני מדהים...
מה צריך לקרות בשביל שאני אזוז מעמדתי? לא נראה לי שאתה מבין בכלל מה העמדה שלי. אני בכלל לא חושב שבעיניך קיימת עמדה חוץ מהעמדה שלך.
מה הכי מדהים הוא שמה שאני מדבר עליו קורה תוך כדי תנועה. בא מנג'ר, גוטמן, רצה את גילי ורמוט. הצליח כנראה לשכנע את כבירי להביא אותו, כבירי הוא אוהד שמנהל את הקבוצה, והוא 10 דקות ככה ו-10 דקות אחרי שיחה עם אוהד אחר, חושב ככה. זו הצורה שהפועל מתנהלת וזו כנראה הצורה שבה שאתה שואף שהיא תתנהל.

לא, הגיע סמרטוט רצפה פוליטיקאי מזדיין שיודע מה קרה עם ורמוט ועדיין דרש אותו כי הוא החלאה שהוא. ואז הגיע כבירי שמעבר לדעה האישית שלו יודע שאי אפשר להחזיר אותו בלי שיהיה בלגן די צפוי ( בגלל שיש אוהדים עם אשכרה עמוד שדרה ). אז אתה אוהד מועדון ברידג', אני אוהד מועדון כדורגל וכשהקפטן של המועדון שלי עובר מהיום למחר ליריבה הכי גדולה, יום אחרי ששיחק מולה כשהוא כבר חתום אצלה, אני לא רוצה לראות אותו דורך במועדון שלי בחיים ( ואשמח אם בכלל לא ידרוך יותר, ככה בקטנה ). זה חלק מתרבות כדורגל, זה לא קורה רק אצלנו ואתה החריג, לא אני.
מה שלא יקרה אתה תמיד תזעק את אותן מנטרות, אם זה על הניהול או על שיטת משחק ולחץ ושאר ירקות, אתה מקובע אדון רוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:32 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוא,
או ברצלונה וריאל.

תביא לי דוגמאות.

איך יכול להיות שלא חזרו?
זה לא היה בגלל הקהל?

תגיד אתה עושה צחוק או מה? אתה באמת לא מבין שאף אחד בטוטנהאם בחיים לא היה חושב להציע לקפמבל לחזור? או בבארסה לפיגו לחזור? הם עשו מה שעשו בידיעה שהם שרופים במועדון המקורי, פיניטו. רק בישראל צריך להסביר לאנשים כזה דבר. תסביר לי משהו, המשחק הזה ביום ראשון אומר לך משהו שונה ממשחק נגד עכו או שאתה מרגיש אותו הדבר לקראת או במקרה של נצחון והפסד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:33 
"שכונה" זו כבר מחמאה למועדון הרקוב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
redrony כתב:

לא, הגיע סמרטוט רצפה פוליטיקאי מזדיין שיודע מה קרה עם ורמוט ועדיין דרש אותו כי הוא החלאה שהוא. ואז הגיע כבירי שמעבר לדעה האישית שלו יודע שאי אפשר להחזיר אותו בלי שיהיה בלגן די צפוי ( בגלל שיש אוהדים עם אשכרה עמוד שדרה ). אז אתה אוהד מועדון ברידג', אני אוהד מועדון כדורגל וכשהקפטן של המועדון שלי עובר מהיום למחר ליריבה הכי גדולה, יום אחרי ששיחק מולה כשהוא כבר חתום אצלה, אני לא רוצה לראות אותו דורך במועדון שלי בחיים ( ואשמח אם בכלל לא ידרוך יותר, ככה בקטנה ). זה חלק מתרבות כדורגל, זה לא קורה רק אצלנו ואתה החריג, לא אני.
מה שלא יקרה אתה תמיד תזעק את אותן מנטרות, אם זה על הניהול או על שיטת משחק ולחץ ושאר ירקות, אתה מקובע אדון רוני...

גוש :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:39 
נרקוטיקה וג'וש :ROSE:

רוני כנראה שלא הבנת שמה שאנחנו מנסים להגיד שאופציית ורמוט במועדון תקין בכלל לא היתה עומדת על הפרק!!!
בדיוק כפי שקורה בכל הקבוצות הגדולות ברחבי אירופה.
עצם זה שמישהו בהפועל בכלל חשב לשבת איתו ולדבר איתו זאת בושה למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:41 
joshsoos כתב:
redrony כתב:

אני חושב שאני בדיוק ההיפך ממקובע. אם תגיד אפאטי אני יותר אסכים איתך. נשבע לך שלא אכפת לי עם ורמוט ישחק פה או לא. תקרא לזה חסר עמוד שדרה. זה לא מעניין לי את קצה הריס מה אתה חושב על עמוד השדרה שלי.
אין לי ספק שהסיכוי של הפועל לחזור להיות אי פעם מועדון כדורגל מוביל בצורה הזו שהוא מתנהל וזה שכל אוהד פה חושב שעל פיו יישק דבר, (וזה לא נוגע רק לורמוט כמובן) הוא אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:42 
ברצלונה לא הייתה מנסה להחזיר את פיגו, ארסנל את אשלי קול, לידס את אלן סמית', פיורנטינה את באג'יו ובית"ר את אבוקסיס.

It is not done.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:42 
joshsoos כתב:

אבל אולי תענה לי על משהו ששאלתי כאן לפני יומיים: למה שזרקו לכלבים את אבוטבול שהיה שחקן נשמה וקפטן (משום מה אתם נותנים לעובדה הזו אקסטרא חשיבות) אז לא צעקתם והתרעמתם? מדובר בשחקן שנתן הכל למועדון, אהב את הפועל ולא היה מוכן לשחק בשום מקום אחר. מה יותר מרגש ורומנטי מזה?
אז הוא היה שחקן גרוע? לעזאזל הפן המקצועי זה כדורגל ולא ברידג' וכשיש שחקן נשמה כמו אבוטבול אז נותנים לו את הבמה ולא מעיפים אותו למכבי שעריים בליגה א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:43 
לירון האדום כתב:

רוני כנראה שלא הבנת שמה שאנחנו מנסים להגיד שאופציית ורמוט במועדון תקין בכלל לא היתה עומדת על הפרק!!!

אוקיי, את זה אני מקבל. אז אני חושב לירון שאולי כדאי להתחיל מחאה חדשה נגד גוטמן וכבירי. כי נראה לי שדי ברור שאנשים כאלה שהלכו ורצו להחזיר את ורמוט לקבוצה לא טובים עבור הפועל ובסוף יגרמו לזה שנאבד מהזהות שלנו, וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה. היום זה ורמוט, מחר זה יהיה משהו אחר. למה לחכות? בואו נמנע את האסון כבר מעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:51 
למה האשכול הזה עוד לא נעול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:51 
חבל חבל חבל. מאוכזב מכבירי שנותן לאוהדים לנהל את המועדון. זו הסיבה שהמועדון הזה לא ימריא לשום מקום.
שתי החלטות שהיו משנות את כל העונה (אלישע ו-ורמוט) נפלו בגלל האוהדים.
אם הייתי גוטמן, הייתי תולה את המפתחות ואומר יפה שלום.

כמובן שכל האמור לעיל זה לא מאהבת ורמוט, אלא מטובת הפועל. ככה לא מתנהל מועדון מקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
למה האשכול הזה עוד לא נעול?

עוד לא נגמר החלון, חכה עוד יום, הכל עוד יכול לקרות במועדון שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:03 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:

אני חושב שאני בדיוק ההיפך ממקובע. אם תגיד אפאטי אני יותר אסכים איתך. נשבע לך שלא אכפת לי עם ורמוט ישחק פה או לא. תקרא לזה חסר עמוד שדרה. זה לא מעניין לי את קצה הריס מה אתה חושב על עמוד השדרה שלי.
אין לי ספק שהסיכוי של הפועל לחזור להיות אי פעם מועדון כדורגל מוביל בצורה הזו שהוא מתנהל וזה שכל אוהד פה חושב שעל פיו יישק דבר, (וזה לא נוגע רק לורמוט כמובן) הוא אפסי.

אבל זה הענין, לי אין ויכוח בענין הזה. אני חושב שכבירי לא מתאים וצריך ל'מכור' ( כי אנחנו לא באמת יודעים אם זה הוא ) ומקווה לבעלים אמיד ומקצועי, רק שלזה אין שום קשר למקרה של ורמוט. אתה זה שמקשר, וזה בראש ( המקובע ;) ) שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:03 
pogi כתב:
joshsoos כתב:

אבל אולי תענה לי על משהו ששאלתי כאן לפני יומיים: למה שזרקו לכלבים את אבוטבול שהיה שחקן נשמה וקפטן (משום מה אתם נותנים לעובדה הזו אקסטרא חשיבות) אז לא צעקתם והתרעמתם? מדובר בשחקן שנתן הכל למועדון, אהב את הפועל ולא היה מוכן לשחק בשום מקום אחר. מה יותר מרגש ורומנטי מזה?
אז הוא היה שחקן גרוע? לעזאזל הפן המקצועי זה כדורגל ולא ברידג' וכשיש שחקן נשמה כמו אבוטבול אז נותנים לו את הבמה ולא מעיפים אותו למכבי שעריים בליגה א'.

כי יש הבדל עצום בין לשחרר שחקן לבין להביא שחקן.
במקרה הנ"ל מדובר על להביא שחקן שעזב לא על לשחרר שחקן.

redrony כתב:
לירון האדום כתב:

אוקיי, את זה אני מקבל. אז אני חושב לירון שאולי כדאי להתחיל מחאה חדשה נגד גוטמן וכבירי. כי נראה לי שדי ברור שאנשים כאלה שהלכו ורצו להחזיר את ורמוט לקבוצה לא טובים עבור הפועל ובסוף יגרמו לזה שנאבד מהזהות שלנו, וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה. היום זה ורמוט, מחר זה יהיה משהו אחר. למה לחכות? בואו נמנע את האסון כבר מעכשיו

לצערי הרב, בגלל אוהדים כמוך (לא בקטע רע) המועדון חושב שזה לגיטימי ובסדר על לחשוב להחזיר שחקן שירק עלייך ונטש אותך בזמנים הכי קשים שלך לטובת היריבה העירונית, ועוד אחרי דרבי שהוא עלה כקפטן וכו'.
מזל שבכל זאת יש מישהו בקצה הפירמידה שהבין שדבר כזה יזיק והוא בל יעבור.
בל יעבור בדיוק כמו בשאר הקבוצות הגדולות וגדולות פחות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 13:06 
עד המ!!ת הפועל כתב:
חבל חבל חבל. מאוכזב מכבירי שנותן לאוהדים לנהל את המועדון. זו הסיבה שהמועדון הזה לא ימריא לשום מקום.
שתי החלטות שהיו משנות את כל העונה (אלישע ו-ורמוט) נפלו בגלל האוהדים.
אם הייתי גוטמן, הייתי תולה את המפתחות ואומר יפה שלום.

כמובן שכל האמור לעיל זה לא מאהבת ורמוט, אלא מטובת הפועל. ככה לא מתנהל מועדון מקצועני.

:LOL2:
לאן יילך גוטמן? אם לא הפועל, הוא יושב בבית.
חיפה? סגורה, מכבי? לא רוצים אותו.
בית"ר? לא נראה לי שהיה חוזר לשם אחרי פעם קודמת.

אל תשאל איך אלישע המאמן הגדול הזה שיושב בבית מתחילת העונה היה מביא אותך לפליאוף עליון, שלא לדבר עם ורמוט ששנה שעברה רק בזכותו היית בפליאוף העליון
ולא התמודדת נגד הירידה (אה אופס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: