תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן/ המערך החדש
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:06 
עומרי קנדה כתב:
Lion Den כתב:
ממש גאונות כדורגל.
חצי שעה כל התקפה של באר שבע הייתה בעיטה מסוכנת לשער כי הם הגיעו ל-16 שלנו בהליכה.
אביחי ידין אחד מול אוגו (הכי טוב שראיתי השנה בבלומפילד), ראדי והובאן, ששיחקו ימינה עם נוואקמה שהוא שחקן די חכם שיודע למקם את עצמו נכון ולרווח כשהכדור הגיע לצפיפות סביב הרחבה שלנו.
אם בכר היה רואה משחק אחד של שיימן השנה הם היו משחקים על אגף שמאל שלנו ועד דקה שלושים היינו מקבלים שלוש.

כשב“ש לוחצת בצורה כזאת אין אף קבוצה בארץ כולל מכב* שיכולה למנוע את זה, יש להם כלים התקפיים מדהימים שכל אחד מהם מאיים על השער, אם היית רואה את המשחקים שלהם השנה היית מבין כמה קבוצות היו במצב הזה כל המשחק, כולל אותנו בסיבוב הראשון.

סבבה הבנתי, לא עשיתי שיעורים.
עדין לא הסברת למה זה כ"כ גאוני שהמאמן שלך מזמין את הקבוצה חכמה בארץ עד ל-16 שלנו בלי פייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
רוב הכלים ההתקפיים שלהם (שרחוקים מלהיות מדהימים) בכלל היו על הספסל.
סך הכל היה להם את דנהקמה (שהוא באמת טוב), האוברייטד הדביל וזה שהיה צריך לפרוש לפני 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גוטמן/ המערך החדש
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
לא מערך חדש ולא נעליים. וינטרה התחיל את המשחק כחצי בלם חצי קשר אחורי עד שגוטמן ראה שהאמצע שלנו קורס מולם והם מגיעים בקלות לרחבה שלנו, ואז הוא שם את וינטרה כקשר אחורי קבוע . הוא עוד הגדיל לעשות והחליף מאוחר יותר את ידין, מה שהפך את וינטרה לקשר האחורי היחיד שלנו.
ניסוי מיותר שרק בזכות הרבה מזל ויכולת טובה של הרוש נגמר עם גול אחד ברשת.
מאוד מקווה שזה לא יחזור על עצמו בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
זה גוטמן,
הוא ימצא דרך לעשות משהו אפילו יותר מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
עומרי קנדה כתב:
Lion Den כתב:
ממש גאונות כדורגל.
חצי שעה כל התקפה של באר שבע הייתה בעיטה מסוכנת לשער כי הם הגיעו ל-16 שלנו בהליכה.
אביחי ידין אחד מול אוגו (הכי טוב שראיתי השנה בבלומפילד), ראדי והובאן, ששיחקו ימינה עם נוואקמה שהוא שחקן די חכם שיודע למקם את עצמו נכון ולרווח כשהכדור הגיע לצפיפות סביב הרחבה שלנו.
אם בכר היה רואה משחק אחד של שיימן השנה הם היו משחקים על אגף שמאל שלנו ועד דקה שלושים היינו מקבלים שלוש.

כשב“ש לוחצת בצורה כזאת אין אף קבוצה בארץ כולל מכב* שיכולה למנוע את זה, יש להם כלים התקפיים מדהימים שכל אחד מהם מאיים על השער, אם היית רואה את המשחקים שלהם השנה היית מבין כמה קבוצות היו במצב הזה כל המשחק, כולל אותנו בסיבוב הראשון.

סבבה הבנתי, לא עשיתי שיעורים.
עדין לא הסברת למה זה כ"כ גאוני שהמאמן שלך מזמין את הקבוצה חכמה בארץ עד ל-16 שלנו בלי פייט.

להסביר לך שוב? אם הם לוחצים בצורה כזאת אין דרך למנוע את זה, יש להם במרכז השדה 3 קשרים מצויינים שכל אחד מהם הוא איום על השער וזה בנוסף ל3 שחקנים חדים באיזור הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:35 
אם זה קורה בכל מקרה נגד כל קבוצה, אז מה הגאונות פה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

לך תראה משחקים אחרים שלהם ותעשה מצא את ההבדלים, אין לי כוח להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:40 
אז אין דרך למנוע את הלחץ של באר שבע, ולכן המערך של גוטמן שמזמין אותם לעשות את אותו לחץ, פשוט בתוך הרחבה שלנו, הוא מבריק!
תודה לך שהסברת לי שוב, ותודה לך שפתחת את האשכול המבריק הזה, שהוא... איזה קטע, מבריק כמו המערך של גוטמן.

עריכה: שיהיה ברור שאתמול באר שבע שיחקה בכלל בהליכה ולא ממש לחצה, זה אנחנו שהתקפלנו אחורה ובכלל לא היה להם על מה ללחוץ.

נערך לאחרונה על ידי Lion Den בתאריך 31 ינואר 2016, 08:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:42 
עומרי קנדה כתב:
19 כתב:

לך תראה משחקים אחרים שלהם ותעשה מצא את ההבדלים, אין לי כוח להסביר.

ראיתי 90% מהמשחקים שלהם ששודרו. זה נראה כמו המשחק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:51 
מערך נכון לשחק עם 3 בלמים נגד קבוצה חזקה בהרבה. ועדין נותן גם אפשרות אופנסיביות ובעיקר למגנים.

לוקח זמן לתרגל מערך זה ויתכן (ממש לא בטוח) שזו היתה הסיבה לפתיחה הצולעת. במשחק הבא נראה אם התרגול שיפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 08:58 
kobster כתב:
לא מערך חדש ולא נעליים. וינטרה התחיל את המשחק כחצי בלם חצי קשר אחורי עד שגוטמן ראה שהאמצע שלנו קורס מולם והם מגיעים בקלות לרחבה שלנו, ואז הוא שם את וינטרה כקשר אחורי קבוע . הוא עוד הגדיל לעשות והחליף מאוחר יותר את ידין, מה שהפך את וינטרה לקשר האחורי היחיד שלנו.

אם הברזילאי אכן מגיע, ולפי מה שפישונט רשם עליו באשכול העברות, בדרבי הולך להיות עוד יותר גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 09:04 
kobster כתב:

נכון, שיחקנו עם קו הגנה מובהק של 4 כשהמגנים בקו של הבלמים. וינטרה קשר אחורי, רייכרט מימינו וידין משמאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
נכון. הבעיה היא שבמערך הזה היחידי שמסוגל לשבור לחץ היה רייכרט שגם ביצע את זה מספר פעמים.
יחזקאל, תורגמן ונאסר לא מסוגלים. לכן הוא היה חייב לשחק עם בומבה ואסולין. שמסוגלים לעבור שחקן ולתת קטנה הצידה לשחקן חופשי.

בקיצור לא מערך חדשני ולא נעלים. ציוות פחדני של שחקנים ששיתק את החלק ההתקפי והזמין לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לא התחיל כחצי בלם ולא נעליים. מהדקה הראשונה הוא שיחק כקשר אחורי ליד ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 11:05 
אני בינתיים יותר מוטרד מחוסר האמון שגוטמן מביע בשחקנים בפומבי מאשר במערכים שלו. מאד לא אוהב את זה, בלשון המעטה. בדיוק מסוג הדברים שבגללם אני לא אוהב את האיש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 12:24 
נועם שחם כתב:
אני בינתיים יותר מוטרד מחוסר האמון שגוטמן מביע בשחקנים בפומבי מאשר במערכים שלו. מאד לא אוהב את זה, בלשון המעטה. בדיוק מסוג הדברים שבגללם אני לא אוהב את האיש הזה.

דפדף עונה ראשונה שלו אצלינו, היה אפילו יותר בוטה בהצהרות נגד שחקנים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 12:35 
נועם שחם כתב:

מה קראת בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
זה גם ניכר בעדכונים מהאימונים(פישונט תאשר או תכחיש) שהוא עוצר רבות את האימון מעבר לרגיל כדי להסביר.
וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 12:54 
לגופו של הנושא - ראיתי שיפור קל גם במשחק הגביע וגם אתמול, יחסית למשחקים קודמים.

בעיית המגינים אצלנו קיימת מתחילת העונה. כשהמצב החמור הוא בשמאל. מדוע לא לתת למגן של הנוער לשחק? שיינמן יותר טוב ממנו?

הבעיה לדעתי :
השארות בליגה נצטרך לפחות 38 נקודות .יש לנו 21 נקודות. כלומר צריך עוד לפחות עוד 17. מתחילת הסיבוב צברנו רק 6 נקודות וזה קצב צבירה נמוך יותר מאשר בסיבוב הראשון.
הנחה שנתניה ירדה.
עד סיום סיבוב 2 מצפים משחקים נגד קבוצות חזקות : מכבי, רעננה, חיפה מכבי פת. ורק אחת עם יריבה ישירה - עכו בבלומפילד. הפועל חייבת לצאת עם לפחות 6 נקודות מסדרת 5 המשחקים הזאת.
האיסטרטגיה של גוטמן צריכה להיות צבירת נקודות בכל מחיר בכל משחק. סכנת הירידה מוחשית מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 13:03 
אדום ותיק כתב:
לגופו של הנושא - ראיתי שיפור קל גם במשחק הגביע וגם אתמול, יחסית למשחקים קודמים.

בעיית המגינים אצלנו קיימת מתחילת העונה. כשהמצב החמור הוא בשמאל. מדוע לא לתת למגן של הנוער לשחק? שיינמן יותר טוב ממנו?

הבעיה לדעתי :
השארות בליגה נצטרך לפחות 38 נקודות .יש לנו 21 נקודות. כלומר צריך עוד לפחות עוד 17. מתחילת הסיבוב צברנו רק 6 נקודות וזה קצב צבירה נמוך יותר מאשר בסיבוב הראשון.
הנחה שנתניה ירדה.
עד סיום סיבוב 2 מצפים משחקים נגד קבוצות חזקות : מכבי, רעננה, חיפה מכבי פת. ורק אחת עם יריבה ישירה - עכו בבלומפילד. הפועל חייבת לצאת עם לפחות 6 נקודות מסדרת 5 המשחקים הזאת.
האיסטרטגיה של גוטמן צריכה להיות צבירת נקודות בכל מחיר בכל משחק. סכנת הירידה מוחשית מאד.

לדעתי 34 נק נשאר בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
זה אומר שאתה מאמין שעכו תגיע ל-37 נקודות, כלומר עוד 19 נקודות מעכשיו, ואני לא רואה את זה קורה. זה אומר לעבור מקצב צבירת נקודות של 30% ל-49% בכל שאר המשחקים שנשארו.
הם כרגע עם 18 נקודות, כשצברו רק 4 מתחילת הסיבוב, ונשאר להם הסיבוב משחקים מול בית״ר, מכבי פ״ת, חיפה, ק״ש, אנחנו ונתניה. זה אומר 4 קבוצות פלייאוף עליון (קרית שמונה טכנית מקום 7, אבל הם רק על הפרש שער אחד מחיפה, אז אני מחשיב את זה יחד).
כן, זה יותר קל מהרצף שלנו, אבל עדיין, בניקוז המשחק מולנו, רק את נתניה הם אמורים לנצח מתוך זה. כל השאר זה יהיה יחסית הפתעה. אני מאמין שבלי קשר לשאר המשחקים, אם ננצח את עכו נסיים מעל הקו האדום (וזה אם גדול).

אנחנו בסכנת ירידה, אני לא אומר שלא וזה אסון אם לא נתייחס אל זה ככה, אבל גם עם פחות מ-38 נקודות נוכל להישאר בליגה ככל הנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 17:48 
red ידידי
כדורגל זה משחק של מומנטום ואנרגיות.
הפער כיום רק 3 נקודות, וכן הפרש שערים שלנו טוב משלהם.
בניגוד לנתניה שדי הרימו ידיים (וכנראה גם יערכו לליגת המשנה) עכו עוד לא הרימו ידיים. הם אפילו הביאו חיזוק ומאמינים שיכולים להינצל.
אצלנו לצערי נוצר מומנטום שלילי, הקבוצה לא מבקיעה ומעבר לכך לא חוזרת מפיגור. גם בסכנין ששיחקנו לא רע, חטפנו גול ולא היה ספק שלא נחזור.
יש בעיה בנושא.
אי אפשר להתעלם מעוד גורם. בניגוד ל 2004 ו 2006 שבו עידוד הודחיפת הקהל, היתה גורם מכריע בהשארת הקבוצה, אני חושב שיש ירידת מתח ואפילו קצת אפטיה אצל המסה הגדולה שלהקהל.
החיוב הוא בשידור של ההנהלה שלא חוסכת ומשקיע בשיפור ותיקון ליקויי בניית הקבוצה. ואלי גוטמן שבכל זאת רק בעבודה שיטתית יהיו תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 17:52 
אני חושב שיש פה עניין של אי הבנה לגבי ההתבטאות שלו.
הוא התבטא "הפועל ת"א לא תישאר עם הסגל הזה". אני חושב שהוא התכוון שהסגל ישתנה והמילה "תישאר" לא היתה "תישאר בליגה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 03:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
red ידידי
כדורגל זה משחק של מומנטום ואנרגיות.
הפער כיום רק 3 נקודות, וכן הפרש שערים שלנו טוב משלהם.
בניגוד לנתניה שדי הרימו ידיים (וכנראה גם יערכו לליגת המשנה) עכו עוד לא הרימו ידיים. הם אפילו הביאו חיזוק ומאמינים שיכולים להינצל.
אצלנו לצערי נוצר מומנטום שלילי, הקבוצה לא מבקיעה ומעבר לכך לא חוזרת מפיגור. גם בסכנין ששיחקנו לא רע, חטפנו גול ולא היה ספק שלא נחזור.
יש בעיה בנושא.
אי אפשר להתעלם מעוד גורם. בניגוד ל 2004 ו 2006 שבו עידוד הודחיפת הקהל, היתה גורם מכריע בהשארת הקבוצה, אני חושב שיש ירידת מתח ואפילו קצת אפטיה אצל המסה הגדולה שלהקהל.
החיוב הוא בשידור של ההנהלה שלא חוסכת ומשקיע בשיפור ותיקון ליקויי בניית הקבוצה. ואלי גוטמן שבכל זאת רק בעבודה שיטתית יהיו תוצאות.

הדיון הוא לא על האם עכו מסוגלים לעבור אותנו או, אני לחלוטין חושב שכן.
פשוט האמירה שאנחנו צריכים 38 נקודות, שממנה משתמע שעכו יגיעו ל-37, נשמעת לי מופרכת, ואפשר יהיה להישאר עם פחות.

לגבי עד סוף הסיבוב הזה, הכל תלוי במשחק מול עכו.
אם אנחנו מנצחים בו, זה אומר שבארבעת המשחקים האחרים הם צריכים עוד 6 בלי שאנחנו נוציא אף נקודה, מה שלא נשמע לי סביר שיקרה.
אם מפסידים בו, ואם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהם מנצחים את נתניה, זה אומר שאנחנו בשאר ארבעת המשחקים שלנו נוציא לפחות 4 נקודות, בלי שהם יוציא אף נקודה משאר המשחקים שלהם, מה שגם לא נשמע לי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: