תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:57 
tadmored כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:
דווקא כבירי הודיע לפני כשבוע שהנושא הזה יירד מהפרק באופן סופי.
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
פורסם גם שבגזרת הפועל-ורמוט קצב לא מעורב, אלא ורמוט ומקורביו מנהלים את המו"מ.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

אגב, אבא של ורמוט איש שקט, צנוע ומאוד נחמד (כמו הבן), רחוק מאוד מכל ההורים הקולניים הטיפוסים שמכירים מעולם הכדורגל.
כשחיכינו לורמוט בשדה התעופה שחזר מגרמניה, הוא אמר לאוהדים שהוא לא מאמין שגילי ישחק במכבי תל אביב (אז הם חיזרו אחריו בכל הכוח).

אבא של גילי דחף את גילי לשחק במכבי,
ושיכנע אותו לעבור למכבי ,וזה ממקור מוסמך

אבא של ,אמא של ודודה של.
ורמוט הוא בחור בוגר,והוא צריך לשאת בתוצאות ובהשלכות של הבחירות שלו בחיים.

וחוץ מזה,לא מאשים את אבא של ורמוט שדחף אותו לשחק במכבי במידה וזה נכון.
אם דקה לנטרל את עצמנו מאהדה לקבוצה,ולהסתכל על העניין בצורה רציונלית,אין אבא אחד שהיה אומר לבן שלו
להישאר בהפועל ולא לעבור למכבי במצב ובסיטואציה שורמוט היה בה בשנה שעברה.
הוא רואה את העניין כמקום עבודה וזהו,ומהבחינה הזאת שלו אני מבין את הבחירה/המלצה שהוא נתן לבן שלו.
זה שאנחנו אוהדים קבוצה ועזיבה כזאת מתסכלת אותנו זה דבר אחד.
וזה שהרוב לא רואים את העניין כמונו,ומסתכלים על העניין בצורה קרה זה דבר אחר,וצריך לדעת לקבל גם את זה.

ויכול להיות גם שאם הבעלים של הקבוצה שלנו היה מסתכל על הדברים בצורה קצת יותר קרה ומחושבת
ולא חי את העניין כאילו הוא "אוהד מהיציע.",מצבנו היה קצת טוב יותר.

אגב ,אבא של דמארי חשב שהאינטרס הנכון לבנו הוא לא לחתום במכבי.
הנה אבא אחר,נחמד לא פחות ,רק חכם יותר

ממש מקווה שלא אצטרך לצוטט לך את ההודעה הזו יום אחד :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:57 
tadmored כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:
="שחר"]
אנטיגונה כתב:
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

אגב, אבא של ורמוט איש שקט, צנוע ומאוד נחמד (כמו הבן), רחוק מאוד מכל ההורים הקולניים הטיפוסים שמכירים מעולם הכדורגל.
כשחיכינו לורמוט בשדה התעופה שחזר מגרמניה, הוא אמר לאוהדים שהוא לא מאמין שגילי ישחק במכבי תל אביב (אז הם חיזרו אחריו בכל הכוח).

]

אבא של ,אמא של ודודה של.

אם דקה לנטרל את עצמנו מאהדה לקבוצה,ולהסתכל על העניין בצורה רציונלית,אין אבא אחד שהיה אומר לבן שלו
הוא רואה את העניין כמקום עבודה וזהו,ומהבחינה הזאת שלו אני מבין את הבחירה/המלצה שהוא נתן לבן שלו.
וזה שהרוב לא רואים את העניין כמונו,ומסתכלים על העניין בצורה קרה זה דבר אחר,וצריך לדעת לקבל גם את זה.

ויכול להיות גם שאם הבעלים של הקבוצה שלנו היה מסתכל על הדברים בצורה קצת יותר קרה ומחושבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:58 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
יהלום אדום כתב:
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/164266
כבירי סיכם עם אביו של ורמוט, אבל נכנע ללחץ של העמותה

:LOL2:

מה מצחיק פה? לא הבנתי

מניח שהוא הוא הולך על הקו שהתקשורת ממציאה, בנתיים הקו הגנה הזה מתרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:58 
redrony כתב:
tadmored כתב:

איך הגעת למסקנה שהוא חכם יותר?

תשובה קצרה כי אני עונה בין רמזורים:הכישלון של וורמוט היה ידוע מראש,ולמיטב ידיעתי דמארי הצליח יותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
הסיבה היחידיה שהבאת ורמוט הייתה רלוונטית היא המצב המזעזע בטבלה והסכנה לירידת ליגה, אם לא היינו במצב עגום כל כך בטבלה אין שום ספק שהתגובות נגד החזרה שלו היו אפילו יותר גדולות והרבה יותר קשות. גם לי עבר בראש הרעיון שהוא ישחק בהפועל שוב וכמה שזה יועיל מקצועית אבל כשעוצרים שנייה לחשוב בשיקול אוהדים ולא שיקול רציונלי (בכדורגל הוא הכל חוץ מרציונלי הרי למה לי לאהוד בכלל קבוצה מסוימת או לשנוא אחרת לפי גישת הרציונל המוחלט) אז אני חושב שזה היה יכול להיות תקדים דיי עצוב עבור מועדון שמחשיב את עצמו גדול שמכר את הכוכב שלו ליריבה יום אחרי משחק בו הפסיד לאותה קבוצה. יש מקומות בעולם שזה בכלל לא היה עולה על הדעת אבל אני מתקשה לראות מצב בו ברסה היו מחזירים את פיגו מריאל.
לא מדובר בשחקן זניח שעבר קבוצה לפני שנהיה שחקן גדול ובמקרה הצליח במועדון ממול אלה מדובר במי שהיה אמור להוביל את המועדון והחליט מתוך שיקול מקצועי והגיוני מבחינתו לעזוב תוך כדי שהוא מוחק את עצמו אוטומטית מהיסטוריית השחקנים החשובים של המועדון.
דוגמא הפוכה, אם שכטר ייתן עכשיו חצי עונה גדולה בביתר ובסופה איכשהו יגיע להפועל, זה יהיה מעבר לגיטימי לחלוטין שלאוהדים אין כל זכות להביע תרועמת מפניו אבל במעבר כמו של ורמוט תגובות האוהדים היו מוצדקות לחלוטין.
החבל היחיד שזה לא הובהר מלכתחילה שמהלך כזה לא יקרה ונתנו לזה להתבשל הרבה יותר מדי זמן (כולל סיכום?).

אז אנחנו צריכים להעניש את עצמנו על דביליות של חיים רמון שמכר אותו יום אחרי הדרבי? זה רמון שהפך אותנו למועדון קטן(או לאיום להיות כזה מועדון) ולא חזרה של וורמוט להפועל. אפשר היה למצוא דרכים ללקק לקהל הפגוע(מודה שגם אני פגוע, אבל מה לעשות שיש לי יכולות מסויימות לא לתת לעצמי להיות מובל מהפגיעה?)
זה היה עובר. אצל חלק זה היה כתם, אבל אצל חלק לא. כמו שאצלי עכשיו ההתנהלות הזאת היא כתם ואחרים מתגלגלים מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:00 
שחר כתב:
tadmored כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:
="שחר"]
אנטיגונה כתב:

]

אבא של ,אמא של ודודה של.

גם אני מקווה שלא,
אחרת אצטרך לבצע חאראקירי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
דמארי טיפוס אחר(כן אני תמים), אבל אם יחתום בהפועל במקום הצעות גדולות ממקקי ואחרי שנתיים ירד ביכולת מסיבות כאלה ואחרות, אוהדי העקרונות ירצו שיעיפו אותו לכל הרוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:08 
dino כתב:
Roman כתב:
הסיבה היחידיה שהבאת ורמוט הייתה רלוונטית היא המצב המזעזע בטבלה והסכנה לירידת ליגה, אם לא היינו במצב עגום כל כך בטבלה אין שום ספק שהתגובות נגד החזרה שלו היו אפילו יותר גדולות והרבה יותר קשות. גם לי עבר בראש הרעיון שהוא ישחק בהפועל שוב וכמה שזה יועיל מקצועית אבל כשעוצרים שנייה לחשוב בשיקול אוהדים ולא שיקול רציונלי (בכדורגל הוא הכל חוץ מרציונלי הרי למה לי לאהוד בכלל קבוצה מסוימת או לשנוא אחרת לפי גישת הרציונל המוחלט) אז אני חושב שזה היה יכול להיות תקדים דיי עצוב עבור מועדון שמחשיב את עצמו גדול שמכר את הכוכב שלו ליריבה יום אחרי משחק בו הפסיד לאותה קבוצה. יש מקומות בעולם שזה בכלל לא היה עולה על הדעת אבל אני מתקשה לראות מצב בו ברסה היו מחזירים את פיגו מריאל.
לא מדובר בשחקן זניח שעבר קבוצה לפני שנהיה שחקן גדול ובמקרה הצליח במועדון ממול אלה מדובר במי שהיה אמור להוביל את המועדון והחליט מתוך שיקול מקצועי והגיוני מבחינתו לעזוב תוך כדי שהוא מוחק את עצמו אוטומטית מהיסטוריית השחקנים החשובים של המועדון.
דוגמא הפוכה, אם שכטר ייתן עכשיו חצי עונה גדולה בביתר ובסופה איכשהו יגיע להפועל, זה יהיה מעבר לגיטימי לחלוטין שלאוהדים אין כל זכות להביע תרועמת מפניו אבל במעבר כמו של ורמוט תגובות האוהדים היו מוצדקות לחלוטין.
החבל היחיד שזה לא הובהר מלכתחילה שמהלך כזה לא יקרה ונתנו לזה להתבשל הרבה יותר מדי זמן (כולל סיכום?).

אז אנחנו צריכים להעניש את עצמנו על דביליות של חיים רמון שמכר אותו יום אחרי הדרבי? זה רמון שהפך אותנו למועדון קטן(או לאיום להיות כזה מועדון) ולא חזרה של וורמוט להפועל. אפשר היה למצוא דרכים ללקק לקהל הפגוע(מודה שגם אני פגוע, אבל מה לעשות שיש לי יכולות מסויימות לא לתת לעצמי להיות מובל מהפגיעה?)
זה היה עובר. אצל חלק זה היה כתם, אבל אצל חלק לא. כמו שאצלי עכשיו ההתנהלות הזאת היא כתם ואחרים מתגלגלים מצחוק.

רמון יכול להסכים להצעות מפה ועד סין
אבל אם שחקן לא רוצה לעבור, הוא לא עובר. הוא לא הוכרח לעבור למכבי תל אביב ואני גם לא חושב שהוא טעה בשיקול מבחינתו (הרי היה לו את הכלים שם להצליח בגדול). בסופו של דבר מי שחתם על החוזה עם מכבי תל אביב זה גילי ורמוט, הכוכב הגדול של הפועל תל אביב שהיה מזוהה באותה עת הכי חזק עם המועדון ושעבורו האוהדים הרעידו את נתב"ג ואת חודורוב. תראה את דמארי, אתה חושב שקרויף לא הציע עליו כסף ולא יכול להציע לו חוזה אבל מלכתחילה הבחור לא הסכים ולא היה מוכן לעבור למכבי (בלי קשר למה שיקרה בעתיד) וגם לא למכבי חיפה לחלופין. באותו זמן הוא רצה לשחק רק בהפועל ושיזדיין רמון וכל אחד אחר שמנסה להזיז אותו. בסוף יצא בסדר והוא הלך לשחק בחו"ל.
גילי ורמוט צריך לדאג לגילי ורמוט והפועל צריכה לדאוג להפועל וזה עניין שהוא גם מקצועי אבל גם של אוהדים מאותה סיבה שהיום לא תחזיר את זהבי לפה (מקצועית אין יותר מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:10 
chimpfive כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

מה מצחיק פה? לא הבנתי

קורס? איך בדיוק? כי צנציפח אמר?

נראה לכם באמת שהעמותה הכלומניקית הזאת היא זאת שהשפיעה על כבירי?
העיתונאים אכלו לוקש ענק אחרי שכולם מיהרו עם הפרסום הראשון שלהם שורמוט בהפועל, עכשיו אין להם מושג איך לצאת מזה,
אז הם מתחילים בהמצאות.

בדיוק כמו שאניימה התראיין לצנציפח על המעבר לווסטהאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

מה מצחיק פה? לא הבנתי

קורס? איך בדיוק? כי צנציפח אמר?

נראה לכם באמת שהעמותה הכלומניקית הזאת היא זאת שהשפיעה על כבירי?
העיתונאים אכלו לוקש ענק אחרי שכולם מיהרו עם הפרסום הראשון שלהם שורמוט בהפועל, עכשיו אין להם מושג איך לצאת מזה,
אז הם מתחילים בהמצאות.

בדיוק כמו שאניימה התראיין לצנציפח על המעבר לווסטהאם

כן רק צנציפר אמר. וזה בדיוק כמו מקרה אניימה.
זה פחות משנה עם העמותה או אוהדי ערכים אחרים אמרו לו, משנה שהיה מו"מ והוא התחרט משיקולי קהל.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 02 פברואר 2016, 11:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:12 
אני רק מת לדעת כמה לחץ הופעל על כבירי מרגע שהסיכום דלף (11:55) ועד שכבירי כבר הודיע שזה קשקוש (00:00)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:14 
אניימה זה רק דוגמא.
כל העיתונאים וכל האתרים פרסמו מידע שהתברר לא נכון, אתה לא תראה הודעה של ספורט 5 או של וואן:
פרסום ראשון:
טעינו ! ורמוט לא יגיע להפועל כי כבירי הטיל וטו.
אלא תראה שהיה לחץ של קהל, לחץ של עמותה, איומים ועוד ועוד בולשיט, העיקר לצאת מזה בצורה טובה כביכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני רק מת לדעת כמה לחץ הופעל על כבירי מרגע שהסיכום דלף (11:55) ועד שכבירי כבר הודיע שזה קשקוש (00:00)

נאמר בספורט 1, שברגע שהיה סיכום, כבירי הודיע זאת לאוהדי ערכים.
זה בטח היה לא מעט זמן לפני הדליפה, כך שכנראה היה יותר זמן ללחוץ מ5 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:15 
NARKOTIKA כתב:

הטענה היא שהלחץ עליו הופעל מהרגע שהוא סיכם עם אבא של ורמוט בשעות הערב, אחרי שהוא דיווח לאנשים אחרים בהנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:17 
dino כתב:
דמארי טיפוס אחר(כן אני תמים), אבל אם יחתום בהפועל במקום הצעות גדולות ממקקי ואחרי שנתיים ירד ביכולת מסיבות כאלה ואחרות, אוהדי העקרונות ירצו שיעיפו אותו לכל הרוחות.

ממתי בדיוק אוהדים התנגדו פה לשחקן משיקולים מקצועיים? כאילו, מלבד קליק קליק בפורום שדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:18 
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:

הטענה היא שהלחץ עליו הופעל מהרגע שהוא סיכם עם אבא של ורמוט בשעות הערב, אחרי שהוא דיווח לאנשים אחרים בהנהלה

אז הוא דיווח לאוהדים ולהנהלה, אבל לתקשורת זה יצא אחרי כמה שעות?
נשמע אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אניימה זה רק דוגמא.
כל העיתונאים וכל האתרים פרסמו מידע שהתברר לא נכון, אתה לא תראה הודעה של ספורט 5 או של וואן:
פרסום ראשון:
אלא תראה שהיה לחץ של קהל, לחץ של עמותה, איומים ועוד ועוד בולשיט, העיקר לצאת מזה בצורה טובה כביכול

אני לא מבין מה השוני?
כבירי הטיל וטו מתי? מאיזה סיבה? מלפני שבוע כבר או בדקה ה90?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
dino כתב:

ממתי בדיוק אוהדים התנגדו פה לשחקן משיקולים מקצועיים? כאילו, מלבד קליק קליק בפורום שדים?

אם הוא יהיה גרוע כשהוא כבר יהיה בהפועל, הוא כבר לא יהיה רצוי, למרות שכולם התכנסו כאן מראש על בסיס אידיאולוגי הרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:

אז הוא דיווח לאוהדים ולהנהלה, אבל לתקשורת זה יצא אחרי כמה שעות?
נשמע אמין.

מספיק זמן גם חצי שעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
העמותה הוציאה תגובה . עכשיו נותר לחכות לתגובה של "עמותת האדומים מגיבה לדברים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
dino כתב:
Roman כתב:

רמון יכול להסכים להצעות מפה ועד סין
אבל אם שחקן לא רוצה לעבור, הוא לא עובר. הוא לא הוכרח לעבור למכבי תל אביב ואני גם לא חושב שהוא טעה בשיקול מבחינתו (הרי היה לו את הכלים שם להצליח בגדול). בסופו של דבר מי שחתם על החוזה עם מכבי תל אביב זה גילי ורמוט, הכוכב הגדול של הפועל תל אביב שהיה מזוהה באותה עת הכי חזק עם המועדון ושעבורו האוהדים הרעידו את נתב"ג ואת חודורוב. תראה את דמארי, אתה חושב שקרויף לא הציע עליו כסף ולא יכול להציע לו חוזה אבל מלכתחילה הבחור לא הסכים ולא היה מוכן לעבור למכבי (בלי קשר למה שיקרה בעתיד) וגם לא למכבי חיפה לחלופין. באותו זמן הוא רצה לשחק רק בהפועל ושיזדיין רמון וכל אחד אחר שמנסה להזיז אותו. בסוף יצא בסדר והוא הלך לשחק בחו"ל.
גילי ורמוט צריך לדאג לגילי ורמוט והפועל צריכה לדאוג להפועל וזה עניין שהוא גם מקצועי אבל גם של אוהדים מאותה סיבה שהיום לא תחזיר את זהבי לפה (מקצועית אין יותר מזה).

אני לא מנסה להצדיק את וורמוט, אני מנסה להראות לך שמועדון קטן זה מהתנהלות שרמון עשה במכירת הכוכב שלך ליריבה המרה מהצד השני ולא מהחזרה שלו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:31 
dino כתב:
לירון האדום כתב:
אניימה זה רק דוגמא.
פרסום ראשון:

אני לא מבין מה השוני?

עזוב דינו, זה ויכוח סרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
די עצוב כל העניין עם כבירי.
רואים שהוא באמת רוצה לעשות טוב למועדון,אבל איכשהוא יש גורמים שמנחים אותו ולוחצים אותו
והוא די יוצא מאיזון ועושה שטויות.
מקווה מאוד שביום שיישבר לו הזין מכל החרא הזה (ותהיו בטוחים שיישבר לו),יהיה כיסוי לכל
ההחתמות ההיסטריות שנובעות מפאניקה,ולא נתפרק טוטאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:46 
tadmored כתב:
redrony כתב:
tadmored כתב:

איך הגעת למסקנה שהוא חכם יותר?

תשובה קצרה כי אני עונה בין רמזורים:הכישלון של וורמוט היה ידוע מראש,ולמיטב ידיעתי דמארי הצליח יותר

איך אתה יודע שבמכבי הוא לא היה מצליח?
בינתיים אני שומע שהוא רוצה לעזוב, לחזור להפועל. אני טוען שאם היית אוהד מכבי, היית חושב שאבא שלו פחות חכם. אולי אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:46 
מה שעצוב זה איך שאנשים פה בולעים את כל מה שהעיתונאים משתינים
דקה אחרי הפרסום יצאה הכחשה. בלייב
אין יותר ברור מזה שמדובר בהנפצה
אבל אתם תמשיכו לחפש במה הפועל לא בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:50 
לירון האדום כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:
אניימה זה רק דוגמא.
פרסום ראשון:

אני לא מבין מה השוני?

עזוב דינו, זה ויכוח סרק.

זה בכלל לא ויכוח סרק, זו המהות של כל העניין הזה עם ורמוט ומה שאני מנסה להעביר לך כבר שבוע. הפועל מנוהלת בצורה אמוציונלית, ע"י אוהדים וע"י כל מיני אנשים שלכל אחד יש את הרצונות שלו והאינטרסים שלו. אפשר לפטור הכל בזה שזה כדורגל ומשחק בשביל האוהדים ותרבות ספורט (כן, כי בגרמניה וספרד לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות, וגם באנגליה לא) וכל השטויות האלה. בסוף אוהד רוצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת וטובה ואם אפשר גם להיות מחובר אליה. אני לא מכיר אף אוהד שהיה מעדיף 11 שחקני בית וקבוצה בליגה השניה, במיוחד כי הוא גם מבין ש 99.9% מהשחקנים ילכו בסופו של דבר אחרי הכסף והקבוצות הגדולות והמצליחות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:52 
אבל למה דמגוגיה?

"כן כי בארץ גם לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות. הקהל של הפועל לא מוכן לקבל שחקנים ששיחקו במכבי תל אביב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 11:53 
NARKOTIKA כתב:
אבל למה דמגוגיה?

"כן כי בארץ גם לא עוברים שחקנים בין הקבוצות הגדולות. הקהל של הפועל לא מוכן לקבל שחקנים ששיחקו במכבי תל אביב"

זה אליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שיעשו מסיבת עיתונאים מסודרת שבה אלי גוטמן יגיד שורמוט לא היה בתוכניות המקצועיות ונגמר הסיפור, במקום כל מיני הנפצות של כתבי חצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

IdanTheLittle כתב:
אני מקווה שיעשו מסיבת עיתונאים מסודרת שבה אלי גוטמן יגיד שורמוט לא היה בתוכניות המקצועיות ונגמר הסיפור, במקום כל מיני הנפצות של כתבי חצר.

בשביל מה אתה מקווה לדבר כזה?
הרי זה ברור שהוא היה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: