תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:07 
אוהדים התקשרו לכבירי . פפחחח הוא בעצמו האוהד ההזוי מהיציע ומתנהל ככזה
לפחות תהיה הגון עם עצמך ותשלול את החזרה של ורמוט מהיום שהאופציה הזו עלתה , באמת שאני לא אתפלא שהוא משך את זה בשביל להכניס לורמוט כמו שמישהו כתב פה
משהו בסגנון הציטוט עקיצה שהוא הוציא בסגנון ההודעה של ג'ורדי שבן חיים עבר אליהם , כשרייכרט חתם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:07 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
תמשיכו להאמין לכל מה שכתוב בתקשורת ספורט.
לא לשכוח שאניימה לא רק שחתם בווסטהאם, אלא גם התראיין
לצנציפר.
תקשורת מביכה

מדברים על הצורה שבה נעשו הדברים, הבעלים שלך מסמס לקופמן ביציע העתונות, ואחר כך מוציא הודעה רשמית, אבל הכל למען העקרונות. ואני מאמין יותר לאבא של ורמוט ולעתונאים מלכבירי או לכל שקרן אחר שאחז במועדון הזה.

פחחח אז אתה גם מאמין לקופמן יותר מאשר לכבירי.
אז על הדרך
תשאל את קופמן מה עם שלאף?
ואת פשכצקי תשאל על מיסטר X .
תמשיך להאמין לעיתונאים ולאבא של בוגד מאשר להאמין לכבירי.
זכותך, בכיף.
ניכר שממש התבאסת שורמוט לא מגיע.

תודה, אני מאמין שאומנם אתה צעיר ממני בכמה שנים טובות, אבל עדיין כבוד לקבל ממך את הזכות.
ניכר שאתה לא מבין את עיקר הטענה, אבל כל עוד כבירי עושה מה שאתה (ישששש גיא לוי מאמן!) והיציע דורשים ממנו הכל בסדר, שיהיה לך מואי כיף.
ועד עכשיו לא קראת ממני מילה אחת אם אני רוצה שורמוט יחזור או לא, אבל אני פחות מתרגש מכך, טועמה, אבוקסיס, אפילו פליקס והליקוקים לטביב לימדו אותי שיעור או שניים על צביעות של אוהדי הפועל. אתה גם מוזמן להאמין לכבירי, לרמון, לויצמן, תאומים, תאמין גם שכבירי מוכר תמונה ומזרים עשרות מיליונים, זכותך.

אם אני לא טועה אנחנו סביב אותו גיל.
ניכר שאתה לא מבין שמי שקובע בהפועל זה הבעלים ולא המאמן.
ניכר שעוד לא הפנמת שכבירי לא רצה את גילי ואף לא נכנע ללחצים שהופעלו עליו.
יתרה מכך כמו שאמר 19- אין צורך של כל פרסום שקרי הפועל תפרסם הודעה רשמית.
כבירי לא רצה את ורמוט, אני גם רוצה להאמין שכל בעלים אחר לא היה מחזיר אותו.
פשוט לא להאמין שיש פה אוהדים של מבינים מה זה כדורגל ומה רגש במשחק הזה.
ושוב כל מילה של ג׳וש.
לא חסרים מקרים באירופה בהם שחקן עזב את הקבוצה שלו וידע שאין לו דרך חזרה לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:08 
19 כתב:
ואז יגידו שהתקשורת מנהלת אותם. היינו בסרט הזה כבר.

כבירי אמר לכל מי שדיבר איתו שורמוט לא ישחק בהפועל, יש עיתונאים שדיווחו על זה, ויש עיתונאים שהמציאו את החדשות בעצמם בשביל לקבל קליקים. לא צריך להתייחס אליהם ובטח שלא צריך לשחרר הודעות בגלל הידיעות שלהם. מספיק הם חושבים שהתפקיד שלהם זה לייצר את החדשות ולא לדווח עליהן גם בלי שהפועל תוציא הודעה רשמית מתי שהם כותבים שאולי יש משא ומתן וורמוט מתרחק ומתקרב. ברגע שפרסמו שהוא חתם, הבהירו שזה לא נכון, כמו שצריך.

הוא אמר שלא ישחק בהפועל והודה שישב עם אבא שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:11 
א. ספורט 5 אמרו שהודה.
ב. מבקשים ממך להפגש, אז בן אדם נורמלי נפגש.
ג. הקטע ש"אוהדים התקשרו אחרי הפרסום והוא נבהל" פשוט עלוב. חצי דקה אחרי הפרסום הוא כבר הכחיש. מתי הגיע מבול הטלפונים הזה? אתר מביך שלא מסוגל להודות בטעות. הם פרסמו שהוא חתם, לא סיכם, לא סגר, חתם. חזר בו מסיכום? שיתבע גילי ורמוט. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ואז יגידו שהתקשורת מנהלת אותם. היינו בסרט הזה כבר.

כבירי אמר לכל מי שדיבר איתו שורמוט לא ישחק בהפועל, יש עיתונאים שדיווחו על זה, ויש עיתונאים שהמציאו את החדשות בעצמם בשביל לקבל קליקים. לא צריך להתייחס אליהם ובטח שלא צריך לשחרר הודעות בגלל הידיעות שלהם. מספיק הם חושבים שהתפקיד שלהם זה לייצר את החדשות ולא לדווח עליהן גם בלי שהפועל תוציא הודעה רשמית מתי שהם כותבים שאולי יש משא ומתן וורמוט מתרחק ומתקרב. ברגע שפרסמו שהוא חתם, הבהירו שזה לא נכון, כמו שצריך.

אז מה, כל מה שפורסם בתקשורת לגבי וורמוט והפועל הוא שקר אחד גדול? כי אם כן, אז זה מאוד מוזר שגם בוואלה, גם בone, גם ynet וגם ספורט 5, מפרסמים בקביעות על מו"מ מול וורמוט וזהו דבר שלא קורה בכלל בפועל. לא שיחות ולא מגעים. הכל המצאה בשביל לעורר את חיפה וביטר? כי אם כן היו מגעים וזה בניגוד לדעת הבעלים, אז זאת התנהלות קלוקלת לגמרי. אם הבעלים התנגד ודאג לקשור את עובדיו במועדון, שלא יעשו פעולות נגדו ולא היה שום ניהול מו"מ מול וורמוט והכל אלו זמירות ושקרים של התקשורת, אז אני מחזיר את כל דעתי על הסאגה לאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:15 
לא , אם כבירי היה סגור על זה שורמוט לא ישחק בהפועל אז או שמסרבים בנימוס לפגישה או שמודיעים בנימוס שאין בעיה להפגש אך אין מצב שגילי ישחק פה ואז כנראה שלא היתה מתקיימת פגישה .
ואם היה סגור על זה אז ההודעה החד משמעית של אתמול בלילה היתה יוצאת הרבה לפני שהעיתונאים עשו מהאופציה מטעמים , והיה חוסך בלגאן אצל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק, הודעת מועדון פשוטה וברורה אחת לפני מספר ימים, ולא היינו מקשקשים פה על עוד 20 עמודים.
זה כנראה מראה שכן היה צד בהפועל שניהל הדברות עם וורמוט על חזרה שלו. כמובן שלא נוכיח את זה בבית המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:20 
כבירי רצה לצאת בסדר עם גוטמן אז הוא נפגש עם הנציגים של גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
כבירי רצה לצאת בסדר עם גוטמן אז הוא נפגש עם הנציגים של גילי.

בשביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:26 
מתנגדי העיסקה האידיאליסטים יספרו לעצמם ולסביבה כל סיפור על מנת להצדיק את השורה התחתונה שגילי לא מגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:29 
טוב, הדיון הזה היה מאד מעניין אבל פרשתי ממנו. הדבר היחיד שהוא הוכיח זה שלאתרי הספורט אין שום סיבה להפסיק להמציא ידיעות, יש לזה הרבה קליינטים שבולעים אותן בתיאבון. האוהדים בארץ מביאים את התת רמה הזו על עצמם ולרובם זה בהחלט מגיע. אתר שלא מוריד את הידיעה מהבושה אלא מספר שזו המציאות שלא בסדר, ולא הידיעה, ומחרטט שתוך חצי דקה הגיע מבול של טלפונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:30 
הרבה פעמים ידיעות כאלו מגיעות מהשחקן עצמו או ממקורבים לו, לא אתפלא אם
הגיעו הודעות כאלו גם מאנשים בהפועל שרצו ללחוץ על כבירי להחתים את השרמוט.
השחקן והמקורבים מפרסמים ידיעות כאלו כדי שקבוצות אחרת יתחילו להילחץ ולשלם יותר
וגם במקביל ללחוץ על כבירי.
הכל טקטיקות של מו״מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:33 
הטעות של כבירי שמהשנייה הראשונה לא אמר לגוטמן שוורמוט היא לא אופציה,וככה נגררנו על כל פני חלון ההעברות לגבי הבן זונה.
יש עוד יום למנייאק ומקווה שלא יהיה שינוי ,פרט לזה שיקרע רצועה או יותר
על החתום
מתנגד אידאליסט

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:33 
19 כתב:
טוב, הדיון הזה היה מאד מעניין אבל פרשתי ממנו. הדבר היחיד שהוא הוכיח זה שלאתרי הספורט אין שום סיבה להפסיק להמציא ידיעות, יש לזה הרבה קליינטים שבולעים אותן בתיאבון. האוהדים בארץ מביאים את התת רמה הזו על עצמם ולרובם זה בהחלט מגיע. אתר שלא מוריד את הידיעה מהבושה אלא מספר שזו המציאות שלא בסדר, ולא הידיעה, ומחרטט שתוך חצי דקה הגיע מבול של טלפונים.

אשכרה. לא ייאמן שלא הורידו את הכתבה הזאת אחרי 5 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
גם ynet כותבים שכבירי נפגש עם אביו של וורמוט אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:39 
dino כתב:

גם הם שקנים
ולמה כבירי לא הודיע לפני שבוע שזה לא רלוונטי ? כי הוא סך הכל בן אדם , הוא עשה טעות
כמה זיוני שכל , מועדון רקוב עם בעלים תורן של הדלת המסתובבת המזווינת הזאת שתוריד אותנו ליגה ותהרוג סופית את המועדון הזה
ודרך אגב בשביל להסיר ספק אני לא מתומכי העיסקה הזאת , אני מתומכי האשליה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית היחידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
כל עוד נמשיך להתנהל כמו שכונה וכל עוד ההחלטות לא יהיו מקצועיות נטו אנחנו לא נצא מהמצב שבו אנחנו נמצאים.
אני לא רוצה את ורמוט בחזרה, לא רציתי את אלישע, כעסתי שהביאו את רייכרט והמכביסט השני בהשאלה בשנה שעברה וגם עמדתי ברחוב בהפגנות נגד טביב אבל אני לא אמור לקבוע ולא אמור לנהל את הקבוצה, עובדה אחת שאי אפשר להתווכח עליה היא שמהיום שהיציע התחיל לנהל את הקבוצה, לפטר בעלים ולהתערב בהחתמות של שחקנים ומאמנים אנחנו רק מתדרדרים!
הפועל ת"א היא כרגע מועדון שלא יכול להתנהל בצורה נורמלית לא להביא שחקנים, לא להחתים מאמנים וזה עצוב מאוד... :(
הייתי מחזיר אלף ורמוטים ומוותר בשנייה על הכוח ההזוי שיש ליציע בניהול הקבוצה היום.

:ROSE: כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:45 
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים
ולמה כבירי לא הודיע לפני שבוע שזה לא רלוונטי ? כי הוא סך הכל בן אדם , הוא עשה טעות
כמה זיוני שכל , מועדון רקוב עם בעלים תורן של הדלת המסתובבת המזווינת הזאת שתוריד אותנו ליגה ותהרוג סופית את המועדון הזה
ודרך אגב בשביל להסיר ספק אני לא מתומכי העיסקה הזאת , אני מתומכי האשליה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית היחידה

הוא הסמכות המקצועית אבל עדיין לא הבעלים
יש החלטות שבעלים מקבל על שלל שיקולים שחלקם גם מקצועיים אבל לא רק
אני את האמת הייתי די אדיש לעסקה רציתי שיבוא כי אני כן חושב שהוא שחקן טוב אבל גם לא רציתי שיבוא בגלל מה שהיה
בכל מקרה אין סתירה בין זה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית ועדיין לא חייבים לקבל את כל בקשותיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:47 
אני לא הפנמתי עלק, בדיחה, תגיד את זה לבעלים שלך שמינה את גוטמן.
מניח שגם צנציפר משקר ולא היתה פגישה עם אבא שלו, והמטרה היתה להציע לו תה ועוגיות, נימוסין וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

אני את האמת הייתי די אדיש לעסקה רציתי שיבוא כי אני כן חושב שהוא שחקן טוב אבל גם לא רציתי שיבוא בגלל מה שהיה
בכל מקרה אין סתירה בין זה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית ועדיין לא חייבים לקבל את כל בקשותיו

מסכים שהבעלים בסופו של דבר נותן את המילה האחרונה, אבל השאלה שלי, אם המילה הזאת היתה ברורה לגוטמן, או שאיש איש פועל לפי ראות עיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:52 
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

ואלה, אז תמנה אותו מאמן ולא מנג׳ר או מה שהמציאו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:53 
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

מסכים שהבעלים בסופו של דבר נותן את המילה האחרונה, אבל השאלה שלי, אם המילה הזאת היתה ברורה לגוטמן, או שאיש איש פועל לפי ראות עיניו.

לא יודע מה הדינמיקה של השיח בינהם
אבל אם זה לא ברור לגוטמן או לכל שכיר
שיש משהו מעליו שמקבל החלטות סופיות
אז לאותו בן אדם יש בעיות רציניות
ולא נראה לי שזה המצב כאן
גוטמן ניסה ללחוץ להביא את גילי וזה לגיטימי כי זה תפקידו , בסופו של יום כבירי התלבט וקיבל החלטה סופית
אני לא רואה שום בעיה בתהליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דווקא כבירי הודיע לפני כשבוע שהנושא הזה יירד מהפרק באופן סופי.
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
פורסם גם שבגזרת הפועל-ורמוט קצב לא מעורב, אלא ורמוט ומקורביו מנהלים את המו"מ.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Charlie כתב:
טיש כתב:
כל עוד נמשיך להתנהל כמו שכונה וכל עוד ההחלטות לא יהיו מקצועיות נטו אנחנו לא נצא מהמצב שבו אנחנו נמצאים.
אני לא רוצה את ורמוט בחזרה, לא רציתי את אלישע, כעסתי שהביאו את רייכרט והמכביסט השני בהשאלה בשנה שעברה וגם עמדתי ברחוב בהפגנות נגד טביב אבל אני לא אמור לקבוע ולא אמור לנהל את הקבוצה, עובדה אחת שאי אפשר להתווכח עליה היא שמהיום שהיציע התחיל לנהל את הקבוצה, לפטר בעלים ולהתערב בהחתמות של שחקנים ומאמנים אנחנו רק מתדרדרים!
הפועל ת"א היא כרגע מועדון שלא יכול להתנהל בצורה נורמלית לא להביא שחקנים, לא להחתים מאמנים וזה עצוב מאוד... :(
הייתי מחזיר אלף ורמוטים ומוותר בשנייה על הכוח ההזוי שיש ליציע בניהול הקבוצה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:55 
לירון האדום כתב:
הרבה פעמים ידיעות כאלו מגיעות מהשחקן עצמו או ממקורבים לו, לא אתפלא אם
הגיעו הודעות כאלו גם מאנשים בהפועל שרצו ללחוץ על כבירי להחתים את השרמוט.
השחקן והמקורבים מפרסמים ידיעות כאלו כדי שקבוצות אחרת יתחילו להילחץ ולשלם יותר
וגם במקביל ללחוץ על כבירי.
הכל טקטיקות של מו״מ

זה די ברור שהעניין הגיע מהצד של וורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Charlie כתב:
טיש כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:56 
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

מה אתה אומר
בכל מועדון בעולם יש החלטות כאלה
אני לא מבין זה שהוא הסמכות המקצועית אומר שהוא יכול לעשות מה שבה לו גם אם זה נגד דעת הבעלים ?
באיזה עולם דמיוני זה קורה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:56 
אנטיגונה כתב:
דווקא כבירי הודיע לפני כשבוע שהנושא הזה יירד מהפרק באופן סופי.
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
פורסם גם שבגזרת הפועל-ורמוט קצב לא מעורב, אלא ורמוט ומקורביו מנהלים את המו"מ.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

אגב, אבא של ורמוט איש שקט, צנוע ומאוד נחמד (כמו הבן), רחוק מאוד מכל ההורים הקולניים הטיפוסים שמכירים מעולם הכדורגל.
כשחיכינו לורמוט בשדה התעופה שחזר מגרמניה, הוא אמר לאוהדים שהוא לא מאמין שגילי ישחק במכבי תל אביב (אז הם חיזרו אחריו בכל הכוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

לא יודע מה הדינמיקה של השיח בינהם
אבל אם זה לא ברור לגוטמן או לכל שכיר
שיש משהו מעליו שמקבל החלטות סופיות
אז לאותו בן אדם יש בעיות רציניות
ולא נראה לי שזה המצב כאן
גוטמן ניסה ללחוץ להביא את גילי וזה לגיטימי כי זה תפקידו , בסופו של יום כבירי התלבט וקיבל החלטה סופית
אני לא רואה שום בעיה בתהליך

מילא ללחוץ, אבל ללכת לדבר עם קרוייף וורמוט, לנהל מו"מ. יש כאן הבדל מאוד גדול בין ללכת ללחוץ על כבירי, לבין ללכת ולנהל מו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 09:59 
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
dino כתב:

גם הם שקנים

מה אתה אומר
בכל מועדון בעולם יש החלטות כאלה
אני לא מבין זה שהוא הסמכות המקצועית אומר שהוא יכול לעשות מה שבה לו גם אם זה נגד דעת הבעלים ?
באיזה עולם דמיוני זה קורה ?

מה ת׳לדבר? במסגרת התקציב והוראות התפקיד בעולם של כבירי - כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: