תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:27 
לא יודע איך ייגמר הסיפור הזה, באופן אישי אני מקווה שהוא יחזור, אבל אין לי ספק שזה אחד הדיונים החשובים וכנראה שאין בו תשובה חד משמעית.
בעולם אוטופי, אנחנו לא צריכים לקחת שחקנים ממכבי והם לא מאיתנו, אבל זאת לא המציאות...
בעיני להחזיר את ורמוט זאת לא חצייה של קו אדום, הקו האדום נחצה בשנה שעברה שהשבחנו להם שחקנים ואני מאמין אבל בעיקר מקווה שזה לא יחזור על עצמו.
רק תזכרו שלנו כאוהדים ששחקן כבר לא מתאים, הזדקן, נפצע או פשוט מפסיק לפגוע, אנחנו שולחים אותו ושוכחים לו הכל (מקסימום שרים לו שיר ונותנים לו חולצה) לדוג': אבוטבול, שביט, סלים, אנטבי ועוד רבים וטובים...
אז בואו לא נהיה צבועים ובכל אופן, בואו נתרכז בלתמוך בקבוצה יהיה מה שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
דווקא בשער 2 היו לא מעט בשבת שהיו נגד הבאתו של גילי (גם כאלו שלא היה להם בעיה עם המושאלים).
אני חושב שגם בשער 13 יש לו מתנגדים רבים, שלא לדבר על שערי 5-7.
יש גבול לכמה אפשר להשתין על הקהל ולצחוק עליו.
יש גבול עד כמה הקהל יכול לשתוק.

אם הפעם הקהל ישתוק אז באמת שזה כבר יהיה בזוי ומגוחך.

רדרוני - תגיד עוד אלף פעם שהקהל הוא זה שיוריד ואנחנו המתנגדים נגיד שזה גוטמן וכבירי.

וההבדל הוא שלי אכפת אם הקבוצה תרד ליגה. לך לא, לך אכפת שיידעו שזה בגלל כבירי וגוטמן

מי ערב לך שעם המספר המחייב על הגב נישאר?
אם נלבש צהוב ונישאר יתאים לך? יש לך גבולות נכון?
פשוט מאד:לכל אחד יש תגבול שלו.

אף אחד לא ערב לי לכלום. אם ורמוט יגיע וחלק מהקהל יחליט שהוא מוחה נגדו בזמן המשחקים, וזה יגרום לפילוג בקהל כמו שאנשים אמרו פה, זה יכול להוביל את הקבוצה לירידת ליגה.
נכון לכל אחד יש את הגבול שלו. אבל בשביל זה אנחנו אוהדים ויש מנהל מקצועי ובעלים שמחליטים. כל עוד אנחנו מאמינים שהם מחליטים בשביל לעזור לקבוצה (אפילו אם הם טועים) ולא מחבלים בזדון (כמו טביב ורמון), אז צריך לעשות מה שטוב עבור הקבוצה.
הגבול שלך הוא ורמוט, הגבול של מישהו אחר הוא אלישע. אז היו מביאים את אלישע גם היה צריך למחות נגדו במשחקים ואולי לפלג את הקבוצה?

פה קבור הכלב, המאמן, המנהל ואפילו הבעלים, היום הם בהפועל ומחר הם לא.
אנחנו הקהל תמיד נישאר.
אז ברגע שעוברים את הגבול צריך להקים קול זעקה ומחאה.
זעקה ומחאה גם במקרה של פילוג וירידת ליגה.
אם נשתוק גם במקרה הזה אז כבר באמת שאין גבולות והפכנו להיות הפועל רעננה, סתם עוד קבוצה

פה לא קבור שום כלב.
הכלב יגיע בקרוב לחודורוב לאימון הבכורה המחודש שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04975.html

ורמוט בדרך לכרמל (מכבי חיפה)

עכשיו ורמוט לא בדרך לכרמל
והוא מחכה להצעה מעבר לכביש
http://sports.walla.co.il/item/2931046

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מסתכלים על העניין לא מקצועי ואל כטלנובלה, אז מה אומרים על זה שוורמוט מעדיף כעת את הפועל על חיפה ורצה לחזור להפועל בקיץ? אולי הוא חש רגשות התנצלות וגעגועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:01 
בזיון שהפועל לא הוציאה הכחשה רשמית גורפת. אם יוחתם זו תהיה פשוט חרפה. נשבע לשרוק לו בוז על כל נגיעה בכדור. המחשבה שזה יקרה ככ מגעילה אותי. איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אם כבר מסתכלים על העניין לא מקצועי ואל כטלנובלה, אז מה אומרים על זה שוורמוט מעדיף כעת את הפועל על חיפה ורצה לחזור להפועל בקיץ? אולי הוא חש רגשות התנצלות וגעגועים?

1. מנסה לעלות את המשכורת שלו בחיפה או בהפועל
2. המגורים במרכז על פני הצפון
3. כתבים שאין להם מושג ומנסים לרשום כדי להגיד שהם היו ראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:05 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

הפרופורציות שלי הם לא שלך ולפי מה שהכרתי ממך עד היום אני לא רואה מה יגרום לך לתמוך במחאה כלשהי, אפילו לא החלפת חולצות לצבע צהוב. פשוט נורא, באותה נשימה שאתה תאשים אחרים בגרימת נזק לקבוצה, אני חושב שאתה ודומיך הם אלה שגורמים נזק. נראה לי שבכך התמצה הדיון ולא מבין לאן עוד אפשר לקחת אותו, כל אחד יעשה מה שבא לו.

תחשוב ממה שאתה רוצה. נכון, אני לא טיפוס של מחאות, בטח לא על כל שטות. למחאה אתה הולך שאתה נלחם על החיים שלך, כמו במקרה טביב, אפילו רמון. עם כל הכבוד לגילי ורמוט, הוא פסיק קטן, גם כרגע. הדבר האחרון שהפועל צריכים במצב שלהם, זה עוד מחאה של משועממים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המח.
שחקנים עברו, יחזרו ויבגדו. אני כולה רוצה לראות פעם בשבוע את הפועל משחקים כדורגל נורמלי ומנצחים. להזדהות עם שחקנים? אולי, לפני 30 שנה. אנחנו כבר לא שם מזמן וככל שנפנים את זה מוקדם יותר, יהיה קל לכולם.

וואו רוני, אין לך מושג על מה מדברים כאן מה?

יש לי מושג לגמרי ולמען האמת יש טענות שאני מצפה לשמוע מאנשים כמו לירון או משתמשים אחרים שאין ספק שיש להם ראש על הכתפיים אבל אני מבין שהם צעירים ומיליטנטים, אולי אפילו כמו שאני הייתי לפני 20 שנה, ויש דברים שאני שומע ממך, אדם שבודאי יש לו ראש על הכתפיים, אבל לפעמים נוטה לגיל ההתבגרות. נראה לי שאלה הפרופורציות שדיברתי עליהן. בסדר, כדורגל..

זו טענה שאני מצפה לשמוע מכל אוהד כדורגל במדינה בעלת תרבות ספורט מפותחת. בישראל אין כזו, ולכן אתה נשמע ככה. אין לי שמץ של ספק שעשרות אלפי אוהדי טוטנהאם, כולם בוגרים עם ראש על הכתפיים היו צוחקים מהמחשבה שמישהו בהנהלה שלהם יחליט להחזיר את הקפטן שלהם שעבר ליריבה הכי גדולה ארסנל, אחד סול קמפבל. ואם המחשבה הייתה מתממשת ( והיא לא הייתה, בחיים, כמו אוהדים גם להנהלה יש ראש על הכתפיים ) רוב מוחלט של האוהדים שם היו מביעים את דעתם בצורה בלתי משתמעת לשתי פנים. אז אצלנו, באותה סיטואציה כשאותו קפטן עשה מעבר כזה, ולא רק אלא יום אחרי ששיחק נגד אותה קבוצה בידיעה שהוא עובר אליה? התשובה אמורה להיות ברורה, אבל היא לא כי אין כאן כלום. זה לא אני שנוטה לגיל ההתבגרות, אלא אתה שנוטה לחוסר תרבות ספורט... אתה וכל אחד שיקרה לדבר כזה 'שטות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:10 
מדהים כמה אנשים מסרבים להבין שהכדורגל השתנה ונגמרו הסמלים.
האנשים שמדברים על השפלה ורגעים בזויים לא היו בעונת הירידה שלנו.
יודעים מה זו השפלה ורגע שחור? לא להופיע למשחק חוץ נגד מכבי חיפה (יותר נכון להגיע עם חמישה שחקנים באוטובוס) ולהפסיד טכני.
אתם יודעים מה זה בושה? להופיע למשחק ליגה נגד צפרירים חולון עם הנוער.
אתם יודעים מה זה כאב? כשמשה סיני מגיש בוררות נגדנו ומשוחרר לבני יהודה (לא זוכר שקיללו אותו כשחזר).
תתחילו להיכנס לפרופורציות.
ורמוט מתאים מאוד מקצועית לחבורת הכושלים של היום ויכול לעזור לקבוצה.
ולכל אלה שטוענים שהוא לא מביא מספרים אני ממליץ להסתכל על המאזן שלו בשנה שעברה לפני שעזב.
די עם העקרונות של ילדים, במיוחד כשאתם לא עקביים (ורמוט-לא, אבוקסיס- אליל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:12 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

הפרופורציות שלי הם לא שלך ולפי מה שהכרתי ממך עד היום אני לא רואה מה יגרום לך לתמוך במחאה כלשהי, אפילו לא החלפת חולצות לצבע צהוב. פשוט נורא, באותה נשימה שאתה תאשים אחרים בגרימת נזק לקבוצה, אני חושב שאתה ודומיך הם אלה שגורמים נזק. נראה לי שבכך התמצה הדיון ולא מבין לאן עוד אפשר לקחת אותו, כל אחד יעשה מה שבא לו.

תחשוב ממה שאתה רוצה. נכון, אני לא טיפוס של מחאות, בטח לא על כל שטות. למחאה אתה הולך שאתה נלחם על החיים שלך, כמו במקרה טביב, אפילו רמון. עם כל הכבוד לגילי ורמוט, הוא פסיק קטן, גם כרגע. הדבר האחרון שהפועל צריכים במצב שלהם, זה עוד מחאה של משועממים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המח.
שחקנים עברו, יחזרו ויבגדו. אני כולה רוצה לראות פעם בשבוע את הפועל משחקים כדורגל נורמלי ומנצחים. להזדהות עם שחקנים? אולי, לפני 30 שנה. אנחנו כבר לא שם מזמן וככל שנפנים את זה מוקדם יותר, יהיה קל לכולם.

יש לי מושג לגמרי ולמען האמת יש טענות שאני מצפה לשמוע מאנשים כמו לירון או משתמשים אחרים שאין ספק שיש להם ראש על הכתפיים אבל אני מבין שהם צעירים ומיליטנטים, אולי אפילו כמו שאני הייתי לפני 20 שנה, ויש דברים שאני שומע ממך, אדם שבודאי יש לו ראש על הכתפיים, אבל לפעמים נוטה לגיל ההתבגרות. נראה לי שאלה הפרופורציות שדיברתי עליהן. בסדר, כדורגל..

זו טענה שאני מצפה לשמוע מכל אוהד כדורגל במדינה בעלת תרבות ספורט מפותחת. בישראל אין כזו, ולכן אתה נשמע ככה. אין לי שמץ של ספק שעשרות אלפי אוהדי טוטנהאם, כולם בוגרים עם ראש על הכתפיים היו צוחקים מהמחשבה שמישהו בהנהלה שלהם יחליט להחזיר את הקפטן שלהם שעבר ליריבה הכי גדולה ארסנל, אחד סול קמפבל. ואם המחשבה הייתה מתממשת ( והיא לא הייתה, בחיים, כמו אוהדים גם להנהלה יש ראש על הכתפיים ) רוב מוחלט של האוהדים שם היו מביעים את דעתם בצורה בלתי משתמעת לשתי פנים. אז אצלנו, באותה סיטואציה כשאותו קפטן עשה מעבר כזה, ולא רק אלא יום אחרי ששיחק נגד אותה קבוצה בידיעה שהוא עובר אליה? התשובה אמורה להיות ברורה, אבל היא לא כי אין כאן כלום. זה לא אני שנוטה לגיל ההתבגרות, אלא אתה שנוטה לחוסר תרבות ספורט... אתה וכל אחד שיקרה לדבר כזה 'שטות'

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
[quote="joshsoos"]

כל מילה[/quote]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:28 
מתקיימים פה שני דיונים במקביל, אחד חשוב ואחד לא.
זה שלא חשוב מתעסק בתרבות הכדורגל, סמלים ומה שביניהם, ובו ג'ושסוס צודק.
זה שחשוב באמת מתעסק בקרע בין הקהל להנהלה, ובין הקהל לבין עצמו שיוצר פה ברגע שורמוט לובש חולצה אדומה.
לפעמים זה נראה כאילו יש פה כמה משתמשים פירומנים, מי יכול לתמוך בהגעה של השחקן הזה במצב שהפועל נמצאת בו כשברור שכל ניסיונות חינוך אוכלוסיית אוהדי הכדורגל יכשלו?
לא מובן לכם מה יקרה ברגע שהוא יגיע ואיך זה יחבל בניסיונות שלנו לשרוד בליגה?
זה מה שאנחנו צריכים עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:37 
הבריטים אומה של חלאות, למרות שהכדורגל שם מצוין, תרבות ספורט שידחפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:43 
ג׳וש :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ג׳וש :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
בזיון שהפועל לא הוציאה הכחשה רשמית גורפת. אם יוחתם זו תהיה פשוט חרפה. נשבע לשרוק לו בוז על כל נגיעה בכדור. המחשבה שזה יקרה ככ מגעילה אותי. איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
לא יודע איך ייגמר הסיפור הזה, באופן אישי אני מקווה שהוא יחזור, אבל אין לי ספק שזה אחד הדיונים החשובים וכנראה שאין בו תשובה חד משמעית.
בעולם אוטופי, אנחנו לא צריכים לקחת שחקנים ממכבי והם לא מאיתנו, אבל זאת לא המציאות...
בעיני להחזיר את ורמוט זאת לא חצייה של קו אדום, הקו האדום נחצה בשנה שעברה שהשבחנו להם שחקנים ואני מאמין אבל בעיקר מקווה שזה לא יחזור על עצמו

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם היה כתוב כך קודם, אבל ראיתי באותה ידיעה בספורט 1, שגוטמן ינסה לתאם פגישה בין כבירי לוורמוט, פגישה בה וורמוט ינסה לשכנע את כבירי עד כמה הוא רוצה לחזור להפועל ואם יש לו מספיק תשוקה לפצות את קהל האוהדים על המעבר שעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לא יודע אם היה כתוב כך קודם, אבל ראיתי באותה ידיעה בספורט 1, שגוטמן ינסה לתאם פגישה בין כבירי לוורמוט, פגישה בה וורמוט ינסה לשכנע את כבירי עד כמה הוא רוצה לחזור להפועל ואם יש לו מספיק תשוקה לפצות את קהל האוהדים על המעבר שעשה.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
סופית: שוינפלד יעבור מיידית להפועל ת"א
אחרי עוד יום הפכפך בו חזרה מכבי ת"א לתמונה החלוץ יעזוב את מכבי נתניה כבר עכשיו ויעבור לאדום
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

מכבי הסכימה לשחרר את וורמוט אם שוינפלד עובר אליה
כעת ששוינפלד מגיע להפועל, זה אומר שמתה עסקת ורמוט?

נערך לאחרונה על ידי nirog בתאריך 01 פברואר 2016, 22:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 1 גם טוענים שהחלוץ היה לא מגיע כי אנחנו מוותרים עליו בשביל מכבי
שאר האתרים טוענים שהוא אצלנו
נשמע הנפצה כל הכתבה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
זהו
הידיעה של ספורט 1 לא נכונה
החלוץ אצלנו ולא ויתרנו עליו למכבי
NEXT
נראה איך ספורט 1 יוצאים מזה עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:20 
מה הקטע עם זה שהוא יעבור אלינו אחרי 2 משחקים?
ואם הוא ייפצע במשחקים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
זהו
NEXT

הם יכולים להגיד שזה חלק מהמהלך ועכשיו הפועל יעבירו אותו למכבי תמורת שחקן הספסל שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

מי יעבור אחרי 2 משחקים ?
על מי אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:23 
אל באנדי כתב:
שחר כתב:

מי יעבור אחרי 2 משחקים ?
על מי אתה מדבר?

ציטוט:
אבל בתום שיחה בין דורון אוסידון לאמיר כבירי נמצא מתווה פתרון. שוינפלד יעזוב את נתניה אחרי שני משחקים ויעבור לאדומים יחד עם המגן פאדי נג'אר

יצאתי ונטיל, הכוונה כנראה שאחרי 2 משחקים במדי נתניה הוא יעזוב להפועל.

שכח מזה :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 22:25 
שחר כתב:
אל באנדי כתב:
שחר כתב:

מי יעבור אחרי 2 משחקים ?
על מי אתה מדבר?

ציטוט:
אבל בתום שיחה בין דורון אוסידון לאמיר כבירי נמצא מתווה פתרון. שוינפלד יעזוב את נתניה אחרי שני משחקים ויעבור לאדומים יחד עם המגן פאדי נג'אר

יצאתי ונטיל, הכוונה כנראה שאחרי 2 משחקים במדי נתניה הוא יעזוב להפועל.

שכח מזה :-)

זמנים לחוצים זה יכול לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
זהו
NEXT

הם מחקו את מתווה העיסקה ורק השאירו את זה שקרוייף וגוטמן הגיעו לסיכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
לעיתונאים אין מושג מה באמת קורה. אני מניח שאין עשן בלי אש והאופציה שורמוט יחזור להפועל קיימת, או לפחות היתה קיימת עד היום.
אז כל אתר וכתב מספרים סיפורים, בולעים ספינים ומפרסמים שטויות. לא צריך להתרגש.

בתוך 48 שעות נדע בוודאות האם ורמוט ישחק בחיפה, בהפועל, בביתר או שבסוף יישאר במכבי.
אולי כבר מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
סופית: שוינפלד יעבור מיידית להפועל ת"א
אחרי עוד יום הפכפך בו חזרה מכבי ת"א לתמונה החלוץ יעזוב את מכבי נתניה כבר עכשיו ויעבור לאדום
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

מכבי הסכימה לשחרר את וורמוט אם שוינפלד עובר אליה
כעת ששוינפלד מגיע להפועל, זה אומר שמתה עסקת ורמוט?

בספורט 5 פורסם לפני שעתיים לראשונה שהפועל פנתה לגדיר. ניתן לומר גם, שויתרו על חלוץ זר יקר, ישאילו בגרושים את גדיר ובכסף שיתפנה יבצעו את עסקת ורמוט.
אין סוף לתיאוריות ולקונספירציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: