תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 18 מכבי קריית גת - הפועל ת
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
העיקר שהאוהדים ממשיכים לשיר.
מרגשים. איזה כיף.

זו בדיוק הנקודה שלי.
מי שלא מבין למה גם הכדורסל והכדורגל גוססים,
מי שלא מבין למה גם בכדורגל וגם בכדורסל יש את הניהול הכי רע בליגה,
שיחפש מה משותף להם.

אמיתי נכנס.
יופי טופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:43 
הבעיה של הקבוצה הזו היא לא האוהדים. היא ההתנהלות הכי גרועה בליגות המקצועניות. ובפער עצום מהיתר.
אם יש לי ביקורת על הקהל זה שהם לא דורשים מהמועדון הזה שיהיה מועדון רציני בליגת העל.
עם זרים ראויים. עם מאמן שראוי להפועל, ולא שרון אברהמי שזה מביש לראות את הכדורסל שלו, ועם התנהלות שמתאימה לליגת העל.
מה שיש פה זו קייטנה, לא קבוצת כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה היא לא ראש הפירמידה.
הקהל כן.

מי שאמור לבחור ולבקר את ההנהלה זה הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:46 
purvis short כתב:
הבעיה של הקבוצה הזו היא לא האוהדים. היא ההתנהלות הכי גרועה בליגות המקצועניות. ובפער עצום מהיתר.
אם יש לי ביקורת על הקהל זה שהם לא דורשים מהמועדון הזה שיהיה מועדון רציני בליגת העל.
עם זרים ראויים. עם מאמן שראוי להפועל, ולא שרון אברהמי שזה מביש לראות את הכדורסל שלו, ועם התנהלות שמתאימה לליגת העל.

זו בדיוק הביקורת על הקהל - שהוא לא מעורב.
שורקים נגדך - הקהל מעודד
אתה חוטף 20 הפרש ממקום אחרון - הקהל מעודד
השחקנים זורקים זין - הקהל מעודד
היריבה עם הכדור - הקהל מעודד
עונשין מכריע שלך - הקהל מעודד

לא משנה מה קורה - העידוד הוא ללא קשר למשחק.
עידוד זה טוב ויפה, אבל כדאי קצת להתחבר למציאות. והמציאות היא חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:47 
חוץ מידידיה. אותו אי אפשר להחליף בבחירות, שזאת בערך המטרה שלשמה התכנסנו כאן. הוא מעל היקום.
במקרה, הוא גם זה שלוקח את כל ההחלטות המקצועיות.
תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:48 
ג׳ף בסה״כ שומר כמו שחקן שאין לו מחליף וצריך לשחק מעל 30 דקות, ניסה לשחק חכם ולא להכנס לבעיית הפאולים הרגילה. לא מבין איך אפשר לבוא אליו בטענות. הוא אשכרה שיחק לבד בקבוצה הזאת.
הוא וסימונס לפחות קשורים לרמה הזאת. באטל זה הסרטן של הקבוצה, אנחנו אבודים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:48 
אלפקה, בניהול סביר באטל היה על המטוס לפני חודשיים. וגם וויליאמסון. ואוונס לא היה משוחרר. כי היו אומרים לאדון אברהמי, שזה לא מעניין מה הוא רוצה, אוונס לא משוחרר.
אף קבוצה בליגה לא הייתה נותנת למאמן שלה לשחרר את הסקורר המוביל שלה. רק בקייטנה של הפועל תל אביב זה יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:49 
רותבארט בכדור האחרון מתחת לטבעת, במקום להטביע, קיבל גג מאיזה מישהו בגובה שלי.
מסכם הכל בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
בושה וחרפה. קבוצת מתנ"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אלפקה, בניהול סביר באטל היה על המטוס לפני חודשיים. וגם וויליאמסון. ואוונס לא היה משוחרר. כי היו אומרים לאדון אברהמי, שזה לא מעניין מה הוא רוצה, אוונס לא משוחרר.
אף קבוצה בליגה לא הייתה נותנת למאמן שלה לשחרר את הסקורר המוביל שלה. רק בקייטנה של הפועל תל אביב זה יכול לקרות.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:57 
KingAlpaca כתב:
הוקיץ' כתב:
העיקר שהאוהדים ממשיכים לשיר.
מרגשים. איזה כיף.

זו בדיוק הנקודה שלי.
מי שלא מבין למה גם הכדורסל והכדורגל גוססים,
מי שלא מבין למה גם בכדורגל וגם בכדורסל יש את הניהול הכי רע בליגה,
שיחפש מה משותף להם.

אמיתי נכנס.
יופי טופי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:58 
KingAlpaca כתב:
purvis short כתב:

בדיוק.

ופה קייטנה. אברהמי ימשיך. באטל ימשיך. הכול סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
איזה באסה זה שהפועל מפסידה במשחק מבאס ואתה בא לפורום וקורא את כל הרעל אג'נדות הזה.
כן בגלל הקהל הפסדנו אה-הא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
מש"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:03 
shirman כתב:
purvis short כתב:

שורקים נגדך - הקהל מעודד

מזל שמצאת את האשם.
לא הנהלה/אברהמי/זריקת זין כללית בקבוצה/רמת אימון מביכה אלא הקהל, שבא, תומך ותמיד מעודד ומבין את המקום שלו. אחרי זה אומרים שהקהל מעורב מידי ומפטר מאמנים.
תפסיקו לחפש איפה שאין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:03 
כל הדרך לליגה השניה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:09 
היי אבל הפסדנו רק ב11!! מה שאומר שניהיה לפני קרית גת בסוף הסיבוב...

וברצינות, זה ההפסד הכי מביש העונה (והיו הרבה כאלו, האחרון היה בגביע נגד אותה קרית גת).
באים למשחק כל כך קריטי וחשוב, שבסופו במקום להיות מקום 7/8 עם פנים למעלה אנחנו מקום 9 עם הפנים למטה.
כל כך ברור ששחקן כמו וויליאמסון ברגע שישמע שרוצים להחליף אותו לא יהיה כשיר, באטל שעד היום החזקתי ממנו אישית נראה זוועה,
אבל יותר מכולם צריך לשים לב לרותבארט, הוא כבר חודשיים לא בעניינים, מילא ההגנה שלו לא משהו את זה ידענו, אבל משחקן שיכול וצריך לתת
בהתקפה דאבל דאבל כל משחק הוא בקושי מסיים עם 5 נק ו5 ריבאונדים.

יש לנו בעיה רצינית והיא לא קשורה רק לכישרון זה ברור (המאמן אחראי יותר מכולם) וצריך לעשות שינוי דחוף עד שבת כדי שזה יראה אחרת.
הליגה הזו כל כך חלשה שכל קבוצה ממקום 3 עד 12 יכולה לנצח את השניה, רק צריך לעשות את ההחלטות הנכונות
בזמן ובאופציות שנשארו כדי לעלות למעלה ולא להסתבך למטה.

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:12 
דילייני 23
טאקר 22
באטל 6
להחתים לכל החיים!!!!! מנהיג!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:22 
מי מביא שחקן למבחנים בשבוע של המשחק הכי חשוב של העונה? פשוט טמטום ברמות על. אתה רוצה להחתים מישהו? תחתים אותו. אתה רוצה לבחון? לפחות שיהיה לך שכל לחכות עם זה לשבוע שאחרי קרית גת. אני כבר לא מדבר על זה שמביאים שחקן שברור שלא יוחתם.אבל הטמטום הזה באמת שבר כל שיא של טמטום בניהול המקצועי של הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
למי אתם תצביעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
מהלך אחד של כדורסל, אחד, לא היה לנו.
שרון אברהמי צריך לשים את המפתחות זה פשוט מביך.
מאיפה להתחיל?
מקבוצה שלא יודעת לעצור לכדור אחרון לפני המחצית.
דאבל אפ מביך ברבע השלישי בעוד אחד מעשרות הגנות שפשוט נכשלות.
טיילור באטל בחיאת רבאק.
לוח עבירות חסר מחוייבות.
הכי מעצבן 3 דקות לסוף לא לוקח פסק זמן לתת בראש לשחקנים פשוט לט איט גו כזה מול קבוצה שהפסידה אחרי שהובילה ב20 הפרש.

אנחנו 2 משחקים מהלאומית כדאי שנתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:36 
קאונסיל כתב:
shirman כתב:
purvis short כתב:

שורקים נגדך - הקהל מעודד

מזל שמצאת את האשם.
לא הנהלה/אברהמי/זריקת זין כללית בקבוצה/רמת אימון מביכה אלא הקהל, שבא, תומך ותמיד מעודד ומבין את המקום שלו. אחרי זה אומרים שהקהל מעורב מידי ומפטר מאמנים .
תפסיקו לחפש איפה שאין...

לא הכל זה שחור ולבן, מעורבות מינימלית היא הכרחית. מעבר לכך, הקהל מחזיק 85% מהקבוצה - דווקא במקרה הזה צריכה להיות תחושת בעלות של הקהל על הקבוצה, ומה שקורה בפועל הוא לגמרי להיפך. נראה לעיתים שההנהלה, המאמן והשחקנים הם גורל שלא ניתן לשינוי בעיני הקהל, וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:42 
אני גם חושב ששרון הוא בדיחה. השאלה היא את מי תביא במקומו? מי יצליח לעשות משהו עם הקבוצה המביכה שנבנתה אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:46 
רדנקו כתב:
אני גם חושב ששרון הוא בדיחה. השאלה היא את מי תביא במקומו? מי יצליח לעשות משהו עם הקבוצה המביכה שנבנתה אצלנו?

קודם כל אני מביא מחר בבוקר גארד זר ברמה, ומשאיר את באטל בתו שחקן אימונים.
ומחליף את וויליאמסון, ומגיע להרצליה עם זרים שמתאימים לליגה הזו.
ולמצוא מאמן יותר טוב מאברהמי זו לא משימה כזאת מסובכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:58 
אני חושב ששרון היה מוציא יכולת יותר טובה עם סגל זרים יותר מוכשר ואם הוא היה בונה, ואני חושב שמגיע לו צ'אנס עם סגל ראוי.

אני יהיה פה הגס שבחבורה ואגיד שטיילור באטל שחקן לא יותר טוב מוינסנט קאונסיל שאוחז בשם של הזר הכי גרוע שיכול להיות אוור, יכול להיות שהוא יותר טוב מקאונסיל אבל אם עושים חישובים של שכר ומעמד אז מה שעשו לקאונסיל פה זה עוול לעומת היכולת של באטל שעוברת בשתיקה.
וזה הטעות הכי גדולה שלנו, '' טיילור לא קאונסיל'' '' באטל לא מפלצת אבל הוא שחקן נחמד ביותר ''.
לוזר בחסד, הסמל של הכישלון הזה, שלא נדע שחקנים כאלה יותר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי החסיד הכי גדול של באטל והייתי עיוור כלפיו בגלל כמה משחקים טובים וניסיתי ליפות את המציאות.
לא נותר לי אלא להסכים עם דעת הרוב, לא נגיע איתו ביחד עם הסגל הזה לשום מקום חוץ מלליגה השניה.

באנו עד אשקלון, הבנים של זונות יורקים לנו בפנים שבוע אחרי שבוע ובמקום לעשות להם שחור מעודדים כמו עדר כבשים.
פה ושם שומעים איזה ״שרון הביתה״ ומסתכלים על אותו אוהד כמו חייזר.

להשאר בליגה, להגיע לקיץ ולהחליף את כל הסגל.
רביב שמביב, רוטברט, מתן, להשמיד כל זכר מקבוצת הלוזרים הזאת.
לאף אחד אין חסינות מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 00:37 
ראשית ,כולי תקווה שנישאר ליגה
ושפרנקו יהיה פנוי לאמן את הפועל בשנה הבאה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 01:22 
רמי הדר או ננו גינצבורג, אמן.
אבל קודם כל שנישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל אני לא מתייחס לענייני אנרגיות/מלחמה, ובדרך כלל כשקבוצה מפסידה זה בגלל שהיא לא שיחקה טוב, אבל ספציפית היום היה ביזיון. אין שום סיבה בעולם שקבוצה כמו קריית גת יסיימו עם 90 נקודות ב-55% מהשדה ו-8 איבודים, כשאנחנו עושים 13 עבירות כל המשחק. זה היה פשוט משחק נרפה וחסר לחימה של כל הקבוצה. גם אם וויליאמסון לא משחק (גם קריית גת עם שלושה זרים) ורוברט חולה אז אנחנו קצרים זו לא סיבה להיראות ככה.

אבל כמעט לכל קבוצה יש גם ימים כאלה, ועדיין מה שיותר חשוב בהסתכלות קדימה זה המצב מבחינה מקצועית.

חשבתי שיהיה אפשר להחזיק עם באטל איכשהו עד סוף העונה. אז לא. ממש ממש לא. אמרתי בשבוע שעבר שהוא רק הולך ונהיה יותר גרוע ממשחק למשחק, היום כבר התרומה שלו הייתה אפס מוחלט (ונזק הוא עושה, והרבה), עכשיו הוא סופית ורשמית הגארד הזר שתורם הכי מעט לקבוצה שלו בפער גדול. אם בסיבוב הראשון עוד היו דברים שהוא עשה בסדר ואפשר היה להתווכח עליו ברמה של יתרונות וחסרונות והשוואה מול שחקנים אחרים, היום הוא פשוט משחק ברמה של זרים יצורים שמגיעים לפה בקיץ ונחתכים מחזור 4, לא זרים שמשחקים פה בפברואר. צריך להחליף את וויליאמסון ומיד אחר כך להתחיל לחפש מחליף גם לבאטל.

אבל זה שוב מוביל לאותה נקודה - ואני לא רוצה להישמע כמו תקליט שבור (ובגלל זה אני גם לא מקפיץ את האשכול עוד פעם) - החטא הגדול היה השחרור של אוונס, אין דרך להתחמק מזה. אמנם הקבוצה נבנתה לא טוב בקיץ אבל קבוצות מתאוששות מזה. לעומת זאת, כשבמהלך העונה קבוצות משחררות את הזרים החלשים שלהן ומביאות במקומם זרים טובים שאי אפשר להביא בקיץ, ואנחנו שחררנו זר מצוין ורק הלכנו אחורה, זה גמר לנו סופית את העונה, משתי סיבות עיקריות:
1. אנחנו מפגרים בחודשיים (and counting) מבחינת שיפור הסגל ומצבת הזרים. אם היינו משחררים את וויליאמסון בסוף נובמבר, היה לנו את סימונס, אוונס ואלן, ואפשר היה להתמקד בהחלפה של באטל בלי פאניקה ובראש הרבה יותר שקט. במקום זאת שחררנו את אוונס, ועכשיו תחילת פברואר ווויליאמסון עדיין פה. עכשיו צריכים לשבור את הראש עם החלפה של וויליאמסון, לקוות שהמחליף יהיה טוב, שזה יתחבר איכשהו ורק אז אולי אולי להתפנות להחלפה של באטל, כשכל זה בלחץ אדיר של זמן, של תוצאות ושל מכסת החילופים.
2. כל המשחקים שאיבדנו בגלל זה. נס ציונה בבית, אילת בבית וקריית גת, שלוש קבוצות שהבסנו בסיבוב הראשון, ובנוסף ראשל"צ עם שני זרים. אם לא היינו מחלישים את הקבוצה עם השחרור של אוונס היינו היום עם לפחות עוד שלושה ניצחונות (ואני לא מדבר על ההדחה המבישה מהגביע).

ומילה על ג'ף ( :HEART2: ) - מי שיש לו בעיה איתו, שילך לחפש. שחקן שבא על תקן סותם חורים ושחקן האסל בשני שקל, אז לא רק שהוא עושה את זה ונותן הכל על המגרש, בפועל הוא גם נותן תפוקה ברמה הכי גבוהה ויציבה בקבוצה. נכס. צריך להישאר פה עוד שנתיים. וזה היה ברור שאמרו לו להימנע היום מעבירות בכל מחיר כי אנחנו עם גבוה וחצי. הבעיה היחידה איתו זה שבמקום לשחק את ה"משחק", מה שנקרא - לעשות הצגות, להיות טיפה מלוכלך - הוא סתם חמום מוח שנותן ליריב להיכנס לו לראש ואז מוציא את זה על השופטים. חוץ מזה הוא מושלם ואני מת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
ההתקפה נראית לא מהיום כמו התקפה של קבוצה בספורטק. עומדים, מחכים, אילתורים, מגעיל ומזעזע.
אבל לחטוף 33 נקודות ברבע מהקבוצה מקום אחרון בליגה, ועם מאמן שהטיקט שלו זה הגנה ומדבר כל היום על הגנה זה שיא השיאים.
יופי ידידיה - אחלה החלטה לזרוק למים לעונת תחתית מאמן שבחיים לא העביר משחק בליגת על. נשמע הגיוני.

היכולת שלך לאנוס את המציאות לתוך האג'נדות שלך היא באמת חסרת תקדים.
ספציפית אברהמי הוא הכי איש של רמי ומישהו שהוא רצה במועדון וראה בו כל הזמן מי שצריך להיות מאמן בעתיד, והוא אמר את זה בכל הזדמנות בערך. להפיל גם את זה על ידידיה זה סוג של שיא חדש מבחינת עיוות המציאות.
אבל כמובן שאנחנו האוהדים הגאונים והמושלמים, ולא יכול להיות שההנהלה שאנחנו בחרנו עשתה טעויות חלילה, אז זה חייב להיות האפס הזה שבא מבחוץ, לוקח את כל ההחלטות המקצועיות ( :LOL2: ) והורס לנו הכל. לך תצטט את קופמן ופיני גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: