בני12 כתב:
villa crespo כתב:
בני 12, הייתי עונה לך על ההשוואה בין גילי ורמוט לפליקס חלפון, אבל ברור שהשנאה שלך לחלק מהקהל העבירה אותך על דעתך, שמקרים כמו הבגידה של גילי ורמוט רק משמחים ומחזקים אותך. הבנו, האולטראס שונא את הפועל, גילי ורמוט זה אח. דלג.
אחת ההודעות ההזויות שלך.
את דעתי על ורמוט כתבתי שחור על גבי אינטרנט. תקרא ותחכים.
וכן, פליקס חלפון, קפטן הפועל תל אביב, עבר לשחק במכבי ואח"כ בבית"ר (שלא נדבר על היותו סוחר סמים) והתקבל בחזרה
ע"י הקהל בחיבוקים ונשיקות.
אין שום הבדל בין חלפון לבין גרשון.
אבוקסיס זה בכלל סקאלות אחרות לגמרי.
מה שהוא עשה גם לפני שעבר להפועל וגם בזמן ששיחק בהפועל זה דברים שורמוט יכול רק לחלום עליהם.
המעורבות שלו במשחק השני במאי היא פי 1000 יותר גדולה משל אלישע לוי ועדיין אחד קבלו
כשחקן, עוזר מאמן ומאמן ראשי ועל אחד לא הסכימו בכלל לשמוע (ולא חשבתי שצריך להביא את אלישע לוי).
אז כן, מי שקבל להפועל את חלפון ואבוקסיס לא אמורה להיות לו שום בעיה לקבל בחזרה גם את ורמוט.
אתה יכול לנסות להשוות אלף פעם בין פליקס לורמוט וגרשון, זו תמיד תהיה השוואה מגוחכת.
פליקס חלפון הועזב ע"י קשטן בתקופה בה הפועל הייתה בעלייה, גם מקצועית וגם כלכלית, והביאו במקומו מגן אחר. העיפו אותו והוא הלך למכבי, שהייתה אז שווה להפועל מהבחינות האלה, אם לא פחות. אם זה היה תלוי בו, הוא היה נשאר. גם התקופה הייתה שונה.
גילי ורמוט עזב למכבי בתקופה בה מכבי וג'ורדי קרויף, בעזרתו של חיים רמון, רומסים כל טיפת כבוד שנשארה לנו עם הכסף המסריח שלהם. גילי ורמוט הייתה אחת מטיפות הכבוד האחרונות ובסוף הוא החליט לעבור אליהם ולשחק בדרבי כשהוא חתום אצלם.
עכשיו, ברור שגם אתה הרגשת הרבה יותר מושפל בעסקת ורמוט מאשר בעזיבה של פליקס חלפון. ברור לך שהבגידה של ורמוט גדולה יותר, אבל אחרי שהתאוששת מתחושת ההשפלה, נשארת עם האובססיה שלך לאולטראס הפועל ואז חזרת להשוואה המביכה שלך לפליקס חלפון.
אז מי שחושב שגילי ורמוט רצה לשחק בהפועל ומצא את עצמו בלי קבוצה ולכן הוא חתם במכבי, אני מבין אם לא יכעס עליו. מי שמבין שברור שזה לא המקרה, לא מבין איך הוא רוצה אותו בחזרה ולא מבין איך אפשר להשוות את זה למקרה של פליקס חלפון.
ועוד משהו, להשוות בין גילי ורמוט לפליקס חלפון, זה כמו שעכשיו ורמוט יחתום בבית"ר, ואני אגיד לך, אתה רואה? לא רק שהוא הלך למכבי, גם במקום לחזור אלינו הוא הלך לבית"ר. אם כבר השוואות.